Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 85 86 [87] 88
1291  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Taiteilijan/luovan henkilön 5 huone... : 19.04.2007 13:45:15
No juu hee heh heh haa! 2funny

Tyhjä vitonen: ettei enää voi tuolla saralla oppia mitään, paitsi neroutta. Nojuu. Suljen huuleni tiukaksi viivaksi. Apuva. Ei se onnistu. Naurattaa. Mulla kun vitonen Radix-kartalla ammottaa tyhjyyttä... hmmm vai onko Vesta kärjellä. En mene varmaksi sanomaan.
Porphyry-kartalla vitosessa ovat Jupiter ja Uranus, joilla on kummallakin tuhkatiheä kuutioitten, neliöitten, kolmioitten ja kvinkunssien verkko.
Radix-kartta on täynnään aspekteja ristiin rastiin. Kolmioita, Daavidin-tähteä (3kpl), neliöitä, suurristiä ja vaikka mitä.

Kiinnostavammaksi tuli, kun 'vain' pari tuntia seikkailin tuolla astrologia-sivustoilla ja tein karttojani vaikka millä menetelmällä, Yod (kärkenä Venus jolla kvinkunssit Plutoon ja Neptunukseen) mutta on siellä toinenkin, kunhan muistaisin. Olenkohan siis luova plutomaisella tavalla idiot2. Osaan kyllä räjäyttää -ilman tynamenttiä- muittenkin patoumat, jos tarvis vaatii.  angel

No okei okei. Kirjoitan, kudon, virkkaan, lausun, laulan, soitan, sävellän ja 'sävellän' ratkaisuja  Cheesy sekä toimin avoimena auttavana ideapankkina. Itse en ideoitani koskaan tässä elämässä ehtisi käyttää sen kummemmin yhteiskunnan kuin omaksikaan hyödyksi.

Muuan tärkeä rakastamani ihminen sanoi kaaauuuaaaan sitten: Todellinen 'taiteilija'boheemi on sellainen, jolle vuokrakin on satunnainen menoerä.  Wink

Enpä ihan taida olla taiteilija. Luovuuden tunnistan itsessäni ja tilantarpeen henkisesti sekä fyysisesti. Vapaus olla oma itseni. Kas siinä olennaisin.
1292  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ajatuksia ennustuksesta : 19.04.2007 11:04:15
Mietin oikein vakavissani tuota 'Ei näy, kortit tyhjät.' -juttua. Muistin ykskas muutamia, joilla ei ollut itsellään minkäänlaista vastuunottamisen tuntua asioissaan, tai sitten halusivat kinastella. Kun sanoin jotain tapahtuvan, alkoi vastaansanominen.. eli: olisi pitänyt henkilöille kertoa se mitä he tahtoivat kuulla. Sellaisissa tilanteissa sanon, ettei asia nouse esiin, koska a) näkijän ei kuulu tehdä toisen henkilön päätöksiä, b) mieliksi ennustaminen -vastoin sitä mitä näkijä oikeasti näkee- on vain asiakkaan mielistelyä, ei näkemistä.

Eilenkin, katsoessani muutamalle ihmiselle asioita, oli joukossa pari henkilöä, jotka selkeästi olivat tasapainottomia henkisesti. Kerrottuani mitä näen, alkoi toinen kiertäen kaartaen tarkennuskysymyksiä ladella - jääden odottamaan, että jatkan lausetta ...eipä noussut sanan sanaa huulille asti, toinen kertoi suoraan mitä tahtoo kuulla.
Tällaisissa tapauksissa on hyvä jättää sanomiset sikseen.

Eppanan kohdalla nousee -vaikka kuinka luen tekstin avoimella mielellä- esiin vahvistaen vain tuo mitä Mondo ja AthaMaarit sanoivat. Eli: tehtävä päätös, mitä 'antaa' elämään marssia esiin. Ja että: elämässä on eri asioille eri aikoja. Nyt siis hyvinkin saattaa olla aika sille kumppanille ja perheelle.

Jaa! *Ahaa-elämys*
'Piilossa' tuon 'ei-näy-mitään' alla on kuin onkin se, että oletkin eppana niin vahva, että omalla tahdollasikin saat muut asiat sujumaan, mutta kumppani ja perhe uivat liiveihisi, juuri vahvuutesi takia, oravanpyörässä uupuneen miehen hahmossa.
Miksikö näin? V: Olet niin vahva, että voit auttaa sinulle sopivan kumppanin ulos kurimuksestaan kannustamalla hänetkin olemaan oma intohimoinen ja sinua tarvitseva itsensä.
Kuin lahjana saat nuo kaksi pientä sielua ilahduttamaan ja elähdyttämään omaakin elämääsi, johtamaan uusille urille myös tapasi ajatella ja toteuttaa elämääsi. Äidillisyytesi voi silloin kohdistua sitä tarvitseviin, eikä niinkään omaan ikäpolveesi. Silloin kumppanikin mahtuu olemaan aikuinen ja mies elämässäsi.

Saatan toki olla väärässäkin, mutta keskittyessäni tekstiisi, nousi tuo sinunkin sisäinen tarpeesi olla jotain - varsinkin läheisille, jotka pysyvät.

Pikku lisäys: Kannustamisen käsitän kiittämisinä pikku asioista, onnistumisten huomiointeina ja varsinkin, ettemme ala vaatia / odottaa mieleistämme jatkokäyttäytymistä -sillä: toisen elämässä tulee olla hänen (vapaa) tahtonsa hänen elämänsä purren peräsimenä. Jos kumppani omasta tahdostaan on kanssamme, toteutuvat silloin vihkikaavan sanat 'Tahdotko sinä ... myötä- ja vastoinkäymisissä ...?' elämässämme ja suhteissamme yhä uudestaan ja uudestaan.
1293  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys : 16.04.2007 17:09:55
Nojuu. Tulihan niitä määritelmiä!  Smiley

Muistan jostain selvitelleeni että 44 tarkoittaa lääkäriä ja toiminnanjohtajaa = ylintä organisoijaa, siis sellaista, jolla on yleisnäkemys ja kyky saada/saattaa toisetkin toimimaan tuon näkemyksen mukaan. Ei siis omaksi edukseen vaan yleiseksi hyväksi.

