Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Kulta-ajan tekijät / Aurinko - Rakentajat / Vs: Kommentteja Auringon rakentajilta : 09.02.2020 09:08:41
Hei!
Täälläkin yksi auringon rakentaja. Täysin samoilla merkeillä kuin tuikar. Mutta pysyn vain auringossa.

Töissä on kovasti uutta, ja kova vauhti päällä. Yksityisen puolella taas tuntuu, että tilanne seisoo.

Olen uniennäkijä. Harvakseltaan näin enneunia aikaisemmin. Nyt pitkän "kuivan kauden" jälkeen, unien näkeminen on kuitenkin vilkastunut. Taitaa jalostua.

Tsemppiä kaikille tulevaan!
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tarot-tulkintaa : 11.09.2019 17:56:21
Olikohan mun yv tullut edes läpi?  Koitan laittaa uudestaan.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen tarot-tulkintaa : 22.08.2019 10:27:01
Hep.
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 21.10.2018 04:28:32
Huhhuh! Olipas uni. Vielä 10min jälkeen sydän jyskyttää. Laitan tänne jos joku kommentoisi. Nimittäin uni ei taida tänä yönä ihan heti tulla.

Lähdin kesäiltana ulos metsään kävelemään koiran kanssa. Illma oli kaunis ja nautin kävelystä. Yhtäkkiä kuulin ääniä ja pysähdyin. Näin ihan lähellä ilveksen ja se tassullaan leikitteli lampaan (ajattelin että se on kauris, mutta se enemmänkin näytti lampaalta) kanssa. Piilouduin puunrungon taakse ja katselin näytelmää varovasti se takaa yrittäen olla ihan hiljaa. Samalla paikalle tupsahti myös kaksi ilveksen pentua. Eläinten ja minun oikealla puolella oli alaspäin viettävä rinne.Saalis katosi yhtäkkiä ja ilvekset alkoivat lähestyä minua. Ne eivät aluksi huomanneet minua ja lähestyivät verkkaisesti ja rentoina.

Kun ne olivat liian lähellä, astuin puun takaa esiin ja aloin metelöidä ja näyttää madollisimman isolta, jotta ne säikähtäisivät ja vaihtaisivat suuntaa. Ilvekset jatkoivat hetken lähestymistään, mutta sitten paikalle ryntäsi kaksi karhua vasemmalta ja Ilvekset pakenivat rinnettä alas karhut perässään.

Uskaltauduin lähestyä rinteen reunaa ja paikalle saapui karhujen jäljessä vielä vahempi mies metsästysaseen kanssa. Hänellä oli päässään stetsonityyppinen hattu ja hän pureskeli hammastikkua suussaan. Olemus oli erittäin rauhallinen ja hän totesi että tämä on ihan tavallista.

Katsoin alas eläinten perään ja näin alhaalla pienen kylän tapaisen. Yhdellä pihalla karhu huitais kettingissä olevaa mustaa koiraa tassulla niin, että se lensi ilmaan jäi hengettömänä maahan. Katsoin myös oikealle puolelle alas, sillä sieltäkin kuului kova meteli ja  siellä ratsastaja yritti hevosen selässä saada pillastuneen ratsunsa rauhoittumaan aitauksessa. Katseeni palasi takaisin oikealle ja näin kuinka karhu pakeni jo kaukana ja hävisi näkyvistä. Muita eläimiä ei enää näkynyt.  Tähän kohtaan sitten heräsin erittäin kiihtyneenä.


5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Offtopic : 07.01.2018 21:35:07
Ihanaa, jos ehdit katsoa myös minulle tulevasta vuodesta miltä näyttää.  smitten
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 11.07.2015 21:20:55
Olisin kiitollinen, jos voisit katsoa seuraavia asioita:

1) parisuhde, mihin ollaan menossa?
2) työasiat
3) oma talous, onko helpotusta tiedossa?

