Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 06.07.2014 16:04:53
Mukana tänään! Kiitos kiitos kiitos!  smitten
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Astraalimatka kotiplaneetalle? : 25.03.2014 15:37:28
En ole koskaan aikaisemmin nähnyt, tai ainakaan muista nähneeni unia, joissa vierailisin muilla planeetoilla. Viimeyönä näin kuitenkin hyvin voimallisen ja toden tuntuisen unen, jonka haluan jakaa täällä teidän kanssanne. Olisi myös mukava kuulla muidenkin samankaltaisia kokemuksia Smiley En tiedä näinkö tosiaan unta jostain toisesta planeetasta, mutta minulla on vain hyvin voimakas tunne siitä, että nyt tuli vierailtua jossain muualla kuin maassa.

Unessani olin vieraassa paikassa, jossa oli ihmisiä monista eri kansoista ja kulttuureista, tuntui kuin moni muukin sielu olisi odottanut pääsevänsä "korjaukseen". Seisoin jossain keinun tapaisessa laitteessa ja tunsin kuinka minua viritettiin ja tunsin vain rakkautta kaikkia ja kaikkea kohtaan, ykseyttä, eheyttä ja armollisuutta itseäni kohtaan.
Yhtäkkiä olinkin öisen tähtitaivaan alla erään uuden tuttavani kanssa, jonka uskon karmallisesti liittyvän viimepäivinä sattuneisiin tapahtumiin. Kävimme hänen kanssaan tapahtumia läpi ja keskustelun päätyttyä kävin makaaman pehmeälle maalle katselemaan öistä tähtitaivasta. Näky oli aivan uskomattoman kaunis! Tähdet loistivat niin kirkkaina, loputtomina, niitä oli varmaan miljoonittain. Taustalla lenteli tähdenlentoja. En ole kokenut ikinä eläessäni samanlaista kauneutta. Minulle iski todella voimakas tunne, että olen vihdoinkin saapunut kotiin ja että haluan olla täällä aina. Taivaalla lenteli kolme vaikuttavan näköistä alusta, ne olivat ehkä enemmänkin kolmion mallisia kuin tyypillisen ufon muotoisia. Ympärillämme oli myös jättimäisiä liskoja, jotka loistivat pimeässä, niitä ei tarvinnut pelätä, koska tiesin etteivät ne satuttaisi muita olentoja. Tämä kaikki tuntui hyvin todelta, ei yhtään tyypilliseltä unelta, joita suurimmaksi olen tottunut näkemään.
Sitten jouduinkin johonkin rakennukseen, jossa oli epämukavan ahtaat käytävät. Perässäni käytävällä kulki vanhoja ihmisiä. jotka seurasivat minua. Tilanne tuntui melko ahdistavalta ja halusin päästä tilanteesta pois. Yritin kiiruhtaa näitä kaljuja, vanhoja ihmisiä karkuun ja muistin erään käytävän seinässä olevan hätäuloskäynnin tms. Vierähdin ulos tästä luukusta ja heräsin. Herättyäni korviani tykytteli kuin minulla olisi alkava korvatulehdus. Minulla oli jokunen kuukausi sitten pitkä korvatulehdus kierre ja tunne oli juuri sellainen kuin tulehdus olisi alkamassa ja sydämeni syke oli kiihtynyt. Mutta uni tuntui voimalliselta ja oloni oli hyvin herkkä ja vahva. En tiedä olisiko edellispäivän krapula herkistänyt tällaisille unille, mutta oli aikamoinen kokemus.
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Humina päässä : 17.05.2012 20:01:44
En tiennyt mihin keskusteluun tämän kysymyksen olisi voinut ujuttaa, joten päätinpä tehdä kysymykselle ihan oman topicin.
Minulla on muutaman päivän ajanut tuntunut päässä epämiellyttävä humina enkä tahdo saada ihmisten puheista selvää. Kaikki tuntuu tosi kaukaiselta, levoton olo. Minulla on aikaisemminkin ollut samanlaisia tuntemuksia ja maadoitus harjoitukset ovat yleensä auttaneet, mutta ei tällä kertaa. Olen meditoinut, kävellyt metsässä, antanut itselleni reikiä, tömistellyt jalkoja... Eikä mikään tunnu tehoavan. Tämä on todella häiritsevää, enkä tiedä mitä pitäisi tehdä. Osaisiko kukaan teistä ihanista astrolaisista auttaa minua?
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Miten ottaa enkeleihin yhteyttä quija-laudalla? : 12.12.2011 03:30:04
Eräs kaverini joutui nuorena mielisairaalaan kokeillessaan ouija lautaa. Kamalia asioita tapahtui, pääsin niitä itsekin todistamaan. En suosittele ouija laudan käyttöä kenellekään.
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Tämä paikka tulvii rakkautta :) : 08.12.2011 00:27:33
Minustakin tämä foorumi on täynnä rakkautta  smitten En ole missään toisessa foorumissa törmännyt näin lämpimään vastaanottoon ja avunantoon kuin täällä. Täällä on todella hyvä henki!
6  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 07.12.2011 20:25:43
Vapaapäivä! Päivällä oli ihana pieni pakkanen ja lunta maassa. Jopa aurinko paistoi pitkästä aikaa. Viileän lenkkeilyn jälkeen avasin glögikauden ja äsken tein pitkän meditaation. Ihanan autuas olo  smitten
7  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 30.11.2011 21:58:28
Mikä tästä ajasta tekee niin haastavaa vaikeaa?

