Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Astro special / Yleistä / Vs: syntymäajasta : 25.10.2013 10:10:27
joo taitaa ihan wikipediassa olla jokin kaava/selitys. Kyseessä on yli 40 v sitten helsingissä traaginen tapahtuma  knuppel2 Olen kuullut joskus puhuttavan numerojärjestyksestä, ja että vain tarkistusnumero siis vika merkki olisi jonkun maagisen laskennan tuloksena
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnus yhtymä nousumerkki : 21.10.2013 15:50:31
Niin ja saturnuksen  aspect_tri IC:lle ( aspect_sex MC) - kyllä kiinnostaa!?
 Huh
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Mietityttää tämä syyskuussa alkanut kuvio: saturnus, venus ja north node rypäs.. : 21.10.2013 15:49:31
mielenkiintoista, tiiän yhen tyypin jolla sama aurinko-jupiter kuvio kun sulla, muuten ei oo samat planeetat! Siks mä nyt vastaan koska oon kattonu, että aika rankalta näyttää kun  uranus tulee ensi vuonna neliöön, pluto pikkuhiljaa päälle,  jupiter opponoi. Plutohan tulee 14 asteeseen  kauris vasta vuoden päästä, mutta tuo uranuksen neliö ja jupiterin  aspect_opp ei varmaan helpota alkusoittoa ollenkaan.  Jospa  saturnus aspect_sex häviää siiinä rytäkässä?  jupiter on ollut oppositiossa   aurinko venus jo kesällä joten ihmekös tuo jos kaikki ei tunnu olevan yhtä ruusuilla tanssimista. Tälle tyypille oon issekseni ennustanut ongelmia, mutta näkisin että hänen tapauksessa johtuu eniten siitä, ettei hän ole suostunut näkemään tiettyjä parisuhteen tosiasoita (miesystävä kovasti pettänyt ja käyttänyt hyväksi muutenkin). Ei ole ottanut tämä  kauris-nainen kuuleviin korviinsa ja jotenkin epäilen, että sille tulee nyt tenkkapoo koska   pluto tulee sen merkkarin päälle ihan kohta!

Sinullahan on ensi vuonna  saturnus JA  jupiter aspect_tri kuu ja  saturnus aspect_sex merkurius joka varmasti helpottaa oloa.  Mars Ja venus kun saavat olla ihan rauhassa (ei transiitteja ulkoplaneetoilta)  voi elämä olla tasaista.
4  Astro special / Ennustava astrologia / saturnus yhtymä nousumerkki : 16.10.2013 16:16:41
Hei,

kuka täällä on kärsinyt/nauttinut ko. kuviosta? Minähän olen mutta siitä on 28 vuotta, olin niin nuori ja sitäpaitsi päällä oli muita ulkoplaneettojen transiitteja. Nyt tämä tulee minulle  ihan pian, ja mitään isoa transiittia henk.koht planeetoille ei ole ollut vuoteen eikä tule olemaan vuoteen. Sen sijaan  askendentti -akseli on saanut myös  aspect_tri jupiterilta - ja nämä molemmat siis jatkuvat ensi vuonna.  Mitäköhän on odotettavissa?
5  Astro special / Yleistä / kalenteri, punaiset raidat ja vuosihoro : 16.10.2013 16:11:53
Minä tässä pähkäilen josko ostaisi jonkun astro-tuotteen Osaako kukaan sanoa, onko kalenterissa ja vuosi elämääsi samat tekstit/transiitit? Entä miksi mulla on ensi kuussa kalenterissa pluton transiittisymboli mutta ei yhtään punaista raitaa yli vuoteen siinä toisessa näkymässä? Seuraava olisi vissiin vuoden 2015 alussa  neptunus aspect_con kuu... Jotenkin ei huvita niin hirveesti satsata jos tiedossa on ensi vuodelle pelkkiä nopeiden planeettojen ohituksia. Mutta sinänsä hyvä että tämän  voi näinkin helposti tarkistaa etukäteen.
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Mietityttää tämä syyskuussa alkanut kuvio: saturnus, venus ja north node rypäs.. : 16.10.2013 16:07:11
Seppohan hehkutti tuota kuviota, itse en nyt ihan tiedä miten suhtautuisi. Ja sinänsä venus kiitää ohi mutta myöhemmin mars ja merkkari tulee skobariin. Riippuu kai siitä mitä asteita on omalla kartalla ja mitä aspektia nämä planeetat sitten tekevät. Mut eikös saturnuksen sekstiili kauriille ole hyvä asia?
7  Astro special / Yleistä / syntymäajasta : 28.08.2013 16:38:45
MOi,

