Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 10.03.2016 19:46:01
Hei!

Voisitko katsoa minulle? Lähetän sinulle yv:n.   smitten
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Quaoar askendentilla : 18.11.2015 21:08:58
Olen tutkinut viime aikoina asteroideja ja erityisesti sellaisia jotka osuvat askendentille, koska 1.huoneessa ei ole oikein mitään "tavaraa" muuten ja kiinnostaa miten muut ihmiset ehkä minut näkevät/kokevat.  Asteroideista Quaoar 05°52´ skorpioni on erittäin tarkassa konjunktiossa askendenttiini joka on joissakin kartoissa 05°50´tai 05°53´ skorpioni eli joko 12. tai 1.huoneessa.
Varda asteroidi 05°5´  skorpioni on myös konjunktiossa Quaoariin ja askendenttiin 12.huoneen puolella. En ole löytänyt mitään ymmärrettävää selostusta mitä nämä tarkoittaisivat? Osaako kukaan sanoa tähän mitään?
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluaisiko joku katsoa? : 15.07.2014 20:37:29
Hei!

Katsoisitko minulle?  smitten

 Haluaisin vielä selvittää työpaikkakiusaamisjuttuani ja olen ollut yhteydessä entiseen esimieheeni ja hän sanoi että voitaisiin keskustella ehkä vielä, mutta seuraavana päivänä sain tietääkin ettei voi järjestää keskustelua firman ulkopuolisen kanssa ja oli erittäin tyly minulle.  Cry

Nämä asiat vaivaavat vieläkin minua niin että minulla on univaikeuksia ja voin pahoin. Mietin kauheasti mitä siellä on puhuttu, ovatko ne laittaneet kiusaamisen täysin minun omaksi syykseni? Ovatko yhtään myöntäneet itse tehneensä väärin? Ilmeisesti kiusaamisen syy oli ex-ihastukseni, joka itse aloitti härnäämiseni ja sitten vastasin siihen omalla tavallani. Luultavasti on puhutettu myös ex-ystävääni, joka oli todella katala "selkään puukottaja" minulle.  Mietin kovasti että lähtisinkö oikeuteen asiasta, koska koen tulleeni loukatuksi eri ihmisten taholta todella pahasti ihan kunnianloukkauksen verran. Oliko tässä lopulta kuitenkin kaiken takana pahimpana kiusaajana/ juoruajana ex-ihastukseni sisko? Hän luultavasti inhosi minua. Tapaanko ex-ihastustani enää koskaan ja mitä hän todella minusta todella ajatteli? Halusiko hän tahallaan kiusata minua oikeasti ja minkä vuoksi?
4  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Perjantai 13.6.2014 ja täysikuu : 14.06.2014 21:46:34
Hyvä päivä! Menin naimisiin klo 13  Grin Ilta hotellilla ja bilettämässä; kivaa oli!!! Unohtuipahan hetkeksi elämän muut murheet...  smitten
5  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Mind-Games ja manipulaatio - Missä menee raja? : 14.06.2014 21:35:50
Mulla on tuore kokemus manipulaation kohteena olemisesta. Sain siinä pitkään tyhmänä ollakin. Mun kohdalla se meni niin että ensin mulle syydettiin ihailua ja arvostusta, sitten kun kontrolliin pyrkivä alkoi kyllästyä, hän alkoi vetää mattoa alta. Taas uusi oppitunti elämästä. Mä olen vähän sellainen hölmö, en millään meinaa uskoa että joku huvikseen tekee tollaista.
Jonkin henkisen tai älyllisen ylemmyden helliminen siinä taitaa olla kyseessä. Nykyisellään sillä ei mulle ole niin väliä, kaikki näyttelemme näitä roolejamme vaan. Mutta otti se silti aluksi kipeetä.