smitten
Mulla ainakin sitä apua myös tuli joka puolelta: enkeliapua, energialähetykset täällä astrolla, samanhenkiset ystävät. Oma ymmärrys kasvoi suuresti. Hiljaisuutta tarvitsin ja tarvitsen paljon. Näitä kokemuksia ei vaihtaisi pois, vaikka rankkoja ovatkin olleet. Ja apua ovat saaneet samalla lähipiirin ihmisetkin. Sen huomaa heidän puheistaan ja muuttuneista asenteistaan. Eli suursiivousta on todellakin tehty, kuten Sami sanoo.  angel Cry smitten

Samoja tuntemuksia. Suursiivous on rankkaa, mutta saapahan pölyt kyytiä. Ja mitä kaikkea ihanaa sieltä pölyn ja sotkun altaa löytyykään smitten
8  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 29.11.2011 23:00:09
smitten
Mulla on vähän samanlaista. Kaamosmasistelua ja sydänsuruja pitkään jatkuneen hyvän kauden jälkeen. Jotenki sitä jaksaa vaan kun tajuaa, ettei tämä voi kestää kauaa.

Auttaa tosiaan jaksamaan kun tietää, ettei tämä olotila ikuisesti kestä. Ja olisihan tää elämä melko tylsää jos aina olisi yhtä ihanaa ja vaaleanpunaista. Eihän se onnellisuus tuntuisi yhtään miltään, elämä olisi yhtä tasaista pullamössöä.

Mielenkiintoisia aiheita tuossa pikkarin linkittämässä Esko Jalkasen kirjassa. Pitää syventyä tähän paremmalla ajalla oikein kunnolla.
9  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 28.11.2011 22:57:10
Minäkin lähetän oikein paljon voimia Athenelle. Kyllä kaikki järjestyy.

Ei niin paljon hyvää, ettei jotain pahaakin. Kauan kestäneen hyvän jakson jälkeen piti sitten tulla vastapainoksi tällainen oikein kunnon kaamosmasistelu jakso. Tähän päälle vielä sydänsuruja, enkä tunnu pääsevän vanhasta suhteesta yli sitten millään. Mua koetellaan nyt oikein kunnolla.
10  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 25.11.2011 15:56:50
Erään ihmisen seurasta tuli tosi negatiiviset vibat ja jäi siitä tosi raskas olo päälle. UGH, miten tämän saa pois  buck2
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Enkelinurkka : 23.11.2011 22:53:32
En ole ollut intohimoisesti kiinnostunut enkeleistä aiemmin, (en edes kuulu kirkkoon enkä jaa kristinuskon oppeja. Mutta ymmärtääkseni enkelin kaltaisia olentoja on myös muilla kulttuureilla/uskonnoilla).

