Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 88
1201  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Tapasin Clintonin, Senaatintorilta unessa muualle ja takaisin : 02.04.2008 13:24:03
Hmmm... Niinpä kait. Tällaisia asioita tulee käsiteltyä keskusteluissa ihan pois tiekseen. Wink No ei sentään. Välillä ihan arkea vaan. :Smiley

Se oli vaan melko mukava uni, kun mittasuhteiltani olin kutistunut 20-30v kauteen. Puketutuminenkin oli silloin niin 'pirun virallista'. Muoti oli enemmänkin asiallisen pukeutumisen opettamista ryysyläiskansalle. Kaikkineen.
Unen aikoihin oli täysikuu melkoisen valloillaan, tai ehkä jo menettämässä valvottavaa tehoaan.
Unta riitti ja se virvoitti. Ehkä siis mieli puhdisti itseään hiukan siitä ja tästä. Kanerva / Tukiainen sotku ei vielä ollut keltaisen lehdistön pääasiallinen tulonlähde. (Siinäkin meni yhden 'täyttö-tissin' (=silikonit 'rinoissa' sekä huulissa) takia hyvä ulkoministeri Suomelta. Eipä ole Halostakaan kutsuttu Jenkkeihin tai muualle heti uusintavierailulle, mutta Kanerva kutsuttiin. Hänestä pidettiin sivistyneessä maailmassa. Suomi on liian ahdas hyville tyypeille.)

Jaa-a. Tuota noin... Hmmm! Eilen puhuttiin asiakirjasalkun tarpeesta roikkumaan olkapäälläni. Alkaakohan uni siis toteuttaa sanomaansa. Jää nähtäväksi.

Täytynee aloittaa laihdutuslenkkeily uusiks. Smiley
1202  Muita keskusteluaiheita / Unet / Tapasin Clintonin, Senaatintorilta unessa muualle ja takaisin : 27.03.2008 17:17:19
Muutama aamuyö sitten tapasin Bill Clintonin ja muutamia muita valtioitte ex-päämiehiä.

Hölmistyin perusteellisesti, kun olin mielestäni keskellä Senaatintoria, mutta kas kummaa, olinkin prameilevassa hotellissa / edustustossa. Billy-boy tepasteli edestakaisin ja selvästi pelkäsi jonkun naisen tuloa huoneistoon...  siis sviittiinsä. Tuo nainen ei ollut Hillary vaan joku aivan toinen,  henkilöys tai suhteen laatu B Clintoniin ei unessa selvinnyt.
Yks kaks hän (B C) pyysi minua silittämään itselleen 'loma'housut. Vasta silloin huomasin, että hän on kotikutoisessa asussa ja että häntä hiukan  hävetti.
Tottavie nuo khakin väriset reisitaskulliset housut olivat silityksen tarpeessa. Kaikki oli hiukan niin sun näin. Silitysrautakin oli jostain halpahallin poistokorista ostettu, tai armosta pelastettu. Ei se juurikaan pelittänyt.
Jotenkuten olin saanut housut suht koht kuntoon, kun ovesta asteli, kuin naapuriin konsanaan joku 'Li Hau Hoa', siis itäisen kaukokansan ex-johtaja. Hänkään ei ollut aivan tiptop. Pikkutakki oli auki, samoin hiukan ryppyisen paidan kaulus, solmiota ei ollut Li.llä senkummemmin kuin Clintonillakaan. Vilkaisin jonnekin muualle ja kas! Niin oli Li.kin paitahihasillaan. Oikein kyynärpäähän käärityin hihoin, kuten Billy-boykin.
Silloin ilmestyi oviaukkoon tuo 'joku-nainen'. Hän katsoi minua, kuin olisi tahtonut minulta nirrin ottaa katseellaan. Jotain Bill hänelle selitti läsnäolostani, aivan punaisena kasvoiltaan. Hän kiristeli hampaitaan, selvästi hän oli ärsyyntynyt tästä määräilevästä naisesta. Tunnelma kiristyi huomattavasti, mutta nolona nainen hävisi jonnekin.
Yks kaks olinkin ulkona kauniisti porrastetulla pihamaalla, jossa kaikenlaiset kasvit ja kukat kukoistivat, mutta kuntoon kaikkea laitettiin kuumeisella kiireellä. Joku valtiovierailu oli alkamassa, vaikka turisteja parveili katsastamassa huumaavan kaunista ja arvokkaan oloista pihaa.
Clinton ja 'Hau Hoa' ilmestyivät myös ulos  joittenkin toisten päämiesten kanssa. Hetken kuluttua kuitenkin olimme kaikki takaisin Senaatintorilla, aivan leppoisissa merkeissä. Vilkuilin olkapäitteni yli, missä oikeastaan olen. Mietin unessa: Mitä tämä oikein tarkoittaa? Olin siistissä pitkähousu, paitapusero, jakku -asussa, olkapäältäni roikkui pitkähihnainen laukku. Tiesin, että sisällä on virallisia asiakirjoja. Kuitenkaan niitä ei 'blokkaukseen' aikana kukaan tutkinut, eikä Senaatin edustallakaan paperit ketään kiinnostaneet. Itselleni oli selvää, että niitä pian tarvittaisiin. Mutta missä?