55 on myös olemassa ja pengoskelin kirjaamiani muistiinpanoja, mutta ei vielä tullut vastaan.
Muistan pätkän määritelmästä kylläkin: Kahtaanne päätöksin ja tuntein repeävä, ellei selvitä itselleen mitä tahtoo tehdä - milloin antaa tunteen viedä, milloin järjen. Tietoisuus (tiedostavuus) kuitenkin auttaa pysymään ehjänä ja 'jakamaan' aikaansa ja osaamistaan muittenkin hyväksi.
Parhaimmillaan vahva tahtoihminen, joka pystyy auttamaan muitakin pysymään sopimuksissa kiinni. Pahimmillaan tyranni.

66 tarkoittaa juonivaa, oman edun tavoittelijaa, jolla hämärät tarkoitusperät. Suunnan voi toki muuttaa. Silloin (66=3) henkilön kuuluu tuottaa toisille elähdyttäviä elämyksiä, esim. esiintyvänä taiteilijana tms. Harmonia silloin todella tärkeä.
666 on yleismaailmallisesti määritelty paholaisen luvuksi ja yhteenlaskettuna siitä tulee 9(, joka persoonallisuuden tai elämänopetuksen tms lukuna tekee ihmisestä joko itsensä uhraajan tai energiarosvon ja manipuloijan).

77 on mystikkojen mystikko. Yksinviihtyvä, yrttiparantaja, terapeutti 'syvissä vesissä', ehkä taikuuttakin asioitten edistämiseen käyttävä. Ellei toteuta hyvällä, sortuu juoppouteen tai huumeveikoksi.

88 olikin sitten mielenkiintoinen. Sen kohdalla olen törmännyt kehotukseen olla täydentämättä tarkoitushakuisesti 888:ksi (yhteenlaskettuna 24=6=33, eli isosisko tai isoveli henkisessä mielessä, perehdyttäjä, tiennäyttäjä), koska se on Kristuksen luku ja sinällään vain yhdelle elävälle sielulle annettu.
8 kuvaa äärettömyyttä, kykyjen sekä kokemusten lisääntymistä,  toistuvaa tasojen nousua.
1294  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys : 12.04.2007 12:34:06
No jopa freshaa tämä numerologiateksti. Kiitos AthaMaarit uudesta aiheesta.

Toki aihe on jo kovinkin tuttu, mutta uusia näkökulmia toit esiin. Mielenkiintoisinta oikeastaan on, että värit jotka numerokohtaisesti määritellään, ovat juuri ne, joissa voin parhaiten ja joista muutenkin pidän eniten. Nehän ovat juuri ne värit, joita vastaavat numerot määrittävät elämänpolkuani, ulkoista olemustani, kokonaispersoonallisuuttani ja sisäistä pyrkimystäni. Toki tietty myös tuo elämänopetuksen luku. Pitääpä tutkailla myös elämänilmaston luvut elämänkausittain ja pohtia siitäkin näkökulmasta.
Jäin kuitenkin pohtimaan, kun numerologisessa analyysissäni vilisee mestarilukuja, että kuinka ko. värit muuntuvat, kun perusnumeron sijaan tulkitaankin mestariluku, josta kyseinen perusluku on tiivistelmä (siis esim. 22=2+2=4, 33=3+3=6 jne)?
Ovatko silloin esillä ja sopivammat henkilölle 'jalommat' sävyt kyseisestä väristä. Tein mielikuvaharjoituksen ja huomasin kuinka virkistyin tavattomasti noista 'jalommista' värien sävyistä.

Teen itse numerotulkintoja, mutta tämä keskustelunavaus havahdutti pohtimaan uudesta näkökulmasta noita vastaavuusvärejä ja niitten terapeuttisia ominaisuuksia ja vahvuuksia. Siis: Mikä kullekin sopii -ajatuksella.
1295  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ajatuksia ennustuksesta : 10.04.2007 18:17:08
Juu. Onneksi lukittiin, alkoi jo mennä asiattomuuksiin, kun ei saanut sanoa mitä koki ilman että muuan puhui tyhjää, utopioita ja puuttui persoonaan. Jospa vaikka nyt olisi asiallisempaa. Näin toivon.

Mondo ottaa esiin aika tärkeän asian ennustuksesta. Jos henkilö ei tietoisesti päätä tahtoa eteenpäin tilanteestaan, lukittuvat hänen energiansa ja sitten alkaa  irrallinen haahuilu. Ihminen huomaamattaan tai omaa sisäistä pahaa oloaan lievittääkseen alkaa tunkeutua toisten kenttään. Siitähän ei hyvä seuraa.
Valitettavasti jotkut ennustajat tietoisesti / tiedostamattaan käyttävät samaa tapaa 'katsoessaan' asioita. He tunkeutuvat ihmisen energioihin ja sieltä käsin tutkailevat oloja. Tilanteesta tulee usein varsin tukala asiakkaalle. Olkaa siis varovaiset, kun katsojalle menette.
Useimmiten tokikin se on juuri asiakas, joka pyrkii tunkeutumaan katsojan energioihin, utsimaan auttajana toimivan henkilökohtaisia asioita ja olotiloja.
Kumminpäin tahansa, energioihin tunkeutuminen ei ole hyväksyttävää. Toisen ihmisen 'iholle' tai 'liiveihin' meno on toisen mitätöintiä persoonana, ainakin energioitten eheyden haittaamispyrkimyksistä.
Tämä on eräs syy miksi itse -vaikka näkijä olenkin- en kenen tahansa katsojan kanssa asioi. Näkijöitten etiikka tulee olla selkeä, tasokas ja persoonan hyvää tahtovasti rakentavamielinen. Tähän tuntuvat pystyvän vain itse särkyneet ja tietoisesti tahtoen eheytyneet persoonat, joille ikävät kokemukset ovat tuoneet psyyken vakaumuksen olla avuksi, ei haitaksi.

