Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 107 108 [109]
1621  Astro special / Julkkiskartat / Vs: murhaajat : 24.09.2008 16:18:23
Verraten yleisiähän nuo kaikki mainitsemani asetelmat ovat - on kartan kokonaisuudesta kiinni saavatko ne konfiguraation laukaisevissa olosuhteissa yliotteen muusta persoonasta vai eivät.

Kääntöpuolena on, että sen sijaan että olisi itse murhaaja, voi aivan hyvin joutua myös itse uhriksi samaisten murhaavien tähtien alla. Tai sekä että (Plutoon liittyy itsetuhomoodi, jollainen on myös jokaisen solun sisällä.)

Veikkaanpa että myös uhrien kartoilta löytyy samoja "murha-aspekteja" kuin murhaajalla itsellään jos ovat samaa ikäluokkaa, sattuneesta syystä heillä aspektit ilmenivät kirjaimellisesti sisäänpäin eivätkä ulkoisesti kuten murhaajalla. (Olkoonkin, että joukkomurhaajilla on usein tapana lopettaa mission päätteeksi myös omat kärsimyksensä.)
1622  Astro special / Julkkiskartat / Vs: murhaajat : 24.09.2008 16:01:19
Jäi mieleen sen Virginia Techin ampujan nataalikartan Mars/Pluto-yhtymä, joka ilmeisesti aktivoitui silloisten transiittien aikana.

Jokelan ampujalla oli puolestaan joko nataalina tai transiittina Pluton kvinkunssi auringolle.

Sarjamurhaajille Pluton (tuhoaminen) sijainti 5.huoneessa (elämä) on jokseenkin tyypillinen asetelma.

Ero tavallisiin väkivaltarikollisiin tulee siitä, että Pluto symboloi massoja ja niiden kokemista uhkana, syö-tai-tule-syödyksi-mentaliteettia. Negatiivisesti asettunut Pluto nataalina/transiittina laukaisee joillakin tuon mentaliteetin.

En ole nähnyt vielä Kauhajoen ampujan karttaa joten varhaista sanoa onko tyypin kohdalla ollut vahvaa Pluton vaikutusta, kuitenkin ampujan asenteesta, kohteesta ja suunnitelmallisuudesta päätellen näin on. (Esim. vaikea Uranus-aspekti olisi liian hetken mielijohteesta kumpuava reaktio, kuten ehkä näillä avohoitopotilailla jotka iskevät kirvein ja puukoin sattumanvaraisiin ihmisiin keskellä kirkasta päivää, ja vaikea Saturnus olisi puolestaan vihaa järjestelmää kohtaan.)

Kuka saa kartan haltuunsa, voittaa arvauskilpailun. :Smiley
1623  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Pluton aspekteihin apua kaipaisin.. : 24.09.2008 15:37:35
Mitä muuten Kato Vega tarkoitat tuolla "Pluton yhtymästä Marsille kannattaa olla tarkkana. Se on kaksipiippuinen juttu, jossa on keskitettävä kaikki voimansa päästäkseen päämääräänsä tai muut kävelevät ylitse." ?

Ko. aspekti maksimoi ihmisen potentiaalin tavoitteiden saavuttamiseen, mutta sen vaikutus riippuu paljolti miten Mars on luonnostaan aspektoitunut kartalla. Pluto aktivoi tällöin Marsin itsensä lisäksi siihen kohdistuvat positiiviset kuin negatiiviset aspektitkin, eli nataalikartan Mars-aspekteja vilkaisemalla voit nähdä millaiset energiat saat puolellesi tai vastaasi Pluton transiitin aikana.

Minulla tuo transiitti on edessä muutaman vuoden kuluttua 3.huoneesta ja se heittää myös tuolloin sekstiiliä Merkuriukselle, sinänsä neutraalia enkä odota siltä mitään järisyttävää. Sen sijaan sen neliö asciin on hieman eri juttu...
1624  Astro special / Astro special / Vs: Missä merkissä mars luuhaa kartallasi? : 24.09.2008 15:22:30
Kauriissa ja 3.huoneessa. Liittynee lievään urheiluhulluuteeni (harrastan potkunyrkkeilyä) ja synkkään habitukseen.
1625  Astro special / Astro special / Vs: AstroTravel : 24.09.2008 08:05:52
Tuli eleltyä taannoin Hong Kongissa jossa meni Pluto/MC, ei järin rentouttavaa -sain kytät perään, lompsa nyysittiin ja sai alinomaa tapella katujengiläisiä vastaan.