Kaikesta jäi jotenkin kuva, että tämä kaikki kuitenkin oli kehoitus itselleni.

Mutta mihin? Kuka kertoisi.
1203  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut : 17.03.2008 19:44:57
Hei!

Voisiko joku numerologiaan edes vähän perehtynyt auttaa? Eli mitäs minun pitäisi nyt näistä luvuistani päätellä?
pyrkimys 3
vaikutelma 8
minuus 11
elämänpolku 22
sielunnumero 33

minuudesta tunnistan ainakin itseni paremmin numerosta 11 kuin 2.
Kiitos jo etukäteen, jos joku viitsii kommentoida. Wink


Kovapa on sinulla elämänkoulu! Monta mestarilukua= paljon vastuuta, johon toki kasvat pikkuhiljaa. Varmasti kaipaat näkyvää asemaa, vaikka pelottaa astua esille ja ottaa aktiivi, tietoinen vastuu sanoista, teoista yms myös yhteiskunnallisella tasolla.
Saatat olla ajoittain vallan sitova. Ethän sinä sillä pahaa tarkoita, mutta toivon itsesi vuoksi, että alat kiinnittää tähän huomiota.

Mestarilukujen energiat ovat usein varsin vaativia ja huomaamatta alkaa odottaa toiseltakin 'korkealentoisuutta' sekä vahvaa sitoutumista vain asia-asioihin. Tällaisten tilanteitten ja jaksojen vuoksi mestarilukujen sävyttämä elämä on joskus tuskastuttavan vaativaa, mutta aina paljon enemmän antavaa - kuitenkin. Varsinkin kun muistaa välillä iloitella ihan fyysisesti, eikä unohda henkistäkään irroittelua.


Siis va8 py3= mi11, ep22, sn33 ...

Jos ihan lonkalta sutaisen viitteitä elämällesi, sanon että verkostoitumiseen pomoasemaan. Mukana hyvä olla luovuutta, perehdyttäjän tehtävän hyvän toimivuuden takaamiseksi.
Muista kuitenkin, että hyvä ilmapiiri on luotava itselle, muuten uuvut. Jos ylenmääräinen tahdikkuus pääsee sanelemaan elämääsi, voivut ympäristön vaatimusten alla. Sielun ja ruumiin hoitaminenkin kiinnostaa, niin uskoisin.

Suuntaa kuitenkin suoraan korkeammalle tasolle. Arkipäivän nyhjäämisessä tulisi sinustakin vain alkoholijuomien maallikko-asiantuntija.  Grin   Niitä on Suomessa jo koko maailman tarpeisiin riiittävästi.
Kansainvälisyys, oikeammin kosmisuus puhuu numeroistasi. Tuskin sinun on kovin vaikeaa ymmärtää suurempia suuntaviivoja ja elämän suurempaa totuutta. Vaikka ympäristö tahtoisikin vetää sinut alailmoihin, pyristele reippaasti vastaan. Moni ihminen ei kestä, jos läheinen menestyy. Siltikin vain ne, jotka on tarkoitettu oivaltamaan suuria linjanvetoja, sen myös omakseen kokevat. Onhan heille (olet yksi heistä) annettu järki ja sen käyttöohjekin jo syntymälahjana.

Ettäkö tämä olisi itserakkauteen kehoittamista? No eipä todellakaan. Suurempaa rakkautta ei  toisille voi antaa, kuin että tietää mitä tekee ja ymmärtää myös vastuunsa. Siltikään ei sinun kuulu kantaa  heikompia olkapäilläsi, koska silloin heidän jalkansa surkastuvat. Sitten he ovat sinulle riippakivinä. Neuvo, älä tee puolesta. Auta vain se hetki, että toinen jälleen voi nousta ja toimia. Mutta opiskele, jotta hallitset alan, jolla apuasi ja neuvojasi jaat.

 smitten Smiley

Hups! Tulipas se pikana, ritirampsu sinulle. Uskon että ymmärrät.
1204  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Numerologia: numeroiden 1-9 symbolinen merkitys + mestariluvut : 17.03.2008 19:37:07
Näin tässä viime yönä unta, jossa esiintyi voimakkaasti luku 12. Sitä ei kuitenkaan saanut supistaa muotoon 3, koska samassa unessa, samassa yhteydessä luvun 12 kanssa esiintyi erikseen numero 3.

