Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 4
1  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Uuden Maan kanavointi 31.12.2009 : 03.01.2010 20:46:29
Nämä energiakiemurat ovat joskus aika mutkikkaita!
Tein yllättäen taas meditaation - yhtäkkiä meni olo ihan vetkulaksi - ja siirryin tietoisuudessani (tai laajenin, siltä se tuntui) kaikkeuteen ja olin kaikkeus ja olin kaiken alku ja luoja ja kaiken kokija ja niin onnellinen, että tämä meidän maakin on luotu ja kaikki mitä täältä löytyy. Olo on todellakin kuin maailmojen luojalla tällä hetkellä.
 smitten
Yritän sitä vaan sanoa, että lähteeseen voi päästä ihan oman sydämensä kautta - tai se siis onkin se ainoa tie. Nämä Elohimit ja kaikki muut auttajamme ovat tosiaan sitä, eikä kaikille tarvitse värähdellä eikä ole yhtä tietä ylösnousemukseen/taivaaseen/korkeimpaan olemassaoloon vaan niin monta kuin on meitäkin; jokaisella on ikioma polku. Ja se on niin totta, että me kaikki olemme yhtä. Kaikki on lähtöisin samasta lähteestä, olemme ihan kaikki sitä samaa lähdettä emmekä ole koskaan eronneetkaan. Uskomaton harha tämä maailma!
 smitten
2  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Uuden Maan kanavointi 31.12.2009 : 03.01.2010 02:08:57
Ihana kuulla, etten ole ainoa, jonka kohdalla tuo Sananda tökkäsee! Jeesus on Jeesus, tai Jeesus Kristus, tai sitten Kristus, mutta Sananda on jotain muuta.  Smiley
Kröhöm, se oli se sielutasoni ennen tänne tuloani, joka valitsi tämän tieni ja edelleen potkii minua sillä eteenpäin. Sinnikäs sielu! Helpointa olisi mennä johonkin kivaan työhön, rentoutua illat ja viikonloput ja vaan elää sellaista normaalia elämää. Mutta luulenpa, että kun nämä sielunsopimukset on täytetty, saa sitä normaalia elämääkin elää.
Laitan tähän ketjuun vähän myöhemmin näkyviin myös nuo Elohimin minulle välittämät symbolit, joista suojelu tulikin jo toiseen ketjuun. Muut ovat paraneminen, rakkaus ja Elohimin itsensä symboli.
Rakkautta kaikille!
 smitten
3  Astro special / Yleistä / Vs: Voi grrrimsskit ja korrrsakovsskit ..tänne saat purkaa eli anna palaa.... : 03.01.2010 01:24:14
Voi Elwyn! Minä olen jo 45-vuotias ja edelleen saan vanhemmilta kritiikkiä elämästäni ja valinnoistani, ihan pyytämättä, ja senkin jälkeen, kun olen välillä tiukasti ilmoittanut heille, että vastaan omasta elämästäni ja neuvoja ei tarvitse aina olla tuputtamassa. Ja sitten he ihmettelevät, että pidän välillä taukoja yhteydenpidossa!
Hih, ja kun joskus 38-vuotiaana kerroin äidille silmät säteillen, että sain tällaisen kyvyn parantaa ihmisiä rakkausenergialla, hän oli sitä mieltä, että minut pitäisi laittaa välittömästi pakkopaitaan ja viedä pakkohoitoon. Silloinkin tuli tauko yhteydenpitoon. Ilmoitin äidilleni aivan rauhallisesti, että hän ottaa yhteyttä sitten, kun pystyy keskustelemaan asioista rauhallisesti. Meni muistaakseni kaksi viikkoa. Ja toissaviikolla hän pyysi lähettämään etähoitoa, eli kyllä ne suhteet kehittyvätkin, vaikka aikaa voi mennä pitkäänkin.
Kaikesta huolimatta rakastan heitä aivan mielettömästi (tähän sopiva kielikuva)!
 Smiley
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 02.01.2010 18:47:32
Kyllä tämä universumi on ylittämätön!
Otin iltapäivällä päikkärit ja unessa etsin hiusharjaa, mutta en löytänyt, suin sitten hiuksia sormin ja niitä irtosi aika paljon. Etsin sitten hiustenlähdölle selitystä ja tällaisen löysin:
Hair

1. An ancient symbol for strength and power. See BALD. Thick, luxuriant hair is a symbol for good health, and thin, wispy hair a sign of oncoming illness.

