Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Yksipuolinen rakkaus ja astrologia : 12.09.2012 00:53:34
Olen tässä viime aikoina miettinyt, että kun rakkaudelle ja ihastukselle löytyy ihmisten kartoilta käytännössä aina joitain yhteensopivuutta ja kiinnostuksen heräämistä selittävä tekijöitä, niin miksi on olemassa myös yksipuolisia tunteita? Eikö suotuisan synastrian pitäisi luoda poikkeuksetta molemminpuolista rakkautta?
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 19.05.2012 03:43:42
Onko kenelläkään kokemusta marsin ja saturnuksen neliöstä synastriakartalla parisuhteessa? Olen lukenut, että on erittäin haastava aspekti. Niin ja voivatko muut suhteen kannalta suotuisat aspektit synastriassa ja kompositiossa kompensoida tuota siten, että se ei haittaa niin paljoa?

Lisättäköön tähän vielä se, että tuo saturnus etenee niin hitaasti että minulla tulee tuo kyseinen aspekti kaikkien tiettynä vuonna syntyneiden kanssa.
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 10.11.2011 22:50:43
Tämä näyttäis olevan kompositiokartta kylläkin Smiley
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Sovitteko yhteen, eli synastrian perusteet : 07.11.2011 01:18:18
Sanotaan nyt ihan alkuun, että jos löytää jonkun kuvailemasi kaltaisen ihanan tyypin niin anna palaa vaan! Itse en ainakaan jättäisi mitään suhdetta kokeilematta vain sen takia, että kartat ei natsaa. Yleensä sieltä tosin tarkemman kaivelun jälkeen löytyy jotain, mikä selittää tuon yhteensopivuuden. Mutta anyway, luota intuitioon ja toimi sen mukaan. Minulla on sellainen nyrkkisääntö, että astrologia ei sanele miksi en sovi jonkun kanssa yhteen vaan se auttaa tunnistamaan ne suhteen sudenkuopat eli asiat joiden eteen on tehtävä enemmän töitä Smiley
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: ihastunut skorpparinaiseen : 07.11.2011 01:05:37
Faktahan on se, että ihastunut ihminen ei millään halua uskoa että toinen ei olisi kiinnostunut. Silloin sitä yrittää viimeiseen asti selitellä itselleen, että kyllä se toinenkin tuntee samalla tavoin. Ei sillä ettei teidän tapauksessanne näin voisikin olla, mutta minäkin suosittelen suoraa puhetta. Kysyt suoraan, voisiko meistä tulla koskaan mitään enempää kuin kavereita. Ja pyydät rehellistä vastausta, jotta voit jatkaa elämässäsi eteenpäin edes johonkin suuntaan. Jos vastausta ei muuten tule, niin sano että tilanne on sinun kannaltasi piinaava. Kukaanhan ei halua ystävälleen pahaa. Ja jos hän todella on vähintään ystäväsi, niin ei varmastikaan halua että sinä kärsit. Ja sinun kannaltasi on nyt parasta, että saat vastauksen, olipa se sitten mikä tahansa Smiley
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: kompositiokartan tulkintaa : 04.11.2011 00:42:56
Silloin kun syntymäkellonaikaa ei ole tiedossa, en välttämättä ryhtyisi piirtelemään kompositiokarttoja, menee siis niin harakoille.

Riippuu vähän mitä tarkastelee. Ei kyllä suuret linjat mene yhtään harakoille. Esim. minulla erään henkilön kanssa paljon plutokontakteja persoonallisiin planeettoihin. Eipä se syntymäkellonaika silloin noita juuri heilauttele, korkeintaan kuun osalta ehkä.

