Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: RAKKAUDEN RASTIT KARTALLA : 16.08.2008 12:24:53
Emmä teitä hulluina pidä. Ois pitäny kirjoittaa "sekoja". Johtuu siitä kun en tunne astrologiaa yhtään niin tuntu hassulta niinkuin uudet asiat yleensä jos ne on positiivisia.
2  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Mitähän tälläinen unitarkottaisi? : 15.08.2008 20:57:47
Se aarre on varmaan jo haudattu tai löydetty. Enkä mä varmaan valmentajan lähettyviltä aarretta löytäny kun jalkapallo loppu siihen kun vedin valmentajan poikaa turpaan joka pelas samassa joukkueessa kun ärsytti mua. Mitenkä me ollaan sitten astro kaksosia? Mulla on paljon muitakin unia vielä mitä kirjoittelen tähän uni palstalle ehkä sit. Miks muute pyysit anteeksi?
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Jumaloin jousimies miehiä : 15.08.2008 19:31:48
Mä oon jousimies mun äiti on ja mun pikkuveli on vesimies Grin . Omat suhteet naisiin on ollu lähes aina Jousinainen :Smiley ja kaks vuotta vanhempi tai nuorempi. Oman ikäisten kanssa ei niin innaa muuta kuin kaveripohjalta laugh



 smitten

 buck2
4  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / kenen kanssa jousimies tulee toimeen? : 15.08.2008 19:22:00
-
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: RAKKAUDEN RASTIT KARTALLA : 15.08.2008 19:11:32
Te ootte ihan sekoja   2funny seitsemäs huone? Shocked mutta hyvälle tuulelle tosta ainakin tuli Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Unet / Mitähän tälläinen unitarkottaisi? : 15.08.2008 18:59:39
Joskus 8 vuotias ollessani näin tälläisen unen(nyk. 18 v): Olin koulun kentällä jossa pelasin jalkapallojoukkueenikanssa yleensä. Sitten siinä oli semmoinen jännä tunnelma mikä ei oikeasti kentällä koskaan ollut. Hautasin valmentajan kanssa tai en muista kumpi enemmän katsoi ja kumpi hautas, mutta niin kentälle joitain jalokiviä tai sitten otimme niitä pois ja valmentaja selitti niistä jotain. Tää on sinällään jännä uni kun muistan sen vieläkin. Jotain muuta erikoista tässä oli en vaan muista muuta kun ton kohdan.

Nykyjään en näe oikeestaan unia vaan ajattelumaista se on. Tai näen unia mutta ne ovat liki samoja asioita mitä päivisin haaveilen ja pohdin.
7  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Voiko silmien väri muuttua? : 15.08.2008 18:39:57
Musta tuntuu tai mä tiedän kun palaan kotiin käymään niin mun silmienväri muuttuu tummanruskeaksi. Yleensä se on ruskeen ja sinisen sekoitus. Joskus myös muualla kuin kotona tumman ruskea. Silmien väri muuttuu olotilan mukaan ainakin joillakin ihmisillä ja silmä elää, joillakin silmä on täysinmatta pintainen mutta samalla henkilöllä se voi muuttua tietyissä tunnetiloissa. Esimerkitsi kun olet herkkäuskoinen niin sut tunnistaa sinisistäsilmistä ja siks on helppo huijata Cheesy. Eikai se ihan noin ole mutta kai toi "sinisilmäinen" siihen johtaa
Sivuja: [1]