Minullakin on ollut aikomus erota kirkosta, koska en pidä kirkon tavasta tulkita raamattua ja sen oppeja (niin tosiaan, pitäisi saada vietyä tämä aikomus ihan konkreettisellekin tasolle...). Mutta ei se mielestäni tarkoita sitä, etteikö voisi olla kiinnostunut enkeleistä, vaikkei kirkkoon kuuluisikaan Smiley Eivät enkelit ole vain "uskovaisten" etuoikeus. Uskon, että enkelit ovat auttamassa meitä kaikkia, kunhan vain pyydämme heitä luoksemme (tämä on niitä vapaan tahdon hienouksia).

Parin yön takaisen kokemukseni jälkeen olen kuitenkin yrittänyt etsiä tietoa enkeleistä kun enkeli ilmestyi minulle. Pelästyin ensin sitä koko huoneen täyttävää kirkasta valoa ja siipiä mutta sitten päähäni tuli ajatus "se on vain enkeli"  Huh  ja rentouduin. Suljin silmäni ja kun avasin ne, oli se poissa. Pari viimeistä päivää olen sitä sitten pohtinut ja raapinut päätäni, että mikä ilmestymisen tarkoitus oli.
Mahtoiko kyseinen  enkeli olla suojelusenkelini?
Oi, hyvin mahdollista! Millainen on elämäntilanteesi? Oletko kaivannut viimeaikoina apua jossakin asiassa?
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitä mulle tapahtuu? : 19.11.2011 17:02:23
Ai sitä se on, värähtelytason kohoamista!  Minullakin on viimeisen vuoden aikana tapahtunut monia elämäntapa muutoksia.
Viime tammikuussa lopetin kokonaan lihan syönnin, koska en nähnyt siinä enää mitään järkeä. Sitten huomasin e-pillereitten aiheuttavan ikäviä oireita ja lopetin niidenkin syönnin. Kahvin juonnin lopetin, koska sen juonti aiheutti yhtäkkiä levotonta oloa, vapinaa ja päänsärkyä. Kahvin perässä lähti sitten tupakka, koska sekin aiheutti hirveää pahoinvointia ja päänsärkyä. Myös musiikkimaku on laajentunut, vaatteet ja asuinympäristö ovat saaneet lisää väriä. Liikunnasta olen innostunut, varsinkin joogaan olen ihan hurahtanut.
Minullakin tuoksukynttilät ovat alkaneet aiheuttaa päänsärkyä. Eteerisistä öljyistä olen kuitenkin viimeaikoina innostunut, rentouttavia ja miellyttävän tuoksuisia.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nyt sitten chakrat balanssiin! : 03.11.2011 12:31:23
Kiitos AthaMaarit!  Smiley
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nyt sitten chakrat balanssiin! : 02.11.2011 19:19:51
Tein tuossa pari tuntia sitten chakra meditaation. Meditaatio onnistui harvinaisen hyvin ja olo sen jälkeen oli ihanan rento ja vastaanottavainen. Mutta vähän siitä eteenpäin päässäni on pari tuntia kestänyt omituinen humina. Tuntuu etten kuule enkä näe kunnolla, päässä vain humisee ja äänet kuulostavat jotenkin tosi omituisilta. Mistähän tämä johtuu? Teinköhän jotain väärin?  Huh
15  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Energiahoidot : 17.09.2011 20:34:15
Nyt on energiahoito koettu ja pakko tulla hehkuttamaan siitä tänne, sillä tällä hetkellä en tiedä mitään parempaa kuin hoidosta seurannut hyvänolontunne. Kesken hoidon minuun iski hirveä naurukohtaus, olo tuntui niin ihanalta enkä saanut nauruani pidäteltyä. Ei ole yhtään tapaistani repeillä tuolla tavalla, mutta nauru tuntui ihanan vapauttavalta!
Hoidon jälkeen noin puolentunnin ajan näin tosi huonosti. En saanut tarkennettua katsettani, kuin olisi katsellut maailmaa usvan läpi. En meinannut uskaltaa lähteä autoa ajamaan. Mistähän tuo johtui?  Huh
Sivuja: [1] 2