Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 21.11.2016 19:36:09
Muoks.  Ei tarvitse enään. Asia ratkesi  coolsmiley
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Merkitsevät yhteensattumat : 01.11.2012 16:07:04
---------------------
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta - Heiluri : 17.09.2012 15:14:16
hei atha ja kiitos jos jaksat heilutella!!

  
1. oon lähes aina haaveillut kaksosista, tulenko koskaan saamaan kaksosia?(mieheni ja mun suvusta niitä löytyy)   idiot2 :Smiley Tongue (tiedän että ei mutta pakkohan se on kysyä...)
2. heilurisi on minulle heiluttanut joskus että saisin vielä 2 (ehkä 3) lasta,  kysymys kuuluu, tuleeko nämä 2-3 lasta nopsaan tahtiin peräkkäin? nopsaan tahtiin on kait vaikea määritellä mutta tässäkin yritystä on ollut jo yli kaksi vuotta.. ettei nuissa muissa menisi näin kauan! kun ikäkin tulee kohta vastaan, niin tympeä jos jokaisen lapsen kohalla yritys kestää 2-3 vuotta tai kauemmin..  tickedoff
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Lasten unimaailma : 18.07.2012 17:30:33
meillä nuorin lapsi (4v) näkee aika usein painajaisia.. säännöllisen epäsäännöllisesti, mutta siis usein.  ja olenkin pohtinut että miksi niin usein näkee pahaa unta, telkkarista ja tietokoneelta ei mtä tahansa kattele, joten ei kai johdu siitäkään... paitsi lapsihan voi painajaisen saada vaikka sadusta!!  mutta mistäpä nuita tietää..  mutta olen miettinyt pitäisikö iltaisin pojan kanssa tehdä vaikka jotku "rituaalit" että tänä yönä ei tule pahoja unia  angel 

kun ei isommat lapsemme ole nuin hirveästi painajaisia nähneet ikinä (toki jokainen on yksilö)
oon jopa joskus miettinyt kokeeko poika unihalvauksia (ruukaakohan lapsilla edes olla niitä??)  kun poika herätessään ihan tosissaan pelkää ja ei meinaa koko loppuyönä uskaltaa nukahtaa ainakaan jos ei oo aikuisen vieressä, ja yhteen aikaa ei millään olisi halunnut nukkumaan, ei niin millään, sanoi aina kun pelkää niin hirveästi sitä että näkee yöllä pahaa unta.

 
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta - Heiluri : 18.07.2012 16:21:28
heipsan!

1. lapsemme on alkanut kaveeraamaan uusien kavereiden kanssa mikä on todella kiva, mutta joukossa on YKSI huomattavasti ISOMPI ja VANHEMPI, ja se on minusta jotenkin "outoa".. joten hengaileeko tuo isompi vielä kauankin meidän nurkilla?  Tongue

2. onko sen seura hyväksi? Huh

3. näin vasta tosi todentuntuisen raskaus unen. voiko heiluri vahvistaa oliko se enneuni?  Tongue
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: ennustus : 16.07.2012 17:28:15
hei minäkin olisin kiinostunut kuulemaan ihan vaik yleiseltä pohjalta loppusyksyyn/talven tapahtumia!! kiitos kaunis jo etukäteen!
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta - Heiluri : 19.06.2012 14:14:17
nälkä kasvasyödessä  :Smiley Tongue

1. mahdollinen raskaus tänävuonna, jos raskaudun olisiko se  akselilla elo, syys lokakuussa?
2. jos ei niin entä loka,marras joulu?
3.montako raskautta vielä koen?  Wink Cheesy

1. Heiluri sanoi EI näillä kuukausille.
2. Marraskuuhun tuli KYLLÄ, tosin epäilevästi. Asiaa ei välttämättä ole lyöty kuukauden tarkkuudella lukkoon vielä.
3. Kysyin montako lasta saat, koska raskauksien kokeminen ei vielä ole tae lapsesta: Kaksi lasta, kolmas on EHKÄ eli empii vielä tuloaan.

kaunis kiitos ja kumarrus!  smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta - Heiluri : 16.06.2012 19:29:43
nälkä kasvasyödessä  :Smiley Tongue

