Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8
16  Astro special / Astro special / Vs: Muuton jälkeinen relocation chart : 27.09.2009 12:41:09
Lainaus
Lainaus käyttäjältä: Ajatus - 19.09.2009  21:40:47
Lainaus käyttäjältä: linjalla - 13.01.2009  20:33:59
Itse olen jo yli puolet elämästäni asunut Suomen rajojen ulkopuolella ja minulla on täällä eri Asc kuin on syntymäkartassa, mutta planeettojen transiitit vaikuttaa kyllä niissä natal-kartan huoneissa & akseleilla.

Näin kirjoitti tuossa aiemmin nimimerkki linjalla - mitä kokemuksia teillä muilla ulkomaille muuttaneilla on transiiteista akseleihin & huoneisiin? Olisi mielenkiintoista kuulla, jos joku on tehnyt vertailuja.

Vaikka kränään edelleen hiukan vastaan tuota relocation-karttaa tällensä,
niin se toisaalta selittäisi aika paljonkin. Smiley

Minulla muuttuu huoneetkin.

Niin, relocation chartissa muuttuu nimenomaan Asc ja siten tod.näk. myös muutkin huoneet (tämä riippuu siitä, miten suuri etäisyys uudella paikkakunnalla on syntymäpaikkaan).

Lainaus
Relocation chart auttaa enemmänkin tuomaan uusia piirteitä esiin, mutta kun ne planeetat nyt vaan pysyvät samassa merkissä ja asteluvussa, aivan sama missä päin maailmaa olet, niin ne "uudet" esille tulevat piirteet on aina pinnan alla lymyilleet eikä siten ole varsinaisesti "uusia" piirteitä. Esim. syntymäpaikkakunnalla leijona  aurinko 4. huoneessa (kotona, tutussa ja turvallisessa ilmapiirissä, ulospäin suuntautuva), muutto toiselle paikkakunnalle ja siellä tehdyllä relocation chartilla tuo  leijona aurinko onkin nyt 5. huoneessa. Uudella paikkakunnalla samainen henkilö onkin nyt harrastustensa parissa, lasten kanssa tai flirttaillessaan kovin ulospäin suuntautunut.

Sasha taitaa puhua enemmänkin muuttopäivänsä kartasta. Tarkista sen päivän transiitit, kummankin paikkakunnan sen vuotiset solarit & lunarit ja ennen kaikkea Döbereinerin Wirkungspunkte. Oliko sinulla silloin jokin kardinaali 0° tai fixed 15° aktivoitunut?

17  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Uskottomuus?? : 27.09.2009 12:09:02
Hei Emia!

Toivottavasti et ota edellä kirjoitettua kommenttia vakavasti. Vaikka nimimerkin miesystävä olisikin ollut uskottomista uskottomin, se ei kuitenkaan tarkoita, että kaikki miehet, jotka ovat syntyneet suurin piirtein samana päivänä, olisivat samanlaisia.

Toki tupla-Jousimies (Asc & Aurinko) on vapaudenkaipuinen, mutta vapaudentunteen voi saavuttaa muutenkin kuin uskottomuuden kautta. Sama pätee kaikkiin mahdollisiin planeettojen välisiin aspekteihin, jotka yleisesti tai ei niin yleisesti uskottomuuden kanssa assosioidaan. Samaa energiaa voi aina käyttää useammalla tavalla.

Synastiakartta sekä Combine/Composite voivat antaa jonkin verran tietoa siitä, tuleeko kummankin osapuolen tarpeet suhteesta tyydytetyksi, mutta niistäkään en lähtisi yksioikoisesti uskottomuutta lukemaan. Täällä pätee sama kuin edellisessä: samaa energiaa voi käyttää useammalla tavalla.

Mielestäni kovin vastuuntunnoton "neuvoja" sinun istunnossasi. Aivan sama onko hän selvännäkijä tai tavallinen ennustaja, kukin heistä voi erehtyä ja siksi ennenkaikkea uutiset uskottomasta puolisosta ilman selkeää konkreettista näyttöä (tähän ei lueta kortteja eikä selvännäkijän tuntemuksia, näkemiä kuvia tms.) ovat sillä alalla tabu!

Myös astrologiassa pätee sama: jos joku kaupittelee sinulle jotain asiaa ainoana mahdollisena faktana, ole varovainen, hän on neuvonantaja varsin arvelluttava.

linjalla
18  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: 7. huoneen kärjen transiitit? : 03.08.2009 20:16:02
Hei Nikki!

Niin, tässä oli tunti kaksi sitten ihan toisen kommentteja, joihin minä henkilökohtaisesti viittasin. Lienee mennyt hänellä pupu housuihin, koska on poistanut kommenttinsa. Nimimerkki oli gylveig tai vastaava.