Muutamien lähipäivien keskustelut ovat itselleni tuoneet monta 'ystävää', vaikka en teitä muita tunnekaan - paitsi TaruTuulian ja MuruMaikin.
Kirjoittajan mahdollisen tahdikkuuden 'haistaa' jopa tuntemattomien teksteistä. Kiitos että olette aitoja.
1296  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kokemukseni selvänäkijästä : 09.04.2007 21:30:55
Juupa juu, Esmiralda. Sillai älykköjä tässä maailmassa kohdellaan. Yritetään vetää milloin mihinkin liemeen. Syyllistäminen on eräs hannaus-konsti. Vaatii melkoisen tervettä minäkuvaa, jotta ei menisi mukaan. Helpointa on sanoutua selkeästi ja mieluiten julkisesti irti sellaisista lähestymisistä.

Näkijänä myös saa helposti osakseen -jopa ammattilaisten taholta- kaikenlaista loanheittoa ja yhteistyöpakotuksen yritystä. Siitäkin pitää osata sanoutua irti, jos ja kun siten kokee tarpeen tehdä.

Noista Raamatun ennustuksista varmaankin osa ihmiskuntaa tulee säästymään, oman valintansa kautta. Osa ottaa lukua toisistaan oikein raskaimman jälkeen, verisesti ja tuhomielellä.
Mutta harvinaisen moni Raamatun ennustus on nykyajassammekin toteutunut, osa parhaillaan toteutumassa (esim. Israel vs. Palestiina; samoin Irakin sota, joka piakkoin todennäköisesti laajenee.)

Selkein toteutunut Raamatun ennustus on Neuvostoliiton hajoaminen, joka alkoi kun 'kolme kylkiluuta riuhtaistiin irti sen rinnasta' eli Baltian kolmen valtion itsenäistyminen. Jatkossa sanotaan: 'Googin ja Maagoogin maan ruhtinas Mikael, jolla on päässään merkki, näkee torninsa ikkunoista hallitsemansa maan rajat.'  Gorbatshov istui arestissa ja Neuvostoliitto oli hajonnut. Varmaa valtaa oli enää aivan lähikilometrien päähän. Myöhemmin solmittiin sopimus Venäjään kuuluvista maista.

Mielenkiintoista, että tällaiset faktat kiinnostavat muitakin  selvänäöstä kiinnostuneita.
1297  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kokemukseni selvänäkijästä : 09.04.2007 21:06:15
Oletpa röyhkeä, K Niro. 
Taidatkin olla humalassa tai muuten suuriluuloinen.
Tulet toisen energioihin pyytämättä. Siihen on pyydettävä lupa. Sitä lupaa et minulta ole saanut, etkä saa.

Puhut puutaheinää. Minun tapani toimia on minun tapani. Yrität omia sinun alaisuuteesi minua ja tapaani toimia. Ei onnistu. Korostan, että tapasi puhua utopioita ei saa vastakaikua eikä samaistumista minussa ainakaan aikaan.
Sinäkö, K Niro, muka minut energioillasi olet luonut.
Elä herrajjestas luulottele.
===hajurako===
Minulla oli aivan mahdottoman taitavat ja upeat vanhemmat. Olen heidän risteymänsä aivan 100%sesti.

Toisen pakko-ohjaamisesta toimimaan omilla periaatteillasi ei ole kovinkaan pitkää 'kantoa'. Vrt. radioaaltojen määritelmiin, ehkä sitten ymmärrät. Todennäköisesti et.

Otin kantaa kirjoituksiisi, en sinuun. Sinä otat kaiken näköjään henkilökohtaisena. Miten matalan tason kehitysasteesi onkaan?! Tulet toisen 'iholle'. Pakko'kosketusta'. Tulipa siitä limainen olo. Jaa-a *muka älynväläys, lienee nirolaisuutta* kohtahan on sammakonkutua joka lätäkössä. Sielläkö sieluani nyt uittaa.

Yäk! Häpeä jos osaat.

Sanon tämän ihan sydämestäni: (, jotta oppisit edes hiukan tahdikkuutta.) Pysy minusta kaukana.
1298  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kokemukseni selvänäkijästä : 09.04.2007 20:38:47
Vastaus Soul's Adventurelle:

Vuosien takaa muistan sanotun: Jos sama tieto tulee useammasta lähteestä (useamman näkijän tai kanavoijan kautta) samanlaisena, on tieto peräisin universaalilta tasolta. Eli, ettei näkijä ole kertonut sitä asiakkaan mieliksi, vaan, että se tieto on toteutuvaa sorttia.

Kun 'katsoo' ja tietoa alkaa tulla 'kuin lukisi kirjaa' tietää itsekin 'saavansa' sen tiedon jostain 'varmemmasta lähteestä'.
1299  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kokemukseni selvänäkijästä : 09.04.2007 19:45:48
Nirolle pikku kommentti:

Olen lukenut kirjoituksesi niinkuin ne suomenkielen oikeinkirjoitussääntöjen mukaan on ymmärrettävissä. Mikäli tieto, epätieto ja / tai lauserakenne on jäsennelty oikein, voi kuka tahansa lukija saivartelematta ymmärtää, mitä kirjoittaja kirjoituksissaan sanoo. Enempää ei liene keltään voi vaatia.

