Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 3 4 [5]
61  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Horoskooppimerkit ja miehekkyys : 01.06.2008 16:10:39
Tätä sivusin jo Kiira Korpi-ketjussa, nimittäin syntymäkarttaa ja sen vaikutusta miehekkyyteen. Täältä löytyvä syntymäkartan teko-ohjelma kertoo lopussa kuinka moni kymmenestä planeetasta on syntymähetkellä maskuliinisen merkin ja kuinka moni femiinisen merkin kohdalla. Itselläni meni siten, että maskuliinisia merkkejä löytyy 7 ja femiinisiä 3 eli minun pitäisi siten olla ihan keskimääräistä miehekkäämpi. Kertokaa toki muutkin, millaisia tuloksia tuo ohjelma antoi!
62  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Keltainen tähti : 01.06.2008 16:01:09
Täällä ilmottautuu tähtijoukkoon Keltainen Rytminen Tähti :Smiley smitten
Sama kuin minä  Smiley
63  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Kiira Korpi : 01.06.2008 15:54:53
Kiira Korven syntymäkartta on ainakin minulle mielenkiintoinen, sillä olen häntä ainoastaan 13 päivää vanhempi, joten luulisi syntymäkartan olevan melko samanlainen. Tätä pohtineena päätin tehdä hänen syntymäkarttansa eräällä ohjelmalla. Näin menevät planeetat:
Aurinko Vaa'assa
Kuu Oinaassa
Venus Leijonassa
Mars Oinaassa
Jupiter Kaksosissa
Saturnus Jousimiehessä
Uranus Jousimiehessä
Neptunus Kauriissa
Pluto Skorpionissa

Merkit maskuliininen 8
Merkit feminiininen 2
Merkit aloitteikkuus 5
Merkit vakaus 2
Merkit joustavuus 3
Merkit tuli 5
Merkit maa 1
Merkit ilma 3
Merkit vesi 1

Planeetat ovat kahta poikkeusta lukuunottamatta samoissa kohdissa kuin minulla, aurinkomerkki sekä kuumerkki ovat nimittäin ainoavat eroavaisuudet. Nousumerkistä ei ole tietoa koska ei ole syntymäkellonajastakaan. Merkkien perusteella luulisi olevan kyseessä aika miehekäs nainen. Kieltämättä kävi omankin itsetunnon päälle tuo, sillä omassa kartassani on maskuliinisia merkkejä 7 ja femiinisiä 3  tickedoff
64  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Nousevamerkkisi : 01.06.2008 15:00:13
Skorpioni.
Eräässä horoskooppikirjassa nousevia skorpioneja luonnehditaan teräväkatseisiksi, provosoiviksi, tunteita toisissa herättäviksi ja jopa riitaa helposti haastaviksi. Myös salamyhkäisyydestä puhutaan nousevan skorpionin kohdalla. Kaipa nuo edes jonkin verran kuvaavat minua. Pitänee kysyä muilta löytyykö minusta tuota niin sanottua "salaperäisyyttä"

Ilmeisesti nousumerkki alkaa vasta n. 30:n ikävuoden tienoilla vaikuttamaan? Minun tapauksessani siis n. 10 vuoden päästä. Kuitenkin olen jossain määrin jopa ylpeä siitä että nouseva merkkini on skorpioni enkä sitä mielellään vaihtaisi.
Sivuja: 1 ... 3 4 [5]