tulipa mieleen tällainen: tiedän yhen tyypin HETU:n mutten syntymäaikaa niin mietin, että  loppuosan yksilönumerot eiks ne anneta syntymäjärjestyksessä? Tiettynä päivänä syntyneet 002 -899:een, vauva yks on 002 jos se on tyttö jne. Ite oon syntyny illemmalla ja korkeampi numero on.  kyseinen hlö on syntynyt omien sanojensa mukaan "yöllä", mutta kuu ja akselit erottaa ihan sikana jos on syntyny vaik saman vuorokauden aikana klo 23.50 tai 02.00. Eli annetaan  hetunumero sitä mukaa kun tullaan ihmisten ilmoille?
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Herkkyyttä alapäähän...? : 20.06.2013 11:00:59
oikea joogi ei tällaisia mieti  Angry
9  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Jupiterin transiitit : 19.06.2013 14:12:24
Mullakin on nyt myös jupiterin transiittia plutolle ja uranukselle,  nepparille meni just. Enpä oikein jaksa "uskoa" niihin vaikkaa Astro.comissa niille ilmaistulkintaa tuleekin. Ovat nimittäin ei-henk.kohtaisia eli sukupolvien planeettoja
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Jupiterin transiitit : 18.06.2013 13:01:02
Mullakin on jupiter nyt kasissa. ENpä mä yleensä huomaa jupiterin transiitteja juur ollenkaan, tai tuovat jotain ohimenevää jutskaa. Mun mielestäni juppari on nopea planeetta ja sen transiitteja vois verrata vaikka marsin ja venuksen, etenkin jos ei pakita tai hidasta just jonkun henk.koht planeetan kohdalla. Toisaalta mielestäni  aurinko kuu merkurius venus -transiittit ovat oikeastaan naistenlehtien huuhaa-tasolla...Mutta transiiteista voidaan olla eri mieltä. Esim tällä sivustolla PUNAISIA vahvoja transiitteja ovat vain  pluto uranus neptunus - henk.kohtaisille täsmällisinä. Eräs astrologi sanoi kyllä että no saturnuksen olisi kyllä voinut ottaa mukaan punaisten planeettojen joukkoon. Mutta kukaan ei varmaan jupparia.

 jupiter aspect_tri  aurinko tietää varmasti hyvää aikaa, hyvää itsetuntoa, miellyttävää olemista - vaikka ihan yksinkin. sen ajanlaatu on hyvä parisen viikkoa. Sen sijaan mistään jupiterin kvinkunsseista en menisi sanomaan mitään. Ei välttämättä sextiileistäkään. Oikeastaan kaikki jupparin kulmat vesittyy jos meneillään on jokin muu isompi vahva transiitti. Samanaikainen jup transiitti voi toki vähän pehmentää jotain toista kovaa.  Joku taas sano, että jupiterin neliötkään eivät ole pahoja vaan voivat tuoda mukaan jotain positiivista laajennukseen liittyvää. Sen sijaan jupterin oppositiot ja yhtymät voivat olla hiukan hankalia, koska moni asia saattaa mennä ns. överiks...Jupiter on myös tunnettu lihottaja, etenkin neliöt  aurinko kuu venus nousumerkille. Jupiter nelosessa yleensä tietää isompaan asuntoon muuttoa.

 jupiter ei tuo mitään pitkäkestoisempaa sykettä ellei kaikki ole kohdillaan ja huoneet muut transiitit tue tätä. Kuuhildalla voisi sanoa olevan vahvat jupitertransiitit jos se on seiskassa ja oikeasti tekee kaikki nuo vinkkelit lyhyen ajajanjakson siällä. Muistakaa kuitenkin että pluto, uranus ja saturnus liikkuvat nyt heinäkuusta jupparin kanssa samoilla asteilla aikas samaantahtiin, eli tsekatkaa nämäkin transiitit.
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 17.06.2013 12:15:48
Vastasin Elenalle toiseen ketjuun mutta palaan vielä tähän,liittyen p.  kuu yhtymä  pluto.