Mitäs olette muuten mieltä kompositiokartan planeettojen aspekteista vuotuiseen astrokiertoon? Oletetaan vaikka esimerkiksi, että kompositiokartan aurinko on oinaassa 15 asteen paikkeilla. Näkyykö yhtymä mitenkään suhteessa/kanssakäymisessä niinä huhtikuisina päivinä, kun aurinko vaeltaa samojen astelukujen tietämissä?
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Horoskooppien välinen kemia-Gallup : 16.10.2011 22:16:54
1. Mikä aurinkomerkkisi on?
leijona

2. Mikä kuumerkkisi on, jos tiedät?
kauris

3. Mikä aurinkomerkki sytyttää sinut?
vesimies oinas kaksoset

4. Mikä aurinkomerkki on sinulle luotettava ystävä?
kalat

5. Mikä aurinkomerkki saa sinut ristiriitaiseksi?
jousimies

6. Mikä aurinkomerkki saa sinut näkemään punaista?
-  Ei oikeastaan mikään.

7. Mikä aurinkomerkki saa sinut tukahdutettua täysin?
rapu

8. Mitä aurinkomerkkejä lähipiirissäsi on?
harka rapu kalat

9. Kuinka tulet läheistesi kanssa toimeen?
- Tulen yllättävän hyvin toimeen kaikkien merkkien edustajien kanssa. Vesimerkkisten kanssa tulee eniten väärinkäsityksiä.
8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kysymyksiä Vesimiehille! : 01.10.2011 15:52:22
soma: Minä olen monesti kuullut taas, että veskarit haluavat saalistaa ja heidän mielenkiintonsa voi lopahtaa jos ilmaisee kiinnostuksensa liian suoraan. Mitä mieltä olet siitä? Niin ja millaisilla tavoilla viestität/annat ymmärtää että ei onnistu?

kuuhilda: Igittäminen on suomenkielinen väännös sanasta ignore eli juuri kuvaa tuollaista välinpitämätöntä käytöstä Smiley
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kysymyksiä Vesimiehille! : 30.09.2011 01:07:48
Pakko nostaa tämä aihe vielä esille uudemman kerran. Aika hämmentäviä nuo teidän vastauksenne. Hyviä ne ovat, mutta vahvistivat käsitystäni siitä kuinka mutkikkaita veskarit ovat Cheesy

Varmaankin tuohon välttelyyn vaikuttaa osittain se, onko veskari varattu vai ei. Jos on uskollinen luonne, niin silloin yrittää väkisin sulkea toisen pois mielestään vaikka ei sisimmässään sitä haluaisi. Näin ainakin itselläni. Mutta sitten yksi ja ratkaiseva kysymys: Jos tiedän, että veskari on kiinnostunut niin miten minun tulee tehdä aloite? Nykyisellään homma ei nimittäin etene mihinkään suuntaan silmäpeliä ja hermoilua pidemmälle. Niin ja onko tuollainen "salaa" vilkuilu ja tuijottaminen merkki veskarin kiinnostuksesta? Ja sitten sellainen igittäminen ryhmätilanteissa siihen päälle.
10  Astro special / Julkkiskartat / Jussi ja Saana Parviainen : 29.09.2011 21:32:01
Mielenkiintoinen ja myrskyisä pariskunta. Jos joku haluaa tulkita, niin tässä syntymätiedot:

Jussi Parviainen 15.8.1955, Kuhmo
Saana Parviainen 12.2.1992, Paikasta ei tietoa

Vastakohdat vetää toisiaan puoleensa. Tässäkin tyypillinen leijona/vesimies-asetelma.
11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Synastria- vs. kompositiokartta : 18.08.2011 15:59:06
Heitetään nyt vielä esimerkkitapaus kehiin, niin on helpompi kommentoida. Minulla on erään henkilön kanssa venukset aika tarkassa neliössä keskenään synastriakartalla, mutta vastaavasti aurinko, venus ja pluto kaikki yhtymässä keskenään kompositiokartalla. Tulkinnat ovat melko ristiriitaisia noissa, joten miten selittäisitte asian? Cheesy
12  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Synastria- vs. kompositiokartta : 17.08.2011 16:50:51
Tarkoitatko siis, että kompositiokartasta "on hyötyä" vasta sitten kun suhde on jo olemassa? Eli tavallaan kun synastriakartan haasteet on voitettu, niin kompositiokartan voimavarat aukeavat vasta sitten? Itse kyllä koen, että komposition aspektit vaikuttavat kaikenlaisessa kanssakäymisessä toisen kanssa siinä missä synastriankin.