Eipähän ainakaan ollut tylsää. :Smiley
1626  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Talouden ennustaminen astrologian avulla? : 24.09.2008 06:34:07
kuka sinua on neuvonut vai sinäkö itse?

Yama. :Smiley

1627  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 24.09.2008 06:28:39
Tervetuloa muuten palstalle Kato Vega! Lienetkö peräti ammattiastrologi?

Lähinnä pitkäaikainen pseudotieteiden harrastaja. En myöskään ole täällä uusi, palasin vuosien tauon jälkeen etsimään arkistoista vanhaa dataa. Sopivasti Merkurius-retron aikaan. :Smiley
1628  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 24.09.2008 06:05:54
Pidän itsekin näkymää oikein viihdyttävänä. Taustalla kun kerran on ratkiriemukas Saturnus-Uranus-Pluto-T-risti, sietää tulla hyvät juhlat ja eiköhän niitä yllätyksiäkin riitä.
1629  Astro special / Astro special / Vs: yksilöllisyys vs sosiaalisuus astrologian kautta : 23.09.2008 08:23:41
Mutta jos haluaa olla vapaa yksilö henkisesti...onko silloin irroittautuminen sosiaalisista rooleistaan tai niiden muuttaminen vapaavalintaisesti se ratkaisu?

Voiko ihminen tulla täysin vapaaksi ja yllätykselliseksi reagoimaan sosiaalisesti ilman planeettojensa tyypillisiä reagointitapoja?

Jos on, kartalla on siihen jonkinlaiset edellytykset.

Lainaus
Sitten kun kuitenkin ihmisen elämää ei voi kuvitellakaan ilman vuorovaikutusta toisten kanssa.

Kiinnostaisi näkemykset ja omat kokemukset tähän.....kuinka astrologinen minäkuvasi aktivoituu vai onko se mielestäsi aina vaikuttamassa, olitko vuorovaikutustilanteessa tai et...?

Joku ero siinä on, onko vuorovaikutuksessa vai ei. Mun on helpompi puhua tuhansille ihmisille ja tv-kameroille, kuin sanoa naapurille päivää, johtunee siitä, että massojen kanssa tekemisissä ollessaan psyyken introvertit osat unohtuvat jonnekin, mukaanlukien identiteetti ja "sisäinen minä". Lavahommissa niistäkin on hyötyä jos ne muistaa kutsua takaisin esiin ja projektoida valmiin kanavan kautta yleisöön.

Urheiluharrastuksissa nuo psyyken (merkkien, ja planeettojen) keskinäiset kontrastit on vähiten ristiriidassa ja enemmän yhteistyössä keskenään, silloin on hyvä meininki.

MC  rapu, MC:n hallitsija  aspect_con neptunus 3.huoneessa.
1630  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Pluton aspekteihin apua kaipaisin.. : 23.09.2008 07:23:39
Nuo ei ole muuten mitään pahoja, paitsi Pluton yhtymästä Marsille kannattaa olla tarkkana. Se on kaksipiippuinen juttu, jossa on keskitettävä kaikki voimansa päästäkseen päämääräänsä tai muut kävelevät ylitse.
1631  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 23.09.2008 07:05:53
Jonnekin tänne on arkistoitunut kokoelma lakkautetun Aquarius Ascending-sivuston tulkintoja, minneköhän ne ovat varastoituneet.

Toista peräkkäistä vuotta vesimerkki nousussa ja kuu 12.huoneessa, kuviot samat kuin 2004 ja 2006. Tässä on nyt selkeästi ajauduttu johonkin kieroon astrologiseen vorteksiin.
1632  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Talouden ennustaminen astrologian avulla? : 23.09.2008 06:46:06
Talousastrologia on aivan käyttökelpoiseksi osoittautunut työkalu sijoitustoiminnassa, sillä saa parhaimmillaan reippaasti etumatkaa markkinoihin nähden. Yleensä on ollut jopa niin, että uutiset ja asiantuntijat sitten toistelevat niitä havaintoja joita talousastrologialla voi tehdä vuosia aikaisemmin. Näin olen ainakin itse ajoittanut toimet osakemarkkinoilla ja hyvin on toiminut, sijoitustuloilla sitä on elämää rahoitettu. :Smiley
1633  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluto yhtymä Neptunus : 23.09.2008 06:16:57
niin ja neptunus mulla on syntymäkartalla jousimiehessä kolmoshuoneessa.[/color]

Sama täällä. Radikaaleimman tulkinnan mukaan elämässä saattaa tuon aspektin läsnäollessa muuttua kaikki, koska Neptunus ja Pluto kattavat olemassaolon äärimmäisen perustan, niin omituiselta kuin se kuulostaakin.