2. Brushing or combing the hair indicates finding the solution to a problem. Dreaming of someone pulling your hair implies betrayal.

Astrological parallel: Leo.

Tarot parallel: Strength.


Eli tulkitsen asian niin, että olen jollakin elämänalueellani päästänyt itseni heikkenemään ja nyt on aika alkaa vahvistua ja laittaa asiat kuntoon. Jännä, kun juuri tällä foorumilla kehotettiin etsimään se sisäinen Leijona, jotta vahvistun. Että menee taas kaikki synkronissa! Ja biorytmi on kehottanut jo 8 päivää peräkkäin olemaan ihan omissa oloissa ja tekemään vain minimin ja niin olen tehnytkin!
 Smiley
5  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 02.01.2010 18:34:24
Rakkausenergialla hoitamisen!
 smitten
Tuntuuko jo, että vuoden vaihtuminen vei vanhat energiat pois ja toi uudet tilalle?  Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Esineiden liikkutteleminen ajatuksen voimalla??? : 02.01.2010 18:26:27
Minä puolestani ehdotan kokeilemaan tätä: laita kynttilä korkeareunaiseen vaasiin tai vastaavaan, ettei ilma pääse pyörittelemään liekkiä. Anna liekin palaa hetki, niin että varmistut, ettei ilmavirtaus pääse heiluttelemaan liekkiä vaan se palaa suoraan ylöspäin.
Sitten keskityt katsomaan sitä tulta ja alat ajatella, kun siltä tuntuu, että liekki alkaa lepattaa (minulla tämä on helpoin saada aikaan). Jatka tätä jonkun aikaa, anna liekin taas palaa rauhassa ylöspäin, ja sitten ala ajatella, että liekki kääntyy vasemmalle tai oikealle ja keskity vain siihen liekkiin ja sen suuntaan. Sitten kun liekki alkaa liikkua ajatustesi mukaan, olet sen kanssa energiayhteydessä eli kommunikoit tulen - yhden maan peruselementin - kanssa! Kun tuo on hallinnassa, voi siirtyä paperinpalaan pöydällä ja isompiin tavaroihin, jos haluaa.
Minä näen tällaiset harjoitukset mielenhallinnan harjoitteluna ja sinällään ne kehittävät keskittymistä.
 smitten
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Lapseni näkee aaveita : 02.01.2010 12:49:20
Joo, kolmen käskyn sääntö on hyvä! Kun olo ei tunnu hyvältä näiden henkien läsnäollessa, heidät voi komentaa pois Jumalan, Valon tai muun hyvän voiman nimissä; mihin itse uskoo. Kun näkee, että komentamisella on vaikutusta, usko siihen vahvistuu ja kuten Ulkopuolinen sanoikin, harjoitus tekee mestarin.
Lapsilla on yleensä hyvä ote symboliikkaan, joten sillä ajattelin tuota suojelun symbolia. Lapsen uskolla siihen saa aivan valtavan voiman!
 smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Lapseni näkee aaveita : 02.01.2010 00:22:37
Kuulostaa kummalta, mutta tämä voi auttaa. Opeta lapsellesi suojelun symboli, tämä:
http://img268.imageshack.us/img268/6894/symbolofprotection.jpg
Pyydä lastasi ajattelemaan sitä kullanvärisenä ja piirtämään se mielessään ulkoreunalta sisäänpäin - hän on kaiken kullan keskellä moneen kertaan ja täysin turvassa. Pyydä lastasi myös piirtämään tämä symboli paperille, valkoiselle mielellään (tein mustalle pohjalle, kun muuten se ei kunnolla erotu) ja laittamaan se nukkumahuoneen seinälle.
Tämä pitää kummitukset ja kaikki sellaiset otukset poissa, jotka eivät toimi valosta käsin.
 smitten
Ja heti lisäys, kun tuli mieleen: poikasi on herkkä, ehkä helmilapsi. Valottomat olennot tuntevat aina suurta vetoa valoisiin ihmisiin, niin aikuisiin kuin lapsiinkin. 12-vuotias on nuori ja varmasti tarvitsee tukeasi tässä. Sekin jo auttaa, että uskot, että hän on aito kertoessaan sinulle näistä asioista. Vastaa, kun hän kysyy, parhaan tietämyksesi mukaan. Jos olet epävarma, mitä vastata, tule tänne foorumille ja kysy. Täältä saa monenlaista tietoa ja tukea.