Sanoit, että synastriassa haasteellisuuskin voi olla hyvin puoleensa vetävää. Tämä on kyllä totta! Ehkä se menee niin, että jos synastriassa on paljon haastetta mutta kompositio on loistava, niin silloin näiden kahden kartan välinen ristiriita luo tuota puoleensavetävyyttä. Jos taas molemmat kartat ovat epäsuotuisia, niin silloin nuo synastrian haasteet koetaan pikemminkin luotaantyöntävinä. Voisiko olla näin?
13  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Synastria- vs. kompositiokartta : 17.08.2011 15:18:52
Sellainen asia tuli mieleeni, että kummalle laitatte enemmän painoarvoa suhteessa, synastria- vai kompositiokartalle? Asia tuli mieleeni, kun tutkin itseni ja erään toisen henkilön karttoja. Synastriakartta on monessa suhteessa haasteellinen, mutta kompositiokartta vastaavasti paras koskaan näkemäni. Neutralisoivatko nämä siis ikään kuin toisensa vai kumpaan tässä tapauksessa pitäisi uskoa? Smiley
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kaksosnainen ja leijonamies : 05.07.2011 01:35:58
Päätin herätellä tämmöisen keskustelun yli vuoden takaa. Onko ihmisillä uusia kokemuksia moisesta yhdistelmästä? Olisi kiva kuulla mielipiteitä Smiley
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: APUA TARVITAAN KIPEÄSTI!! : 27.06.2011 00:16:44
Keskeisin syy tuolle soutamiselle ja huopaamiselle, myrskyisyydelle ja rakkaudelle/intohimolle on itse asiassa mielestäni hyvin yksinkertainen. Olen aika harrastelija vielä näissä jutuissa, mutta pari asiaa hyppäsi heti silmille kartoista. Teillä on aurinkomerkit (oinas/vaaka) oppositiossa peräti asteen tarkkuudella! Suomeksi sanottuna olette aurinkomerkin edustamilta ominaisuuksiltanne käytännössä lähes täydellisiä vastakohtia. Tätä pidetään synastriassa yleensä negatiivisena aspektina, mutta valtavaa vetovoimaa siitä syntyy. Kokemusta on! Itse olen leijona ja näin ollen vastamerkki vesimies. Tuon perusteella on helppo ymmärtää, että tilannetta on vaikea tarkastella objektiivisesti. Teillä kummallakin on sellaisia ominaisuuksia, jotka ovat toiselle niitä kaikkein vieraimpia. Ja tämähän sitoo vahvasti yhteen, mutta toisaalta aiheuttaa myös suurta hämmennystä. Ihan siis maalaisjärjelläkin ajateltuna. Toinen asia, jonka havaitsin on marsien yhtymä. Se varmaankin vähän pehmentää tuota aurinkojen välistä turbulenssia, koska olette toimintatavoiltanne ja temperamenteiltanne suhteellisen samanlaisia.

Lisää karttojenne välisiä aspekteja ja englanninkielistä tulkintaa saat, kun syötät nuo syntymäaikanne tästä linkistä löytyvään laskuriin: http://astro.cafeastrology.com/cgi-bin/astro/comp2f

Jos minä olisin tilanteessasi, niin jatkaisin vielä suhdetta. Tosin olen mies, että en tiedä vaikuttaako se asiaan. Joka tapauksessa olen yhden vesimiehen kanssa tosi hyvää pataa. Emme ole yhdessä, koska elämäntilanteemme ovat erilaiset, mutta se on sanottava että tuo ihminen on saanut pääni niin sekaisin ettei kukaan ikinä! Samaan aikaan todella raastavaa ja ahdistavaakin toisinaan, mutta silti niin ihanaa etten vaihtaisi hetkeäkään pois. Meillä ei edes ole läheskään noin vahvaa oppositiota noissa auringoissa, joten voin vain kuvitella miten teillä tanner tömisee.

Sivuja: [1] 2 3