Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 2 [3] 4 5
31  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Neptunuksen transiitit : 12.02.2010 20:43:54
neptunus aspect_sex saturnus ohitus omalla kohdallani tapahtuu ensi yönä, ja transiitin läsnäolon kyllä huomaa! Huomattavasti mukavampi transiitti kuin  neptunus aspect_squ askendentti joka minua kiusasi tuossa pari vuotta, ja viime marraskuussakin Neptunus perääntyvän liikkeensä takia kävi aika lähellä (n. 1,5 asteen päässä) nousumerkkini tarkkaa neliötä.

Kokemuksen perusteella voi sanoa että ero näillä kahdella transiitilla on kuin yöllä ja päivällä.  neptunus aspect_squ askendentti transiitin aikana huomasi olevansa normaalia herkempi, ja laiskempi, koulupäiviä tuli tuossa marraskuun tienoilla jätettyä väliin pelkästä lintsaamisen ilosta, ja armeija-aikana, jolloin tuo planeettaohitus tapahtui monta kertaa, ei työnteko, eli vaunujen huolto juurikaan kiinnostanut. Transiitin aikana saattoi herkästi ilman syytä kuvitella että kaikilla olisi jotain itseään vastaan. Ote todellisuuteen oli todella surkea. Vainoharhaisuutta, paniikkihäiriöitä... Samalla oli kova taipumus paeta todellisuutta usein, alkoholilla. Toki  neptunus aspect_sex saturnus transiitinkin aikana viina maistuu, mutta sinä aikana pystyy olemaan vaikka kuukauden ilman, jos niin päättää. neptunus aspect_sex saturnus transiitin aikana ote todellisuuteen tuli takaisin, ja meni jopa normaalia vahvemmaksi. Sana käytännölisyys kuvannee aika hyvin tuota transiittia, ja tänä aikana osaa tyytyä todella vähään, tuhlailevaisuus on normaalia vähäisempää, sitä tyytyy vähään ihan mielellään. Vaikeuksien käsitteleminen on huomattavasti helpompaa, ja on sekä sisäisesti että ulkoisesti rauhallisempi.

Onko kenelläkään muulla kokemusta näistä kahdesta transiitista?
32  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: jupiterin transiitit : 09.02.2010 21:45:06
 jupiter aspect_opp uranus
Career choices, the obvious path that is opening up for you, may grate against your own sense of freedom and independence. Success and security at the expense of originality may be too great a price to pay. Some middle road could be found.

 jupiter aspect_opp merkurius
Oppositionortunities and obvious career decisions may go against your ideas on the subject. These easy solutions and possible alternatives may be a challenge to the way you think. Communication about your job may be difficult now.

 jupiter aspect_opp pluto
Your career choices may go against your own sensitivity and need for change and growth. You may have to struggle to balance these two real needs: success on one hand and personal growth on the other. This should be an interesting balancing act.

 jupiter aspect_tri neptunus
You will prosper by pursuing your ideals and most deep-seated dreams of how life could be. Don't be afraid to project that image, make those dreams real. Ideas of group cooperation and communion (mass images) could further your career.

 jupiter aspect_squ keskitaivas
Your career is in flux, and you may be spending too much time on your own or with friends. Job and family may be suffering from a lack of attention. The way you live, and perhaps your career and basic life direction, may be changing.

Itselläni taas on menossa  jupiter aspect_squ jupiter (12.2.)  jupiter aspect_sex neptunus (18.2.) ja  jupiter aspect_tri pluto (4.3.) Tuo  jupiter aspect_squ jupiter todellakin tuntuu tällä hetkellä, kun lukee sen tulkintatekstin ja vertaa sitä tositilanteeseen tällä hetkellä.
33  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 02.01.2010 21:51:58
Oletteko ajatelleet Pluton kiertoa syntymäkarttaanne nähden ja sitä miten se on syntymäkartalla jo kulkenut, varsinkin yhtymiä, mitä silloin on tapahtunut ja miten niistä on selvitty.
Olen, ja olen jopa kirjoittanut ne ylös. Noista eri transiiteista löysin vain kaksi negatiivista,  pluto aspect_opp jupiter ja  pluto aspect_squ aurinko Pluto-oppositio-Jupiterista en muista mitään mutta  pluto aspect_squ aurinko tuntui hankalalta ajalta, varsinkin kun samaan aikaan oli menossa  neptunus aspect_squ pluto

Positiivisia transiitteja sensijaan on ollut kiitettävästi, merkittävimmät lienevät  pluto aspect_con saturnus ja  pluto aspect_con uranus Nuo molemmat osuivat lukioajan loppupuolelle, ja olivat omiaan motivoimaan koulunkäyntiin.

