Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 141
1  Astro special / Kiinalainen astrologia / Vs: Metalli Rotan vuodesta 2020? : 24.02.2020 23:57:53
Minä muistaakseni olen Metalli Rotta  Cool
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Teen Selvänäkötulkintoja. Kysy vexiltä : 05.04.2019 00:44:26
Kerropas Vexi mitä minä nyt isona tyttönä alkaisin tekemään ? Entisiin töihin en voi palata, koska ovat liian raskaita kropalle. Kiinnostuksen aiheita ja touhuja on monia, mutta kun niillä ei tienaa. Olen miettinyt "pääni puhki", mutta ratkaisua en vain tunnu keksivän .
3  Astro special / Kiinalainen astrologia / Vs: Minkä merkin päivänä olet syntynyt? : 25.02.2018 01:00:56
Minä olen Metalli Rotta ja "egona" Hevonen. Siitä on kauan kun tuon tutkin joten en muista kunnolla, mutta tuo hevonen sitten taitaa olla se minun päivämerkki ?
4  Astro special / Maya-astrologia / Vs: PUNAINEN SOLARINEN TAIVAANVAELTAJA - Muita Foorumilla? : 11.12.2017 00:51:49
Minä olen punainen muistaakseni spektrinen taivaanvaeltaja  Smiley
5  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mars - miesihanne : 02.04.2017 23:41:43
No minulla on  mars  vesimies ja olen naimisissa  aurinko  vesimies kanssa. Kesällä tulee avioliitolle ikää 37 vuotta  Smiley
6  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Näkyvätkö pitkän suhteen merkit kartallanne? : 27.03.2017 00:25:14
No me olemme olleet kohta naimisissa 37 v ja ehkä suurimmat vahvuudet on  kuu  aspect_con  kuumerkurius  aspect_con  merkuriusmars  aspect_con  aurinkovenus  aspect_con  merkuriusmerkurius  aspect_tri  neptunus
7  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Käärme uni : 14.07.2016 02:36:37
Minulla on unikirja jonka mukaan
KÄÄRMEET
Kerälle kiertynyt käärme unessa tietää vaaraa ja vankeutta; lisäksi se merkitsee sairautta ja vihaa. Unessa nähty käärme ilmaisee, että vaimo tulee pettämään näkijää. Käärmeen tappaminen unessa merkitsee, että voitat vihollisesi ja että kaikki kadehtivat sinua. Jos näet unessa käärmeen, joka yrittää pistää sinua jalkaan, uni ilmaisee kateutta, ja jos putema aiheuttaa kipua unessa, tiedossa on surumielisyyttä ja tyytymättömyyttä. Käärmeen tai myyttisen seitsenpäisen vesikäärmeen näkeminen unessa merkitsee syntiä ja kiusausta. Käärmeiden tai kyykäärmeiden kanssa kamppaileminen tarkoittaa vihollisten kukistamista. Useamman käärmeen näkeminen unessa ennustaa naisen pettävän sinua.
Jos käärme pääsee unessasi puremaan, uni viittaa tuntemattomiin ja salakavaliin vihamiehiin.
Käärmeenpurema unessa ilmaisee, että vastustajasi vahingoittavat sinua vastaisuudessa. Mutta jos käärme sihisee, heillä ei ole valtaa sinuun.
Jos suuri käärme kohottautuu unessa iskemään, uni kertoo vaikutusvaltaisesta naispuolisesta vihollisesta, jota on hyvin vaikea välttää. Jos käärme yrittää purra, mutta ei onnistu siinä, varo vilpillistä kiitosta. Jos surmaat käärmeen, voitat vastustajasi.
8  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Chironin transiitit : 11.05.2016 12:04:18
Minulla on Chiron  aspect_con MC
9  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Hallituksen linjaukset : 01.05.2016 23:19:35
En kaikkia noita juttuja lukenut, mutta omasta puolesta sanon vain, että tuo hallituksen toiminta ja nuo leikkaukset on ihan käsittämättömiä ! Säästöjä ne voi tuoda tällä hetkellä, mutta tulevaisuudessa ne säästöt tulee maksamaan yhteiskunnalle moninkertaisen hinnan. Kun köyhimmiltä leikataan jatkuvasti lisää ja samaan syssyyn nostetaan lääkärissä käynti ja muita kuluja, niin se ei tiedä hyvää. Ihan hirvittää !Ensimmäisenähän jätetään hoitamatta itsensä, hampaansa, silmänsä ja lääkäriin mennään sitten vain pakosta. Lapsista on myös säästetty jo niin paljon ja kuitenkin kuin paljon nykyään on näitä mielenterveys- ja syrjäytymisongelmia.