1. mahdollinen raskaus tänävuonna, jos raskaudun olisiko se  akselilla elo, syys lokakuussa?
2. jos ei niin entä loka,marras joulu?
3.montako raskautta vielä koen?  Wink Cheesy
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Luvattomien energiakytkösten katkaiseminen : 10.06.2012 16:16:34
kiitos  smitten ja niin toivon minäkin  Wink
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Luvattomien energiakytkösten katkaiseminen : 10.06.2012 12:26:52
kiitos kommentoinnista yep! viisaita ja pohtimisen arvosia asioita!  smitten   olen kieltämättä pohtinut puutunko liikaa vai en, mikä toimintatpa on sallittua ja mikä ei, miten minun tässä tilanteessa pitäisi toimia ja miten ei, mikä on oikein ja mikä väärin.

nyt on lapsemme nauttinut ns. vapaudestaan, ja kun saa vain olla, ja tehdä asioita mitä itse haluaa eikä koko ajan joku sanomassa tai määräämässä mitä tehdä tai ei...
jos tää kaverisuhde on nyt tien päässä kai se kaveri etsii uuden "uhrin"...en tiedä.  mutta siis meidänkin lapsi oli ns. uusi uhri, sitä ennen oli yksi toinen tyttö ja siitä(kään) kaveruudesta ei tullut mitään ja sen toisen tytön äiti pisti kaveruuden totaalisesti poikki. ja tää lapsen kaverin äiti ei tykännyt siitä ja sota jalalla ovat vieläkin ne kaksi perhettä.  en haluaisi meille samanlaista...

meidän lapsellakaan ei oikeestaan muita kavereita oo kun se kaveri on kaikki entiset kaverit karkottanut pois, valehtelulla, juonittelulla, ja lapsemme "omistamisella".
ja lapsen itsetunto nakerrettu aika lahjakkaasti...  Cry Sad mutta jospa tää tästä! että löydämme oikean polun mitä kulkea tästä eteenäin, mikä se ikinä onkaan! määkin oon jo ihan sekaisin ja puhki tän asian kans...
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Luvattomien energiakytkösten katkaiseminen : 10.06.2012 09:47:21
eivät oo poikia mut whatever..  Smiley
oon miettinyt tuota  opettaja asetelmaa...   oon samaa mieltä että on ollut opettamassa varmasti lastamme.  ja tuo keppi juttu kun lapsemme sai kepistä naamaan, oli se jäävuoren huippu.  ja ovat olleet siis kavereita n. puolitoista-kaksi vuotta eli on jo sen  aikaa ollut ns. opettamassa.

ja siis olemme tässä n. kahden vuoden aikana huomanneet vaikka mitä juttuja ja monia asioita ollaan katsottu läpi sormien, ja yritetty olla liikaa puuttumatta mutta nyt mulla tuli jo mitta täyteen. ihmisiä on eri luontoisia, tiedän, toiset on dominoivempia kuin toiset, toiset on ns. johtaja tyyppiä ja toiset sitten mielummin seuraa sitä johtajaa..(eli eivät itse ole johtajatyyppiä)  tuo asetelma on ok, siinä ei mitään,

mutta tuo kaverin teot ja jutut on puhtaasti ilkeyttä.  se on siis huomannut miten helposti johdteltavissa lapsemme on ja ehkä se koko ajan, ajan saatossa lisää panoksia, että  mitä kaikkea lapsemme tekee, eli siis  se lumipallo efekti.

esim. tällaisen jutun lapsemme kertoi (ja tää on vaan yksi monista) puistossa ollessaan kaveri alkoi lastamme kehottaan että sano/huutele tuolle ja tolle sitä ja tätä, lapsemme eka sanoo kaverilleen että eikä, en halua, mutta kaveri jatkaa ja jatkaa, että sano sano, minä sanon sitten sun jälkeen jne... noh lapsemme sitten sanoo huutelee jotain, ja samantien kaveri vetäytyy kauemmas, eikä sitten huudakkaan vaikka lupas, vaan sitten esittää hölmönä että mitä sää huutelet, mitä sää teet.

