Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 55
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 19.07.2011 14:12:41
Minä näin erikoisia unia, ihan unen ja valveen rajamailla.  Muistan, koska havahduin vielä hereille.

Maassa makasi valtavan iso valkoinen koira.  Ensin luulin sitä oikeaksi, eläväksi, mutta se taisikin olla patsas.  Sen mahan kohdalla oli aukko, kuin luola, ja se oli niin iso, että ihmiset mahtui sinne aukkoon seisomaan.  Sieltä tuli ihmisiä vaikka kuinka paljon.

Toinen häivähdys:  olin rannalla, se oli kuin lahdenpoukama.  Vedessä näkyi vana, niinkuin laiva tai iso vene olisi juuri mennyt siitä.  Mitään alusta ei kuitenkaan näkynyt, ja mietin, että miten ihmeessä tuo vana näkyy noin kauan, miksei se sekoitu ollenkaan muuhun veteen.
Aika erikoisia,enteellisiäkin.Jos ajatellaan koiraa,valkoista koiraa,voisi olla ystävä,vilpitön,joka on joskus hiljainen,mutta sisällään on paljon monenlaista,monenlaisia elämän vaiheita.Kuten ne ulos tulevat ihmiset,jotka voisivat kuvata monenlaisia asioita,ja tapahtumia.Sinulla kykyä nähdä ne.
Unen ranta,myös muutoksia tuova.Lahdenpoukama,kuin rauhallista seesteistä elämää.Katsot tunteittesi vettä,johon on jäänyt jälki jostain koetusta.Katsot sitä siellä rannalla turvassa,ja se ei sekoitu enää tunteisiisi.Vanan tehnyttä alusta ei näy.       Smiley     
2  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 19.07.2011 13:37:39
Olen leiponut ja leivon edelleen tuleviin häihin(en omiin huom!)Kaaso antaa täsmällisiä ohjeita,ja huolehtii etten polta uudestaan karrelle mitään.     

         

                        Mitä on ruispulla ?   Tai hulikakku?
3  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 19.07.2011 13:04:53
Unessa mulla oli joku sairaus minkä takia olin pää lavuaarin yllä ja nenästäni vuoti ulos hirvittävä määrä ensin oranssia, sitten sinistä, ja lopulta violettia nestettä Shocked Mulla oli unessa myös siinä vessanpöydällä 'käyttöohje'/opas missä kerrottiin mitä minkäkin värinen neste tarkoitti. Unessa ajattelin että ne on jotain aivonesteitä Cheesy

Tappelin unessa myös veljeni kanssa. Löin häntä ja sitten tää meni siitä valittamaan äidille ja äiti käski veljeäni lyömään mua takaisin. Itse sitten suutuin siinä lisään ja ruhjoin veljeä oikein kunnolla.... :d

En muista kumpi näistä unista tapahtui ensin, mutta voisiko joku valaista mulle mitä toi värineste-juttu meinaa? Liittyykö chakrojen toimintaan jotenkin?




---

Hmm.. Tutkin nyt hieman tuon oranssin värin merkitystä. Sakraalichakra, mikä sijaitsee alavatsan kohdilla on väriltään oranssi. Ja eilen oli kyllä niin mukava ilta että koko ajan tuntui perhosia olevan tuolla vatsassa : D Lisäksi mulla oli just kirkkaan oranssi muovimuki mistä nautiskelin hyvää juomaa. Eilen myös päivällä hemmottelin itseäni kuorimalla ihon itse hunajasta, sokerista ja oliiviöljystä tehdyllä seoksella Cheesy

Ja nuohan liittyvät vissiin juuri tuohon sakraalichakraan (: Tutkinpa myöhemmin sitten noita kahta muuta väriä (;

---
Pienen tutkinnan jälkeen huomasin että se sininen neste saattais viitata sitten tuohon ostachakraan joka on väriltään just sellanen indigon sininen ja violetti neste kruunuchakraan :p

Olikohan nää chakrat olleet jotenkin tukkeessa tjn? :p
Voivat hyvinkin viitata chakroihin,varsinkin,kun omat ajatukset ovat sen oivalluksen tehneet.
Jos chakrat ovat oleet tukossa,niin unessa ne suorastaan virtasivat näkysälle väreineen päivineen.      Smiley
4  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 19.07.2011 12:35:42
Olin äitini (jo kuollut) uudessa asunnossa, kerrostalossa. Upea huoneisto. Ihmettelin, että ei ennen olekaan asunut näin komeasti. Lähdin ulos ja löysin takapihalta naisen, joka makasi jonkun lumppukasan päällä. Kysyin mikä hänellä on. Hän sanoi, että on niin järkyttynyt, että tuli kamala väsy. Sanoin, että hän voi nukkua rauhassa, minä istun vierellä. Minäkin olin nukahtanut. Kun heräsin, meidän molempien päällä oli lempeä lumi. Herätin lumen alta naisen ja hän hymyili minulle, sanoi, että on paljon parempi olla. En löytänyt enää äitini asuntoa, kun lähdin etsimään. Luovuin ja etsin ruokapaikan.

