Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Kiinalainen astrologia / Vs: Kukko ja apina, miten teillä? : 11.04.2012 18:26:41
Kiinalaiset horoskoopit on alkanu kiinnostamaan  Smiley Minä olen tiikeri ja mies puhveli, mutta päivä horoskoopeilta minä rotta ja mies lohikäärme, mikä joittenkin englannin kielisten sivujen mukaan on se tärkein tekijä. Sitten on vielä nouseva ja kuukausi merkki, tuossa linkki mistä sen voi helposti tarkistaa: http://www.chinesefortunecalendar.com/CFTCal2.htm olen kokeillut eri koordinaatioita eikä ole muuttunut joten ei lieni kovin tärkeä edes laittaa siihen mitään? Jos sen laittaa väärällä tavalla niin ei toimi. Suomen aika oli +2 muistaakseni, se kannattaa laittaa. Niin mitä te muut olette ja kumppaninne?  :Smiley
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Rapu nainen ja Härkä mies! : 20.07.2011 12:09:52
Okrait, kiitos vastauksesta! Ei oo neliössä auringot..
Parempi suunnata katse eteenpäin ja luottaa meiän rakkauteen ja uskoa että kaikki menee hyvin (myös riidoissa) ja antaa anteeksi kaikki menneet riidat. Sanokoon aspektit mitä sanoo, eiköhän nekin voi voittaa myös suhteessa molempien puolelle!
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Rapu nainen ja Härkä mies! : 18.07.2011 22:10:49
Miten sopii yhteen? Onko kokemuksia? Rakkautta meillä olisi niin paljon  smitten  mutta sitten niitä riitoja myöskin... Kumpa osaisin luottaa meiän rakkauteen. Ollaan tosi jääräpäitä molemmat ja väärinkäsityksiä syntyy vaikka toisaalta nopeasti niistä selvitään. Voiko härän kanssa luottamusta rakentaa vielä parin vuoden jälkeen? Ei mitään pettämistä tai muuta ole tapahtunut, mutta riidat on saanu aikaan sen että ollaan vähän varpasillaan. Toisaalta rakkaus on vain kasvanut. Huoh mikä tilanne!
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Parisuhdekartta ja oppositioita?? : 14.07.2011 09:44:34
Mikä kompositiokartta  Tongue oon vähän pihalla näistä.. Mitä eroa sillä on synastrian kanssa?
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Parisuhdekartta ja oppositioita?? : 12.07.2011 12:43:30
Moikka mooi! Onko kellään kokemusta tai käsitystä mitä aiheuttaa pariskunnan yhteiskartalla; aurinko oppositio uranus ja/tai; venus oppositio uranus? Onkohan ne niin pahoja mitä tuolla astro.comissa kerrotaan: Sun Opposition Uranus

The opposition of composite Sun and Uranus suggests that this will be an upsetting relationship in many ways. The more traditional your ideas about the roles you play with each other, the more disturbing the relationship will be.

The central problem here is that one or the other of you will constantly challenge the other's most cherished ideas. Another possible effect of this aspect is that the relationship will present a challenge to the standards of the community in which you live.

In a sense, this problem could help your relationship, because outside pressures might drive the two of you closer together.


Ja toinen: Venus Opposition Uranus

The energies of the opposition of composite Venus and Uranus are quite difficult to handle. Normally this aspect creates a very exciting relationship that lasts only for a short time. Typically, it will have tremendous ups and downs that give the participants very little peace.

Usually the unusualness of the attraction is what keeps it going. Consequently, any attempt to make the relationship normal or ordinary will cause it to die.

The two of you should not count on anything in particular if this aspect is present. Not that you cannot derive any benefit from your relationship, but it is best to take it as it comes and not try to live in the future.

Whatever the nature of your relationship, let it take the course that it wants to take.

Alhaalla vielä meidän yhteiskartta jos joku olisi halukas tulkitsemaan edes jotain pientä siitä  Smiley



http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?cid=v1tfileTctj8q-u1310456509&lang=e&gm=a1&nhor=1&nho2=2&btyp=61tit&mth=gw&sday=12&smon=7&syr=2011&hsy=-1&zod=&orbp=&rs=0&ast=
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Täysin samana päivänä syntyneitä? : 12.07.2011 07:51:38
Onko kukaan syntynyt 25.06.1986 Huh Ois todella mielenkiitosta tietää onko yhtäläisyyksiä elämässä  Smiley
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: biorytmien yhteensopivuus : 28.06.2011 12:18:01
Moi! Miten muilla pariskunnilla sopii yhteen biorytmit? Mulla on mieheni kanssa melkein vastakkaiset tunne ja fyysinen ja äly on 55%. Aina kun mulla on fyysinen ja tunne huipussaan niin miehelläni on ihan alimmalla ja päin vastoin. Luulen että olen huomannu tämän varsinkin kun ollaan tekemässä jotain tai muuten jos toinen on innoissaan niin toista ei huvita, voihan tää toki johtua muistakin seikoista. Mutta mites muilla? =)
Sivuja: [1]