Minulla se tapahtui syntymäkartan 10. huoneessa ja eräs tärkeä työaiheinen juttu oli silloin tapeetilla. Olen ollut 8 v. samassa työpaikassa ja jo vuosia miettinyt vaihtoa. Sittemmin tajusin että haluan vaihtaa myös alaa idiot2 TYöpaikkani on turvallinen, palkka ok ja paljon kivaa porukkaa, mielenkiintoisia ja vaihtelevia tehtäviä tarjolla (= stressiä). Lähdin opiskelemaan alaa jossa on pienemmät palkat. Viisastuin ja kasvoin opiskelujen aikana paljon ja kaikki kollegani eivät tästä tykänneet. Vatvoin kuitenkin työpaikan vaihtoa pitkään ja toivoin että nyk työpaikkani voisi järjestää minulle uuden koulutuksen muk. työtä. Se vaan ei onnistunut vaikka periaatteessa olisi isossa talossa ollut mahd. Elikkä tämän transiitin aikana sain vahvoja viestejä siitä, että päätökseni lähteä on oikea.  Uusi työpaikka on nyt löytynyt ja palkka on tonnin verran kuussa pienempi eikä muutkaan työehdot mitenkään paremmat ole (työaika, etätyö, laitteet tms).  Vahvat viestit tuli jostain -taas "enkeleiden" tuomina, siitä että nykyisellä työpaikallani minulle on valehdeltu ja parempaa ei olisi tiedossa jos jatkaisin, päin vastoin!
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kysymys Plutosta : 17.06.2013 11:31:14
Hei Elena,

siis meillähän näyttäisi olevan aivan sama tilanne!?!  Vaikka ikäeroa taitaa olla yhden kokonaisen plutonmerkin verran (minulla  neitsyt) Proge kuun ja plutojen kanssa.  Nyt vasta havahduin  Shocked Siis mitä - pelätty Hetki oli viikonloppuna!?!? SIlloin p. kuu p. pluto yhtymä nataalikartan pluto.
 Mitään en huomannut vai huomasinko sittenkin. Olin unohtanut, koeta sinäkin olla miettimättä, minäki alkuvodesta epäilin tätä. Luulin sen olevan loppukesästä.

Sen voin kyllä sanoa että jollain tasolla, tosi syvällä tapahtui jotain. Sain myös kuulla erään huhun, joka liittyy sellaiseen syvään henkiseen haavaan.  eilen tunsin ihan selvästi, että se haava parantui kuullessani erään jutun. HUH, uskallanko kertoa. Minua kiusanneet aikuiset miehet olivat joutuneet tosi pahaan pulaan. En siis varsinaisesti tuntenut vahingoniloa vaan pikemminkin sellaista, että jokin korkeampi voima on olemassakin, jotain tasoitusta sentään tapahtuu.  Aika ihme kautta kuulinkin tästä, sekin liittyy muihin entiteetteihin. Eli oli paljon mystiikkaa niin sanotusti, ja normaalisti elän ihan ilman mystiikka enkä (enää) hae sitä... sanotaanko nyt näin. Asiaan liittyy myös se, että olin ajatellut tässä lähiaikoina, etten voi noille kiusankappaleille mitään ja paras vaan päästää irti eikä hautoa kostoa ja toivoa heille pahaa Lips Sealed

