Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11
16  Astro special / Astro special / Vs: asteroidi 2012da14 : 11.02.2013 12:57:30
Olipa mielenkiitoista luettavaa. Kiitos paljon. On se niin pikkuinen mörikkä mutta jostain kumman syystä se halus kovasti minun huomiota. Seuraillaan. Kiitos vielä paljon. Kirjoitat tosi kivasti Smiley
17  Astro special / Astro special / asteroidi 2012da14 : 31.01.2013 11:30:27
Voisko astrologisesti mitenkään tulkita tuota asteroidi 2012da14
18  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 13.08.2012 08:33:01
Ihan kylmät väreet menivät kun huomasin ilmoituksesi, kun olit tänään pitkästä aikaa mielessäni. Ajattelin käväistä täällä foorumilla katsastamassa. Kiitos me koko perhe olemme mukana. Äitini ja pappa myös.
19  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoimet Kaukoparannusillat kesä/syksy 2012 : 01.08.2012 07:20:07
Kiitos  smitten Haluan olla myös elukuun hoidoissa mukana koko perheen kanssa.
20  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 20.06.2012 18:34:05
Minulla on kurkku ja niska kovin kipeä  myös ilo on jonnekkin kadonnut. Oikein hyvää hoitoa nyt tarvitsisin. Kiitos paljon  smitten
21  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoimet Kaukoparannusillat kesä 2012 : 14.06.2012 09:31:14
Tulen mukaan kesäkuun parannusiltoihin. Kiitos  smitten
22  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Transiitit kuunsolmuille : 13.05.2012 11:47:43
Minulla on tänään ihan hirveät fiilikset. Tuntuu kuin pää halkeaisi ja kurkkua kuristaa. Katselin karttaani löytyisikö sieltä mitään vastausta ja oli aika tarkat asteet Pluto neliö Saturnus ja Mars oppositio kuunyläsolmu. Maksanko jotain karmaa nyt
23  Astro special / Julkkiskartat / Vs: A. Auer : 06.03.2012 11:25:35
Vapautuukohan AA taas kohta kun katsoin hänen karttaansa, vaikka en astrologiasta oikein mitään ymmärräkään, niin hänellä on kait kohta yhtymässä Venus ja Jupiter hänen syntymäkartan Jupiteriin joka on huoneessa 9 Härässä 23 astetta.
24  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 05.03.2012 15:48:21
Tänään on pluton  aspect_squ saturnukselle o astetta s, mutta tuo uranuksen yhtymä jupiterilleni huoneessa 2 oinaassa painaa päälle ja myäs Uranuksen oppositio Saturnukselleni joka on huoneessa 8 Vaaássa. Tuleekohan jotain taloudellisia tapioita vai...

On hyvä aina muistaa ettei 2. ja 8. Huone liity aina pelkästään rahaan,vaan myös kaikenlaisiin muihin arvoihin ja arvostukseen... usein ihmiset arvostavat ja arvottavat itseään ja toisiaan tilipussin ja ansaitun rahan perusteella, joten sen puolesta 2. Huone liittyy rahaan, mutta 2. Huoneessa on myös henkinen pääoma, osaaminen, taidot ja resurssit tehdä asioita suhteessa toisiin (8.Huone).

Arroyo kuvaa Uranus transiitteja hyvin, sanoessaan niiden osoittavan milloin tiedostamatta toimitaan tavalla tai toisella siten että seurauksena on jokin äkillinen tapahtuma.

Uranuksen (yllätys) yhtymä Jupiterille (tiedon lisääntyminen) voisi viitata paljastuksiin, jokin aiemmin salattu tai huomiotta jäänyt asia nousee päivänvaloon tmv.

Uranus ja Saturnus tasapainottavat toisiaan, mutta niiden välinen transiitti voi olla kitkainen jännitteisenä.

Kannattaa muistaa että Uranus hallitsee astrologiaa, joten sen transiitit tuntuvat usein astrologian piirissä toimivilla ihmisillä herkemmin ja että transiittien orbi on yleensä 5 astetta tai vähemmän.

Kiitos tiedosta. Nyt tämä pähkäileminen alkoi taas uudestaan, ihan toiselta kantilta, kun aluksi luin vain joka paikasta että ihan kauheeta konkurssia olisi tulossa. Minulla on kyllä kumma tapa jos asiassa on yhdeksän hyvää ja yksi paha, niin kiinnitän siihen yhteen pahaan enemmän huomiota kuin yhdeksään hyvään. Minulla on kakkoshuoneessa jupiter oinaassa 5.49 astetta ja Saturnus huoneessa 8 vaa´assa 9.13 astetta ja tekevät syntymä kartalla oppositiota ja nyt kun tämä Uranus tulee tähän vielä mukaan, vaikka siihen taitaa mennä vielä aikaa tovi. Uranushan on nyt asteissa 3,25 Oinasta. Nyt vasta huomasin että Uranushan tekee neliötä minun nousulleni joka on 3,38 astetta Kaurista ja sitten on vielä tää Marssin yhtymä koko kevään.