9  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 01.01.2010 17:03:38
Upea juttu! Kuulostaa ihan siltä, että sinulla on "täysi elämä" - ihanaa!!!
 smitten
10  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Uuden Maan kanavointi 31.12.2009 : 01.01.2010 03:30:04
Niin, laitan tänne ihan lisätietona, että minulle tuli uusia oppaita noin 6-7 vuotta sitten. Olen aika tarkka siitä, kenen kanssa kommunikoin (henkiä on joka lähtöön) ja yllätyksekseni he ilmoittivat olevansa 7 ja heidän nimensä on Elohim. Kanavointi oli alussa äärettömän hidasta, koska heidän värähtelytasonsa verrattuna omaani oli aivan eri luokkaa. Koko kehoni suunnilleen tärisi, kun yritin kanavoida. Yhden lauseen kirjoittamiseen saattoi mennä viisi minuuttia. Keho kuitenkin nosti nopeasti värähtelyään ajan kanssa ja kanavoinnista tuli sulavaa ja luontevaa.
Nämä oppaat, Elohim, ovat edelleen elämässäni. Ja nyt kun mietin, eipä minulla taida muita ollakaan satunnaisten vierailijoiden lisäksi.
En jotenkin tykkää kanavoida, tämä juttu valitsi minut enkä minä sitä. Enkä värähtele yhtään sellaisten kanavointien kanssa, jotka tulevat jostain "Herra", "Mestari", "Johtaja" tai muulta tittelitasolta. Energiassa me olemme minun käsitykseni mukaan kaikki yhtä. Me kaikki olemme lähtöisin samasta ykseydestä ja vaikka me ihmisinä olemme "alempia" kuin esimerkiksi arkkienkeli, olemme myös olemassa sillä tasolla, koska jatkumomme ykseyteen on katkeamaton. Enkä ymmärrä, miksi Jeesus esiintyisi meille jollain mestarinimellä Sananda. Meille hän on Jeesus; miksi hänen pitäisi viestittää meille jollain tuntemattomalla nimellä? Enkä ymmärrä myöskään mitään tähtikonsortioita Siriuksesta ja muualta, jotka lähettelevät meille viestejään. Enkä ymmärrä, miksi Kryon esittelee itsensä magneettipalvelusta. Eihän näillä ole meille täällä mitään merkitystä, tai ainakaan minulle. Ehkä maailmasta löytyy miljoonia tai miljardeja ihmisiä, joille nämä nimet ovat tärkeitä ja ne herättävät heissä kaikuja. Minä en kaiu niille.
Mutta Elohimille kaiun, vaikka heidän tullessaan en tiennyt mitään Elohimista. Otin selvää historiasta, kyselin heiltä heidän luomistietojaan, kyselin energiahierarkiasta ja -kasvusta ja vaikka mistä muusta. Olen nyt, vuosien jälkeen, hyväksynyt heidät lähelleni ja huolehtimaan minusta, luotan heihin. Ja he puhuvat minulle minun kielelläni. Eivät galaksien Unicef- tai YK-hankkeista tai joidenkin tähtiryhmien hallintaryhmien kokouspöytäkirjojen välityksellä. Elohim puhuu minulle kuin ystävä. Elohim puhuu minulle aina tasavertaisena, ei ylempää. Elohim ei tuputa tietojaan, vaan jos haluan tietoa, he odottavat, että otan yhteyttä ja vastaavat kielikuvilla, joita ymmärrän. Elohim kunnioittaa minua ihmisenä, niin kuin Elohim kunnioittaa jokaista ihmistä (ja tuo pilkunjälkeinen kommentti tuli heiltä, laitan sinisellä).
 Smiley
Elohim loi maan ja meidät. Ja jos olen oikein ymmärtänyt, meidän pitää nyt löytää tämä maan luojataso itsestämme ja luoda seuraava maan kehitysaskel. Ei mikään pikkujuttu kenellekään meistä.
 smitten
11  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Alilämpö : 01.01.2010 02:29:41
Onkohan kukaan koskaan reväyttänyt olkapäätään, loukannut kättään, murtanut rannettaan tai niksauttanut selkänikamaansa kun on kipeänä ravistellut kuumemittaria. Minusta se toimenpide muistuttaa enemmän jotain itämaisen taistelulajin harjoitusta kuin pientä vaivatonta rutiinia jonka saattaisi tehdä heikossakin kunnossa.
