Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 3 [4]
46  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Muutama kysymys tulevaisuutta ajatellen : 24.07.2010 23:22:05
Kiitos, nikki. Smiley Tarkoitatkohan True Lilithiä? Satu Ruotsalaisen sivu antoi tällaisen vastauksen: True Lilith 12°37' Я Gemini, in House VI .

Koirat ovat yleensäkin pitäneet minusta paljon ja saa koskee muitakin eläimiä. Sen sijaan tämä koira, josta kirjoitin, vahtii minua usein nukkuessani, eikä perheemme päätä, äitiäni (jota kaikki muut koiramme ovat vahtineet). Samoin tämä koira saattaa raahat tyynyni ovelle, jos olen lähtenyt pois. (Minulla on tavallaan siis kaksi kotia!)
47  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Muutama kysymys tulevaisuutta ajatellen : 24.07.2010 22:24:30
Vastaankin itselleni. Kyseessä tuossa 5. kysymyksessä lienee Stellium. Tyhjien huoneiden merkitys tuli esille tuolla toisaalla täällä keskustelupalstoilla.
48  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Muutama kysymys tulevaisuutta ajatellen : 24.07.2010 21:13:19
Kiitos taas, nikki. Smiley

Kaupallinen koulutus oli käytännössä vain pakkovalinta, kun jokin koulutus piti vain hankkia. Okeasti halusin lukemaan psykologiaa yliopistolle, mutta se ei toteutunut. Kaupallisen alan arvomaailma on jotenkin kaukainen. Oma rahatilanteeni on se, että olen aina ollut rahallisesti köyhäksi luettava. Mutta se taas ei paljon minulle edes merkitse.

Sanoittamisessa olen tarkka ja haluan siinä tehdä ns. mukavia sanoituksia.

Pari lisäkysymystäkin tuli mieleeni.

5. Minulla on paljon merkkejä vaa'assa ja 9. huoneessa. Mitä tämä käytännössä tarkoittaa?

6. Onko jokin aurinkomerkki, josta minulle löytyy läheisimmät ystäväni? Entäpä eläinystäväni, onko sattumaa, että koirani, joka on aurinko-jousimies, on läheisempi kuin yksikään toinen koirani?

7. Mikä on tyhjien ja isojen huoneiden merkitys?
49  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Muutama kysymys tulevaisuutta ajatellen : 24.07.2010 20:29:55
Kiitos sinulle, nikki, uudestaan. Smiley Itse voin sanoa, että olen löytänyt politiikasta juuri samanhenkisiä ihmisiä aika tavalla. Venymiskykyni on aika hyvä, joskin on asioita, joissa en jousta. Sosiaalipolitiikka ja erityisesti sosiaalinen hyvinvointi ovat todella paljon sitä, mihin keskityn, jos keskityn.

Valta onkin vahva toiminta-alueeni. Kun minulla on jokin johtoasema, tunnen olevani elementissäni. Sen sijaan jossakin yhdistykseni hallituksessa jossakin varapaikalla tai pelkkänä jäsenenä en koe saavani mitään aikaan. Kuitenkin tunnen, että minut helposti jyrätään tai yritetään jyrätä. Ehkäpä fyysinen erilaisuuteni selittää osittain sitä (olen siis vammainen).

Joidenkin mukaan minussa on ns. päällepäsmäriä todella paljon. Toisaalta en ole niin paljon tekijä kuin johtaja, vaan arvostan muiden tekemää hyvää työtä. Esimerkiksi arvostan tosi paljon lähihoitajien työtä.
50  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Muutama kysymys tulevaisuutta ajatellen : 24.07.2010 19:38:27
Kiitos nikki! Smiley Noista merkeistä en vielä osaa tulkita juurikaan mitään, mutta kovasti teen työtä oppiakseni.
51  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Muutama kysymys tulevaisuutta ajatellen : 24.07.2010 19:05:53
Hei kaikki!

Elämäni tuntuu olevan aikamoisessa myllerryksessä. Olen melko lailla aloittelija, tosin tunnen itsestäni muutaman hallitsevan merkin piirteen. Esimerkiksi kuu-leijonana arvostan todella ystäviäni ja minulla on se hassu piirre, etten niinkään ole kaverityyppinen, vaan enemmänkin ystävä.

Tahtoisinkin tietää muutaman asian itsestäni ja ajatellen tulevaisuuttani.

1. Ammatillisesti olen hakemassa itseäni. Erityisesti haluaisin tietää, mihin syntymäkarttani antaisi hyvät mahdollisuudet. Minulla on kaupallinen koulutus, joka ei ole koskaan minua työllistänyt. Toisaalta, opiskelen yliopistossa kasvatustieteellistä tutkintoa, johon ei kuulu kuitenkaan opettajan pätevyyksiä.

2. Politiikassa etsin koko ajan niitä aihealueita, joissa olisin vahva. Olisiko kartassani mitään tekijää, joka näyttäisi minulle sopivaa aluetta? Toistaiseksi vahvimpia alueitani on ollut yhdenvertaisuusasiat.

3. Tunnen suurta vetoa erityisesti musiikkiin, erityisesti sanoittamiseen ja laulamiseen. Myös näytteleminen on jotenkin veressä. Mikä kartassani viittaa tällaiseen?

4. Mitä muuta minun kannattaisi tiedostaa kartastani?
52  Astro special / Astro special / Vs: Homoillekko hihamerkki...??!! : 24.07.2010 17:07:36
Olin todella järkyttynyt Uusitalon tekstistä. Itse samassa paikassa blogia pitävänä häpesin lukemani tekstiä. Cry
53  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Hei kaikille! : 24.07.2010 15:53:18
Olen Jukka, varsin monipuolinen henkilö. En tiedä, mitä kaikkea minun tulisi kirjoitella tähän, mutta kokeilen yleisimpiä juttujani. Olen lakto-ovovegetaristi ja varsin eläinrakas. Opiskelen kasvatus-, yhteiskunta- ja humanistisia tieteitä yliopistolla. Eniten elämääni vie politiikka, mutta myös lemmikkieläimet, musiikki monipuolisesti ja vapaaehtoistyöt ovat elämäni kulmakiviä.

Astrologiasta olen pitänyt aina. 1990-luvulla tein joitakin yleistulkintoja, mutta tuo harrastuksenomaisena on jäänyt taka-alalle. Nyt kiinnostus on noussut ja toivonkin saavani astrologisen karttani avulla neuvoja elämääni.
Sivuja: 1 2 3 [4]