Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: JÄÄKIEKKOILIJOIDEN VAIMOJEN DATOJA? : 03.05.2010 13:47:58
Aivan Undecided, sitähän kaupunkiin jääneet tuttavat ihmetelleetkin tapahtuma rikasta tohinaa/sekoilua täällä metsän keskellä...ainakin naapurit täällä "näyttävät välittävän", mitä suuressa kaupungissa ei niin huomioi tapahtuvaksi.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: JÄÄKIEKKOILIJOIDEN VAIMOJEN DATOJA? : 29.04.2010 11:49:05
No niinpä...tulkitsit näköjään untani kohdilleen. Olen nim. vuosi sitten muuttanut maalle ja olen ollut todella ymmälläni naapuri-ihmisten käyttäytymisestä ja suhtautumisesta. Omituisia liittoutumia on todella ympärilläni ja suoranaista kiusaamista on ollut ilmassa. Siinä on mennyt puurot ja vellit sekasin ja olen kokenut eristäytymistä ja ylikävelyä.
Mulla myös aikamoiset transiitit päällä:         pluto aspect_opp aurinko, merkurius
                                                             neptunus aspect_squ kuuaspect_opp mars
                                                             saturnus aspect_squ aurinkomerkurius

Eli ei ole rouvalla itsellään ollu oikeen mitään sanottavaa, huuli pyöreenä ihmetellyt tilanteita.
Siinä samassa tietty joutunut miettimään koko elämääni ja ihmissuhteitani ja tutkaillut syntyjä syviä.

Sulla oli kyllä hyvä huomiokyky ja unentulkinta Smiley
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / JÄÄKIEKKOILIJOIDEN VAIMOJEN DATOJA? : 28.04.2010 09:46:02
Aamusella näin unta jossa pohdin, että pitäisi ryhtyä tutkimaan jääkiekkoilijoiden ja jalkapalloilijoiden kumppanien syntymäaikoja. Koin unessa että itse olen ja elän samanmoisessa tilanteessa kuin ko. pelaajien vaimot, vaikka sinkku olenkin. Tai koin että mun kartta venuksen, marsin ja kuun kohdalla vois olla samantyyppinen kuin naisilla , jotka sitoutuneet pelaajiin.

Ongelma nyt, siis päivätajunnassa on se että en seuraa urheilua nimeksikään, joten en tiedä edes pelaajien nimiä saatikka vaimojensa datoja.  Lips Sealed

Oisko kellään  plakkarissa tietoa henkilöistä tai jopa synt.ajoista ko aiheeseen liityen?? :Smiley
4  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: Kysy sideerisestä kartastasi : 09.01.2006 19:57:26
Tuhannet kiitokset Sinulle SatAqu vaivannäöstäsi!  Smiley

Luonnehdintakin oli tosi nappiin! coolsmiley
5  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: Juttu astrologiasta uudessa Yhteishyvässä : 07.01.2006 17:06:52
Kiitos on kaunis! Harshi!

Menipä mielenkiintoiseksi; kauhee identiteettikriisi.
Joudankos heittää efemeridini romukoppaan nyt?!

Ja tän vanhan koneenrutjakkeen perään että sais astro. comin käyttöön vai miten muuten pääsen transiitteihin käsiksi.
6  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: Juttu astrologiasta uudessa Yhteishyvässä : 07.01.2006 13:58:58
Harshi,
joo iheki olen väsännyt karttoja -86 lähtien ja aika nopeesti luovuin merkki tulkinnoista. Mut nyt olen pari päivää käynyt läpi kartta kokoelmaani ja jatkuvasti kolahtaa et nythän tää toimii ihan aurinkomerkkien kohalta. Alkaa trooppisen oinaan huuruilutkin näyttää ymmärrettäviltä. Aika radikaalia!