En kyllä yhtään laittaisi hanttiin jos vaikka tietoni lisääntyisi tällä astrologian saralla. Tää kyllä kuulostaa hyvältä
 Cheesy
25  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 05.03.2012 11:45:56
Uranus ja Jupiter.  :Smiley

Jupiter on yhteisöllinen planeetta. Kannattaa huomioida vuorovaikutussuhteita. Niissä saattaa syntyä aika paljon vilkkautta, uutta ja mullistavaa, innostavaa...mutta katso missä huoneessa Jupiterisi on.


Tänään on pluton  aspect_squ saturnukselle o astetta s, mutta tuo uranuksen yhtymä jupiterilleni huoneessa 2 oinaassa painaa päälle ja myäs Uranuksen oppositio Saturnukselleni joka on huoneessa 8 Vaaássa. Tuleekohan jotain taloudellisia tapioita vai...
26  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Aurinko yhtymä kuu? : 03.03.2012 10:36:20
Mielenkiintoista.
Uutta pohdittavaa noihin omiinkin yhtymiin.

Mites sitten sen kanssa, kun sanotaan, että aurinko yhtymässä johonkin toiseen planeettaan polttaa siitä parhaan terän pois?

Polttaisko?? Minulla on palsamikuunvaihe yhtymässä Skorpioni Aurinkooni.  kuu 4  :skorpioni:49 ja  aurinkoskorpioni 14. Ajatuksia ja tunteita on ainakin aika vaikea erottaa toisistaan.
27  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Harjoittelua! : 21.02.2012 15:34:58
Kiitos, minäkin haluaisin kortin tulevaan yleisesti.  Cheesy

Muutos
Kortissa oleva elämänpyörä symboloi aikaa kohtaloa, karmaa. Galaksit pyörivät tämän lakkaamatta liikkuvan kehän ympärillä, jota reunustavat eläinradan kaksitoista merkkiä. Eläinradan merkkien muodostaman kehän sisäpuolella on I Chingin kahdeksan trigrammia, ja niiden sisäpuolella salamoiden valaisemat neljä pääilmansuuntaa. Pyörivän kolmion kärki osoittaa ylöspäin kohti jumalallista, ja keskellä on kiinalainen jing-jang-symboli, maskuliinisen ja feminiinisen, luovuuden ja vastaanottavaisen vertauskuva.

Sanotaan, että ainoa asia maailmassa, joka ei muutu, on muutos itse. Elämä on jatkuvaa muutosta, kehittymistä, kuolemista ja uudelleensyntymistä. Elämä perustuu vastavoimien vuorovaikutukseen. Jos annat niiden hallita sinua, pääsi voi mennä pyörälle! Pysyttele omassa keskuksessasi ja ole tyyni ja levollinen elämän kaikissa tilanteissa ja muista, että 'tämäkin hetki menee ohi'.


Elämä toistaa itseään loputtomiin. Ellei sinusta tule tietoista, elämän kiertokulku ei lopu koskaan. Buddhalaiset kutsuvatkin tätä kiertokulkua elämän ja kuoleman kehäksi - ajan rattaaksi. Se liikkuu pyörän tavoin: syntymää seuraa kuolema, kuolemaa syntymä; rakkautta seuraa viha, vihaa rakkaus; menestystä epäonnistuminen, epäonnistumista taas menestys. Näe tämä!
   Jos tarkkailet itseäsi muutaman päivän ajan, huomaat, että elämäsi noudattaa tiettyä kiertokulkua. Yhtenä päivänä olet loistavalla tuulella, ja toisena tunnet olosi niin kurjaksi, että haluaisit kuolla. Aivan äskettäin olit niin täynnä elämää, niin onnellinen ja kiitollinen olemassaolostasi, mutta tänään olet tyytymätön kaikkeen etkä näe mitään syytä elää... Toistat lakkaamatta samaa kuviota, mutta et näe sitä.
   Kun tiedostat tämän kiertokulun, sinulla on mahdollisuus vapautua siitä.
Kiitos, minulla onkin mennyt hyvin ja nyt on kylmä hiki otsalla kun palkään huomista toimenpidettä niin paljon. Pelkään pahinta ja paniikki iskee.
28  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Harjoittelua! : 20.02.2012 08:53:55
Kiitos, minäkin haluaisin kortin tulevaan yleisesti.  Cheesy
29  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoimet Kaukoparannusillat 2012 : 12.02.2012 18:43:58
Hei Vexi 
Minäkin olen perheeni +äitini ja hänen miehensä kanssa mukana helmi- maaliskuun hoidoissa.
Kiitos Smiley
30  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 10.02.2012 14:25:44
Voi ei miksi tää loppuu  Cry  Cry
Viimeiselle matkalle lähden mukaan poikani, mieheni, siskoni, veljeni, äitini ja hänen miehensä kanssa.
Sydämellinen kiitos kaikesta avusta  smitten
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 11