Muuta voimallista, kuin omien epätodellistenkin näkemystesi puolustelu en kirjoituksissasi havainnut. Ole huoleti, en aio kaataa maailmankuvaasi. Elämässä on paljon tärkeääkin tekemistä.

Näkemyksemme eivät kohtaa,vaikka taustallamme on paljon samaa. Sinua tarvinnevat toisenlaiset henkilöt, kuin minua. Eläköön ja pysyköön voimissaan se ero. Elämä on kaikkineen moninaista.

Jokaisella on hänelle itselleen sopiva arvomaailma, jolla hän vetää puoleensa samanlaisessa harmoniassa viihtyviä ja siitä kiinnostuneita ihmisiä.
Viihdyn älykköjen ja yhteiskuntavastuuta kantavien seurassa, heiltä oppii koko ajan uutta. Onneksi heitä on olemassa.
1300  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kokemukseni selvänäkijästä : 09.04.2007 14:21:53
Esmiraldalle on unohtunut vastata. Siispä tässä:
 Cool  Smiley
Puhuit muutama päivä sitten muitten myötäilemisestä. Mitäpä siinä on pahaa, sinällään. Varsinkin jos persoona on kutakuinkin ehyt, vaikka etsisikin uutta polkua elämäänsä. Jokainen meistä jokaisessa elämänsä vaiheessa myötäilee niitä, jotka vastaavat sisimpiin kysymyksiimme jo omilla teoillaan ja varsinkin suoriin kysymyksiimme. Näin tuollaiset ihmiset ovat elämämme merellä majakoita joiden valo kantaa kauas ja ohjaa jo havaittujen karikoitten ohi, jotkut ihan kotisatamaankin saakka.
Varsinkin ne, joiden puhe tai kirjoitus on perusteltua (lähdeaineistoin ym) ja selkeää, ovat antoisia ja ajatuksia herättäviä. Valitettavan usein mielipidepalstat täyttyvät epäjohdonmukaisilla tai viittauksettomilla kirjoitteluilla. Niiden anti on enemmänkin kirjoittajalle itselleen jäävää ajatusketjun jäsentelyä. Sellaisen lukeminen ei muille aikaansaa antoisaa pohdiskelua eikä herätteitä.Shocked idiot2

Ensisijaisesti huomaan tökänneeni kipeään kohtaan niitä, jotka eivät suostu muodostamaan itsenäistä ja selkeästi omaa ajatusmaailmaa, josta käsin sitten ohjaisivat (omaa) elämäänsä. Oikeastaan koko kirjoitteluni olen sen kaltaisten ihmisten vuoksi 'ilmineerannut'. Jotta he havahtuisivat elämään todeksi OMAT näkemyksensä, todentamaan OMAT haaveensa. Nousisivat omille jaloilleen, myös henkisesti. Mistä sitten löytävätkin ne majakat, joitten valon kiilaa seuraavat. Siinä pointti koko aiheen polemisoinnille taholtani.

Kiitos, Esmiralda, huomioistasi. Tähän olisin laittanut pajunkissoja ja ruusuja, mutta ei tuolla hymiöissä sellaisia ole. Otathan ne kuitenkin ajatuksena vastaan?!  Smiley Moni kirjoitustesi kohta herätti empatioita ja syviä ajatuksia. Kaikkea hyvää elämääsi.
1301  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kokemukseni selvänäkijästä : 09.04.2007 13:30:47
 Shocked Jahas, että nyt sitten puhuu Ykseytemme Luoja K N :nnän kautta. Vot vot! Että... 'K Niro: Sillä ohjaavia energioita on jokaiselle järjestetty kaksi, sekä se 'väärä' eli oma egomme että se 'oikea' eli Jumaluutemme ääneksikin kutsuttu, sillä tarkoituksena on 'tuhota' vapaa tahto.'
Tähän loppuu K Niron lainaus tässä kohtaa. (Niro näköjään tänään toisena pääsiäispäivänä klo 14-20 välisenä aikana muuttanut tekstiään ja poistanut sanan 'kaksi' alkuperäis-tekstistään.

 ?!?!?!?!

t.touhula kirjoittaa:
Jumaluuden äänellä tarkoitus 'tuhota' vapaa tahto..?
No ohhhohhh!
Jokaisella ihmisellä on oikeus ja vapaus toteuttaa vapaata tahtoaan, kunhan ei toimillaan vahingoita ketään tai mitään muuta. Toisilla ihmisillä ei ole oikeutta 'syöttää' kenellekään mitään 'uutta tahtoa'. Sitä kutsutaan manipuloinniksi ja on rangaistava teko. Ihan käräjäsalissa.

Muilta osin -ainakin tässä vaiheessa- tyydyn aiempiin kirjoituksiini, koska Niron kirjoituksissa vihdoin tuli ilmi, että hänkin mahdollisesti maksaa veroja ja pyrkii toimimaan yhteiskunnan sääntöjen mukaan.
Toivottavasti näin on totuus, jotta palstalaiset eivät jää 'käsityksiin' aiempien Niron kirjoitusten hengen mukaan, vaikka he nousivatkin niin vahvasti vastustamaan 'työstään palkkaa saavan näkijän' oikeutusta saada korvaus toisen ihmisen hyvän vuoksi katsomiseen käytetystä ajasta ja itse katsomuksesta.

Näin siis vesittyi tämäkin 'ilmais'auttajuuden jumalointi, mikä on ihan hyvä asia kaikkien osapuolten kannalta.