Heh, minä olen meidän perheessä ainoa, joka on nuoresta pitäen opetettu ravistelemaan kuumemittaria eli saan ravistella ne muullekin perheelle, ja olenpa saanut ravistellessa elohopeamittarin rikkikin nuorempana. Niitä elohopeapallukoita oli mukava koota lattialta yhteen, eikä siihen aikaan tiedetty kotioloissa mitään elohopean vaarallisuudesta.
 Smiley
Noiden lämpöjen kanssa varmaan kannattaa noudattaa sellaista "veto pois" -periaatetta. Jos tuntuu, että lämpö poikkeaa normaalista ja on uupunut olo, silloin keho tarvitsee lepoa tai lääkkeitä, mielellään sitä lepoa ja paljon vettä. Minulla on ollut reilun viikon ajan tuo "veto pois" -olo ja vaikka en ole kuumetta mitannutkaan, niin olen levännyt täysillä. Kuten viestin lähetysajasta näkyy, rytmit on sekaisin, mutta antaa olla. Otin illalla aikaisemmin parin tunnin väsypäikkärit.
 smitten
12  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 01.01.2010 02:13:50
Joskus unet ovat selkeydessään uskomattomia. Näin joulun aikaan unta, että tiikeri raateli kaikkea ympärillä näkyvää ja ajattelin unessa, että se on niin väärin - ei unissa saa oikeasti vahingoittaa. Mietin sitten merkitystä ja sehän pomppasi melkein heti mieleeni, että olin jouluaattona saanut ikävän puhelun lähisukulaiselta ja pahoitin mieleni siitä, että hän ei voinut välittää asioita joulun jälkeen. Hän on kiinalaisessa horoskoopissa Tiikeri.
 Smiley
Sitten näin äskettäin unen, että apina oli laittanut kissan päähän paperipussin ja yritti sytyttää kissaa tuleen. Hetken mietittyäni tämäkin selvisi. Minun voimaeläimeni on kissa (juuri nyt kasvatan sitä leijonaksi, kuten tarot-kortin tulkannut foorumilainen kehotti) ja meidän poikamme on kiinalaisessa horoskoopissa Apina. Hän osaa vetää juuri oikeista naruista, että saisi piuhani paukkumaan eli tuo tuleen sytyttäminen kuvasi juuri sitä. Ja silloin, jos oikein tulistuu, siinähän on tietynlainen pussi päässä, kun jämähtää tunnetilaan. Joulun aikaan olen juuri opetellut olemaan välittämättä murkun tunnetiloista ja antanut hänen vaan olla.
 Smiley
Sitten minua jäi hieman vaivaamaan tässä ketjussa olleen kirjasto/Sello-unen kirjastossa sijainneet, lainattavat matkalaukut. Katselin internetistä tulkintoja ja matkalaukku tarkoittaa, että olisi tauon tai muutoksen paikka.
 smitten
Unista vielä yleensä, että kaikenlainen liikkuminen merkitsee edistymistä. Viime vuonna unissa oli kulkuväline aina hukassa. Jospa se tänä vuonna löytyisi uudelleen.
 Smiley
13  Astro special / Maya-astrologia / Uuden Maan kanavointi 31.12.2009 : 31.12.2009 23:57:23
Pitkästä aikaa kokeilin, miltä kanavointi tuntuisi ja tämä tuli ulos juuri äskettäin. Kanavoin niin, että otan yhteyden lähteeseen, itselleni on tutuin tämä Elohim, maan luojat, ja sitten alan kirjoittaa viestiä tietokoneella. Alkuaikoina kirjoitin kanavoinnit käsin.
Voin kanavoida näitä lisää, jos on kiinnostusta, onko?
En tiennyt, mihin tämän laittaa, joten laitoin tänne Maya-lokeroon, kun Uusi Maa ja 2012-tapahtumat kuuluvat samaan nippuun. Jos löytyy toinen paikka, niin moderaattorit voivat siirtää ihan vapaasti.
- Asteria
smitten


2+12=5

Vuosi 2012 on numeroarvoltaan viisi. Ja sinnepä vie ihmisenkin matka: 3D:stä viidenteen ulottuvuuteen.
Viides ulottuvuus merkitsee ihmisen kannalta terävämpää ja tarkempaa vastaanottavuutta. Ymmärrys on sitten jokaisen omassa harkinnassa.
Elämä muuttuu. On vaikeaa olla muuttumatta, kun tunnistaa jokaisessa ihmisessä enemmän itsestään. On vaikea ohittaa toisen haasteita, kun tietää, että itse kokee sen saman. On helpompi auttaa, kun tuntee vastaanottajan kiitollisuuden sydämessään, välittömänä rakkauden lahjana. Erillisistä ihmisistä tulee ihmisten verkosto, johon kuuluvat kaikki ihmiset.