Seuraavat kolme Pluton transiittia ovat:
 pluto aspect_con neptunus
 pluto aspect_squ mars
 pluto aspect_sex pluto
34  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 31.12.2009 03:54:47
 pluto aspect_con neptunus
Jaahas, tässä muutaman päivän kuluttua Pluto on jo alle neljän asteen päässä Neptunukseni yhtymästä. Huhtikuun alussa ennen kuin Pluto aloitti perääntyvän liikkeensä, matka oli n. 4,05 astetta, neljän asteen raja ei mennyt rikki ollenkaan mutta kohta se menee. Kieltämättä on tässä viime aikoina ollut sellainen olo että jotain suuria muutoksia on tapahtumassa, kuitenkin lähinnä positiivisia, onhan sentään kyse yhtymätransiitista. Vastaavasti kun muistelen maalis-huhtikuuta, muistoissa on jonkinlaista selittämätöntä "taikaa" tai sitten vain kuvittelen.
35  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Albert Einstein : 26.11.2009 22:05:06
Kun katson tuota syntymäkarttaa niin aivan ehdottomasti silmääni pistää ensimmäisenä tuo  merkurius aspect_con saturnus -aspekti.

Lainaus
Yhtymä Merkurius - Saturnus yhtymä
Yksilöllisyytesi kumpuaa syvältä ihmisyyden alkujuurilta, olet ajattelija ja tiedemies. Parhaimmillasi olet pohtiessa tieteellisiä teorioita, metodeja ja harkintoja. Voit aloittaa pitkän projektin ja antautua sille täysin sydämin niin pitkäksi aikaa, kuin on tarvis - vaikka koko iäksesi. Olet hyvä toimimaan organisaatioissa, joissa sinulla on mahdollisuus edetä tunnollisuutesi ja ahkeruutesi ansiosta. Vaikka tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa, pidät eniten rauhallisista hetkistä muutamien hyvien ystävien seurassa.
Sinulla on selkeä ote ympäröivään maailmaan.
Eikös sovikin Einsteiniin?  laugh
36  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 26.11.2009 18:25:25
Viimeksi olivat  pluto aspect_con saturnus ja  pluto aspect_con uranus

Seuraavana näyttäisi olevan vuorossa  pluto aspect_con neptunus ja tuosta tarkka planeettaohitus on vuonna 2011. Tällä hetkellä Pluto on n. 5 asteen päässä sekä Uranuksen yhtymästä että Neptunuksen yhtymästä, eli ei Pluto juurikaan vaikuta elämään tällä hetkellä...
37  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 17.11.2009 16:41:24
Jaa Uranuksen transiiteista? Voin sanoa että ei hyvältä näytä  laugh
Viime vuonna sain tutustua  uranus aspect_opp aurinko -transiittiin ja mikä pahinta, transiitti päätti osua kohdalle juuri samaan aikaan kun olin armeijassa. Vapauden tarpeen tuova transiitti silloin kun vapautta ei juuri ole  2funny Uranus seikkaili Kaloissa 15-22 asteen tienoilla inttivuoteni aikana ja aurinkoni on Neitsyessä 20 asteen kohdalla.

Sentään lohdutuksena pääsin kokemaan  uranus aspect_tri askendentti -transiitin ja tämä ehkä hieman tasapainotti tilannetta. Nousumerkkini on Skorpionissa 22 asteen kohdalla.

Tänä päivänä Uranus näyttäisi olevan Kaloissa 22 asteen kohdalla, ja itseasiassa alle asteen etäisyydellä nousumerkkini tarkasta kolmiosta ja lähestulkoon tasan kaksi astetta on matkaa aurinkomerkkini oppositiokohtaan, onneksi mikään ei rajoita vapauttani tällä hetkellä Cheesy. Parin viikon päästähän Uranuksen perääntyvä liike lakkaa ja pääsen  uranus aspect_opp aurinko lopullisesti eroon, vaikkakin kyseinen tarkka planeettaohitus tapahtui viimeisen kerran tämän vuoden helmikuussa.

Ei kuitenkaan helpota alkuunkaan, sillä tulevaisuus tuo tullessaan seuraavat transiitit:
 uranus aspect_squ saturnus
 uranus aspect_squ uranus
Itseasiassa olen jo noistakin päässyt "nauttimaan" sillä  uranus oli pisimmillään Kaloissa ennen perääntyvää liikettään kesä-heinäkuun vaihteessa, oli Kaloissa n. 26,38 asteen kohdalla. Itselläni on  saturnus Jousimiehessä 26,05 asteen kohdalla ja  uranus Jousimiehessä 27,04 kohdalla joten kokemusta noistakin jo on. Eli yhdestä hankalasta Uranus-transiitista on päästy eroon, ja kaksi tulee tilalle  2funny Joltakin astrosivulta tosin luin että  uranus aspect_squ uranus olisi "aikuistumistransiitti"