Päätin katsoa netistä numeron 12 merkityksen ja suomennan löytämäni tiedon tänne ketjun jatkoksi. Eli jos numero 12 pomppii eteen elämässä tai unissa sinnikkäästi, se haluaa sanoa sinulle seuraavaa:

Numero 12
12 on täydellinen luku ilmentäen hallinnon täydellisyyttä tai hallinnollista täydellisyyttä. Luku löyty kaksinkertaisena kaikessa, joka liittyy hallitsemiseen. Aurinko, joka "hallitsee" päivää (12h) ja kuu sekä tähdet, jotka "hallinnoivat" yötä (12h), hallitsevat matkallaan myös horoskoopin 12 merkkiä, jotka täydentävät Taivaan suuren kierron 360 asteeseen tai sarakkeeseen ja hallitsevat näin vuotta (12 kuukautta x 30 päivää)

12 on numeron 3 (täydellinen/kolminainen Pyhyys ja taivaallinen luku) ja luvun 4 (maallinen, materian ja orgaanisuuden luku) yhdistelmä. Kun luku 7 saadaan lisäämällä lukuun 3 luku 4, 12 syntyy, kun 3 kerrotaan 4:llä. Tämä edustaa sitä, että maallisilla asioilla, jotka voidaan selittää sanoin, on myös henkinen puolensa.


Juups. Luvusta 12 kerrotaan syvemmällä tasolla, että se  (siis luku 12) tarkoittaa pientä kuolemaa, aiempien suunnitelmien toimimattomuutta ja muutoksen välttämättömyyttä sekä entisen elämänjärjestyksen -tai suuremmassa mittakaavassa entisen maailmanjärjestyksen luhistumista ja uuden astumista voimaan. Että energiat muuttuvat suht radikaalisti sen jälkeen = luvun 12 esiintymisen jälkeen. Esim. 12 kuukauden jälkeen alkaa uusi vuosi, uudet 12 kk... jne.

Tämän vuoksi luku 13 tarkoittaakin -toisin kuin meillä Suomessa uskotaan- uutta alkua, alitajuisten suunnitelmien tulemista radikaalisti näkyvään muotoon elämässä. Siksi moni tuntuu pelkäävän lukua 13, kun kerran pelkää muutosta.

Tosiasiassa kuitenkin ne, jotka aavistavat tulevat energiat ja asiat, voivat hyvin ja 'ovat aikaisia lintuja sekä nappaavat madot toisten nenän edestä kun luku 13 alkaa jyllätä'.
Henkilöt, joilla numerologisena lukuna on 13/22/4 ovat innosta piukkoina, kun voivat alkaa rakentaa uusia suunnitelmia todeksi, tai ihan oikeasti rakentaa jotain näkyvää uutta tähän maailmaan.

Jotkut 13/4/22 -tyypit ovat niin kuivan narisevia suunnitelmiensa kanssa, ettei pahemmasta väliä. Mutta pelkästään luvusta 13, eli pienen kuoleman ahdistavuuden ohittamisen antamasta varmuudesta uuden tarpeellisuudesta tämä piirre ei johdu, vaan ilmentyy muista numerologisista vastaavuuksista henkilön numorologisella kartalla.

Ota tästä sitte selvää Wink !!
1205  Astro special / Astro special / Vs: Onnenpiste-Pars Fortunae : 15.03.2008 17:11:15
Itselläni on tuo onnenpiste kauriissa 5.huoneessa ja yhtymässä neptunukseen, orbi muistaakseni 3. Se ei taida olla niitä parhaimpia sijainteja, mutta onneksi jupiter on auringon ja onnenpisteen keskipisteessä. Oikeastaan tuon kuvion yleisempi nimitys taisi olla YOD, eli jupiter on 10.huoneessa kärkenä.

Kovin kummoista tulkintaa en noille osaa antaa, mutta en koe itseäni mitenkään erityisen onnekkaaksi ihmiseksi. Taidan olla kuitenkin pohjimmiltani aikamoinen optimisti.


Hei Faust!

Et kerro Aurinkomerkkiäsi etkä MC-merkkiäsikään. Piirsin kuitenkin kartastasi hahmotelman kertomuksesi perusteella, enkä voi välttyä mielikuvalta, että  Aurinkosi sijainti on h2 - h3. Silloin Aurinko olisi kuutiossa P.Fortunae'en jolla yhtymässä Neptunus h:ssa 5 ja molemmilla näillä pisteillä kvinkunssi Mc-Jupiter yhtymääsi. Tämä kuvio on Yod.
Tästä nousi ajatuksia:
- työsi on Sinulle tärkeä, mahdollisesti olet melkoinen haka sijoittamaan vieraita varoja tai omiasi.
- Uumoilet (= luet psyykkisesti) läheistesi alitajuisia tarkoitusperiä enemmän kuin vain sallisit heidän puhua mitä aikovat. Toki monilla läheisillä on lukkoja  asioitten kertomisessa, jolloin uumoilu on ainoa tapa saada läheisistä tietoja. Mutta: jos teet tätä vain oman uteliaisuutesi innostamana, niin lopeta, jotteivät lähisuhteet ontuile jatkuvasti. Oppivat näin toisetkin puhumaan, kun et lue heitä jatkuvasti. Säästät näin omiakin voimavarojasi rutkasti.
- Työkuvioissa olet 'julkinen henkilö' eli palvelet julkisen laitoksen tms kautta ihmisiä. Tässä ovatkin elämäsi suurimmat haasteet. Yod itsessään on sekä haasteellinen että pakottava kuvio.

