Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: outoja unia? : 19.08.2012 17:29:41
Tamara Maunosen ja Tellervo Salon kirjoittamaa unikirjaa.
Sain sen mummi vainaaltani perinnöksi joten en tiedä sen alkuperästä muuta.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Verta silmistä : 18.08.2012 11:18:12
Veren näkeminen unessa viestii yleensä sydänsuruista.
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unisieppari ja sekavat unet : 18.08.2012 10:33:48
Kokeile tehdä itse unisieppari? Tein itse muutamia vuosia sitten unisiepparin itse enkä ole nähnyt painajaisia senkään jälkeen kun hukkasin sen Smiley
Ja tosiaan se reikä siinä keskellä merkitsee (ainakin omasta mielestäni) paljon. Smiley
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: numero 7 : 18.08.2012 10:27:54
Mun unikirjassa lukee, että numerot unissa enteilevät päivämääriä, joskus arpa- tai lottonumeroita. Sinun olisi viisainta heti herättyäsi merkitä numerot muistiin, jotta vooit käyttää hyödyksesi niistä muodostuvi  numerosarjoja.

Tuo numero 7 voi merkitä päivämäärää tai jotain.  Huh
5  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Itsemurha : 18.08.2012 10:16:57
Istemurha unessa tietää terveyttä ja pitkää ikää.
Jos teet itsemurhan, kiinnostus uskonnollisiin asioihin tulee olemaan kohdallasi ilmeinen.
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Käärmeet unessa! : 17.08.2012 19:29:46
Tämä lukee unikirjassani käärmeen kohdalla:

Käärme on niitä unisymbooleja, joilla on monta merkitystä: käärme on viekkauden ja kavaluuden vertauskuva se on viisauden symboli käärme kuvastaa myös seksuaalisuutta ja intohimoa. -Sinun tulee tutkia unesi muut vertauskuvat ja tarkastella tätä käärme symboliikkaa niiden valossa, siten saat syntymään kokonaiskuvan unen tapahtumista ja niiden sinulle sisältämistä viesteistä.
Käärmeen pureman kokeminen tietää, että elämäsi kannalta hyvin tärkeä henkilö pettää luottamuksesi, käärmeen pesän näkeminen paljastaa sinua ympäröivän kateiden ihmisten joukon.
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Unisymboleiden pieni ABC : 17.08.2012 19:27:35
Mulla olisi täällä kirja jossa on 3300 unta selityksineen mutta en jaksa kirjoitella kaikkea tänne  :Smiley

Jos tältä foorumilta ei ole löytynyt kaipaamiasi selityksiä; lähetä minulle yv:tä niin katson löytyykö tuosta kirjasta Cheesy
8  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Käärme uni : 17.08.2012 19:22:06
Mulla on sellanen unikirja jossa on selityksiä unille.
Näin lukee käärmeen kohdalla:

Käärme on niitä unisymbooleja, joilla on monta merkitystä: käärme on viekkauden ja kavaluuden vertauskuva se on viisauden symboli käärme kuvastaa myös seksuaalisuutta ja intohimoa. -Sinun tulee tutkia unesi muut vertauskuvat ja tarkastella tätä käärme symboliikkaa niiden valossa, siten saat syntymään kokonaiskuvan unen tapahtumista ja niiden sinulle sisältämistä viesteistä.
Käärmeen pureman kokeminen tietää, että elämäsi kannalta hyvin tärkeä henkilö pettää luottamuksesi, käärmeen pesän näkeminen paljastaa sinua ympäröivän kateiden ihmisten joukon.
9  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: outoja unia? : 17.08.2012 19:11:55
Eli tässä jotain selityksiä unissa nähdyille asioille:

Eläimet:
Metsänläimet kuvastavat unessa pelkoa karja taas vaivalloista toimeentuloa. Lemmikkieläimet viestittävät, että ystäväsi kaipaavat sinua tai sinua yritetään käyttää hyväksi. Aasin tai muulin näkeminen enteilee sinulle raskasta työtä. Jos kohtaat siipikarjaa, sinua aliarvioidaan.