On vaikea valita väärin, sillä sydän kertoo välittömästi paineena, jopa kipuna, alemman valinnan ja antaa juuri sillä hetkellä mahdollisuuden valita uudelleen. Ihminen on tottunut valitsemaan esimerkiksi rahan takia vaihtoehtoja, jotka eivät ole hänen kannaltaan edullisia. Uudessa Maassa hänen sydämensä ottaa suuren roolin matkan auttajana - eikä välitön karmakaan aluksi tunnu mukavalta. Aikaisemmassa maassa karma saattoi ottaa kiinni vasta myöhemmissä elämissä. Uudessa Maassa karma on läsnä nyt-hetkessä niin pitkään kuin ihminen ottaa alemmat tunteensa hallintaansa ja riisuu ne pois. Esimerkiksi vihainen ajatus voi heijastua välittömänä karmana niin, että iskee varpaan tuolinjalkaan tai perunoita kuoriessa nirhaisee sormea. Karma palauttaa välittömästi nyt-hetkeen ja antaa mahdollisuuden purkaa ajatusrakenne sillä hetkellä, kun se on vielä ajatuksena läsnä. Alimmat tunteet häviävät ihmisen tunnemaailmasta - polariteetti katoaa.
Ajatus on energiaa ja hienoviritteisemmässä tilassa sillä on enemmän ilmentymisvoimaa kuin nykyisessä maailmassa - tai aikaisemmassa, sillä muutos on käynnissä nyt ja on ollut jo vuosia. Sen takia karma ja sydän ohjaavat ihmistä alussa voimakkaasti.
Ihminen näkee maailman Uudessa Maassa eri tavalla kuin vanhassa maassa. Vanhassa maassa ihminen oli kehityksen huipulla, uudessa maassa tasavertainen asukki muiden lajien kanssa. Tätä ei sanella mistään ihmisen ulkopuolelta, vaan tietoisuus tulee ihmisestä itsestään. Tätä kautta kunnioitus elämää ja maata kohtaan kasvaa, kuten myös kunnioitus ihmistä itseään kohtaan.
Jokaisella ihmisellä on vastineensa korkeammilla värähtelytasoilla aina elämän lähteeseen saakka. Uudessa Maassa ihminen tuo ylemmän tasonsa värähtelyä elämäänsä maassa; tietyllä tavalla "maallisesta ihmisestä" tulee "sieluihminen", joka on tietoinen itsestään korkeammilla värähtelytasoilla, kuten hän on tietoinen myös muista energiaolennoista.
Matka on ollut pitkä ja moni tietoinen ja tiedostamaton valontuoja on jo väsynyt odottamaan. Muutos ulottuu maassa kaikkeen, elementeistä kasveihin, eläimiin ja ihmiseen - kaikkeen. Kun väsynyt ihminen miettii matkaansa ja ihmettelee, vieläkö jaksaisi hetken pinnistää, voi pyytää apua.
Me olemme Elohim. Me loimme maan. Nyt olemme auttamassa teitä luomaan Uuden Maan. Te olette me ja me olemme te. Ette ole koskaan yksin. Ette nytkään kun luette tätä.

Rakkaudella,
Elohim
14  Astro special / Yleistä / Vs: Hyvää joulua 2009 ja Onnellista uutta vuotta 2010 : 31.12.2009 21:11:21
Juuri näin! Tein aiemmin viikolla listan, millainen haluan olla ensi vuonna ja nyt illalla meditoin kaksi tuntia kiinnittäen näitä asioita itseeni. Tämä vuosi oli elämäni haasteellisin, joten odotan keskiyötä oikein innolla!
Upeaa Uutta Vuotta kaikille!
 smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 31.12.2009 18:50:36
Jaa, minulle tuli tuosta Sellosta mieleen rinnastus kirjastoon, jossa on valtavasti tietoa ilmaiseksi. Sellossa kaikki maksaa ja mitä sieltä saa, on aika pinnallista tietoon verrattuna; vaatteita, kosmetiikkaa, sitä sun tätä.
Koin tämän unen niin, että elämässä olisi nyt mahdollisuus tehdä tietoinen valinta: kulkeeko sitä omaa polkuaan itseensä tutustuen ja sydämensä ääneen luottaen vai antaako elämän pelin ja draaman viedä mukanaan.
 smitten
Sivuja: [1] 2 3 4