Vahvin onnentunne kuitenkin astelee elämääsi, kun kuuntelet ensisijaisesti alitajuntaasi, etkä niinkään uumoile asioita ennalta. Vertaus: Vain kypsä hedelmä on hyvä syötäväksi. Uumoilemalla poimit huomaamattasi 'hedelmiä' (=elämän anteja) raakoina, jolloin suuri osa niistä on vielä myrkyllisiä tai muuten vain mauttomia tai ilman ravinnollista merkitystä Sinulle. Ihmissuhteissa tämä tarkoittaa, että luet toisen ajatuksia, ennenkuin tämä on valmis niistä keskustelemaan. Ahdistusta aiheuttavaa läheisille, jos ja kun kokevat, ettei heillä ole lähelläsi lupaa omaan henkiseen tilaan.

Missä tämä taipumuksesi olisi todelliseksi hyödyksi?

 Undecided  :Smiley
Njaa!!! Hmm... Poliilaitoksella ristikuulustelijana tai vankilapsykologina tai muussa laitoksessa, jossa tutkittavat / kuulusteltavat / haastateltavat joko eivät tahdo tai kykene kertomaan sisäisistä olotiloistaan suoraan, vaikka siitä olisi heille itselleenkin suurta hyötyä.
(Tot noi... toki myös näyttelijän tai kirjailijana, koska alitajuntasi suoltanee tekstiä eli luo sana-, kuva- ja kuulokuvaverkkoa ihan puolihuoletta.

Uh huh! Jopas nousikin rankkaa ja mahtavaa tekstiä tästä. Cheesy buck2

Kaikenkaikkiaan kuitenkin olet henkilö, jolle on  melko turha suoltaa tarinaa. Osaat lukea rivinvälitkin kuin vettä vaan.  angel Smiley
1206  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kortit pöytään : 11.03.2008 14:13:04

Tahtoisin kysyä asunto-asiaani / muuttoa siis. Mistäpäin löytyy ja minne olosuhteisiin menen?
 tickedoff Alkaa nimittäin tuntua siltä, että kohta pamahtaa muuallakin Wink ellei sopusointuisuus astele elämääni myös asunto-asioissa. Mahtaako tässä olla joku aiemman elämän kiertolaisuus joka ei ota loppuakseen?
 idiot2 Miksi ihmeessä aina jostain putkahtaa häiriköitä naapurustoon ja muissa ei tunnu olevan munaa panna hörhöilyille pistettä - tai vielä tyhmempää...
 knuppel2 Moni pyrkii pysäyttämään puuttumiseni häiriköintiin, kun selvittelyissä täytyy jokaisen kertoa selkokielellä ja jopa kasvokkain, miten häirikkö on touhuillut ja sotkenut toisten elämiä talossa.

Mistä nämä elämänlatistajat (=hyssyttelijät) oikein tulevat? Onko luterilaisuutemme syytä tää? Ei muka saisi puuttua älämölöön ja kuitenkin haetaan sääliä niiiin pirskuleesti, että...

Siis se harmoniaa  smitten pullottava asunto?  Grin  Näkyykö korteissanne ja mille vuosituhannelle asti menee?  Cheesy

Danke schön... jo ennakkoon!

Moi t.touhula Smiley

Kortiksesi nousi, kuinka osuvaa, Kärsivällisyys Smiley Tiedän, kuinka ärsyttävää voi olla, että sitä omaa rauhaa ei tahdo löytyä, ja kaiken lisäksi muut väsäävät sinusta syntipukin, vaikka TIEDÄT olevasi oikeassa. Tämä episodi elämässäsi on nimenomaan siksi täällä, että oppisit "toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos"-tekniikan jalon taidon. Kortti samaistuu myös ajallisesti yhdeksän kuukauden, neljän vuodenajan, seuraavan kevään, tai jopa yhdeksän vuoden linjalle. Jokin näistä on vastaus kysymykseesi. Pure vain hammasta ja laske kymmeneen Smiley

*A*

Nostinpa esiin tunnelmiani viime vuodelta.

*A*

Sanoit osuvasti jo ensimmäisessä vastauksessasi, että k-ä-r-s-i-v-ä-l-l-i-s-y-y-t-t-ä tarvitaan. Totta. Rutosti on tarvittu.