Tietkö muuten yhtään ammattiastrologia Suomessa - niitähän on aika vähän - joka käyttäis sideeristä tulkinnoissaan. Julkisesti kukaan ei ainakaa ole tullut ulos kaapista. Ja miksköhän asian laita on näin?

Mulla sellanen trouble etten pääse jostain kumman syystä astro.comiin ja Puman antama linkkikin meni ihan haahuiluiksi - kasimillis ym. osasto on heikkoutenani. Mutta eikun koputtelemaan ni eiköhän tää tietoarkku jostain aukene...
7  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: Kysy sideerisestä kartastasi : 07.01.2006 12:50:42
Kiinnostaa todella jos vain sulla aikaa vielä riittää. Ihe en pääse jostain kumman syystä astro. comiin tarkastelee, joten tiedosta olisin kiitollinen. smitten

tässä tämä: 25.06.1961
                 19:50
                 Salo
8  Astro special / Sideerinen astrologia / Re: Juttu astrologiasta uudessa Yhteishyvässä : 06.01.2006 11:21:27
Heips! Oon tässä muutaman päivän ja jo melkein yötkin pähkäillyt tätä sideeristä hommaa ja jo melkein uteliaisuudesta halkeamaisillani!
Nimittäin jo vuosikymmenen olen vierastanut merkki tulkintoja kun eivät ole oikein osuneet mielestäni naulan kantaan, joten käytännössä käyttänyt vain planeettojen välisiä aspekteja jotka toimivat mielestäni paljon paremmin.

Tutkaillessani tässä nyt ihmisten aurinkomerkkejä, kuu, ja nousumerkkejä mahdolliselta sideeriseltä pohjalta tajuntani on melkein räjähtänyt joissain kohin -enhän osaa niitä tarkasti laskea-kun tuntuvat natsaavan niin hyvin!

Voisikohan joku asiaa tietävä laskee omien planeetojeni sijainnit - ja vielä kiitos kaunis- infoa että mikä ohjelma olis aloittelijalle helppo käyttää.

synt.aika 25061961 19:55 salo

KIITOS JO ETUKÄTEEN
nim. tyhmempikin vois viisastua
9  Astro special / Astro special / Re: Onko neliöt aina vaikeita? : 04.01.2006 13:02:46
Tjooh, radixillani Kuu on neliössä uranukseen ja marsiin sekä tekee opp. venukseen - eli t-rististä on kysymys.  (Au. Rapuna kuu on tietty merkittävä)  Parisuhteeni ovat aina luokkaa katastrofaalisia ja olenkin menettänyt lähes toivoni ns. normaaliin kyseiseen. knuppel2

Mutta nämä henkilökohtaiset ongelmat ovat lienee sysänneet ammattiin jossa päätöikseni jeesaan muita parisuhde ongelmaisia .angel

Muut ihmissuhteet toimivat suht tasapainoisesti; ystävyys-, perhe- ja työsuhteet siis.

Eli voidaanko ajatella että tiettyyn ammattiin hakeutuminen olisi seurausta tarpeesta selvittää myös omia patteja. coolsmiley
10  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Synnytystransiitteja?? : 05.12.2005 10:10:05
Heips Selkälokki, niin olen huomannut miehen kartalla isäksitulon yhteydessä monasti pluton transitoivan yl. aurinkoa tai kuuta. Plutohan yleensä saattaa seilata samaa kohtaa edestaas parikin vuotta, että siihen hässäkkään tää isyys monesti mahtuu. Oon aatellu että pluton tulo miehen kartalle on varmaan aikamoinen muutos miehen omaan mieskuvaan ja mikäpä sitä muuttaisi tehokkaammin kuin roolin muuttuminen itsellisestä isäksi, varsinkin esikoisen syntyessä. coolsmiley
11  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Synnytystransiitteja?? : 04.12.2005 17:29:52
Systerini synnytyksen lähestyessä tutkailin mahdollista ponnistuspäivää marsin trans. kautta ja niinpä synnytys alkoikin kun mars siirtyi tarkasti hänen ac:lle.