No harmed feelings, ok?
19  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: 7. huoneen kärjen transiitit? : 03.08.2009 18:51:44
Sorry, pieni korjaus edelliseen: uranus onkin siinä vaiheessa toden totta oinaassa, eli konjunktio siinäkin kyseessä on.

webcat63, laitan sinulle yksityisviestin tulemaan. Täällä julkiset kommentit on aivan uskomatonta ja mautonta laatua.
20  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: 7. huoneen kärjen transiitit? : 03.08.2009 18:41:11
Niin, kysymyhän on laadittu niin, että siinä mainitaan selvästi DC-kärkien asteluvut kera merkin. 8 astetta kauriissa pluton ylittäessä tarkoittanee yhä vielä konjuktiota ja 7 astetta oinaassa tarkoittanee sekstiiliä (uranus), vai olenko aivan pihalla? Samaan aikaan partnerilla on pluto lähestymässä neliössä DCtä.

Mielestäni kysymys oli harvinaisen selkeäsi muotoiltu. Samoin sieltä löytyy kaikki vastaukseen tarvittava info.

Yhdyn webcat63n ja hiltonin mielipiteisiin kirjoittamisen asiallisuudesta tällä foorumilla.
21  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Astro-TV : 29.07.2009 23:17:50
Uskomatonta, kuinka voi tulla mieleen verrata astrologian toimivuutta tai sitä, ettei tiedä miksi astrologia toimii, kännykän toimintaan. Siis, kännykän valmistajat kuten myös tekniikasta kiinnostuneet ihmiset aivan varmasti tietävät ja osaavat perustella miksi ja miten kännykkä toimii, vaikka kaikki siihen ei pystyisikään. Samoin kännykän toimivuus ei ole uskon asia. Tämän tason kommentit saavat astrologiaa epäilevät taatusti innostumaan!!!

Astrologia toimii luonnon lakien, planeettojen energioiden vuoksi. Vaikka asiaa ei planeettojen vetovoimilla voidakaan perustella, tähtikuviot heijastavat elämäntilanteitamme.

Mielestäni astrologia ei ole uskon asia, vaan se toimii, uskoo/haluaako sen hyväksyä vai ei.

Aina kannattaa myös pitää mielessä, että planeetat eivät ohjaa elämäämme tai esim. meidän vaikeutemme eivät johdu saturnuksen tai pluton haastavasta kulmasta syntymäkarttaamme vaan tähtikuviot ainoastaan kuvaavat tilannetta.
22  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 29.07.2009 00:05:36
Lainaus
jupiterin läsnäolon myös kuolemassa

Jupiter tuo usein kärsimyksen/sairauksen päätteeksi vapautumisen/armahduksen (release) kuoleman kautta ja onhan Jupiter "jumalallinen", spirituelli planeetta ja siksi vie meidät lähelle jumaluutta, jos kuoleman sellaisena nähdään (olemassa oloa jumaluuden läheisyydessä).
23  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: ennustus vai 'psyko'terapiaa? : 27.07.2009 18:20:57
Niin, omasta kokemuksestani tiedän, että monille asiakkaille on helpompi puhua ulkopuolisen henkilön kanssa. Ja varsinkin jos teemana on ihmissuhteet tai työelämässä ratkaisevan askeleen teko, niin usein sen parhaimman ystävän/ystävättären kanssa puhuminen ei ole kovin helpottavaa/auttavaa. En tarkoita, etteikö ystävät tarkoittaisi hyvää tai haluisi auttaa, mutta heillä ei aina välttämättä ole asiaan objektiivista näkökantaa.

Suurin osa konsultaatiosta menee automaattisesti dialogiksi, ei olekaan kyse siitä, että neuvonantaja monologia vetäisi. Ennen kaikkea astrologinen konsultaatio edellyttää mielestäni dialogia.

Lainaus
Toisen mielipide ja näkökulma antaa ihan uutta ulottuvuutta asiaan

Tuo on aivan totta. Ylipäätään on terveellistä ottaa huomioon muitakin katsantokantoja kuin vain se oma.

Eihän siinä ole mitään pahaa, että synkkyyden ja/tai tuskan hetkellä hakee tukea/lohtua/apua ulkopuolelta. Ja joskus elämässä ajautuu tilanteeseen, jolloin ei yksinkertaisesti näe asioita selkeästi. Nämä ongelmat tai tilanteet ei aina kestä pitkään, joten aina ei ole tarvetta esim. terapiaan. Lähestymistapojakin on useampia. Osa meistä pitää korteista lukemista tai astrologiaa luontevampana kuin esim. analyyttistä terapiaa. Siis, jokaiselle omaan makuun.
24  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Astro-TV : 27.07.2009 00:12:10
Lainaus
Peteriä vaikuttamassa, jotka ovat ihan ylisesti ja helposti tunnistettavia
persoonia siellä päin

missä päin?
25  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Astro-TV : 26.07.2009 23:11:42
Just, Astro + Peter + Wien = Peter Fraiss, simple as that  Wink
26  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Astro-TV : 26.07.2009 22:23:16
Lainaus
No yleisestihän tuo astro-tv on vähän tuollaista töks-pöksiä tuttuun suomalaiseen tapaan,
kun esiintymiskokemusta ei tule, kun muutoin pitää olla niin näkymätöntä, hajutonta ja vaatimatonta.
Mutta ei ne vastaavat ohjelmat kuule sen kummempia ole muissakaan maissa Wink
-yleisestihän ne on halvalla tuotettuja ja rahat, tai ainakin osa kerätään niillä maksullisilla puheluilla.