Löysin kuin löysinkin asunnon alle kuukausi kysymyksestäni. Tosin muutto tapahtui vasta 'jouluksi kotiin' -tyylillä.
Kuinka ollakaan, talossa oli melkeinpä rauhattomampaa kuin aiemmassa. Nyt ei 'liikahda lehtikään' ettei joku rytinöihin puuttuisi. Ovat oppineet toisetkin asukkaat pitämään kuria, eikä kukaan suostu tulla häirityksi. Oli taas tälläkin taloyhtiöllä meikäläisen tarve. knuppel2 Seköhän se onkin minun muuttelemiseni salaisuus. Että oikeudentuntoani ja laintuntemustani tarvitaan hiukan siellä sun täällä nyky-Suomessa. police

Sanoit että: 'nostamasi kortti tarkoittaa ...seuraavaa kevättä'...
Juuri luetaan uutisia. Lukija kertoo, ettei termistä talvea tullut eteläiseen Suomeen lainkaan. Sain siis asunnon 'ennen seuraavaa kevättä'. Sattui vain yksi vuodenaika jäämään välistä pois.  Cool  Ei sen kummempaa.  Grin Cheesy

Että: jos jollain on epäilystä korttien kertomaa vastaan, niin olkoon. Varsin osuvasti luonto oli ennustuksen kanssa samaa mieltä!!!

 2funny smitten angel coolsmiley

Suurkiitos siis Sinulle Aminthir!

P.S.
Lisättävä on, kun huikaiseva huomio nousi mieleeni ja valpastutti kaikki aistit. Kirjoitit aikoinaan vastauksessasi, että kortti ilmentää jotain yhdeksikköön liittyvää, mutta myöskin neljää vuodenaikaa.
Nyt kun talvi jäi pois välistä, puhutaankin vain kolmesta vuodenajasta, eli 9 kuukaudesta. Poimin siis tekstistäsi vain luvut 3 ja 9. 3x9=27, eikö totta. Ja 27 vuorokautta kysymyksestäni ja vastauksestasi siihen löysin asunnon, eli olin katsomassa ja alustava sopimus syntynyt.
Hiljaiseksi vetää myös, että 11.11.stä 21.12.een on 40 päivää. Sama luku, joka toistuu kristillisessä symboliikassa. Ilmestymisestä toteutumiseen on usein 40 päivää.  Marian ilmestyksen päivästä Pääsiäiseen 40 päivää, Jeesus oli erämaassa Luciferuksen kanssa ja hänen  piinattavanaan 40 päivää jne jne.

Tunnelma tämän asunnon kanssa on samaa vahvuusluokkaa. Ups! Siis tämän KODIN  kanssa. Ikkunasta näkyy luonto. Yöllä mollottaa metsikön läpi kuutamo,
 päivällä aurinko. Talo on pultattu peruskallioon, joka pistää vahvasti esiin ikkunoitteni alla. Uusi Perusta on siis konkreettisesti läsnä arjessani. Monin tavoin tämä teema koskettelee kaikkia elämäni osa-alueita.

Jouduin silmätysten yhteiskunnassamme viljellyn pahuuden peittelyn kanssa ennen muuttoani. Mietin vain, miksi minulle elämä jatkuvasti paljastaa tällaisia perushölmöyksiä ihmisten käytännöissä (= tavoissa)...
Hyvin moni marmattaa, ettei elämä toimi niinkuin pitäisi, mutta mitään muuta marmatuksen ohella ei tehdä. Silmänpalvontaa siis. Ikävintä kaikkineen on, että moni avustusjärjestökin toimii täten. Kerrotaan peruskirjoissa tms. kuinka autuasta Hallelujaa Amen toimintansa on, mutta käytäntö onkin virheitten ja pehmorikollisuuden peittelyä.
Valitettavasti moni ihminen henkisessä pienuudessaan suostuu asiattomuuksiin tai niitten peittelyyn, kunhan oma elämä alkaa järjestyä. Miksei minun silmilläni viihdy suomutukset?!
1207  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Älykkyys : 07.12.2007 11:04:47
*pyyhkii hikeä* -hymiö puuttuu  Cheesy Grin

Olipa hyvä, että äänestys jäi huomaamatta. Miten siihen olisi vastannut meikälikka, kun vain sanallinen lahjakkuus jää piirun tai pari alle maksimipisteitten.  2funny

Niin väärin - väärin - väärin, kun vain kolme saa ruksata!
Elämä on joskus niin saakutin epäoikeudenmukainen!   knuppel2
1208  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: ikuinen anemia : 04.12.2007 22:45:18
Täällä yks anemian-selättäjä.

Avuksi kamppailussa

B6 eli pyridoksiini, jonka lähteitä ovat ruoassa:
-oluthiiva,
-banaani,
-lohikalat, 
-silli,
-avokado,
-porkkana,
-vihreä paprika,
-maksa,
-vihreät lehtivihannekset
ja vehnänalkiot.