Huoh! Hyvä niin. Aiemmat kirjoituksensa ovat asian toisin ilmituoneet. Ihmettelinkin Niron kirjoituksia ja asemaansa reikimasterina, jos palkatonta työtä muilta vaatii. Siihen ei masterius anna oikeutta.
Lisäksi tämä palsta käsittelee selvänäkijöistä olevia kokemuksia. Itsellänikin niitä on, sekä huonoja että hyviä. Tarvitsenhan minä toisia ihmisiä (syvällisiä tuttuja) ja heidän näkemyksiään (puhelimessa ja kasvokkain luottamuksella keskustellen), vaikka pidänkin oman henkisen tonttini omanani hyvinkin tarkkaan. Tämä kirjoittelu onneksi puhkaisi erään illusorisesti (tällä palstalla) vaalitun (passiivi muoto= yleinen näkemys tai teko) kuplan (= ilmaistyön vaatimus auttajilta ja näkijöiltä), johon ilmaisemani itsellinen näkökulma aiheutti varsinaisen polemiikin.

On hyvä kunkin puolustaa näkemyksiään, mutta puhukaamme silti kukin totta. 'Rehellisyys perii maan.' vaikkakin nykymenossa sanonnan uskoisi olevan 'Rehelliset maa perii.'

Eläköön totuuden voitto, jonka se jälleen kuvitelmista sai.
1302  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kokemukseni selvänäkijästä : 09.04.2007 11:59:31
Mutta mitä vikaa siinä on, jos joku haluaa ottaa
maksun palveluksistaan ja toinen maksaa siitä? idiot2

Tiedossani ei ole vielä ainuttakaan tapausta,
jossa selvänäkijä olisi pakottanut kenenkään
vastaanottamaan apuaan ja sitten vaatinut maksua. Grin

Jos ihminen on niin idiootti, että ei osaa
elää omaa elämäänsä ilman (maksullista) selvänäkijää,
niin voiko siitä sitä selvänäkijää syyttää? Huh

Jokaisella on vapaa tahto tehdä mitä haluaa.


Totta puhut, Sasha.

Mutta ennenkuin kissasi (ilmeisen musiikkihöperö kuten minäkin coolsmiley 2funny) pyörtyy... voisin ottaa sen kotiini henkiseksi kaveriksi. Kissat ovat ihanan aitoja. Nojoo, ovat sitä koiratkin, ainakin hyvin pidetyt!

==============================================================

Mutta asiaan. Siis yleisvastaukseni ilmaiskatsomus-pakko-vaatimukseen versus 'Palvelija on palkkansa ansainnut.'

Mitenkähän kirjoituksissani selkeästi ilmitulevat sisäisen äänen kehoituksesta ilmaiseksi pika-apuna katsomiset liukuvat kuin vesi hanhi(i)e... Ups.  laugh
Ymmärtääkseni juuri Jumala puhuu sisäisen äänen kautta. Kun sisäinen ääni kehoittaa tekemään jollekin henkilölle katsomuksen, teen sen. Jos sama ääni kehottaa 'ei tekemään' ja varomaan ko. henkilöä, silloin en sitä tee ja irrottaudun sellaisen henkilön seurasta.
*Kirjaviittauksena: Elisabeth Haich, Vihkimys. Kirjassa oivallisesti selostetaan ihmisten ja muittenkin eläväisten erilaisista tasoista ja kuinka monen tason ylitykset ovat mahdollisia, parannustilanteessa ja muutenkin, ihmisen henkisen minän rikkoutumatta ja sairastumatta tai kehollisestikin terveyttä säästäen. Jos henkinen taso on 2-3 alempi tai ylempi, on syytä varoa yhteyksiä -jotta kumpikaan ei vahingoittuisi.*

Juliettakohan se oli, joka kertoi kokemuksistaan maailman turuilta ja toreilta näkijöiltä ja ennustelijoilta saamistaan kommenteista ja ennustusten sekä katsomusten paikkansapitävyydestä. Kas siinä oiva esimerkki, miksi kaikille on turha ennustaa. Siitä 'avusta' ei ole mitään hyötyä kummallekaan, jos 'kunhan vaan' ennustelee.
 
Eettisyys menee kohdallani ohi yleisen mielipiteen tai jonkun reikimasterin oikea-väärä- käsitysten. Jumala on sen sisäisen äänen meille kullekin antanut, jotta sitä käyttäisimme ja itsellemme olisimme uskollisia (=rehellisiä, nykykielen mukaan). Sillä silloin olemme rehellisiä myös muille. Ja kuka enempi rehellisyyttä tarvitsee kuin henkilö, joka toisilta kyselee 'minne mennä, kuin eleä' (Antakoa anteeks, ka olokoa niin hyvät! En voinut olla lainaamatta Kalevala-mittaa.).

Jollei minulle nouse henkilöstä mitään esille, sanon sen suoraan. En ala silloin ennustella 'korvasyyhyyn' (=kyselijän mieliksi), jotta saisin siitä maksun. Tottavie se olisi taloudelleni hyväksi, mutta kyselijä joutuisi harhateille. Siinä on ennustajan / selvänäkijän vastuu, ennustamisen ja selvänäkemisen eettisyys, tehdään sitten katsomus ilmaiseksi tai korvausta vastaan.
Lisään tähän vielä tuosta 'ilmaisen auttamisen pakko-odotuksesta' jota muuan reikimaster täällä toitottaa:
Raamatussa sanotaan selkeästi 'Palvelkaa lähimmäisiänne ilolla.' Mutta sanotaan siinä samassa kirjassa, Jeesuksen suulla: 'Kuka on minun lähimmäiseni? Äitini, isäni, veljeni tai siskoni? Ei, sanon minä. Minun lähimmäiseni on hän, joka toimii Jumalan tahdon mukaan. Hän joka kulkee kanssani, jakaa elämäni ja kutsumukseni.'
(Tässä selkeä kehoitus yhteisöllisyyteen, jota nykymaailmasta -varsinkin 'kehittyneestä' lännestä- puuttuu. Että pitäisimme huolen läheisistämme. Että olisimme toisillemme opiksi ja ojennukseksi, emmekä johtaisi harhateille heikompaa kanssaeläjäämme. Harhatie myöskin on omalla työllään köyhyydessä elävälle hänen kannustamisensa ilmaistyöhön. Hänelle on hyvä suoda vapaa valinta, jotta hän ei henkisen johdattautuvuutensa  vuoksi jää vahvemman persoonan perässähiihtäjäksi eli jonkinlaiseksi 'irto-hännäksi'.)