Käärme:
Käärme on niitä unisymboleja joilla on monta merkitystä: käärme on viekkauden ja kavaluuden vertauskuva, se on viisauden symboli, käärme kuvastaa myös seksuaalisuutta ja intohimoa. -Sinun tulee tutkia unesi muut vertauskuvat ja tarkastellatätä käärmesymboliikkaa niiden valossa, siten saat syntymään kuvan unen kokonais tapahtumista ja niiden sinulle sisältämist viesteistä.
Käärmeen pureman kokeminen tietää, että elämäsi kannalta hyvin tärkeä henkilö pettää luottamuksesi, käärmeen pesän näkeminen paljastaa sinua ympäröivän kateellisten ihmisten joukon.

Metsästys:
Jos koet olevasi mukana metsällä, haluat unohtaa unohtaa ikävät asiat ajattelematta seurauksia. Metsästäminen paljastaa, että sinuun suhtaudutaan epäluuloisesti perhepiirissä. Saaliin saaminen metsästäessäsi varoittaa sinua aviollisesta uskottomuudesta.

Kauppa: Jos näet jossain kaupan tai kioskin, tulet menettämään rahaa toisen ihmisen tähden. Jonkin ostaminen kaupasta varoitta sinua tulemasta petetyksi. Mikäli kohtaat kauppiaan, joku yrittää hyötyä sinusta jollain tavalla.

Perhe:
Onnellinen perhe merkitsee hyvää ennettä. Suuri perhe lupaa, että selviydyt vastustuksista.

Sukulaisten tapaaminen: Unesi enteilee harmia, joskus ristiriitoja perheessä.

Huone:
Huone kuvastaa omaa sisintäsi: jos se on siisti unessasi, olet saavuttanut sisäisen rauhan. Koristeellinen huone merkitsee turhamaisuutta, mutta jos huone on sekainen, sinun pitäisi saada elämäsi asiat kuntoon. Ikkunaton huone kertoo, että olet ahdistunut, oveton tarkoittaa. että pyrit pääsemään pois nykyoloistasi. Pimeä huone sen hetkistä epätoivoisuuttasi. Huoneessa oleva kaksoisvuoden lupaa yksinäiselle parisuhdetta, myös mahdollista perheen lisäystä. Mikäli huoneessa on vain yksi vuode tulet eroamaan kumppanistasi.

Kahvi:
Kahvin pavut viestivät, että eksotiikka kiinnostaa sinua. Jauhettu kahvi tietää sinun toivovan parempia ansiotuloja. Kahvin keitto paljastaa että olet virkistyksen tarpeessa. Jos juot kahvia, olet luonteeltasi vähään tyytyvinen.

Kakku:
Syntympäivä-, juhla- tai hääkakku tietää sinulle erittäin hyvää: Jos itse syöt kakkua, olet kauan onnellinen. Mikäli näet toisen syövän kakkua, unesi enteilee sinulle terveyttä. Tavallinen kahvikakku paljastaa, ett osaat tehdä arjestakin juhlan. Kakun leipominen tietää sinulle hauskaa puuhaa ystävien kanssa. Kakun ottaminen uunista kauniin ruskeana kertoo työsi olevan menestyksellistä.

Keittiö:
Suuri ja valoisa keittiö enteilee kaikkea hyvää perhepiirillesi, mutta pimeä ja sotkuinen keittiö tietää surua ja vastoinkäymisiä.
Keittiössä työskenteleminen kuvastaa omavaraisuutta. Jos aterioit keittiössä tunnet olevasi tyytyväinen tämänhetkisiin elämän olosuhteisiisi.
Keittiön remontti enteilee, että talouteesi saapuu lapsesi puoliso.  -Keittiön siivous taas paljastaa että omatoimisuudellasi kohennat toimentuloasi. Keittiömestari ilmaisee, että saat osaksesi arvostusta kotiväeltäsi.

Nuori henkilö:
Jos itse olet nuori unessasi, se tarkoittaa terveyttä. Vanhan ihmisen näkeminen nuorena lupaa pitkää ikää.
Nuoruusvuodet kuvaavat, että tämänhetkinen elämäntilanteesi on oman toimintasi tulos, mutta se ei miellytä sinua.
Nuoruudenrakkaus enteilee että tulet osallistumaan sukukokoukseen  tai juhlaan, jossa koko sukusi on läsnä.