B9 eli foolihappo:
-kaikki tummanvihreät kasvikset,
-maksa,
-parsakaali, -parsa
-peruna,
-oluthiiva
-vehnänalkiot,
-pähkinät, maapähkinät,
ja sienet

B12 eli kobalamiini:
-liha,
-lohikalat,
-sardiinit
myös
-maito,
-kananmunat,
-pitkään kypsyneet  juustot,
-oluthiiva,
-auringonkukansiemenet,
-merilevä,
-banaani,
-maapähkinät,
-vehnänalkiot,
-siitepöly.

Lisäksi on hyvä syödä viinirypäleitä, joka imeyttää entsyymeillään rautaa tehokkaasti.

Mielenkiintoista on, että melkein kaikki luetellut ruoka-aineet listalla ovat kuuluneet suosikkeihini. Joihinkin ajoittain ihan vimmattu hinku.

Myös olen huomannut apua PAB:stä eli Bx-vitamiinistä (para-aminobentsoehappo)

Lähteitä:
-kokojyvävilja
-maito
-kananmunat
-jogurtti
-vehnänalkiot
-maksa
-Myös suolisto tuottaa PAB:tä mikäli bakteerikanta terve ja tasapainossa.

JA päälle paljon  smitten smitten angel smiley6600
1209  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: Kuvastaako sideerinen kartta paremmin sinua? : 04.12.2007 21:12:50
Lainaus
Hello jälleen Nti Aika!

Hih, kiitos neuvosta, joka oli oikein hyvä, minulla ei ole vahvana puolena juuri tuo vanhoista irti päästäminen, kun sideerisellä kartalla lähes pelkkää kiinteää laatua. Olen tosi jumittaja, valitettavasti. Joten juuri tuo on haasteeni.

En todellakaan tiedä mikä minua edellisen yön unessa vaivasi (mutta heräsin äkäisenä tietämättä miksi :Smiley), mutta siinä "ala-asteen luokkakaverien", unihahmoja alitajunnastani toki, kanssa järjestin hirveitä kohtauksia, joissa minä olin se pää riitapukari. Ehkä tuo oli jokin muisto lapsuuden itkuraivareista, jotka eivät toki menneet luokkatoverien päälle koskaan, vaan...äidin. Äiti parka...ehkä kannan tästä syyllisyyttä että olin vaikea lapsi, siis välillä.  Grin
---
---
Muistathan T. Touhula, että Bamboo ei erityisemmin pitänyt siitä että häntä kiitellään Wink Sori Bamboo, kun otin sinut esille, ihan vitsillä, minulla kun oli tapana kiitellä liikaa...

Mutta mitä siinä sitten tekisi, kun B.....n kirjoitukset olivat sitä mitä kaipasin ja tarvitsin. Niin hekumallisen intuitiivisia ja sielua herättäviä lauseita. Pei joo ni sentään.

Kukapa meistä niin helppo lapsi olisi ollut. Melkoisen jokainen lapsi on edessä toista kuin silmän välttäessä. Lapsuuteen kuuluu jekkuilu ja oman tahdon esiintuonti. Oman persoonan vahva löytyminen.
Siitä rauhoittuminen osalla tapahtuu seestymiskautena murrosiässä, siis nuorena aikuisena. Toisilla tuskin koskaan. Ja jokainen äiti kuitenkin rakastaa aidon oikeesti lapsiaan, jokaista omana itsenään.

Tästä olen viime aikoina erityisesti saanut näyttöä erään tuttavaperheeni parissa, tukihenkilön roolissa. Heiltä kun kuoli isä äskettäin. Mahtava tyyppi. Ehdittiin tuntea neljännesvuosisata. Ei jäänyt siltä mieheltä (ei vaimoltaankaan)sormi suuhun, eikä nyt leskeltään eikä lapsiltaankaan.
Toki olen kuulunut heidän (perheensä) lähipiiriin jo lähes kaksikymmentä vuotta, mutta...
Lasten rakkaus ja läheisyys on tuhatkertaa parempaa ja aidompaa kuin kenenkään aikuisen koskaan. Kyllä se monta tuskaa lievittää. Usko pois, Nti Aika!
1210  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: Kuvastaako sideerinen kartta paremmin sinua? : 04.12.2007 15:36:12
Lähetetty: tänään kello 14:05:26Kirjoittanut: ^Soul´s Adventure^ 
Lainaus
 
Kaikesta voi tehdä ongelman, esim siitä että joku on viehättävä nousuvaaka. Kas kun kaksi nousuvaakaa ei juuri tappele, mutta vaaka törmää sen sijaan usein oinaisiin, jotka kokee tietävänsä kaiken+puskevat pässinä eteenpäin, vaan en tee siitä ongelmaa, heh.
_____________

Kas kummaa! Tarkoittiko tämä j-ä-l-l-e-e-n Sinua?HuhHuhHuhHuh??!
Kirjoitin kyllä todellisista läheisistäni tai ex-läheisistäni. Kumpikohan se meistä ottaa kaikesta itteensä. Voihan voi ja lämmin leipä. Kuka on niiiin tärkeä, että kaikki mitä kirjoitetaan, koskee ja on kirjoitettu juuri Hänestä!?! Enpä tunne tai edes tiedä ketään niiiin Tärkeätä Persoonaa!
Kumpikohan se meistä luulee kaiken tarkoittavan itseään.