Esmis,on kuin kulkisit muistoissa äitisi luokse,näet upeita puolia siellä,ehkäpä äidissä olleita asioita,myös itsessäsi äitinä.

Löysit naisen,kuin osan itseäsi,joka oli järkyttynyt,ja väsynyt.Joskushan voi olla tunne,että haluaisi nukahtaa hetkeksi vaikkapa lumen alle,joka on lempeä,pehmoinen.Sitten ,kuin herätit itsesi hymyilevänä.Jotakin levännyttä parempaa varmaan tulossa.
Et löytänyt enää äitisi asuntoa.Taakse on jäänyt paljon,jota ei ehkä tarvitsekkaan löytää,ei palata takaisin. Luovuit.Lähditkin ja etsit henkistä ravintoa,löysit sen paikan josta saat kaipaamaasi.
Tällaista tuli mieleeni..       Wink
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: massakaukoparannus : 18.07.2011 01:44:33
Kiitos Ippuska onnitteluista.  Kuitenkin asia on niin,että Tommin äiti on ollut mukana vauvanodotuksen vuoksi ja ilmoitin syntymästä tässä topicissa tietysti,kuten palautteita annaame.En ole tarkoittanut myöskään pitää tätä bloginani,joskin olen runsas-sanainen.

Tämä Samin hoito on ollut tärkeä osa Tommin elämää,joka tavallaan on alkanut muotoutua elämäksi tämän topicin myötä.Ei ole mittaa, millä voisi mitata sen tuen ja voiman määrän ,jonka on tuo lapsi on täältä saanut.Niin on myös minun kohdallani.Täältä tulevasta lämmöstä olen raappinut voimia monet kerrat kiitolisena ja nöyränä.Kiitos heillle kaikille,joita on paljon,olen sen tuntenut.
Tommi on avoin lapsi ja rakastanut kaikkia täällä,kuten vain lapset rakastavat.Hän livahti ennen minua lukemaan viestisi,ja ryömi hiljaa sängyn alle.Sanoi,että hänen pitää siirtyä toiselle osastolle,(kuten on tottunut sairaalassakin siirtymään)Poltti kynttilää hiljaisena,ja varmasti poltaa sitä elämänsä loppuun asti,kuten sanoi."Se kantaa ajatuksen kaikkien luokse ja lämmittää sydämmiä"   Niin uskon minäkin.Se kantaa.

6  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 17.07.2011 12:14:54
             Aivan mainiosti onnistuu,onnistuihan se Pepilläkin,ja ihminenhän hänkin oli.     Cheesy
7  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Mikä Jumalatar olet? -suomeksi : 17.07.2011 12:10:54
Oho,aijemmin olin Artemis.Kun aikani metsästelin tuli minusta Hera,rakkauden jumalatar,joka on kostossaan hirmuinen,jos pettyy.(tuo pitää juosta sanomaan ukolle)
Tätähän kannattaa päivittää aina välillä,niin tietää itekkin mikä on.Mistä sitä muuten tietäisi.        angel
8  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 17.07.2011 11:42:09
 Täällähän on tapahtunut paljon jänniä juttuja.Somallakin aika huikea kokemus.    Cheesy   
   
Hevoset ovat haaveissa pienillä ja isoilla.Minusta tuntuu,että se hevosen löytäminen on melkein sama  juttu,kuin miehen löytäminen,sen vain tietää ,kun se oikea on kohdalla.Sitten se on menoa,eikä sitä hevosta voi unohtaa,se pyörii mielessä,vaivaa öin ja päivin.Tekee levottomaksi olon,ei maistu ruoka,eikä uni.Eikä elämä maistu enää muutenkaan,sydän vain läpättää miten sattuu.Se ei sitten lopu,ennenkuin se hevonen on kotona,ja ite on lopullisesti nalkissa siihen.                "nimim.kokemusta on vasta tullut"   
9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Energeettinen jäsenkorjaus : 17.07.2011 03:41:23
Jossain yhteydessä,jotkin sairaudet puhkeavat,kun ovat tullakseen.Sinulla se oli kaksikuukautta jäsenkorjaajalla käynnin jälkeen.Näillä asioilla ei tarvitse olla yhteyttä,mutta jäsenkorjaajan lausahdus,että nivelet saattavat kipeytyä on asia,joka on jäänyt mieleen tottakai,ja ehkä aiheuttanut epävarmuutta.Joka ainut ihminenhän haluaisi myös kuulla mistä sairaus tuli.
Eniten mietin sitä,että tunsitko jo itsesi kipeäksi,kun menit jäsenkorjaajalle?
Kaikki reumat ovat sellaisia,että ovat oireettomia,ja jossain vaiheessa alkavat tuntua pahalle.Joskus voivat muuttua taas oirettomiksi.
Hienoa,että sait sen dignoosin pian.