lapseni on yhtäkkiä yksin siinä tilanteessa ja kaveri kirkkain viattomin silmin sitten siinä ettei hän oo tehnyt mitään, ja samoin sanoo mulle ja äidillensä ettei oo tehnyt yhtään mitään ja äitinsä uskoo totta kai lastaan, mutta mä nään sen läpi mitä peliä se pelaa. sen äidille se viaton katse menee ehkä läpi muttei enää mulle.

monesti jos jotain lapset on tehnyt jotain hölmöä, meillä tulee asianmukaiset rangaistukset(karkkipäivänä ei tuukkaan karkkia tai pelipäivänä ei pelatakkaan pleikkaria  tms, riippuu tilanteesta jne.) mut se kaveri omassa kotona ei ikinä saa mitään rangaistusta(minun tietääkseni) kun sen äidin mukaan ei heidän kultamuru tee ikinä mitään pahaa. ei heidän lapsi!  ehei.

en haluaisi että tämä kuulostaa asetelmalta hyvä-paha  että meidän lapsi hyvä ja se kaveri paha   (meidänkin lapsi toimii monesti väärin ja tekee virheitä siinä missä kaikki muutkin, mutta me puututaan niihin ja jutellaan, käydään juttu läpi ) mutta tuolla kaverin kodissa tuntuu olevan niin että niiden lapsi ei tee mitään väärää, että on sanonut niin ja äitinsä uskoo. niinkuin varmaan jokainen äiti omaa lastaan uskoo! haluaa uskoa! mutta musta tuntuu (vain minun mielipide)  että se kaverin äiti nyt liikaa uskoo, siis sokeasti uskoo ja se lapsi on huomannut sen, että kun on koiranpentu ilme kasvoilla ja sädekehä päänympärillä niin selviää kaikesta!!

ja ehkä lapsemme on todellakin tarvinnut oppiläksyn kovettamaan nahkaansa, oppimaan sanoman ei jne. ja varmaan on jotain tässä nyt kahden vuoden aikana oppinutkin ja tuo oli jäävuorenhuippu tosiaankin tuo keppi jupakka. sen jälkeen nyt meni ystävyys jäähylle, aika näyttää jatkuuko se (jos siis lapsemme ITSE HALUAA) mutta on siis sanonut itse minulle ETTÄ EI HALUA OLLA TUOLLAISEN KAVERI ENÄÄ.  ja jos lapsemme ei itse halua (en manipuloi) niin kunnioitan sitä päätöstä ja tuen sitä siinä. mutta jos haluaa (olen sanonut senkin että saa alkaa jos haluaa) NIIN sitten saapi kaveerata mutta uusin säännöin:

TIUKEMMAT RAJAT PAKKO VETÄÄ SILLE; MUUTEN HYPPII IHAN SILMILLE ja jos tässä on ollut/on oppiläksy lapsellemme ja koko perheelle, on mielestäni oppiläksy myös kaverille ja sen äidille ihan yhtä lailla, sen äidin silmiä pitää jonkun aukaista kun siis kaikissa muissa on aina se vika ei heidän lapsessaan, joka siis oikeasti valehtelee, manipuloi, kiristää uhkaa... (ei asiat nuinkaan saa mennä)

on yli innokas kaveeraamaan, meillä oma perherauha kärsii kun aina täällä ja puhelimella rinkuttelee jo aikasin viikonloppuisin (nukutaan vielä) , meillä ei omaa rauhaa ollut juuri ollenkaan tässä parin vuoden aikana.

mutta, jos siis jatkaa kaveruutta vielä (riippuu lapsestamme)  nämä kaikki asiat pitää puida perusteellisesti sen toisen perheen kanssa ja vetää tiukemmat rajat mitä saa tehdä ja mitä ei, ja luulen että sille äidille voi olla kova paikka kuulla totuuksia lapsestaan (aiemminkin jotain pientä oonn yrittänyt nätisti sanoa että nyt oli tällainen juttu, niin heti kieltänyt sen että ei meidän lapsi....)