Jos ei kuitenkin pysytään ihan huonekohtaisissa muutoksissa, Neptunuksen ja Pluton hallitsemat huoneet tulevat yhtä ajankohtaisiksi kuin se missä itse yhtymä tapahtuu.

Mulla Neptunus hallitsee huonetta 5 ja lopetin transiitin aikana juhlimisen kun arki alkoi kärsiä siitä. :Smiley
1634  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Kuun Progressio! : 23.09.2008 06:01:10
Shocked Hui! Huomenna se alkaa-  kuu siirtyy sitten  skorpioni ja 10. huoneeseen. Vähän pelottaa tuo yhdistelmä, kun muutenkin työelämä on allekirjoittaneella ollut aikamoista vääntöä..aina..Mulla on myös  pluto vaaka MC.llä.

Progekuu ko. merkissä on vähintäänkin pahamaineinen, sen efekti riippuu kuitenkin paljolti miten paljon oma kartta tukee merkkiä ja huonetta progekuun siihen osuessa.

Progekuun aspektit ovat oleellisia, eli jos tuohon osuu trinejä ja sekstiilejä, odotettavissa on tavallista intensiivisempi vaihe uralla ja elämässä yleensäkin. Jos neliöitä ja oppositioita, voi seurata melko negatiivisen oloisia, shokeeraaviakin käänteitä, mutta ideana onkin kääntää ne edukseen. Progekuu skorpionissa mahdollistaa itsensä vapauttamisen kahlitsevista olosuhteista mikäli on vaihtoehdosta tietoinen, sen sijaan että antaa kaiken vain tapahtua ympärillään.

Ei ihan kympissä, vaan proge kuu aspect_con pluto aspect_con aspect_con askendentti skorpioni
1635  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Re: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 23.09.2008 05:20:58
[quote author]
Näin etukäteen: Vältelkää lainojen ottamista ja sijoitusten tekemistä 2008 alkaen jos investoinnin kohteena on jo olemassa oleviin suunnitelmiin perustuva tai jo rakenteille oleva infrastruktuuri tai mikään siihen liittyvä, koska sellaisen arvo tulee romahtamaan. [/quote]

Ennustus siis vuodelta 2005. Eli tässä sitä nyt koko maailma on seuraamassa laman etenemistä ja rautaesiripun laskeutumista. Totaalinen crunch nähdään 2009, kun Pluto on siirtynyt takaisin Kauriiseen, mikä jatkaa maailmantalouden romuttamista.

Vuotta 2012 voidaan pitää tilan kulminoitumisena - tragedia on jo takanapäin, status quo staattinen, ihmiset tottuneet olemaan leipäjonoissa jonottamassa kupongeilla. Jos vastaavat olosuhteet, joissa tyytymättömyys, ahdistus, pelko ja vallankumouksellisuus ovat tarpeeksi laajat, eli globaalit, seurauksena on kontrolloimaton katastrofi jota hallitukset yrittävät estää takertumalla toinen toistaan epätoivoisempiin keinoihin. Ja edelleen miljoonat ihmiset pakenevat etsimään elintasoparatiisia, jotka on todellisuudessa rajattu enää rikkaimmalle eliitille.

Ja sitten se rautaesirippu... Sad

Ihmiskunnan suurimmat muutokset on tehty katastrofien ollessa käsillä. Uuden aikakauden mukana mahdollisesti tuleva valaistuminen ei siis tule ilmaiseksi - se tulee vaatimaan tolkuttomasti ruumiita, kärsimystä ja täydellistä valtiotason perusremonttia, ellei suorastaan purkamista ja uudelleenrakennusta. Mittakaavan on oltava maksimaalinen havahduttaakseen mahdollisiman paljon ihmisiä, jotta voitaisiin edes puhua uudesta aikakaudesta.
Sivuja: 1 ... 107 108 [109]