Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tarot-tulkintaa : 05.09.2019 23:16:01
Hep
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Saisinko katsoa elämääsi? : 26.09.2015 20:04:43
Hei ja kiitos jos vain ehdit katsoa.. lapsi toiveissa ollut jo pidemmän aikaa. Onkohan meille sellaista näkyvissä?

Kiitos  Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 30.08.2015 20:24:17
Siunataanko meitä koskaan lapsella?
kiitos sinulle.
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: ennustus : 03.05.2011 11:58:29
Heippa!
Olisi kiva kuulla näetkö työrintamalla muutoksia? Haen uutta työpaikkaa ja toivon sitä todella kovasti.

Ja toki se rakkausrintama? Olen korviani myöten rakastunut ja välillä tunnen suurta pelkoa menettämisestä ja että jotain pahaa tapahtuu... Vihdoin kun olen löytänyt tieni kotiin, niin menettäminen pelottaa. Meillä kun ollut todella vaikeita asioita selvitettävänä koko suhteemme ajan.

Kiitos paljon jos ehdit vilkaista  smitten
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sielunkumppani : 26.03.2011 14:29:49
Itse voin rehellisesti sanoa löytäneeni sielunkumppanin ja todellakaan se ei jää huomaamatta. Jopa kun hän oli reissussa tiesin täysin missä hän on ja mitä tekee. Illalla vaan puhelimessa kysyin että "oliko kiva päivä rinteessä?"  Grin
Hän on myös herkkä, eli olemme kumpikin niin avoimia rakkaudelle, että aavistamme asiat ja mielialat toisistamme heti.
Olen usein sanonut miehelleni, että "olen tullut kotiin" ja siltä tämä todellakin tuntuu. Kuten tuossa Helmen- artikkelissa sielunkumppanuutta kutsutaan... Oli todellinen yllätys lukea juurikin kyseinen lause artikkelista.
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 17.03.2011 16:44:03
Pari yötä sitten äidilläni oli todettu syöpä ja itkin sitä suuresti unessani.
Piti aamulla laittaa viesti että onko kaikki ok ja ensimmäisenä tuli että "joo, mutta laihtunut olen"  buck2 Äiti soittikin päivällä jolloin juteltiin enemmän ja onneksi hän on ollut laihdutuskuurilla (taas  Grin). Hän itsekin totesi, että lupaa tarkkailla itseään "koska olet tuollainen tätiisi tullut noita".
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yöllisiä koputuksia jalkoihin : 17.03.2011 16:37:49
Minua on myös käyty yöllä taputtelemassa ja yksi yö käytiin kasvoja silittämässä molemmilta puolilta  smitten Kysyin aamulla mieheltäni, että silittikö hän kasvojani oikein kunnolla, mutta ei se ollut hänkään. Nyt on taas nuo yölliset taputtelut ja peiton korjaamiset loppuneet, mutta kaikki on olleet jälleen positiivisella tavalla ja tunteella tehtyjä.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: karmivaa.. toivottavasti EI totta : 16.03.2011 16:07:47
Paljon positiivista ajattelua ja rakkautta ilmaan, niillä on suuri voima  smitten
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: pieni kokeilu ;P : 14.03.2011 22:07:21
Pakko kysyä: mitä näet minulle  Smiley ?
Tottahan toki kysyn rakkaudesta, eli onko tämä nyt se "the one", jonka olen onnellisesti lopulta saanut elämääni  smitten Ja jos näet perhettä, niin kiva olisi tietää sekin.
Toinen kysymys mikä askarruttaa on työni, eli olen hakenut jo muita töitä, onko muutosta näkyvissä?