Työntekijät ovat kaliita suomessa, mutta se johtuu kaikista niistä muista kuluista palkan lisäksi (vakuutukset, eläkemaksut, lomarahat sairauspoissaolot jne...). Isommat yritykset kyllä niistä selviävät, kun pitävät porukan pienenä ja panevat olevat työntekijät sitten tekemään enemmän, mutta pienille yrityksille se yhdenkin palkkaaminen voi olla kova sana !

Jotain hullua tässä maassa nyt tapahtuu ja minusta meidän ihmisten pitää vakavasti miettiä miten tässä maassa tulevaisuudessa pärjää ja tulee toimeen. Veikkaampa, että ihmisten omat ideat ja kekseliäisyys nousee arvoon arvaamattomaan, kun yhteiskunta on tässä jamassa, että vaikka olis mikä, niin apua ei sen puolelta hevillä heru ! Kuitenkin sitä rahaa riittää jaettavaksi esim. Talvivaaraan, pakolaisille, ja kaiken maailman juttuihin ulkomaille jne.....Ei voi kuin ihmetellä !
10  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 28.04.2016 01:15:04
Pluto  aspect_con  saturnus jatkuu  Smiley. Olen tullut siihen tulokseen, että se haluaa minua viemään loppuun muutaman itselleni tärkeän projektin jotka olen jättänyt kesken, koska varovainen saturnus Kauriini on niin halunnut. Se taitaa haluta, että heitän varovaisuuden joskus nurkkaan ja olen rohkea itseni ihan yksin, ilman että vaadin muita varmistamaan onnistumistani . Ei hassumpaa, tulee olemaan mielenkiintoista ja vapauttavaa tehdä just, niin kuin itse haluaa   Smiley.
11  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Koira h.kooppi : 04.03.2016 00:32:50
Minulla on kolme poika koiraa ja he ovat Leijona, Skorpioni ja Kalat Smiley. Olen ennenkin tuosta horoskoopista heidän horoskooppinsa lukenut ja aika hyvin pitää paikkaansa. Kaikki tulee keskenään toimeen hyvin kuitenkin Wink.
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 29.02.2016 02:24:48
No niin minulla menossa  pluto  aspect_con  saturnus . Tarkka ajankohta 28.3.2016. No mitähän nyt sitte vois olla odotettavissa Smiley ?
13  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 29.02.2016 02:12:26
Minulla muuten Uranus on syntymäkartalla huoneessa 1 ja Saturnus huoneessa 6. Mitä näistä vois päätellä Emilia tuon transiitin johdosta ?
14  Astro special / Astro special / Vs: Urania asteroidi ja muut asteroidit : 09.02.2016 03:17:49
Minulla Urania näyttää syntymäkartalla olevan Kaloissa 9:ssä huoneessa Smiley. No pitänee käydä katsomassa mitä se vois merkitä.
15  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 24.01.2016 23:30:33
Tämän unen näin viime vuonna ja tarkkaa aikaa en muista, mutta koska uni oli niin elävä ja toden tuntuinen, kerron sen teille. Minä näen todella harvoin unia joita muistaisin, mutta tätä unta en unohda koskaan Smiley.
Minähän olen siis todellinen koira ihminen ja minulla on 3 koiraa. No heidän rodustaan ihastuin yhden koirani kaukaiseen sukulaiseen ja aloin seurata sen jälkeläisiä ja etenemistä nykypäiviin. Tutkin ja seurasin, kunnes eräänä yönä näin unta jossa seisoin pihallamme aidan vieressä ja katsoin ihaillen, kun tämä komeus juoksi minua kohti. Otin jo askeleen, että pääsen silittämään sitä, niin silloin munkki ilmestyi ja esti sen , painoi minut aitaa vasten, oikein heristi keppiään ja sanoi :" Anna sen mennä !" Niin minä sitten vain ihaillen katsoin, kun se juoksi minun ohitseni onnellisen näköisenä.
Tuo uni ei unohdu ja tajusin sen viestin Wink. En ole sen koommin enää tutkimuksiani tehnyt Cheesy. Minusta se oli erityisen jännä, koska todella harvoin uniani muistan, mutta tämä oli niin elävä, että on kuin olisin oikeasti sen elänyt.
Sivuja: [1] 2 3 ... 141