Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Eturauhasentulehdus : 26.04.2012 19:32:54
Moi!

Hamalille kiitokset reseptistä ja kokeilin sitä pari päivää, valitettavasti ei oikein tepsinyt tällä kertaa. Otetaan vinkkejä vastaan jos ihmisillä olisi hyviä rohtoja olemassa, uskon että tämä koskee montaa suomalaista mietä! Varmasti kyllä että noissa chakroissa piilee paljon tietoa ja lukkoja tulee jos ne ovat tukossa.

2  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Eturauhasentulehdus : 01.04.2012 22:59:53
Kiitos Hamal ja muillekkin jotka olette auttaneet ja kommentoineet vaivaani. Voisin kokeilla tuota juomasekoitusta ja kerron kyllä miten kävi. Mitenköhän 1. chakraa voi itse hoitaa? Niin tämä on tosiaan ollut niin pitkään että jotain muuta on keksittävä, lääkärithän nostaa kädet pystyyn ja antaa vaan lääkkeitä kokeiltavaksi joista ei taida olla hyötyä ainakaan minulla.
Elintavoista voisin sen verran sanoa että urheilen aika paljon, syön päivällä terveellisesti. Ainut että poltan, siihen olisi syytä puuttua.
3  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Eturauhasentulehdus : 31.03.2012 21:02:49
Hei!

Kyse on aika vaikeasta vaivasta, nimittäin ei bakteeriperäisestä tulehduksesta vaan kroonisesta eturauhastulehduksesta joka ei taida lähteä minusta ollenkaan. Antibiottit ja tulehduskipulääkkeet ovat käyty läpi, mutta se on vaan auttanut kuurin ajaksi ja jatkuu taas sen jälkeen kun ei olisi mitään syönyt. Se aiheuttaa siinä samassa myös muita vaivoja jotka ovat aika ikäviä.

Olisiko kenelläkään tietoa olisiko sairauteen mahdollisia vaihtoehtohoitomuotoja millä voisi saada apua vaivaani?
4  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Tunnelukko, pelko, henkinen ongelma? : 07.11.2011 23:39:10
Hienosti oli kyllä kirjoitettu! Ja muutenkin kiitos viesteistä edelleen kaikille. Vielä en ole päässyt ongelmaan mitenkään kiinni ja lukon avain tuntuu karkaavaan vaan syvemmälle ja syvemmälle. Mutta eteen päin yritetään mennä
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Tunnelukko, pelko, henkinen ongelma? : 02.11.2011 22:57:10
Mukava että tänne on tullut tekstiä ja apuja, se auttaa kiitos siitä! Smiley Tosiaan asian kanssa painiskellaan ja eteen päin koitetaan mennä!
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Tunnelukko, pelko, henkinen ongelma? : 31.10.2011 21:01:43
Hei,

minulla on jokin ongelma mitä en saa millään itse selvitettyä. Se liittyy jonkinlaiseen pelkoon tai tukkeumaan mikä estää itseäni olemaan kokonainen minä ja antamaan itsestäni kaiken toiselle osapuolelle. Pelkään että menetän toisen tärkeän ihmisen sen takia ja myös oma henkinen hyvinvointini kärsii hyvin paljon. Olen käynyt läpi aika monta solmua ja aukoillut niitä itsessäni mutta tämä on todella vaikea ja tarvitsisin apua.

Kysyisinkin että olisiko jollain näkijän lahjoja nähdä mikä minua vaivaa tai antaa linkkiä mistä voisin kysyä apua ongelmaani?
7  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auttajaa energioiden/ chakran puhdistukseen? : 24.09.2011 22:01:39
Kiitos vaan tiedosta, täytyykin harkita jos uskaltaisi mennä Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Auttajaa energioiden/ chakran puhdistukseen? : 24.09.2011 20:35:57
Kiitos vastauksesta! Ei kyllä varsinaisesti mitään traumoja mutta jotakin on tapahtunut Smiley Ja saa udella, Pk-seudulle asustellaan. Millainen on muuten EFT hoitaja?
9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Auttajaa energioiden/ chakran puhdistukseen? : 21.09.2011 19:00:45
Olisin tiedustellut olisiko sellaista näkijää/ tietäjää joka osaisi auttaa energioiden puhdistuksessa. Siis jos ongelmani on ylipäätään siitä kiinni, ainakin se on jotenkin psyykkistä? Haluaisin puhdistaa kaikki negatiiviset energiat pois niin että voisin aidosti olla ja tehdä asioita ihmisen kanssa josta välitän.
Hieman pelkään että hän ei kauan jaksa kun en pysty antamaan itsestäni kaikkea (seksi), jokin ihmeellinen tukko vaivaa jossakin päin kehoani. Tämä vaivaa kovasti, olisikohan kellään neuvoa ongelmaani?
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Auttajaa energioiden/ chakran puhdistukseen? : 21.09.2011 16:58:08
Olisin tiedustellut olisiko sellaista näkijää/ tietäjää joka osaisi auttaa energioiden puhdistuksessa. Siis jos ongelmani on ylipäätään siitä kiinni, ainakin se on jotenkin psyykkistä? Haluaisin puhdistaa kaikki negatiiviset energiat pois niin että voisin aidosti olla ja tehdä asioita ihmisen kanssa josta välitän.
Hieman pelkään että hän ei kauan jaksa kun en pysty antamaan itsestäni kaikkea (seksi), jokin ihmeellinen tukko vaivaa jossakin päin kehoani. Tämä vaivaa kovasti, olisikohan kellään neuvoa ongelmaani?  Undecided
Sivuja: [1]