ehkäpä tässä nyt on ollut läksyä ihan kaikille osapuolille.... (kaverin äidille vielä edessäpäin.. saa nähä millainen törmäyskurssi tulee  Undecided
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Luvattomien energiakytkösten katkaiseminen : 09.06.2012 22:00:50
hmmmmmm..... tuolta kantilta en olekkaan ajatellut tuota!
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Luvattomien energiakytkösten katkaiseminen : 08.06.2012 21:29:09
jep, lapsemme on liian kiltti ja helposti johdateltavissa.  ollaan yritetty opetella sitä ei sanaa ja ns. omien aivojen käyttöä. (siis että jos joku käskee hypätä kaivoon niin sitä ei tartte sokeasti uskoa) ja vastassa on aika dominoiva tapaus ja joka jankkaa ja jankkaa. ja joo tämä tapaus uhkailee ja suuttuu ja vetoaa aina että bestikset sitä ja bestikset tätä, ja bestikset ei tee nuin ja noin ja bestikset ei kerro.... ja joo lapsemme ns. pelkää  tickedoff

mutta ok, kokeilen sitä energiakytkösten katkaisua ja jos ei ole tarkoitus toimia niin sitten ei, ei siitä haittaakaan taida olla!  ja lapselta tuli lupa että voin sanoa sen puolesta kaverille että lapsemme ei halua enää alkaa/olla tekemisissä ym. (lapselle tuli iloinen ja helpottunut ilme kun ehdotin että haluaako että sanon)
mutta mulla on vastassa myös kaverin äiti (tai siis tulee olemaan) ja se voipi olla haastavampi tapaus  Sad
ei usko omasta lapsesta mitään negatiivista, ja meidän lapsi on ollt suunilleen ainoa kaveri sille, ja se äiti haluaa kynsinhampain pitää kaverisuhteesta kiinni...   idiot2  siitä taitaa tulla tosi hanka tilanne...
noh, ei muutakuin suojaukset kehiin ja silleen...  Wink
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Luvattomien energiakytkösten katkaiseminen : 08.06.2012 16:01:20
ei kuulostakkaan eikä se olekkaan! noh, kerron sen verran vauriosta että poskiluussa on kolo(murtuma) kun siihen nakattiin kepillä, kun lapset siis isommille on huudelleet ja ne isommat sitten provosoitu ja nakkasi. nämä ns. kaverit on kehottaneet huutelemaan, itse ovat ovelastiolleet hiljaa mutta supatelleet lapsellemme sanat mitkä lapsemme sitten huuteli.  ja kun asia selvisi meille vanhemmille niin kaverit silmät kirkkaina sanoo ettei ne oo huudellut mitään (puoli totuutta mutta olivat siis kaiken takana, vaikka itse muka viattomia olivat)

mutta siis yhtälailla meidänkin lapsi mukana jutussa kun oli suostunut huutelemaan kaverien käskystä  Embarrassed  siitähän me puhuteltiinkin paljon lastamme ja sai asianmukaisen rangaistuksen huutelusta, ja opettajalle ja vanhemmille valehtelusta (valehtelu= kaverien suojelu) ja varmaan siellä kaverien kotona ei edes mitään rankkua oo tullut.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Luvattomien energiakytkösten katkaiseminen : 08.06.2012 05:03:29
joo, niin kaikki lapset valehteleekin,tiedän sen  coolsmiley
mutta tässä tapauksessa valehtelu on lisääntynyt huomattavasti, ja ne lähinnä koskee sellaisia asioita että puolustellaan kaverien tekemisiä ja sanomisia. koulun opellekkin valehdeltu kaverien käskystä, on ollut tilanne että kaverilla tukalat oltavat erään itseaiheutetun tilanteen takia ja sen takia meidän lapsi pantu valehtelemaan  vanhemmille ja opelle jne. meni tosi kauan että saatiin se oikea totuus puristettua! meidän lapsi sai luultavasti pienen pysyvän vaurion kehoonsa niiden kaverien tekojen ja ym. takia. huoh...

 ja tällaseen voi ja pitääkin puuttua, mutta niinkuin kysyin aiemmin ei taida olla mahdollista lapsen puolesta tehä näitä katkomis juttuja...
mutta koklailen kuitenkin itseeni niitä  Smiley
Sivuja: [1] 2