Minulla on E LÄ MÄ. Minä elän sitä!

En tiennytkään, että olet entinen esimieheni (sukupuoleltaankin mies), joka hävisi oikeudessa omien töppäystensä vuoksi 6-0. Kenelleköhän? En koe tarvetta vastata.
Toinen tapaus oli samankaltainen, mutta ryöstöyritys. Tulos 6-0, jälleen.

Eikö jo olisi aika viheltää peli Sinunkin poikki. Minulle kun merkitsevät vain ne, joiden kanssa tahdon pitää yhteyttä... Tämä jääköön siis ainoaksi julkiseksi huomautukseksi kiukustasi, kun en vastaa Sinulle sen kummemmin privaattina kuin julkisellakan palstalla.

Sinun -Souls Adventure- kirjoituksia on usein poistettu täältä tai aiheitasi lukittu. Minä olen siltä säästynyt ja aion säästyä.

Älä nyt tätä hyvää aihetta torpedoi. Me muut tahdomme asiallisesti aihetta käsitellen keskustella täällä vielä ensi vuonnakin. Sopii se sitten Sinulle tai ei.

Piste.
1211  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: Kuvastaako sideerinen kartta paremmin sinua? : 04.12.2007 14:50:45




 
 
--------------------------------------------------------------------------------
Lainausta ja lainauksen lainausta

t.t: Siellä kaunis, syvällinen, monitaitoinen ja humoristinen äitykkäni on kuin onkin Skorpioni. No. Sehän on vain Aurinko, mutta silti. Hänen huumorinsakin oli niin syvällistä, nappiin osuvaa ja hoitavaa.

N A:Tuohan kuvaa erittäin hyvin sideerisen skorpionin lämmintä ja syvällistä puolta.

Ja se ei ole ehkä kuitenkaan vain aurinko, aurinko lienee tärkein kartalla, koska sieltähän kaikki valo tulee eikä koko astrologiaa muuten olisi...

minä heräsin tänään väärällä jalalla kun näin unia joissa itse kiistelin ja ja järjestin kohtauksia unihenkilöiden kanssa...onneksi se oli vain uni.   huoh...

Hello jälleen Nti Aika!

Mikäs Sinua nyt vaivaa? Etkö pääse sisäiseen yksimielisyyteen pikku muutosten tarpeista itsessäsi ja elämässäsi? Noh, kohta annat huutia vanhoille ja voimansa menettäneille asioille sekä tavoillesi. Eiku uutta putkeen vaan!

Kehkeytyipä assosiatio tuosta huomiostasi!  Kiitos Sinulle jälleen tarkoista huomioistasi.

Tämä alkaakin pikkuhiljaa selittää, miksi vaa'at, vaakanousuiset ja sideerisetkin vaa'at ovat usein pinnalta hyväntuulisia, mutta auta'varjele, jos satut saamaan heidän 'raekuuronsa' niskaasi!!! Siinä on sielussa suojelemista, kun kaikki 'mekkoon mätetty' koko elämän ajalta purskautetaan kuin etikoitunut sinappi tai muu härskiintynyt mauste päälle aivan yllättäen.

En sano tätä pahalla, huomiona vain kirjaan. Tunnen vain niin kovin monta trooppista vaakaa, nousuvaakaa, sideeristä vaakaa tai vaakanousuista. Valitettavasti lähes kaikilla heillä on tämä taipumus kevyeen hyväntuulisuuteen, mutta vahva tahto (vaaka on johtava merkki) purskahtelee aika ajoin ulos liian ahtaasta 'hyväntuulisuuden putkilosta'.
"Tasapaino on sitä nopeammin palautettavissa, mitä syvällisemmin asiat yhteistyössä  ja tietoisella hyvällä tahdolla, ketään mielistelemättä tai itseä latistamatta puidaan ja pudistellaan!"   t.touhulan persoona lainaa tässä itseään
Valitettavasti tässä luterilaisuuden kyllästämässä maassa yleinen mielipide vieläkin usein asettaa jalustalle ne, jotka jatkuvasti hyssyttelevät ja muitten asioita 'muka' hoitavat.   t.touhulan persoona lainaa tässä itseään

t: trooppinen sekä sideerinen oinas
1212  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: Kuvastaako sideerinen kartta paremmin sinua? : 04.12.2007 14:03:19
Lainaus käyttäjältä: Bamboo link=topic=6010.msg170804#msg170804 date=1193958700
Siiderinen on vain enemmän tekemisessä sen todellisuuden kanssa
jonka suurin osa meistä jakaa keskenään.
[/quote

 
--------------------------------------------------------------------------------

Siiderinen on vain enemmän tekemisessä sen todellisuudn kanssa
jonka suurin osa meistä jakaa keskenään.
 