Rakkaudella kiitän.  smitten
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yhdessä tässä elämässä : 11.07.2015 21:12:16
Olin Juhannuksena vanhemmillani lomailemassa ja sain luettavakseni kirjan, jossa kerrottiin tämän ajan lapsista. En kerinnyt kirjassa kovin pitkälle , kun jouduin valitettavasti jättämään sen kesken ja palaamaan kotiin odotettua aikaisemmin.  Cry  En nyt myöskään muista kirjan nimeä. Kirjassa kuitenkin kerrottiin ADHD- ja muista diagnosoiduista lapsista ja heidän lahjakkuuksistaan ja kyvyistään. Sekä siitä, että monella lapsella olisi kyky keskustella telepaattisesti. Kirjan sisältää varmasti arvokasta tietoa sinulle. Toivottavasti se ohjautuisi käsiisi.

Olen iloinen, että olet kuunnellut sisintäsi ja saanut sen seurauksena hienon lahjan.  smitten

8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy neuvoja rakkauelämääsi liittyen, katson sinulle Rakkauden Enkelit-korteista : 24.09.2013 19:18:37
Minäkin toivoisin korttia nostettavan. Mitä halutaan antaa tiedoksi?

Kiittäen Harha  smitten
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kortit pöytään : 30.07.2013 17:05:10
Hei!

Kortin nostoa kaipaisin asuntoasioita ajatellen. Meinaa vähän stressata! Ja jos toisen saisi "yleisnäkymään".

Tuhannesti kiittäen: Harha smitten smitten

No minäpä taas nostelen, kun ei täällä muitakaan kortinnostelijoita näy.  Tänään mulla on pöydällä Rider Waiten Tarotkortit.

Asuntoasioihin sinulle nousi Lanttien 5, mikä on jossain pakassa nimettynä Huoli.  No huoltahan sinulla on tässä asiassa.  Ilmeisesti ihan taloudellinen huoli?  Kortti kertoo tapatumassa olevasta muutoksesta, jotain uutta on syntymässä vanhan tilalle.  Eli kyllä löydät asunnon, näin mielestäni kortti kertoo.  Älä pelkää, elämä pitää kyllä sinusta huolen.  Anna itsellesi mahdollisuus kokea jotain uutta ja tuntematonta.  Älä myöskään unohda sinulle läheisten ihmisten arvoa.

Yleisnäkymään sinulle nousi Sauvojen 4.  Siinä kortissä näkyy olevan pirskeet menossa!  Kortti kuvaa rauhaa ja tyytyväisyyttä sekä uusien asioiden aloittamista.  Ennen uuden aloittamista on tekemättömät työt saatettava loppuun.  Kortti kehottaa myös tekemään vain sellaisia asioita, jotka todella ovat sinulle tärkeitä ja joista pidät.  Ennen kaikkea, nauti elämästä!


Edelleenkin tuhannesti kiitoksia. Luin vasta nyt mitä kortit ovat kertoneet, ja tippa tuli linssiin.  smitten Eilen illalla just saatiin tietää , että asunto olisi löytynyt. Kunhan vaan näistä stressaavista kauppa kuvioista ja asioiden järjestelystä selvitään, niin hallelujaa!!

 Toivoin niiiiiiin paljon ennen tänne tuloa, että olisi joku, joka sanoo, että kaikki menee hyvin.  Ja vóila!   "Älä pelkää, elämä pitää kyllä sinusta huolen."  Kiitos! Kiitos! Kiitos!
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kortit pöytään : 23.07.2013 20:17:39
Hei!

Kortin nostoa kaipaisin asuntoasioita ajatellen. Meinaa vähän stressata! Ja jos toisen saisi "yleisnäkymään".

Tuhannesti kiittäen: Harha smitten smitten
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Voiko kuolleen "henki" vanhentua? : 18.07.2013 20:05:51
Olen kuullut meedion käyttävän termiä 'henkimaailmassa kasvanut'. Kyseessä oli myös kohtuun menehtynyt lapsi. Eli kyllä pitäisin hyvinkin mahdollisena, että tämä tyttö voi olla se naapurin vauva.

Oletteko kysyneet onko hänellä jotain asiaa?

Itse en siis ole tyttöä nähnyt. Tarkemmin kun miettii, niin kyllä mullakin tulee yksin ollessa tunne, että joku on lähellä tai katsoo, jos olen vaikka suihkussa ( on yläkerrassa).Alakerrassa ei tuota tunnetta ole tullut. Nuorempi poika 7v on jo muutaman vuoden ajan tosiaan puhunut, että makkarista tuijottaa tyttö. Mutta hänkin on puhunut tytöstä meidän sukulaistyttönä, joka kuoli aika heti synnyttyään. Olen yrittänyt sanoa pojille ettei tarvitse pelätä. Ja että voi sanoa sille ettei halua nähdä sitä jos pelottaa. Tai jotain sellaista.