Serkullani on nivelreuma,oli hankala nuorena.Ollut kuitenkin jo vuosikymmeniä oireeton.
Toisella serkulla selkärankareuma,joka yleensä on aika paha homma.On täysin oireeton.Hassuja asioita suorastaan,mutta hyviä tietysti.

Sulle tosi paljon tsemppiä,ja lupsakkaa olotilaa.     smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.07.2011 11:13:06
Viime yönä menin aina vuorollaan eri väreihin sisään. Sinisessä taisi olla rauhallinen olo ja vihreässä olin hukkuva pikkupoika. Jotku sanovat, että unessa ei vois kuolla, mutta mie ainaki olen kuollu monesti, nyt vedin vettä henkeen. Undecided Olikohan se nyt jotain entisten elämien muistoja vai mitä, oli kamalan vahva uni ja ennen nukkumaanmenoa tein aika voimakkaan meditaation.

Seuraavassa unessa olin nuoruudenystävän kanssa Huipppumalli haussa -kisassa ja meidän yhteinen tuttava oli tuomari. Meiän piti ajaa moottorikelkoilla kynttilöitten kanssa, pelata jotain konsolipeliä ja tanssia ja se, joka sai eniten pisteitä voitti. Luonnollisesti. Mie kumminki hävisin kaikki kilpailut ja taisin luovuttaakki. Oikeassa elämässä meillä on aina ollu sellanen kilpailu paremmuudesta, tai oikeastaan aina olen alistunu siihen, että se minun ystävä on ollu parempi.

Soma,jos sijoitetaan kuluvaan elämään tätä unta,niin jotakin on herännyt eloon sinun tunnepuolella,ehkä aivan uutta.Sininen,tunteiden tiedostamista hienosti värinä,myös se vihreä luonnollisena, luonnon yhteydessä oloa.Olit värien sisällä,kaunista.Elämän eri vivahteissa mukana,tiedostaen paljon.Myös kuolema,elämä on kuolemaa tuon tuostakin,vanhaa kuolee,että uutta pääseee tilalle.Kuolla voi unessa mainiosti,ja ne ovat hyviä asioita ne.
Sitten se toinen uni,joka oli varmastikkin kertomassa siitä kilpailu meiningistä ystävän kanssa.Se miksi sen piti tulla uneen,en osaa arvailla,miksi se tuli.Mistä se kertoisi,koska tiedät sen kilpailukaveruuden jo.Olikohan se ahdistavaa?Sanoit, että " olet aina alistunut,että ystävä on parempi".Jospa se unen avain onkin niissä sinun sanoissasi.Mitä ne sanat tarkoittavat tarkemmin ajateltuna sinulle,sinun elämässäsi,pyrkimyksissäsi,siinä mitä haluat,millaisena koet ja näät itsesi.        Wink
11  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.07.2011 09:40:16
Sunna,eihän se paha uni ole.Joku siellä menneessä vain kummittelee,voi olla myös nykyistä miestä kuvaava,tai jotakuta siitä väliltä.
Mies oli vienyt tavarasi,aivan ,kuin tuntisit jonkun vieneen osan sinusta mennestään,kuin kaipaisit jotakin omaa "palastasi"
Sitten huomaat ne norsut,jotka kyllä ovat suuria ihania tunteita,onnen tuojia,kaikkine kärsineen.Halaavia norsuja. Tunne-elämä on  kaunis ja täyteläinen,sellaista enteilevä,jos ei se tilanne ole vielä päällä.

Ehkä joudut olemaan vähän erilainen,kuin todellisuudessa olet omana itsenäsi.(tuo oli vain heitto,mutta ole oma ihana itsesi)     Wink
12  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Energeettinen jäsenkorjaus : 14.07.2011 09:03:15
Lääkärit ovat tärkeitä omassa osassaan,heitä ilman ei pärjättäisi,se on selvä asia,josta nyt ei kannata väitelläkkään.
Vaihtoehto hoitajat ovat myös tärkeitä,siinäkään ei ole kiistalle sijaa.
Vielä ei ole se aika,että lääkärit lähettäisivät potilaitaan vaihtoehtoiseen hoitoon.Muutokset ovat hitaita.
Lääkärien koulutukseen ei sisälly vaihtoehtoiset,se on aika laaja alue,joka on selviö sekin.
Vaihtoehto hoitajien koulutukseen ei myöskään kuulu lääkärien koulutus.