>>Muuan iso kirja sanoo:
"...ja totuus on tekevä teidät vapaiksi."

Vapaus - mikä ihana sana!   coolsmiley smitten  <<

--------------------------------------------------------------------------------
"Kun olet ratkaissut sen, mikä on mielesi luonto,
älä elä korkeamman havaintokyvyn muotojen toivossa.  
On vaara, että kiusaajat vievät tämän ylpistyneen mielen mennessään."
Milarepa
- - -

>>Tällä pelastit -et ainoastaan päivääni-
vaan kokonaisen AP-vuoteni.

Kiitos, Bamboo

*hykertelen*  2funny smitten  <<
1213  Astro special / Sideerinen astrologia / Vs: Kuvastaako sideerinen kartta paremmin sinua? : 04.12.2007 13:38:22
Tunnistan itseäni sekä trooppisen että sideerisen kartan tulkinnoista. Painopisteet kyllä muuttuvat, mutta onko sen niin väliä.
 Wink Tongue Tää hymiöpari on leikisti "vihellellä", kun sitä hymiötä ei valitettavasti sivun valikoimassa ole. tickedoff
Läksin seuraamaan yhtymärypästä AP-kartan ja Natalin välillä. Venkslasin niitä Tropic'ina ja Siderealina. Tuli melkoisia mielleyhtymiä ja löysin vihdoin viitteet miksi tassuni heilahduksen aiheuttajien on syytä olla kohdallani tahdikkaita tai pitää sitten mölyt mahassaan ihan vain itsensä vuoksi.  knuppel2
Vtx Neitsykäisessä natalina, sidereal-kartta väittää ett' on Jellonassa. Hui! Tämä todentotta kuvaa meikäläisen entrétä. Siinä on leikki kaukana, jollei räyhäilijä ole pyyntöni jälkeen kunnolla!  Grin crazy2

Minusta kun ei ole tarkoituksella toista loukkaamaan. Minä pistän mölöttäjät häkkiin. Tai laitatan, jos totta puhutaan. Mitä sitä käsiänsä semmoisessa likaamaan. police

Voi hitsi! Jos on astrologiaa uskominen, se on sitten tämän tytön menoa. Eikös AP-Venus yhtymässä natal-Marsiin tarkoita pissavehkeitten liittoa?  Ja vielä saman katon alla...  Cool Kiss

No huh!  A kassotaan kuitenkin.

Muuan hyvin itseäni kuvaava on Pars Fortunae sideerisenä, se kun sijaitsee Skorpionissa. Nautin parantaa tilanteita ja ihmisiä syvältä. (Eihän takkiakaan voi korjata oikeaan napitukseen aukaisematta sitä alinta nappia myöten.) Noh! Osa ei ota vastaan apua, olkoon niin.
Trooppisena Pars Fortunae on Jousimiehessä, enkä ole koskaan ollut onnellinen ympäriinsä hosumisesta, enkä liioin hevosenleikistä, senkummemmin kuin suuruudenhulluista suunnitelmista, varsinkaan kun ne eivät toteudu.

Katsoin samalla myös rakkaan äitini (trooppisesti Jousimies) sidereal-kartan. Siellä kaunis, syvällinen, monitaitoinen ja humoristinen äitykkäni on kuin onkin Skorpioni. No. Sehän on vain Aurinko, mutta silti. Hänen huumorinsakin oli niin syvällistä, nappiin osuvaa ja hoitavaa.
1214  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Tietoa henkilöstä : 04.12.2007 00:42:05
Ex-tuttavasi ei tahdo joittenkin pitävän yhteyttä. Kuulut siihen ryhmään. Valitettavasti.

Tiedäthän, että asiallisiin kyselyihin saa vastaukset viranomaisten kautta.
1215  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: avaruusalus : 04.12.2007 00:27:41
Kirjoitat avaruusaluksesta johon et ehtinyt mukaan ja lotosta / asvoista, joissa jokaisessa voitto.
Toiseksi kirjoitat tiestä /mäestä.

Molemmat unet kuvaavat samaa asiaa:
Olet menossa kohti mahtavaa onnistumisten sarjaa, joiden tuloksena alkaa tippua kultaharkkoja taivaalta. Alahan järjestellä vasuja alle.

Avaruusalus vie Sinut näköalapaikoille, samoin nousu mäelle. Toki itse teet onnistumisesi (kiipeät mäelle + nouset avaruuteen), joka ikisen niistä. Mutta Arpaonni unissa kertoo lopputuleman...

Eiku vasuja alle!!!

*Pennies from heaven...* laulelen vaan... ja vihellän...

*Otsasi hiessä Sinun pitää leipäsi ansaitseman..* Tässä tapauksessa leipää tulee, kuin mannaa taivaalta.
Sivuja: 1 ... 79 80 [81] 82 83 ... 88