Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 13
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Karttani tulkintaa (erit. työasiaa) : 25.05.2011 18:19:28
Hei vaan kaikille ja iso kiitos etukäteen kaikille asiastani kiinnostuneille.

Olen ollut pitkään yksityisyrittäjä, mutta vuoden alusta siirryin palkkatöihin. Etsin kuitenkin jatkuvasti uutta työpaikkaa nykyisen työpaikkani erittäin huonon johtamisen ja melko huonon työilmapiirin takia. Minua ei kuunnella töissä ja selän takana ihmetellään työnkuvaani. Takaisin täysipäiväiseksi yrittäjäksi en halua. Yrittäjäurani aikana hain moneenkin työpaikkaan, mutta koskaan ne ei tärpännyt ja tämä nykyinen työpaikka on ns. suhteilla saatu. Minulla on mielessäni melkoisen kunnianhimoiset urahaaveet, mutta miltä työkuvioni näyttää kartalla?

Ja toinen, kipeä asia. Näkyykö kartalla mahdollisesti lapsista mitään? Yksi lapsi on jo, mutta toista ei taida tulla.

Kiitos  smitten
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Mitä minulle kuuluu? : 03.02.2009 10:10:34
Jos vaan joku jaksaisi kuulostella viboja tsekata karttaa, olisin hyvin kiitollinen. Missä on työmotivaationi ja miltä työkuviot näyttävät tälle vuodelle? Miksi puolisoni kanssa on jatkuvaa kitkaa? Tästä kitkastako johtuen emme saa toista lasta? Mikä on tämä alakulon olotila nyt arkielämässä? Jaksaisiko joku katsoa vielä lapsemme karttaa ja kertoa mitä siitä voi tulkita?

Syntymäaikani on siis 8.2.1979 klo 12.55 Hyvinkää (juu juu kolmenkympin kriisi on päällä crazy2).
Lapseni on syntynyt 11.6.2003 klo 00.30 Hyvinkäällä.

Kiitos jo etukäteen  smitten

Alakuloisin terveisin,
Daria
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Tatuointi : 17.01.2008 10:15:12
Kiitos tähän mennessä tulleista vastauksista Smiley. Itse olen kovasti haikaillut tatuointia jo ainakin 10 vuoden ajan, mutta en ole saanut aikaiseksi. Nyt se tuntuu olevan henkisesti paljon lähempänä. Reilun vuoden päästä täytän 30 vuotta, olen ajatellut josko se olisi etappi, jonka kunniaksi sen ottaisin.

Yksi iso asia joka minua on estellyt tatuoinnin ottamista, on järkyttävä piikki- ja toimenpidekammo. Tähän ei auta se, että joku sanoo ettei se satu. Kipu ei ole se oleellisin asia, vaan se, että minun fyysisyyteen kajotaan "väkivaltaisesti" (en keksinyt muutakaan sanaa), ja vielä jonkun täysin tuntemattoman toimesta. Tämä johtuu edellisestä elämästäni, jossa jouduin järkyttävän väkivallan uhriksi, olen ollut siis keskitysleirillä lapseni (joka on vieläkin hysteerisempi kuin minä ja se on jo aika pahasti...) kanssa lääkäreiden lääketieteellisten kokeiden kohteena. Ja jotenkin tuntuu että jos tämän ahdistuksen voittaisin, tatuointi olisi tietenkin oiva tapa osoittaa se. Lääkärikammoa se tuskin vie pois kuitenkaan Tongue.
Tatuoinnin ottaisin alaselkään tai lavan seudulle, ja kuva olisi jotain kiinalaista ehkä, tai inkojen symboliikkaa tms. joka samalla voisi symbolisoida jotain rohkeutta, rakkautta, rauhaa tms. Smiley. En ole kuvia vielä sen kummemmin edes miettinyt mutta ehkäpä löydän sen oikean kuvan kun sen aika on.
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Tatuointi ja lävistykset : 16.01.2008 16:41:10
Niin, ehkä hassu otsikko tälle foorumille, mutta onko täällä tietoa miten tatuointi vaikuttaa henkisesti? Anoppi ainakin kauhisteli joskus sellaista erittäin lävistettyä henkilöä, jolla oli jotain tappejakin päänahassa ja niistä sanoi että sellaisia ei saisi laittaa.
Entäs tatuoinnit? Symboliikka tietysti on oma asiansa mutta entäs tatuointien paikat?