Kiitos kaunis  smitten
10  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kultakala : 03.03.2011 09:37:41
Päivitellään nyt tänne kuulumiset tämän neitsyt miehen kanssa  Smiley

Tässähän kävi lopulta niin, että me olemme aivan hulluina toisiimme  smitten Koen että tammikuu oli minulle se aika jolloin jouduin pohtimaan todella mitä haluan elämässäni ja puntaroin suhdetta kauttaaltaan.
Asiat kuitenkin selkeytyivät ja olen ymmärtänyt hakea sitä liikettä elämääni muulla tavoin ja onnekseni löytänyt näiden asioiden kautta sisäisen rauhan elämääni  Smiley Me olemme hyvällä tavalla todella samanlaisia ihmisiä ja arvostamme elämässä samoja asioita. Molemmat rakastamme matkustamista ja haaveilemme yhteisestä tulevaisuudesta.
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Eläimet näkee enemmän? : 26.02.2011 12:40:06
Yksi kolmesta kissasta, jotka minulla oli, oli selvästi herkempi kuin muut. Varsinkin kun oltiin loppuaika ihan kaksistaan, niin hän oli erittäin herkkä ympäristölle. Tuijotteli paljon ja ihan yllättäen alkoi seuraamaan katon rajaa tms.

Edesmennyt koirani joutui ihan tekemisiin hengen kanssa, joka asusteli yhdessä asunnossa jossa asuin. Yöllä heräsin useasti siihen kun koira seisoi sängyssä, minä hänen jalkojen välissä ja murisi syvää, uhkaavaa murinaa kohti olohuonetta. Itse en ikinä uskaltanut kääntyä, koska tunsin hengen uhkaavan läsnäolon. Koirani oli vielä erittäin kiltti (labbis) joka ei ikinä murissut ihmisille.
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Enkelinurkka : 18.02.2011 22:35:53
Enkelit on myös olleet aina "minun juttuni". Välillä tosin kun elämä heittelee niin en oikein saa heihin yhteyttä. Lopulta kun oikein keskityn pyytämään apua, niin aina olen sitä saanut  smitten

Nyt kuitenkin pyydän kovasti teitä rukoilemaan huomiseksi (19.2) enkeleitä siloittamaan tietäni. En välttämättä itse jaksa sitä tehdä, mutta jos te voisitte siinä hiukan auttaa? Joudun luopumaan kissastani ja se ottaa todella koville. Hyvä, uusi koti on löytynyt, mutta kova paikka on ja kaikki apu helpottamaan minun (ja miesystäväni) vientiä olisi tervetullut Cry Myös miehelleni toivon kovasti voimia ja apua enkeleiltä, sillä hän joutuu olemaan tukenani myös koko sen ajan.

Kiitos paljon kaikille auttajille.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Enkeleitä vieraaksi kotiin : 04.02.2011 21:58:53
Jos jollain on kuitenkin enkeleitä "lähetettävänä" niin laittakaa vaikka yv:tä  smitten
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Enkeleitä vieraaksi kotiin : 04.02.2011 10:01:20
Itsellä on ollut ilo ja onni tuntea useasti enkeleiden läsnäolo elämässäni  Smiley Olisin kuitenkin kiinnostunut tästäkin tavasta saada enkeleitä kotiini, eli jos jollain olisi lähetys valmiina, niin mielelläni ottaisin vastaan  smitten
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kultakala : 20.01.2011 19:55:58
^VIHDOIN  smitten
Voi kiitos! Tuo oli puettu juuri niin ihanasti sanoiksi mitä olen pohtinut, mutta en ole osannut selvittää noita asioita kunnolla sanoiksi. Ainut että en ymmärrä noista merkeistä mitään  Grin

Juurikin tuo liikkeen kokeminen on ollut minulla aina erittäin vahvana. Tylsistyn helposti jos elämä tuntuu pysähtyvän ja mietin heti seuraavaa siirtoa että saan sitä virtaa taas elämään.
Ja se on totta, että minun on kuunneltava sisäistä ääntäni enemmän. Siihen joudun ihan keskittymään että muistan kuunnella itseäni ja sitä intuitiota sisälläni.
Sivuja: [1] 2