Auto:
Henkilöauton näkeminen enteilee rahanmenoa tai huolia. Jos henkilöauto on uusi, varo tekemästä turhia ostoja vanha ja rikkinäinen auto taas kertoo, että joudut taloudellisiin vaikeuksiin. Mikäli henkilöauto on tyhjä, työsi onnistuu.
Kun näkemäsi auton väri on punainen, uni tahtoo varoittaa sinua vaarasta. Vaaleanväriset autot tietävät huvimatkoja, mutta musta auto kertoo että saat kutsun hautajaisiin.

Ase:
Haluat puolustautua keinolla millä hyvänsä. Jos ase on toisella henkilöllä, epäilet jonkun yrittävän asiattomasti loukata sinua.

Ladattu ase:
Pelkosi osoittautuu turhaksi.

Poliisi:
Uni merkitsee rauhallisuuden saavuttamista riitatilanteesa.

Eksyksissä:
Tulet menemään lapsuutesi maisemiin. Jos taas neuvot eksyksissä olevaa saavutat jotain toivomaasi hyvää.
Inesi voidaan tulkita myös niin, että saavutat asettamasi päämäärän vaikeuksista huolimatta.

Itku:
Yleensä itku tieetää unessasi sinulle hyvää. Jos näet toisen itkevän ja lohdutat häntä, se lupaa sinulle erittäin onnellista perhe-elämää.
Itkevä lapsi viestittää, että sinua tarvitaan auttamaan jotakin henkilöä.



Tääsä oli nyt jotain. Toivottavasti oli apua Smiley

10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: outoja unia? : 16.08.2012 19:50:09
En osaa tulkita unia tai mitään, mutta mulla on unikirja jossa on selityksiä eri asioille mitä unissa on tapahtunut tai näkynyt.

Se kirja on vanhempieni luona joten en voi nyt auttaa, mutta olen menossa viikonlopuksi vanhempieni luo joten voin huomenna vielä laittaa tänne jotain selityksiä teille kolmelle Smiley
11  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Diamond70 esittäytyy ja kysyy kysymyksen :) : 16.08.2012 19:19:37
En tiedä kettään näkijää, mutta mikset rupea itse harjoittelemaan? Cheesy Itse ainakin olen kovin innostunut tarot-korteista, mutta olen vasta niin alku vaiheissa etten omista vielä korttejakaan Smiley
12  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Hellou! : 16.08.2012 19:14:05
Rekisteröidyin tänään, koska olen toosi kiinnostunut noista tarot-korteista Cheesy Kaikenlainen informaatio on tervetullutta näihin kortteihin liittyen Smiley

Olen siis 16 vuotias ja horoskoopiltani rapu rapu Luen horoskooppini joka päivä ja ne on pitänyt tosi usein paikkaansa Cheesy

Olen jo ruvennut kirjoittamaan blogia tarot-kortti opinnoistani, joka on lähinnä muille aloittelijoille Cheesy Eli jos on ongelmia niin voidaan pohdiskella niitä yhdessä Smiley
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kanavointia/selvänäkemistä : 16.08.2012 18:52:37
Haluisin tietää edellisestä elämästäni jos se olis mahollista?  Cheesy Itse uskon näihin uudelleen syntymis juttuihin  Smiley
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mitkä Tarot-kprtit aloittelevalle? : 16.08.2012 17:47:32
Kiitos Liekku! Voisinkin heti kattoa niitä jos vaikka löytyis jostain  Smiley
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Mitkä Tarot-kprtit aloittelevalle? : 16.08.2012 14:24:52
 Olen hankkimassa itselleni Tarot-kortteja, mutta mulla ei ole mitään hajua millaiset kortit sopivat aloittelijalle! buck2
      Löysin Suomalaisen kirjakaupan sivuilta Elizabeth Heichin ( En muista miten kirjoitetaan) kortit ja kirjan. Onko ne hyviä aloittelijalle? Jos ei niin toivoisin ehdotuksia, kiitoos.  Smiley

Lisään tänne perään vielä yhden kysymyksen: Pitääkö kirjan olla samalta tekijältä kuin kortit?
Sivuja: [1]