Kaikki toimivat omilla toiminta-alueillaan.Selvää lähentymistä on havaittavissa.
Tapaamani lääkärit ,ja heitä on paljon,ovat suhtautuneet myönteisesti ja kiinnostuneesti,enkä usko,että sellaiset kohdalleni sattuneet lääkärit ovat kaikki sattuneet vain justiin minun kohdalleni.Ei minussa ole sellaista mangneettia,joten heitä täytyy olla läjäpäin.

Lääkärit tekevät niitä omia munauksiaan,myös vaihtoehtohoitajat,ei ole erehtymätöntä tyyppiä millään alalla.

Sitä rahastustakin tapahtuu kaikilla alueilla.
Lääkkeitäkin tarvitaan,ihan hengissä pysymisenkin takia.Niiden tuotannon runsaudesta en tiedä,koska en ole ollut niissä hommissa.

Aina on katsottava eteenpäin,mutta on syytä vilkaista hiukan historiaa,sinne selän taakse.Kannattaa katsoa  paljonko on ollut ihmisten keski-ikä milläkin vuosikymmenellä.Lääkkeitä on onneksi keksitty.Nykyihminen harvoin ajattelee,monestikko jo olisi kuollut ilman lääkettä,kun joutuu syömään antibioottia,tai muuta.Sukupuolitaudit myös vei ennen ihmisiä armotta mananmajoille.Tuberkuloosi,syövät jne.polio,johon kuoli koulukaverini 8v.Ei ollut lääketehtaiden valmistamia rokotteita.
Minä  olisin kuollut kaksi kertaa,jos ei olisi ollut lääkkeitä,mutta kun oli ,niin tässä räpätän vielä.      crazy2

13  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 14.07.2011 07:48:53
Monista asioista.Nyt aamulla uiskentelin sorsaporukan mukana kaislikon reunoilla.Poikaset nyppivät korvalehtiä ja oli niiiiin sorsamainen olo.Tulivat perässä rannalle,mutta emo haki ne pois ennen, kuin kukko kerkisi siihen kukkoilemaan. Helppo tuo eläinten tapa hoitaa lapsiaan.Sorsaemo vain kurvasi rantaan,kääntyi ja poikaset läksi perään,ei rähissyt emo.Kukko kyllä sätti laiturilta niitä,mitähän senkin päässä oikein pyöri.
Luonnosta kaikkineen nautin paljon.



                            Kysymys kiertoon.       smitten
14  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 14.07.2011 02:53:12
Enteellisen tuntuinen uni,Ironia.Yritän vähäisen.On kuin valmistelisit jotakin sopimuksen tekoa.Mihin se liittyisi,tulee mieleen työ,myös työsi ADHD asioiden parissa.
Valmistelet asiaa(häihin menoa)Lähdet avoimena,vilpittömissä vaatteissa(valkoinen puku)puhtain mielin.
Tiedät oman suuntasi,ja mikä on päämäärä.Tienristeys,elämän risteys,tiedät haluavasi naiselliseen suuntaan.(naisten asiallako olet)
Tulee sitten se hiivatin bobcat "homman asiantuntija"säheltämään,tilanne menee tuhoisaksi.Liittyy lapsiinkin,myös jo koettuihin asioihin.
Tunnet tarvitsevasi apua (poliisi liikkui siellä,ne valot)
Olit huolissasi ihmisistä,pillittelitkin.Mutta lopputulos on hyvä,kukaan ei vahingoittunut,olisi se näkynyt selkeänä tämän tyyppisessä unessa.
Huoli muuttui pillityksessä kevyeksi,niiksi meikkien valumiseksi.

Ehkä sinua huolettaa jo jokin asia,ja tuli näin rämäkkänä unikin sen myötä.

Oli mitä oli, sinulla on suunta selvilllä,jollain toisella ei ehkä ole.

Miehen ulkonäkö oli erilainen,jospa se on uusi puoli hänessä,jonka näet.Voi olla mukava uusipuoli,joka sieltä ilmestyy.
Mitähän se vanha naapurin muija edusti siellä punaisessa autossa,voi olla siellä myös, kuin unenkansana,täytteenä ikäänkuin.

Tuosta unesta pitäisi olla kyllä muitakin näkemyksiä jollakin,joka  ehtii.       :Smiley
15  Astro special / Yleistä / Vs: Kysymys ja vastaus : 14.07.2011 00:04:45
Tänään ilahdutti yhteinen ratsastusretki rakkaan kanssa.Monia metsäpolkuja,siellä oleva luonnonrauha,hiljaiset äänet,rasahtelut hevosten kavioiden alla.Metsän tuoksu sateen jälkeen,sen sopusointu.Meidän sanat vain hymynä silmissä.Puut,pensaat,kukat kurkottivat kohti valoa.Mekin.



              Halailetko puita,silitätkö niiden kylkä ?           
Sivuja: [1] 2 3 ... 55