Mulle kävi just kans tällainen tapaus  Sad Ensin esitti niin ylintä ystävää pari vuotta ja oli muka niin monesta asiasta samaa mieltä.... mutta sitten yhtäkkiä kaikki muuttuikin  Shocked En ilmeisesti ollutkaan tottelevainen hänen tietyille mielipiteilleen ja hän käänsi takkinsa aivan totaalisesti, haukkui minut aivan kaikille ja kertoi yksityiselämästäni kaiken mitä tiesi muille (kun olin häneen luottaessa kyläillessä ja illanvietoissa kertonut omasta elämästäni ). Naurettavaa on että huomasin hänen Facebookistaan sen että hän poisti mielenosoituksellisesti lähes kaikki samat tykkäykset mitä itselläni oli yhden illan aikana kun riita tuli  tickedoff  (syytä en saanut koskaan selville mistä johtui) Cheesy  idiot2 Eli hän oli teeskennellyt kokoajan eikä ollut aito. Tosi outoa, kun minua ei saa kukaan tykkäämään mistään sellaisesta mistä en aidosti pidä. Aivan kamalan "näytelmän" uhriksi jouduin ja en ois millään uskonut että joku kehtaa vetää tuollaista roolia että ihan Oscar pitäis antaa uskottavuudesta. Tuli vaan mieleen että oli varmaan alunperinkin tullut "ystäväkseni" vain saadakseen tietoja minun elämästäni ja saadakseen lopulta satuttaa minua pahimmalla tavalla kertomalla minusta juoruja muille ihmisille nostattaakseen omaa suosiotaan tietyissä piireissä. Tajusin myöhemmin vasta paremmin että miten hän teki tuota muillekin ihmisille ja miten kontrolloiva hän oli muita kohtaan; jotkut mitkä tajusivat ymmärsivät kyllä lähteä "takavasemmalle" ajoissa kun huomasivat mikä tyranni hän oikeastaan on. Hän oli työkaverini ja ihmettelin usein kun uusi henkilö tuli töihin meidän osastolle, niin jotenkin oudosti se uusi aina oli jotenkin "ennakkoluuloinen" (joskus jopa ilkeä) minua kohtaan ja valkeni sit tietysti myöhemmin et tää ex-kaveri oli kait valmistellut aloittelijaa jollain negatiivisella jutulla musta. Onneks kaikki eivät kuitenkaan uskoneet häntä ja huomasivat että olen osaava ja hyvä tyyppi ja varmasti osa lähti työstä pois siksi ettei kestänyt tämän ihmisen ilkeyttä. Hirveän mustasukkainen oli miehistä joiden kans ei kuitenkaan ollut mitään todellista suhdetta, raivosi naurettavasti jos huomasi "kemiaa" jollain naisella olevan pitämänsä miehen kanssa. Jotenkin ihan mielipuolinen ihminen.... crazy2  Kai sitä pitäis opetella itsekin pelaamaan näitä "sosiaalisia pelejä" ettei joudu aina alakynteen kiltteytensä vuoksi?
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluaisiko joku katsoa? : 12.06.2014 16:43:23
Hei VanillaHeart! smitten  Voisitko katsoa minulle? Rakkauselämäni on ok, mutta muuten olen edelleen hirveän ahdistunut entisellä työpaikallani tapahtuneesta kiusaamisestani.  Cry En ole töissä enää kun otin lopputilin, mutta pelkään että nämä ikävät asiat/pahat ihmiset seuraavat minua. Onko minulla syytä olla huolissaan?

Hei IhanaKuu,

Sinulla ei ole syytä olla huolissasi! Elämässäsi alkaa uusi kausi, jossa on paljon potentiaalia. Tarvitset itsevarmuutta, vakautta ja vahvuutta. Voit olla rauhallisin mielin. Kun seuraavaan työpaikkaan menet, tulet viihtymään siellä ja tunnet olosi turvalliseksi.. Uudet työkaverisi ovat sympaattisia, seurallisia ja lämminhenkisiä ihmisiä. Jotenkin nuoruus vielä nousee tähän. Olivatko pahat ihmiset jo vanhempaa väkeä?


Hei VanillaHeart!

Vastaisin tähän aiheeseen vielä että suurin osa näistä ikävistä ihmisistä oli itseäni jonkin verran nuorempia. Ilmeisesti kiusaamiseni pohjalla taisi olla se, että ihastuin itseäni nuorempaan mieheen, koska tämä osoitti kiinnostusta flirttaamalla kuukausi kaupalla. Minulle kyllä selvisi melko nopeasti, että tämä nuori mies taisi haluta vain kiusata minua (varattu mies) ja laittoi lähestymisyritykseni minun piikkiin täysin; on siis luultavasti sanonut kaikille että minä yritin iskeä häntä, vaikka hän itse selkeästi näytti että sopii lähestyä.  Cry Vaikka kuinka yritin korjata/selvittää tilannetta hänen kanssaan, niin en saanut mitään mahdollisuutta siihen. Minulla meni myös välit poikki yllättäen naispuolisen työkaverin (ex-ystävä) kanssa (sai hirveän raivarin ja huusi minulle) ja vaikka kuinka yritin selvittää että mistä oikein oli kysymys, niin koskaan en saanut täydentävää vastausta. Ilmeisesti tämä nainen oli saanut tietää "sutinastani" ja halusi vahingoittaa minua (kateus?). Ilmeisesti tässä oli jonkinlainen kaveripiiri-rinki ja yhdessä nämä ihmiset sitten levittivät kaikkia ikäviä juoruja minusta, varsinkin ex-kaverini joka tiesi paljon yksityiselämästäni. En itse voi ymmärtää mitenkään sitä miksi minua vihattiin niin kauhean paljon ja miten paljon ihmisillä riittää motivaatiota toisen ihmisen kiusaamiseen, varsinkaan niille joita tämä ei koskettanut henkilökohtaisesti?? Jouduin ilmeisesti narsistien uhriksi?  idiot2 Laitoin puhelinnumeronikin salaiseksi kun nämä ihmiset olivat niin hulluja.