Lävistykset alkoivat nostaa päätään niin paljon tässä keskustelussa tatutointien ohella, että muutin vähän otsikkoa Wink
-AthaMaarit-
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / "Vanne" päässä : 10.01.2008 18:29:42
Niin, pari päivää on ollut sellainen olo kuin olisi joku vanne päässä. Se ei onneksi kiristä  Smiley. Mutta tuntuu siltä kuin silmälasit olisi päälaella, vaikkei ne siellä ole enkä koskaan niin rillejä pidäkään.
Huomaan tämän olon erityisesti kotona, töissä en ole niin tarkkaan noteerannut.

Any ideas? Pitääkö joku päästäni kiinni =)?
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Hissi / ateria / viesti : 02.01.2008 09:46:08
Laitanpa tähän samaan viestiin unet, jotka viime ajoilta muistan selvästi.

Viime yönä näin unta että menin jonkun henkilön kanssa hissillä sellaiseen kerrokseen, jonne pääsemiseksi tarvittiin avain, ja vain tällä henkilöllä oli avain. Tunnelma oli salamyhkäinen, aivan kuin emme olisi saaneet mennä sinne. Menimme ylimpään kerrokseen, jossa kävimme parvekkeella.

Toisessa unessa olin auditoriossa, ilmeisesti menossa johonkin luennolle/tapahtumaan. Auditorio oli tyhjä, ihmiset olivat alhaalla aterioimassa. Pöydät notkuivat ruokaa ja mietin että miten tämmöisessä tapahtumassa on tällainen valikoima ruokaa.

Ja yksi uni erityisesti kummittelee mielessäni. Sain selkeän viestin, jossa ääni sanoi "tulet saamaan keskenmenon". Se oli siis ääni, ei mikään sen tarkempi uni.
Olemme juuri aloittaneet toisen lapsen yrittämisen, ja siksi tuo uni tuntuu erityisen "haljulle" Undecided.
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Kulkuvälineen valinta : 18.12.2007 09:48:55
Olin jollain ajoradalla, jossa lähtöpisteessä oli erilaisia kulkuvälineitä. Taisi olla jopa pulkasta alkaen, aina tehokkaisiin mönkijöihin ja moottoripyöriin. Radan työntekijä sanoi minulle ensin että voit aloittaa tuosta helposta moposta, ja hetken sillä ajettuani sanoin että haluan kyllä jonkun tehokkaamman. Sitten otin alleni moottoripyörän, ns. "kyykkyprätkän" jolla pääsi lujaa. Nautin ajamisesta ja siitä, että hallitsin niin voimakasta välinettä.

Harvoin näen unia joissa on joku ajoneuvo, moottoripyöristä en muista koskaan aiemmin uneksineeni. Kommentteja?
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Jokela paikkana : 09.11.2007 08:40:18
Hei,

tuli mieleeni, että onko Jokelalla joku huono karma tai muuten esim. sijainti sellainen, että sinne vaikuttaa negatiiviset energiat? 1996 tapahtui junaonnettomuus Jokelassa, ja nyt tämä. Molemmat suuria ja ikäviä tapahtumia. Jokelahan on osa Tuusulaa, mutta oma kylänsä pääradan varrella. Mikään erityisen kaunis paikka se ei ole, junarata menee kylän halki ja keskusta ei mitenkään sen kummemin silmiä hivele. Jokelassa kyllä viihdytään asua (tontit vielä isoja verrattuna esim. Järvenpäähänkin) ja sinne muuttaa yhä lisää väkeä kun asuntojen hinnat etelämmässä karkaavat käsistä tavallisilta tallaajilta.

Onko kellään mitään kommenttia tähän?
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Onko nyt joku "vaihe" tms. menossa ihmisillä? : 18.10.2007 11:56:41
Sekä minulla että monella monella muulla on tämän viikon ollut sellainen olo kuin tulisi kipeäksi. Väsyttää, pää on raskas, ajatus ei kulje, tekisi mieli vain käpertyä peiton alle. Onko sattumaa vai onko jotain suurempaa meneillään? Muita joilla samat fiilikset juuri nyt?