Raamatussa sanotaan myös: 'Katsokaa kukin omaa kutsumustanne, että toteuttaisitte Taivaallisen Isänne tahdon.'
Jokaiselle on oma kutsumuksensa. Sen kertoo sisäinen ääni, eikä mikään kouluttaja. Jos kouluttaja olisi tuon kutsumuksen 'antaja', minun kohtalonani olisi olla usean ministeriön pääjehu, useamman mitä Suomessa on.  Huh Olla nyt meppinä ja monena ministerinä tai hallintopäällikkönä yht' aikaa. Aika absurdi ajatus. Justjust.

Samoin myös:
'Palvelija (joissain paikoin käytetään sanaa 'työntekijä') on palkkansa ansainnut.'

Miksikö viittaan Raamattuun niin usein? Siksi, että se on ollut lähes koko läntisen maailman yhteiskuntajärjestelmän ja eettisyyden oppikirja vuosisatoja. Sitä 'kieltä' me kaikki olemme kouluissa ja muuallakin yhteiskunnassa oppineet ja toteuttaneet sen henkeä (=arvomaailmaa) vuosisatoja. Totta on myös, että Raamattu on aiempien henkisten ja hengellisten kirjoitusten toisintoa (tosin muuntumina sopimaan kulloisenkin alueen aiemmin vallinneeseen yhteiskuntajärjestelmään, eli siinä on 'astian maku') suurimmaksi osaksi.

Miksi korostan, että työstä on hyvä saada selkeästi palkka? Siksi, että silloin toteutuu myös se Raamatun sana: 'Olkaa kukin kutsumuksessanne vapaat toteuttamaan Herran, teidän Jumalanne tahto, kukin omalla kohdallamme.'
Tämä ei poissulje niiden yksilöiden, joilla on mahdollisuus tai tahto palvella ilmaiseksi, vapaaehtoista toimintaa, kunhan jokainen toimintaan liittyvä saa omakohtaisesti ja -ehtoisesti päättää työskentelynsä vapaaehtoisuudesta tai palkallisuudesta, samoin kuin ajasta ja voimavaroista jotka toimintaan käyttää. (Pieni -yhteiskuntamme vaatima- eettisyys-lisäys toimintaperiaatteisiin, sillä moni laupeuteen hurahtanut toimii hurmoshenkisesti ja vetää heikompiaan peräänsä. Vastuu heikommista on eräs yhteiskuntavastuun osa-alue, myös näissä kiistellyissä aihealueissa.)
Epäeettistä kuitenkin on samalla nostella yhteiskunnalta korvauksia ja tehdä ilmaistyötä. Toinen epäeettisyyden toteuttamistapa nykypäivänä on ottaa lahjoituksia vastaan ja siinä ohella nostaa (kun palkkaa ei tilille tule) erilaisia valtion tai kuntien maksamia tukia.
Oikeuslaitoksella on varsin kalliiksi tuleva tutkintakäytäntö tällaisille toiminnoille. Maksajana aina 'laupias ilmaispalvelija'. Aito laupeus on ihan jotain muuta.
Näitten 'kuppajaisten' (johdannainen sanasta kuppaus) -koska ilmaistyöstä ei synny verokertymää valtiolle eikä kunnille-  vuoksi monelle vähemmän koulutetulle ei ole mahdollista tarjota palkallista työtä, vaikka tarve työntekijään yhteiskunnalla aidosti olisi. Ja työstä saadun palkan vuoksi kertyisi myös eläkettä ko. henkilölle. Reaali-ajassa tärkeää on työssäolosta henkilölle tuleva tarpeellisuuden tunne, palkan ohella luonnollisesti.
Vapaaehtoistyö ylläpitää 'arvostuksen nälkää' henkilöillä, jotka eivät ole löytäneet omaa 'kutsumustaan' ja ovat täten vahvempiensa (tai röyhkeämpiensä) johdateltavissa ja määriteltävissä.

Itse en tahdo velvoittaa ketään ajattelemaan samoin kuin minä. Jos joku niin ajattelee ja toimii, nouskoon se hänen vapaasta tahdostaan. Sillä meillä jokaisella on erilaiset ja erialaiset, jo syntymässä saadut kyvyt, joita kehittämällä meistä jokainen on itselleen, läheisilleen (ovat sitten verisukulaisia, samoin ajattelevia tai keitä tahansa liki valikoituneita) ja yhteiskunnalleen eniten hyödyksi. Jokainen kehittäen arjen toimivuutta ja inhimillisyyttä, vaikkapa lahjoittaen kehitysmaihin sitä rahaa mitä palkkatyöstään saavat.
Ilmais'vaihto'palvelut kehittävät ja toimivat vain omassa maassa, lähipiirissä ja ovat siten nurkkapatriotismia sanan varsinaisessa merkityksessä. Jotta globaalius saisi positiivisemman kaiun korvissamme ja aikaan jotain pysyväistä hyvää maailmassamme, on meidän autettava näkyvin ja pysyvin kanavin myös kolmatta maailmaa. Täten heilläkin on mahdollisuus läntisten mahtivaltojen vetäydyttyä kehittää yhteiskuntaansa ja kouluttaa sekä tervehdyttää kansalaisiaan, siellä missä jo asuvat.
Hmmm... Onkohan tämä nyt sitten sitä kaukorakkautta, jota tunnen heitä kohtaan.

Siinä kokemuksiani palkkaa työstään ansaitsevan näkijän osuudesta koko maailman hyvinvoinnin osatekijänä.