 Tämä kiusaamisasia jäi kuitenkin jotenkin hieman epäselväksi, että oliko asia kokonaisuudessaan todella näin miten olen arvellut?  Jos VanillaHeart pystyt vielä katsomaan minulle? Uskon kyllä että seuraava työpaikka tulee olemaan parempi; pelkään vain että nämä ikävät ihmiset haluavat jotakin kautta tunkeutua ja vaikuttaa minun nykyiseenkin elämään, niin paljon vihaa sain osakseni.  Sad

Hei IhanaKuu,

Pahin on jo takana, eikä sinua enää vahingoiteta. Uusi työsuhde tuo mukanaan hyvää onnea. Tämä entisen työpaikan nuori tumma mies, joka on hyvin charmikas, itsevarma ja kyllästyy helposti. Hän on petollinen ja valehtelee. Flirtti oli hänelle peliä, piristystä päivään ja oman vetovoiman testaamista. Ymmärrän että sinulla on hutera ja epävarma olo, mutta saat olla rauhassa jatkossa.

Kiitos VanillaHeart!  smitten Kuvailit todella osuvasti tuon miehen sellaiseksi kuin hän varmasti on. Toivon tosiaan että rauha laskeutuu elämääni ja painajaisunet lakkaavat.....
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluaisiko joku katsoa? : 10.06.2014 02:16:46
Hei VanillaHeart! smitten  Voisitko katsoa minulle? Rakkauselämäni on ok, mutta muuten olen edelleen hirveän ahdistunut entisellä työpaikallani tapahtuneesta kiusaamisestani.  Cry En ole töissä enää kun otin lopputilin, mutta pelkään että nämä ikävät asiat/pahat ihmiset seuraavat minua. Onko minulla syytä olla huolissaan?

Hei IhanaKuu,

Sinulla ei ole syytä olla huolissasi! Elämässäsi alkaa uusi kausi, jossa on paljon potentiaalia. Tarvitset itsevarmuutta, vakautta ja vahvuutta. Voit olla rauhallisin mielin. Kun seuraavaan työpaikkaan menet, tulet viihtymään siellä ja tunnet olosi turvalliseksi.. Uudet työkaverisi ovat sympaattisia, seurallisia ja lämminhenkisiä ihmisiä. Jotenkin nuoruus vielä nousee tähän. Olivatko pahat ihmiset jo vanhempaa väkeä?


Hei VanillaHeart!

Vastaisin tähän aiheeseen vielä että suurin osa näistä ikävistä ihmisistä oli itseäni jonkin verran nuorempia. Ilmeisesti kiusaamiseni pohjalla taisi olla se, että ihastuin itseäni nuorempaan mieheen, koska tämä osoitti kiinnostusta flirttaamalla kuukausi kaupalla. Minulle kyllä selvisi melko nopeasti, että tämä nuori mies taisi haluta vain kiusata minua (varattu mies) ja laittoi lähestymisyritykseni minun piikkiin täysin; on siis luultavasti sanonut kaikille että minä yritin iskeä häntä, vaikka hän itse selkeästi näytti että sopii lähestyä.  Cry Vaikka kuinka yritin korjata/selvittää tilannetta hänen kanssaan, niin en saanut mitään mahdollisuutta siihen. Minulla meni myös välit poikki yllättäen naispuolisen työkaverin (ex-ystävä) kanssa (sai hirveän raivarin ja huusi minulle) ja vaikka kuinka yritin selvittää että mistä oikein oli kysymys, niin koskaan en saanut täydentävää vastausta. Ilmeisesti tämä nainen oli saanut tietää "sutinastani" ja halusi vahingoittaa minua (kateus?). Ilmeisesti tässä oli jonkinlainen kaveripiiri-rinki ja yhdessä nämä ihmiset sitten levittivät kaikkia ikäviä juoruja minusta, varsinkin ex-kaverini joka tiesi paljon yksityiselämästäni. En itse voi ymmärtää mitenkään sitä miksi minua vihattiin niin kauhean paljon ja miten paljon ihmisillä riittää motivaatiota toisen ihmisen kiusaamiseen, varsinkaan niille joita tämä ei koskettanut henkilökohtaisesti?? Jouduin ilmeisesti narsistien uhriksi?  idiot2 Laitoin puhelinnumeronikin salaiseksi kun nämä ihmiset olivat niin hulluja.

