Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Yleistä / Astrokalenterin neuvot : 20.08.2020 07:38:11
Olette ehkä huomanneet, että astrokalenterin ja muiden tulkintojen teksteissä toistuu usein lauseet kuten " Luovu kaikesta mikä ei nyt resonoi. Kun näin raivaat tilaa, niin huomaat että se täyttyy jo kuukauden päästä uusilla ihanilla asioilla joita et olisi osannut kuvitellakaan." Kuinka moni oikeasti heittää kaiken mikä ei resonoi tänään huoletta taakseen? Minulle tuo on jostain syystä se luonteenomaisin tapa, mutta onko täällä ihmisillä kokemusta että tuollainen pyörremyrsky ja tuuliviiri tapa oikeasti toimii? Että yhtäkkiä päivän fiiliksen mukaan jokin ei enää tunnu hyvältä ja se jätetään taakse?
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Saisinko apua sisäinen soturi tulkintaan : 28.09.2012 12:18:03
Moi! Minulla on pluto oppositio aurinko ja siinä lukee:" Universumissa tapahtuva alkemiallinen muutosprosessi ei tule toimeen ilman sinun osuuttasi ja siksi sinulla ei ole lupaa astua sivuun polultasi silloinkaa kun ratkaisusi ovat kipeitä kanssaihmisillesi. Jotta pysyisit kaidalla tiellä tulet kohtaamaan jokaisen toisten vuoksi tekemäsi ratkaisun kaaoksena elämässäsi ja kaaosta se tulee olemaan myös niille joiden vuoksi luovut omista tavoitteistasi."
Minulla tuo toimii älyttömän pienissä valinnoissa, joissa intuitio hiljaa kuiskaa, että haluan vastata tuon ihmisen ehdotukseen ei ja silti vastaan kyllä. Kyse on pienistä asioista, ja silti kun en tee sisimpäni mukaan, en ole todella tyytyväinen, ja kyllähän se toinen sen kokee. Ja ei olisi  mikään ongelma toiselle, jos  sanoisin ei...
Sinulla ajttelisin, että tuo tarkoittaa, että intuitiosi vahvistuu vain kun kuuntelet sitä ja toimit sen mukaan. Vaikka ihmiset ensin järkyttyisivät, niin pitemmällä aikavälillä se on kaikkien parhaaksi, koska silloin sinä olet yhteydessä sisimpääsi ja koet olevasi juuri oikeassa paikassa ja aidosti tyytyväinen. Ja siten heillä on hyvä olla kanssasi ja näytät heille mallia siitä, miten seurata omaa sisintään. Siis intuitiosi ei tule ikinä käskemään sinua esim. tappamaan ketään... eli oikealla tavalla sisintäsi kuuntelemalla osaat pitää rajasi ja rakastaa sekä itseäsi, että muita, paremmin kuin ennen. Otat niinkuin elämääsi mukaan sen, että rakastat myös itseäsi ja pidät myös itseäsi tärkeänä. Tällaisia ajatuksia.
Sivuja: [1]