PSSST!
Missä kirjassa tai laissa on K Niro kehoitettu / velvoitettu määrittämään näkijöitten työ palkattomaksi? Eivätkö siitäkin valtiolle tulevat verot ym maksut ole yhteiskuntaakin rakentavia tuloeriä? Eikö näkijä saa tulla työnsä hedelmillä toimeen, myös laillisesti oheiskulut maksaen? Miten verottaja, eläkeyhtiö tai muu viskaali perii laissa määritellyn osuutensa rukouksina, ilmaishoitoina tms 'maksetusta' korvauksesta?

...? crazy2 uglystupid2 Cheesy Cry angel angel
1303  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kokemukseni selvänäkijästä : 06.04.2007 20:36:30
Päätin jo, että tämä keskusteluketju ei kommentointiani enää kaipaa. Vesi on jo valunut niin monen hanhen selästä.
Mutta...

On aivan uskomatonta, että moni nykyihminen on niin tietämätön historiallisista tosiasioista ja miksi vaihtotaloudesta siirryttiin ensin oravannahkoihin ja sitten muihin valuuttoihin. Syy oli yksinkertainen. Moni jäi velkaa niin monelle että vietiin velkavankeuteen, tai kerkesi kuolla, ennenkuin oli maksun aika. Useinhan tuohon aikaan tuotteet maksettiin toisilla tuotteilla tai auttaalla töissä. Silloin  sairaudet tappoivat ihmisiä kuin ryöstökalastava troolari nykyisin nostaa kalaa merestä. Tai no, suhteessa väestön ja kalan määrään toki.
Aina kautta maailman sivu on ollut totta, että hinta nousee, kun hyvän tavaran tai palvelun tarjonta vähenee, vastaavasti tarjonnan lisääntyminen jälleen pudottaa hintoja.

Sashaa lainatakseni:
Rakkaudella ei makseta vuokria, eikä pankkilainojakaan. (Eikä ruokakauppa myy silakoita vilpittömällä kiitoksella.) Tosi on.
Marsujako jollakin lemmikkinä?
Noh! Minä jatkan toiseen aiheeseen.

Pyörin tuossa yksi päivä mersulla (automerkki hienosteltu, jos vaikka joku kadehtisi) kaupungilla. Huomasin hiukan poissa tolaltaan olevan nuorehkon rouvan ja pysähdyin. Näytti voivan kovin huonosti. Kysyin mikä on, jos vaikka tarvitseisi apua. Rouva alkoi itkeä, helpotuksesta. 'Joku välittää hänestäkin', sanoi kun kysyin itkun syytä.
Pyysin, että  nousee kyytiin, jotta muut ihmiset saavat tölvästellä aivan muita, jos vaikka rouvaa nolottaa. Kysyin minne hän on menossa, että minun suuntani on se-ja-se. Hän sanoi, että kilometri ennen määränpäätäni on hänen matkansa pää, tällä kertaa.
Juttelimme koko matkan. Hän kertoi, että on jo usean vuoden käynyt psykoanalyysissä ja olo on niiiiin tyhjä. Ettei hän siitä apua saa, mutta KELA.n rahat menevät muhkeisiin palkkioihin. Psykiatri kuulemma osaa hyvin vain yhden sanan: Hmmm tai mmmmm.
(Ajattelin itsekseni, että taidankin avata vastaanoton. Saan kunnioitusta -Psykologi ja psykiatrihan on IHAN ERI KUIN NÄKIJÄ- ja hukkaanpuhumisen tunne loppuu kertalaakista. Usein näkijänä sanat hukkuvat asiakkaan 'Niinmuttakun minä haluan sen miehen!'-kommentteihin. Asiakas soittaa usein saadakseen mieleisensä vastauksen. Muuten näkijä ei 'näe' mitään tällaisten asiakkaitten mielestä.)
Sanoin sitten tälle rouvalle, että kirjoitapa syntymäaikasi ja syntymänimesi tuohon (ojensin ruutukansion). Hän ihmetteli, että mitä?! Kerroin, että eräällä metodilla se sinun ongelmasi ydin on nähtävissä niistä. Hän alkoi oivaltaa, ilmeestä sen näki. Totesin olevani selvänäkijä. Hän siihen, että uskoo näkijöihin. Että häntä kiinnostaa huuhaa-ilmiöt.
Pysähdyimme hänen kotiovelleen ja analysoin hänen asiaansa ja totesin että ennen kouluikää hänet on henkisesti lytätty ja sen tytön, joka hylättiin, hänen tulisi ottaa uudelleen haltuunsa ja alkaa elää omanmieleistään elämää tästä ja nyt eteenpäin. Rouva alkoi itkeä vuolaasti, mutta hymyili kyynelten läpi. Hän hoki 'kiitos'ta kerta toisensa jälkeen. Kysyin: 'Enhän vain loukannut sinua, tarkoitus ei ainkaan se ollut?' Hän vain totesi, kun itku alkoi laantua ja hymy tasaantua. 'Tiedätkö, sinä puhut asiaa. Silloin minua tylytettiin kesäsiirtolassa oikein olan takaa. En tiennyt syytä, enkä vieläkään ole ymmärtänyt. Tuli vain semmoinen olo, etten ole tervetullut. Surettanut on koko elämä, kun niin tykkään eläimistä ja maalaiselämästä.' Vastasin hänelle: 'Niinkuin sanoin, ota haltuun se pieni elämää rakastava pikkutyttö, joka viihtyisi paremmin maalla. Silloin  löydät tien omaan sisimpääsi ja alat voida hyvin. Jonkun aikaa tarvit käydät vielä tuolla analyysissä, mutta varmaankin voit sen kohta lopetella.' Hän kysyi josko minulla on hirveä kiire, niksautin vain niskojani: 'Aikaa on kellon ympäri, voin siirtää tapaamista minne olin matkalla.'
Vaihdoimme puhelinnumeroita. Hän kertoili vielä jotain itsestään. Vielä noustessaan autosta, kun menin perään halatakseni hänelle pika-reiki-hoidon siinä pihamaalla, hän totesi, että 'Nyt alkoi minun parantumiseni. Tunnen sen sisälläni. Näitä sanoja tarvitsin voidakseni alkaa eheytyä.'
Tekstiviestejä on sadellut, kaikissa on selvä juoni. Hän on lyönyt kättä pienen tytön kanssa omassa sisimmäsään ja alkanut topakoitua.