Suurempien planeettojen kohdalla saturnuksen transiitit ovat yleensä päällä naisen kartalla perheenlisäystä tapahtuessa. Miehien karttoja tutkailtuani olen huomannut ainakin ensimmäistä kertää isäksi tulon aikoihin on monasti pluto transitoimassa henk. koht. pisteitä kartalla. :Smiley
12  Astro special / Ennustava astrologia / Re: Neptunuksen transiitit : 29.11.2005 12:30:44
Neptunuksen kolmiosta Auringolle muistan käyneeni niihin aikoihin reiki kurssia ensimmäistä kertaa. Kulttuurielämä oli tuolloin myös vilkasta itsejärjestämiä kaitafilmi viikonloppuja myöten. Opin myös löytämään luonnon puiden energioita... eli mielestäni tapahtui paljonkin hyviä asioita niinä aikoina. Kyllähän siinä samalla joitain illuusioita karisi elämästä; esim. maalaiselämän idyllisyys, oma hyveellisyys. Mutta kaiken kaikkiaan aika idyllistäkin ajanjaksoa, pääsi toteuttamaan ihanteitaan... angel Ainakin jossain määrin.
13  Astro special / Astro special / Re: Transiitittomuus : 18.11.2005 14:47:42
Joteskin ihe kokenut (ja muitakin sivusta seurannut) että kun on päässyt ulos Pluton Luolasta niin sen rämpimisen jälkeen on saanut alkaa toteuttaa ihteään ja niitä ihelle tärkeitä asioita on alkanut luistaa eteenpäin. Ja fiiliksenä tunne että pääsis lentoon, olo kevennyt niin paljon. Pluto kun jyystää monta vuotta niin helposti alkaa elää elämää " että tämmöseks kaikki on muuttunut" ja kun transiitti on ohi niin tuntuu ihmeelliseltä että elämä onkin "normaalia". Melkein jo kerinnyt unohtua solumuistista lähtien kyseinen tavallisuus Shocked.


 aurinko rapu,  kuu skorpioni,  askendentti jousimies
14  Astro special / Astro special / Re: Kuumerkit : 04.11.2005 12:37:46
Kuu Skorpparina huomaan ystäväpiirini koostuvan pitkälle hyvin plutomaisista, skorpparimaisista ihmisistä.
Hankaluuksia tuottaa Kuun neliöt Marsiin ja Uranukseen sekä opp. Venukseen.
Tunnereaktiot ovat todella ailahtelevia ja nopeita ja sitten Skorpparimaisesti kaikki pitää pitää sisällä. Rakkaussuhteissa ilmennyt aina myös totaalitäärisiä kriisejä, johtunee ennemminkin Venuksen kovista kulmista joka ilmennee arvostelukyvyn puutteena valinnoissa suhdekysymyksissä.

Mielestäni Kuu on hyvin merkittävä karttatulkinnassa; Aurinko kun ei ole koko aikaa päällä - vain "pyhäpäivisin" - toisin kuin Kuu jolla reagoimme ja toimimme arkipäivä tilanteissa. Vai näinkö koen Aurinko Rapuna?! idiot2
15  Astro special / Astro special / Re: Kalat nousevana merkkinä : 02.11.2005 16:33:15
Nousukaloja seuratessani olen huomannut tietylaisen kameleonttimaisuuden heidän käytöksessään, eli kun seura vaihtuu alkaa kalatkin käyttäytyä eritavalla kuin edellisessä seurassa. olen kuulut joskus mainittavan että kalat merkkeihin liittyy jonkin asteinen sijaisuus; jos alkuperäinen ( esim. puheenpitäjä juhlissa) ei pääse paikalle ,niin kalat astuvat estraadille sijaiseksi ja hoitavat homman toisen puolesta. Liittynee eläinradan viimeiseen merkkiin joka sisältänee kaikkien muiden merkkien piirteitä.
Sivuja: [1] 2