Minua on kiusannut eräs opiskeluajan kaverikin jo monta vuotta,  vaaka nainen jolla vakava a-ongelma. Hän voi aina välillä olla ihan mieletön reisa josta en ole yrityksistä huolimatta 20 v aikana päässyt kokonaan eroon. Noh ihan ihme sattui nyt viikonloppuna tämänkin tiimoilta. Hän oli turistireissulla ystävystynyt exmieheni tädin kanssa ja sanoi sitten minulle , ettei voi tämän takia olla enää kaverini. Vihdoinkin se tuli häneltä itsestään. Viinanhuuruissa ne olivat tämän tädin kanssa löäytäneet toisensa ja puhuneet minusta pahaa. ANtaaa menää vaan... Niin ja eräs ystävätär lähetti minulle aivan ihanan viestin myös Smiley Energiatasolla tapahtui siis paljon.  Ja onko se hyvää vai pahaa - no ei kumpaakaan
13  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kysymys Plutosta : 13.06.2013 17:48:29
Siis ulkoiset planeetathan lähinnä pakittaa progekartoilla. Minullakin ollut vuosikaudet  neptunus ja  jupiter taaempana kuin syntymäkartalla. Ja tällä siis ei mitään merkitystä!?! Onhan se paluu jos ja kun ne tulevat samoille näppäimille kun syntymähetkellä....
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Näkyykö epäonni rakkaudessa jotenkin kartallanne? : 13.06.2013 17:38:20
näkyyhän se.  aurinko aspect_con saturnus seiskassa  aspect_opp  neptunus jupiter

Löyhä  mars aspect_squ merkurius venus ei mitenkään edesauta asiaa. Itse asiassa jossain luinkin mars neliö venuksen olevan paha kuvio rakkauselämää ajatellen.Ei tästä sen enempää  Wink

Asia näkyy kartalla sikälikin transiiteissa, että tietyille tulee pahat transiitit häiriköimään ja toisille ei. Suurin osa meistä on siis syntynyt milloin  pluto uranus ovat olleet  skorpioni vaaka neitsyt ja  neptunus  jousimies  Missä sitten on  aurinko mars venus rakkauselämään perinteisesti vaikuttavat, seiskahuoneen hallitsija  niin noista lähtökohdista kovat ulkoiset paineet ovat tulleet. Parhaiten ovat säilyneet esim ne joilla planeettoja vaikkapa neitsyessä kun uranus ja pluto eivät ihan heti ala tekemään kovaa transiittia sinne!! Toisaalta  neptunus oppositiossa NYT, mutta ennen sitä neitsyt- ja härkäkartalliset ovat kokeneet elämänsä ensimmäisen neptunustransiittinsa kolmiona. Neptunuskaan ei kaikkien elämän aikana ehdi tulla kovaan aspektiin välttämättä rakkauselämän hallitsijalle tai muulle henk. koht planeetalle, niin hidas se on.

   jousimies planeetalliset ovat saaneet elämässään kokea jo  neptunus uranus  pluto yhtymää,
mikä ei ehkä tiedä mitään ruusuista rakkauselämää, riippuen tietty kartasta muuten.  vesimies planeetat ovat saaneet  pluto uranus skorpioni neliötä ja  harka oppositiota jne.
Pluto liikkuu loppuelämästämme yhä hitaammin (siis astronominen fakta) joten enää ei tule samanlaista pommitusta kuin joskus 1980-2000 luvulla.
Astrologinen koknaiskuva pitää ottaa tutkimukseen kun haetaan tällaisia vastauksia. On olemassa niitä jotka vannovat  progressiivisen kartan venus   aurinko yhtymään. tämä tietäisi suurta rakkautta. Kaikki eivät ole syntyneet niin onnelisten tähtien alla, että tämä kuvio olis mahdollinen. Vaatii, että  venus ja  aurinko ovat aika lähellä syntymnäkartallakin ja ettei venus heti syntymän jälkeen pakita (tai on edellä ja pakittaaa niin että yhtymiä tulle useampi elämän aikana!). Nämä joille näin käy voivatkin olla niitä jotka löytävät elämänsä rakkauden/soulmaten 15-30vuotiaina
15  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: mitä mieltä isojen transiittien puuttumisesta? : 13.06.2013 17:08:25
Tuile: Joo tiedän, uranuksen seikkailu neloshuoneessa ei ole tietänyt mitään muuta kuin muuttoja ja useita eri asuntoja (nyt työ ja asunto eri paikkakunnalla)  harka joka periaatteessa asunut samalla paikkakunnalla aina...

Pluto kakkoshuoneessa ja neppari kolmosessa ei oikein avaudu minulle. Uranus siirtyy vitoshuoneeseen ensi vuonna ja se on kyllä eräänlainen transiitti. Pluto ja neppari eivät nyt mitään liikauta pariin vuoteen, siellä ne jököttävät. 2. ja 3.huone kartallani isot, joten enemmän elämänlaatua kuin transiittia.
Sivuja: [1] 2 3 4