Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Yleistä / Varaa matkustella Tanhualla : 28.12.2014 15:06:03
Suomessa on monta tuhatta työtöntä ja tämä vaikuttaa suoraan myös muun perheen jäseniin, niin ottaa pattiin kun Tanhua lähettelee viestejä milloin mistäkin maasta. Jos vaikka astrologia onkin tuottoisaa puuhaa , niin pakkoko sitä on köyhille näyttää.
Tätä Astro-sivustoa lukee monet, myös työttömät/eläkeläiset/sairaat ihan ajankulukseen ja sitten plösähtää kuvaruutuun mm. Paneettauttiset jostakin Sumatralta.
Ällöttää  Angry
2  Yleistä / Kehitysehdotukset / Planeetta Uutisista : 07.11.2014 14:32:45
Planeetta uutiset kuukausi kerrallaan on itsessään toimiva. Haluisin kuitenkin takaisin horoskooppimerkeittäin tulkinnat. Ennen oli ensin yleisesti planeetoista tulkitut kuulumiset ja LISÄKSI horoskooppimerkeittäin. Olisiko ollut tämän 2014 vuoden alusta kun Planeetta uutiset muuttuivat yleisesti tulkittuun, köyhempään versioon. Henkilökohtaisesti sellainen 3-5 lausetta/merkki antaisi enemmän sisältöä Planeetta uutisten kuulumiseen.
3  Astro special / Yleistä / Planeetta Uutisista : 19.09.2014 15:15:39
En tiedä , mihin ihmettelyni pitäisi laittaa, laitan sitten tänne.
Ennen Planeetta Uutiset käsittivät horoskooppimerkkikohtaiset ennusteet tulevalle kuulle, nyt vain jotain ylimalkaista mömmöä ja päälle vielä joku mainospläjäys (lue esittely jostakin/joku hlö).
Luen /kuulen mieluiten omaan merkkiini tulevaa ennustetta kuin esim. jotakin uutta hoitomuotoa. Mainosfilmit erikseen eikä Planeetta Uutisten alle. Huh
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustus Harjoittelua. : 25.06.2012 17:12:39
Hei!

Toivottavasti ehdit vastata myös mulle, ennekuin tämä harjoittelujaksosi päättyy Smiley, Kiitos jo etukäteen.

Taustatiedoksi voin kertoa, että olen suoraviivainen kauris ja aika voimakastahtoinen (ehkä kunnianhimoinenkin). Kuitenkin pidän itseäni rehellisenä, sillä omatuntoni on aina valveilla. Töissä en ymmärrä salakähmäisyyttä ja lorvimista, joten joskus taitaa vähän pistää silmäänkin erilainen ajatusmaailma. Olen ns "vanhanaikainen" ajatuksiltani tähän nykymaailmaan, näin koen myös parisuhdetta hakiessani. Kaikesta huolimatta olen myös äärettömän positiivinen ja ajattelen kaikista "sinisilmäisesti" positiivisesti, ennenkuin toisin todistetaan Cool
kiinnostaisi tietää:
a) Mitä kortit kertovat työkuvastani? Otanko turhan vakavasti toisten suhtautumisen vai onko syy sittenkin minussa?
b) Onko muihin töihin näkymiä korteissa, jos tämä nykyinen käy liian raskaaksi?
c) Löytyykö tänä kesänä/syksynä joku pysyvä miesystävä? smitten
d) mistä johtuu jatkuva levottomuus uusissa kodeissa? Olen muuttanut monesti ja en uskalla ajatella omaa asuntoa, koska pelkään kyllästyväni siihen alle vuodessa. Löytyykö kotini jostakin muualta?
Sivuja: [1]