Tämä on eräs kertomus, missä näkijälle kuuluu 'totta hitossa' toisen henkilön psyyken kunto. Ohi toisen elämällä ei voi ketään psykiatrikaan kalliissa hoidossa parantaa, tai edes auttaa toipumaan.

Eivät kaikki selvänäkijälle soittelevat ole idiootteja, vaikka jotkut heistä tukevasti jalat ilmassa ja illuusioissaan elävätkin. Rasittavimpia asiakkaita ovat puhelimesta aaveen lailla ulos tulevat ja näkijän asioita uumoilevat. Sellaiselle henkilölle sanon suoraan jo ajanvarausvaiheessa, etten näe heänelle mitään. Säästyn jälkihaukuilta, vaikkakin nämä evätyt asiakkaat kertovatkin muille, 'ettei se mitään näe'.

Tässäkin aihepiirissä käy toteen se Raamatun sana, jossa sanotaan: 'Auta itseäsi, niin Jumalakin auttaa Sinua. Hän lähettää enkelinsä Sinulle avuksi ja turvaksesi.'

Silti sanon edelleen: 'Jumala armahtakoon minua asiakkaista, jotka väkisin tahtovat oman sekavan tilanteensa keskellä auttaa minua.' Apua tyrkyttämällä tällainen henkilö työntää omat olotilansa toisen henkilön elämään. Siis: Ei kiitos!
Siihen 'apuun' on selvä keino, kunhan vain maksaa kohtuullisen korvauksen, joka on ollut markka-ajasta asti arvoltaan sama.

Tapani 'katsoa' on niin totaalisen poikkeava monesta muusta -itseasiassa en tiedä yhtäkään, joka tekee katsomuksen kuten minä- etten voi kuvitellakaan melupakoisena persoonallisuutena sotkeutuvani ottamaan palautus'pakko'apua vastaan, varsinkaan henkilöiltä joille en muutenkaan avaisi omaa elämääni.

Moni nykyihminen viihtyy pölyssä, mölyssä, ihmisvilinän melussa ja pakenevat hiljaisuutta sekä rauhaa tietoisesti, aina pitää soida tai vain kuulua ääntä jostain. Jokaisella ihmisellä on paikkansa tässä maailmankaikkeudessa. Minulle oikein paikka varmaankin rauhan ja varsinkin oman rauhan kaipuisena olisi luostari, jonne toivon vielä vetäytyvänikin.

Siihen asti kuitenkin toimin omine periaatteineni, enkä rakkauden-ilmaispakkosyöttö-periaatteella, kuten moni aitoa rakkautta todeksi elämätön kanssaihminen. Ainut riippuvaisuus, minkä elämääni hyväksyn, on riippuvaisuus Korkeimmasta Voimasta, jota Jumalaksi kutsun.
1304  Astro special / Astro special / Vs: Onnenpiste-Pars Fortunae : 06.04.2007 18:38:43
Se olikin Diamondin onnenpiste, sorry vaan  Wink :Smiley

Krapua 6.36
1305  Astro special / Astro special / Vs: Onnenpiste-Pars Fortunae : 06.04.2007 18:24:56
Tuota noin?! Jäin miettimään, kuinka te laskette onnenpistettä vain ja ainoastaan askendantille, kun sen voi laskea muillekin kartan pisteille ja planeetoille. (Useat eri astrologia-ohjelmat tietokoneellekin tehtyinä laskevat onnenpisteen eri kohtaan. On siis ohjelmantekijän mielenkiinnosta kiinni, minkä onnenpisteen milläkin ohjelmalla kartallenne saatte. Kuitenkaan eivät selitä minkä onnenpiste on kysymyksessä.) Tietysti silloin tulee ongelmalliseksi tulkinta,jollei ole paljoa kokemusta, eikä intuitio ihan kaikkea minullekaan kerro.

Joka tapauksessa olen laskeskellut noita onnenpisteitä ja kuvaavat vähän eri asioita jokainen. Kannattaa miettiä, mihin onnenpiste sijoittuu ja minkä planeettojen tai huoneenkärkien (MC, IC, ASC, DC, aurinko, kuu, ja monet pikkuplaneetat) keskipisteeseen määrittyvät. Sillä tavalla ainakin nuorempana opin poissulkemaan sisäistä harmoniaa häiriköivät ihmiset ja asiat elämästäni, siinä määrin kuin pystyin ilman heitä tai niitä elämään.

Laskeskelin tuon kaavan avulla ja oivalsin miksi ohjelmat antavat tuloksen miten sattuu. Onnenpisteeni käsilaskennalla tulee 20 astetta jousimiestä 9.huoneeseen. Ja niitten teemojen kanssa tulen aina onnelliseksi.
Mutta... Mutta: astro.com.in karttaohjelma laskee sen 16 astetttta oinasta eli ihan eri pisteeseen. Liekö 'vetäissyt suoraan' tuon 'yhtä-kaukana-askendantista'  kuin kuu auringosta. No heh.
Siinäpä sitä opettelua laskentaohjelmienkin tekaisijoille!!!

Tähdenvalvojan Pars Fortunae lyhyen ja pikaisen laskelman avulla on 6.36 krapua.
Sivuja: 1 ... 85 86 [87] 88