Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Turussa mitään? : 17.01.2010 20:51:07
Olen joo, mutta olen liian erakko ja "solitary".  Smiley
Jaksan aina vähän aikaa, mutta sitten into lopahtaa...ehkä suurin syy mielenkiinnon lopahtamiseen on ollut se, että olen aina saanut negatiivista "palautetta" ja kommenttia tyylistäni harjoittaa pakanuutta ja noituutta mihin tahansa ryhmään tai miitinkiin olen sitten mennytkin. Joten olen päättänyt olla yksin.
2  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Misty Tässä Hei. : 17.01.2010 18:31:48
Ajattelin tulla tänne esittäytymään, olen siis Misty..turkulainen pakana ja noita. 32-vee.
Hei vaan kaikille ja hyvää illan jatkoa!  smitten
(tuo kuulosti vähän Riitta Väisäseltä!  2funny)

PS: Kirjoitin tuonne miitti-osastoon (joku oli kysellyt onko Turussa miittejä) ..ongelmani. Jos joku pystyisi auttamaan, olisin enemmän kuin iloinen.
3  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: Turussa mitään? : 17.01.2010 05:44:21
Juu, löysin itsekin nämä sivut ihan äsken..siis kirjaimellisesti IAN äsken (apauttiarallaa puoli minuuttia sitten! 2funny )
Itsellä on sellanen ongelma (surkean läppärini kanssa tuskastelemisen lisäksi), että haluaisin kanssa löytää täältä Turusta porukan joka kokoontuisi säännöllisesti ja opettaisivat miten elää psyykkisten kykyjen kanssa jne.

Englantilainen ystäväni (joka itse käy tällaisessa - siis englannissa) kutsuu sitä "development circle"ksi. Ja siellä siis on ihmisiä jotka ovat "erikoistuneet" tiettyyn/tiettyihin psyykkisiin kykyihin ja opettavat niistä ja siitä miten tulla paremmaksi ja miten elää sen oman kyvyn kanssa jne.

Kyse ei siis ole mistään "silloin tällöin luennoista" vaan säännöllisesti tapahtuvasta tapaamisesta joissa on ihmisiä minimi 4:stä maksimi 14:sta.

Itse olen vissiin jonkin sortin empaatti..ja tämä "kykyni" ..vaikken sitä mitenkään osaa käyttääkään alkaa jo haitata elämääni. Se esimerkiksi aiheuttaa vakavaa masennusta minulle.

Toivottavasti osasin selittää asiani edes jotenkin käsitettävällä tavalla!  Grin
Sivuja: [1]