Mies on nyt saanut suunsa auki asiasta. On kyllä joskus maininnut, ettäjoku käy kutittelemassa jalkapohjista yöllä, mutta on tainnut jännittää miten minä asiaan suhtaudun. Nyt kun olen viime vuosina avautunut omista enkelikokemuksista, niin uskaltautu kertomaan tästä tarkemmin. Olen aina vähän ihmetellyt kun jos hän menee ensin ylös nukkumaan ja minä vasta myöhemmin niin huoneessa on täys valaistus päällä.Eikä tosiaan yksin ollessaan nuku ylhäällä. Nyt ymmärrän senkin asian. Mies oli tosiaan vasta kysynyt tuota nimeä, ja onpa joku yö tainnut kutsua viereen nukkumaan, kun on kuikuillut ovella. Sen jälkeen oli kuulemma ollut jonkun aikaa poissa.

Mies on  nyt reissussa ja asiasta keskustelu jatkuu, kun palailee takaisin.
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Voiko kuolleen "henki" vanhentua? : 17.07.2013 19:33:28
Kiitos Yep!
Pitääpä yrittää kysellä tuolta.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Voiko kuolleen "henki" vanhentua? : 16.07.2013 19:09:36

En tiennyt miten muotoilla aiheen, mutta yritän paremmin kertoa tilanteen.
Olemme asuneet  70-luvulla rakennetussa kaksikerroksisessa rivitaloasunnossa n.9 vuotta. Rakennuksemme kaikki 5 asuntoa ovat samanlaisia, ja niissä on makuuhuoneet yläkerrassa.

Koko täällä olomme ajan lapset eivät ole suostuneet jäämään yksin yläkertaan, tai edes hakemaan yksin jotain asiaa huoneestaan. Vanhempi poikamme on sanonut jonkun tuijottavan häntä ylhäällä ja nuorempi on monesti sanonut, jonkun tytön katselevan meidän vanhempien makuuhuoneesta.

Jokinaika sitten meillä kävi vieraita, jotka ottivat puheeksi, olisiko yläkerrassa jotain poikkeavaa, kun eivät saaneet kunnolla nukutuksi.
Siinä mieskin sai aukaistua suunsa ja kertoi nähneensä n.8-9 vuotiaan tytön moneen kertaan. Tyttö kurkistelee ujosti makuuhuoneen ovelta. Mies nukkuu huonosti yläkerrassa, ja jos on yksin kotona yötä niin siirtyy sohvalle nukkumaan, juurikin tämän tyttösen takia.

No tuumailin, että pitäisi kysellä kauimmin asuneilta naapureilta, onko asunnossamme tapahtunut jotain. Mies olikin sitten kysässyt yhdeltä naapureistamme, tietääkö onko jotain tapahtunut jollekin lapselle meidän asunnossamme. Ei muistanut muuta , kuin että yhden asunnon päässä meistä on jonkun aikaisemman naapurin lapsi kuollut loppuvaiheessa kohtuun 19 vuotta sitten. Naapuri oli muistellut nimeä mikä vauvalle oli ollut tarkoitus laittaa nimeksi, mutta ei ollut muistanut. Mies oli silloin kysäissyt oliko se Lotta, jolloin naapuri oli ihmeissään tuumannut, että oli. Mies on jossain vaiheessa nimeä tytöltä kysäissyt ja saanut kyseisen nimen vastaukseksi.

Olisiko siis mahdollista, että tyttönen olisi tämä vauva? 

14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoja syksy 2012 : 29.10.2012 22:01:00
Olisin mielelläni mukana huomisessa energiahoidossa.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 29.10.2010 11:43:45
Kiitos eilisestä. Vähän meni tuntemukset ohi, kun olin autoa ajelemassa. Mutta tänään koetetaan paremmalla onnella rauhoittua. Minä ja lapset (2kpl), otamme hoitoa vastaan.
Sivuja: [1] 2 3