10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Koiranpennun haku : 12.10.2007 09:17:27
Näin unta että olimme päättäneet ottaa kultaisen noutajan pennun. Meidän tytär oli nukkumassa, kun olimme lähdössä hakemaan pentua. Sanoin kuitenkin miehelle että emme voi kahdestaan lähteä, mitä jos lapsi herää sillä aikaa. Mies jäi kotiin ja minä lähdin hakemaan pentua. Koira oli tulossa samasta kennelistä kuin irl meidän kultainen noutajakin vuonna 1983 (siis olin itse silloin lapsi). En vain löytänyt ko. paikkaa, yhteystietoja ei löytynyt mistään mutta jostain se pentu kuitenkin tuli. Unessa pentu oli jo varmaan about 4 kk ikäinen, eli ei enää mikään kömpelöin tapaus. Menin jostain syystä koiran kanssa kauppakeskukseen jossa koira oli ihan holtiton, hyppäsi ravintolan pöydälle ja liukui siitä alas jne. koheltamista.

Mitä tää koiranpentu tässä unessa symboloi? Oikeasti meillä ei ole aikomusta ottaa koiraa.
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Selvännäkö = Aurat : 11.09.2007 13:23:42
Mitäs näet minusta Smiley?




 smitten

Jaahas, en oikein näe auraasi...

" Kuvan" jonka sain nuppiini = seuraavanlainen :

Kellanvaalea tukka jossa mustia raitoja, suora, puolipitkä =
"lukeneen" tukka.

Hymy herkässä, myöskin naurun "herahdus".

Olet sopivassa kunnossa = paino/pituus.

Pidät kesähameista...Cheesy

Älä vain luule, että näen Sinut,
en minäkään "varmasti" usko,
nimittäin olis kolmas kerta elämässäni,
kun näin tapahtuisi.

Palataan, kun olen "herännyt"

t.timo

 angel smitten idiot2 skorpioni

Nämä piti paikkansa:
Hymy herkässä, myöskin naurun "herahdus".
Olet sopivassa kunnossa = paino/pituus.

 smitten
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Selvännäkö = Aurat : 11.09.2007 12:26:50
Mitäs näet minusta Smiley?




 smitten
13  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Todistus + rahamäärä : 11.09.2007 08:45:20
menestystä,bisnestä,"uskallat panna kaikki yhden kortin varaan"
(heh),organisointia,uusien rakenteiden luomista,
seinät uudelle kodille?
haaveesta totta?
nyhjää tyhjästä menestykseen,niin tunne-elämässä kuin liike-elämässäkin
PAPPA on viestintuoja,postikortti voisi olla vaikka ulkomailta,
oliko se henkilökohtaisesti sinulle kuten todistuskin?
2 viestiä,
otat riskin ja menestyt?
"ei kahta kolmannetta.."
papan eurot tekee mummon markkoina 6,5 milliä,
rakkautta koko rahan eestä


Niin ja isompi asuntokin on ajatuksissa, tammikuussa tietänemme onnistuuko suunnitelmat. Ja äsken vasta kolahti tajuntaani tuo että MINUN pappa on viestintuoja, pappahan se tosiaan on viestitellyt ennenkin rajan toiselta puolelta  smitten. Kortissa ei ollut vastaanottajaa merkitty lainkaan, mutta se oli jotenkin jätetty talon eteiseen josta se nostettiin silmieni eteen ja unessa "tolkutettiin" tuota tekstiä minulle.
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Todistus + rahamäärä : 11.09.2007 08:24:27
Kiitos,

tällä hetkellä elän sellaista vaihetta että nikin tulkinta sopisi toteutuessaan kuin nenä päähän. Siis olen yrittäjä ja olen ottamassa riskiä.

Noista karttajutuista en tiedä yhtään mitään :Smiley.


 smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mitään tuntemusta Madeleinesta? : 10.09.2007 12:38:30
Minua itseäni tämä tapaus ahdistaa koko ajan enemmän, kun se on niin hämärä. Milloin vanhemmat ovat syyllisiä ja milloin joku muu. Voi kun tapaus ratkeaisi.  Cry


Sivuja: [1] 2 3 ... 13