 Tämä kiusaamisasia jäi kuitenkin jotenkin hieman epäselväksi, että oliko asia kokonaisuudessaan todella näin miten olen arvellut?  Jos VanillaHeart pystyt vielä katsomaan minulle? Uskon kyllä että seuraava työpaikka tulee olemaan parempi; pelkään vain että nämä ikävät ihmiset haluavat jotakin kautta tunkeutua ja vaikuttaa minun nykyiseenkin elämään, niin paljon vihaa sain osakseni.  Sad
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluaisiko joku katsoa? : 06.06.2014 22:27:58
Hei VanillaHeart! smitten  Voisitko katsoa minulle? Rakkauselämäni on ok, mutta muuten olen edelleen hirveän ahdistunut entisellä työpaikallani tapahtuneesta kiusaamisestani.  Cry En ole töissä enää kun otin lopputilin, mutta pelkään että nämä ikävät asiat/pahat ihmiset seuraavat minua. Onko minulla syytä olla huolissaan?
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Saisinko katsoa elämääsi? : 23.04.2014 15:18:30
Hei! Voisitko katsoa elämääni?  Smiley Elämässäni on tapahtunut paljon muutoksia vuoden vaihteesta alkaen. Paljon huolia, murhetta ja en saa yhtä ihmistä mielestäni millään pois. Jaksaisitko katsoa, kiitos?  smitten
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Solar Arc - elämän merkkivuosien kartoittaja : 01.03.2014 22:07:46
Mitä tarkoittaa kun Solar Arc-aurinko siirtyy nataali venukseni päälle tämän vuoden aikana?  Smiley
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 16.02.2014 00:41:11
Hei Vexi!

Voisitko katsoa minulle?

Minua kiusataan ja puhutaan ivallisesti/juorutaan työpaikallani; syy on ilmeisesti ihastukseni työkaveriani kohtaan. Minua ahdistaa todella paljon tämä kiusaaminen ja olen ajatellut ratkaisuksi irtisanoutumisen. Onko minulla mitään muuta keinoa päästä tilanteesta irti kuin lähteä pois työpaikasta? (Tiedän ettei esimies voi auttaa; olen kysynyt.)

 Ilmeisesti tähän inhottavaan ilmapiiriin liittyy myös työkaveri jonka kanssa olimme hyviä ystäviä viime kevääseen asti, mutta sitten hän yhtäkkiä alkoi vihata minua tuntemattomasta syystä(ei selvinnyt koskaan todellista syytä vaikka kuinka kysyin) ja ystävyytemme loppui. Tiedän että hän on varmasti puhunut minusta rumasti ja valehteli minusta esimiehellenikin minun kuulen. Miksi hän vihaa ja kiusaa minua?

Kiitos Vexi etukäteen jos pystyt vastaamaan näin vaikeisiin asioihin!
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 07.02.2014 18:42:28
Kiitos vastauksista Vexi!  smitten
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 04.02.2014 22:00:58
1. Kysyisin että saanko uuden työpaikan pian? En viihdy nykyisessä työssäni ja olen toivonut muutosta asiaan.

2. Olen ollut syvästi ihastunut työkaveriini. Mitä hän tuntee minua kohtaan?

3. Tuleeko minulle uusi rakkaus elämään lähiaikoina?
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäköharjoittelen : 04.10.2013 20:07:55
Laitan yv:tä  smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy neuvoja rakkauelämääsi liittyen, katson sinulle Rakkauden Enkelit : 04.10.2013 20:02:45
AnnaAleksandra, voitko katsoa minulle?

Rakastuuko ihastukseni minuun?  smitten
Sivuja: [1] 2