Maailmanlopun vuonna 2012 näyttäisi tulevan:
 uranus aspect_sex jupiter
 uranus aspect_tri venus
 uranus aspect_squ neptunus
38  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: oikeudenmukaisuus : 14.11.2009 21:29:34
No höh, luin muutamia ensimmäisimpiä viestejä ja tulin kysymykseen, että olenkohan jokin oikeudenmukaisuuden lähettiläs?  Grin
 kuu aspect_con merkurius  vaaka
 saturnus aspect_con uranus  jousimies
39  Astro special / Astro special / Vs: Yhtymat syntymakartalla : 14.11.2009 21:23:24
Löytyy vain kaksi:
 kuu aspect_con merkurius  vaaka
 saturnus aspect_con uranus  jousimies
40  Astro special / Astro special / Vs: Minkäslaisia aspekteja teillä on? : 13.11.2009 21:24:27
Seuraavanlaisia aspekteja löytyy, lista otettu tältä sivulta Laitoin tarkkuusjärjestykseen:
 venus aspect_sex jupiter 0,27 astetta
 saturnus aspect_con uranus 0,59
 aurinko aspect_sex askendentti 1,26
 mars aspect_squ neptunus 1,52
 kuu aspect_con merkurius 2,04
 venus aspect_tri mars 2,56
 neptunus aspect_sex pluto 3,11
 mars aspect_sex jupiter 3,23
 venus aspect_squ pluto 4,15
 aurinko aspect_squ saturnus 5,14
 kuu aspect_opp mars 5,56
 merkurius aspect_opp mars 7,59

4 sekstiiliä
3 neliötä
2 yhtymää
2 oppositiota
1 kolmio

Eniten aspektoitunut on Mars, 5 aspektillaan, vähiten sensijaan Uranus ja nousumerkki, molemmat vain kerran.

Hyödyllisimmiltä kuulostaisivat mielestäni aurinko aspect_sex askendentti, kuu aspect_con merkurius ja saturnus aspect_con uranus Sensijaan hankalimmilta näyttäisivät  mars aspect_squ neptunus ja  kuu aspect_opp mars Mielestäni parhaiten aspektoitunut on ehdottomasti Jupiter ja huonoiten Mars.

Mitäs mieltä muut ovat, mitkä ovat hyödyllisimmät ja mitkä haitallisimmat aspektit???
41  Astro special / Astro special / Vs: Mitä merkkiä kartallasi on vähiten? : 13.11.2009 20:54:06
Tutkailin ainoastaan planeettojen sijainteja, en huoneenkärkiä enkä muita vastaavia. Sekä härkä, rapu, vesimies että kalat loistavat poissaolollaan. Kerran minulle sanottiinkin ettei syntymäkartalla ole yhtään "herkkää" merkkiä  Cheesy
42  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 06.11.2009 21:20:15
Jokin aika sitten menivät ohitse sellaiset transiitit kuin  saturnus aspect_squ saturnus ja  saturnus aspect_squ uranus tosin ensi kesäkuussa Saturnuksen perääntyvän liikkeen takia käyvät vielä aika lähellä  saturnus ja  uranus neliötä, mutta ei tee ohituksia.

Seuraavana näyttäisi olevan vuorossa  saturnus aspect_tri jupiter
43  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Miten koet uranuksen kartallasi? Miten se on sinulla aspektoitunut? : 23.10.2009 23:41:47
Uranus Jousimiehessä
Ujo ja herkkä jousimies on toisaalta rohkea ja eloisa.

Saturnus yhtymä Uranus
Tiedät, kuinka erilaiset tilanteet hallitaan. Etenet itsepintaisesti haluamaasi suuntaan. Olet hyvin tuottelias ja aikaansaava ja saadessasi jonkun ajatuksen päähäsi viet tahtosi loppuun saakka.
Sitovuutesi voi olla ahdistavaa.
44  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: saturnuksen transiitit : 28.07.2009 19:32:39
Tällä hetkellä on:
 saturnus aspect_con aurinko
Lainaus
136 Conjunction Saturn - Sun

Positive aspect: You will be strong-willed, decisive, persistent. Your sense of responsibility will increase. You will be rewarded for the work you have done thanks to your application and efficiency. You will not have any big problems, life will be quiet and without anything unforeseen. You will have a good job, you will be loyal and honest and will be appreciated by your superiors for your qualities.
Tarkka planeettaohitus on joskus elokuun puolenvälin tietämillä. Kieltämättä vastuuntunto tuntuu vain voimistuneen päivä päivältä, harmi vain sitä kun tuo transiitti loppuu, tulenko taas laiskaksi  Cheesy
45  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Herkkyys ja haavoittuvuus : 14.07.2009 22:57:43
Oma veikkaukseni on että seuraavat planeettasijaintisi ja planeettojen väliset aspektit vaikuttavat asiaan:
 aurinko kalat
 saturnus kalat
 pluto neitsyt

 aurinko aspect_opp pluto
 kuu aspect_squ neptunus
 jupiter aspect_opp neptunus
Sivuja: 1 2 [3] 4 5