Jos tarkoitus on on olla täysin opetusohjelma, niin sehän on jo täysin erilainen ohjelmaformaatti,
joten vähän typerää valitusta tässä ketjussa. Tongue
Olkaa vain tyytyväisiä, että olette Suomeen saaneet -tosin aikaslailla jälkijunassa- moisen ohjelman,
kun parempaa kuitenkaan ei ole tarjolla -ainakaan vielä. Wink

Jösses, Sasha, toi on aivan uskomatonta snobbailua. Hast du es wirklich nötig?

Ohjelmaformaattihan on kaupallinen, puhelinastorokonsultaatioden myynnin edistämismielessä. Sama formaatti toiminee myös siellä päin maailmaa.

Peterin oppityttöjä?
27  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Astro-TV : 26.07.2009 17:12:17
Lainaus
Yksi juttu minua häiritsee! Se taulu siellä taustalla ok, mutta ne merkit! Sinisellä taustalla jotakin vaaleampaa. Siinä ei olisi suuri työ saada ne selvästi näkyviin!  knuppel2

Ole kanssasi samaa mieltä. Sama ongelma koskee vihreää väriä. Molemmat värit vaihtoon !

Aivan, valkoinen/vaalea tausta ja rajat tummiksi, se toimii!
28  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Astro-TV : 26.07.2009 16:03:55
Lainaus
Tosin nyt mietityttää, että mitäköhän on tullut suustaan päästettyä. Ilman muuta huomioin myös transitoivan Saturnuksen ja Jupiterin, ja pidän niitä myös hyvin merkittävinä, joskin painoarvoltaan erilaisena kuin esim. Plutoa.

Hei Kirsi!

Taisit sanoa, että keskityt transiiteissa Plutoon, Neptunukseen sekä Uranukseen. Muut olivat Juhannuksen aikaan höpöttäneet Kuun ja Venuksen transiittien vaikutuksista.

Toki olen samaa mieltä, että Pluton transiitti on painoarvoltaan erilainen, mutta Saturnus kyllä kuuluu mielestäni absoluuttisesti tärkeimpiin transiitteihin (planeetat Saturnuksesta Plutoon) ja huone, jossa se telmii, sekä sen tekemät ylitykset pitää ottaa joka konsultaatiossa huomioon.

Jännää, miten tämä formaatti toimii maassa kuin maassa.

Miksi ohjelma on Suomessa suunniteltu vain kesän ajaksi?
29  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Astro-TV : 26.07.2009 15:51:19
sorry, taas pakko kommentoida:

Lainaus
Välillä harmittaa se, kun "juontaja" häiritsee astrologin keskittymistä. Olisi todella hyvä, jos astrologi laittaisi kysyjän kartan seinälle. Se ei veisi paljoa aikaa, mutta suuri astroa ymmärtämätön yleisö saisi jotain myös nähdäkseen. Nyt merkit ovat jotain "salatiedettä" kartan vieressä. Moni ei edes tiedä, miltä uranuksen merkki näyttää.
                                                    Cry

Ideana TV-astro on loistava! PUHELINNUMEROT NÄKYVÄT RUUDUSSA.NIITÄ EI TARVITSISI TOISTAA KOKO AJAN.

Ohjelman tarkoitushan on myydä astro-linjan palveluita, siis saada linjalle enemmän käyttäjiä. Maailmalla tuo formaatti on käytössä jo pitkään eikä se numeroiden mainonta ketään häiritse. Itse huomasin heti kättelyssä, että juontaja höpöttää taktisesti kovin oivallisesti kontaktimahdollisuuksista samaan aikaan, jolloin astrologille annetaan soittajan syntymätiedot. Hieno homma ajan säästämisen kuten myös intimiteettisuojan kannalta.

Jälleen kerran, maailmalla vastaavissa ohjelmissa näytetään soittajien karttaa, koska siinä asiat konkreettisoituu katsojalle. Kartan voi leikata näyttöön niin, että syntymäaikaa ei näkyville tule.
30  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Astro-TV : 26.07.2009 12:22:34
Lainaus
Siksi ihailen niitä jotka sinne rohkenevat

Totta puhut, rohkeutta siihen tarvitaan. Ja faktaa on, että kokemuksen myötä itsevarmuuskin kasvaa. Toisille hitaammin, toisilla nopeammin.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 8