Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 07.07.2016 13:06:43
Heippa.Katsoisitko mitä näkyisi lasteni tulevaan.Molemmat nuoria aikuisia,mutta töitä ei vain saa mistään.Kiittäen. smitten
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 14.08.2015 21:47:27
Heippa.Laitan myös kysymykseni Smiley

1.Mitä näkyy lasteni tulevaan
2.Rakkauselämäni
3.Terveys
4.Taloudelliset asiat
5. Työ
 smitten

Anteeksi, että olet saanut odottaa. Nyt tulkinnan pariin

1. Maljat Tyytyväisyys

Menestys, etu, voitto, aineellinen saavutus. Juhlia, näyttäytymistä, esillä oloa.

Yleisesti sanoisin, että lapsesi tulevaisuus näyttää hyvinkin hienolta ja menestyksekkäältä. Hyvin paljon tiedossa kaikkea juhlimisen arvoista.

2. Miekat Kuningatar

Voimakastahtoinen. Oikeudenmukainen. Kokenut suurta surua ja iloa.

Hmmm... Olisiko sinulla ollut joskus hyvinkin vaikea suhde, jonka vuoksi olet käynyt ns. tunteiden vuoristorataa? kortti vähän niinkuin kertoisi sinusta, millainen olet ihmisenä ja kumppanina. Olet hyvin oikeudenmukainen, mutta tiedät myös mitä haluat. Uskoisin kuitenkin, että rakkauselämäsi tulee olemaan harmooninen, mutta aina on jonkinlaisia hetkiä jolloin riidellään.

3. Oikeus

Kantaa vastuunsa. Seurauksista on syytä ottaa opikseen.

Uskoisin kortin enemmänkin varoittavan, mitä voi tapahtua kuin kertovan, mitä on tapahtunut. Joskus voi tulla tilanne eteen, jossa loukkaanut pahasti ja seuraavan kerran osaat olla varovaisempi samankaltaisessa tilanteessa.

4. Kolikot Prinssi

Ahkera ja vastuuntuntoinen. Harkitseva. Osaa laittaa asiat tärkeysjärjestykseen.

Kortin mukaan olet ihannetyöntekijä, jos sen lyhyesti laittaa. Kuitenkin olen huomaavinani pienen pilkahduksen sellaisesta, ettet tiedä oletko oikeassa ammatissa.

5. Maljat Kuningas

Monipuolisesti lahjakas. Kiinnostunut tieteestä ja taiteesta. Ei toimi kutsumusammatissaan.

Hmmm... voisiko olla, ettet tunne olevasi omalla alallasi? Kortti vähän viittaisi siihen, että mahdollisesti olisi olemassa jokin toinen ammatti mahdollisesti joko tieteeseen tai taiteeseen liittyvä, joka voisi olla enemmän sinulle sopiva.


Toivottavasti osasin auttaa

-SSMoonSS-

Kaunis kiitos sinulle  smitten
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 21.07.2015 15:45:10
Heippa.Laitan myös kysymykseni Smiley

1.Mitä näkyy lasteni tulevaan
2.Rakkauselämäni
3.Terveys
4.Taloudelliset asiat
5. Työ
 smitten
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 12.10.2014 16:14:00
Heippa.Saisinko kortit parisuhteeseen ja muutenkin elämään. smitten

Heipä hei  Smiley
Sinulle nousi parisuhteeseen Tuomio, Maljat 7 ja Maljat 6
Tuomio herättelee, että jotain on muuttunut... Jokin uusi mahdollisuus tai tilaisuus, jota ei saa päästää menemään. Tämä kortti myös nopeuttaa muiden korttien vauhtia ja osoittaa, että tulos tapahtuu odotettua aikaisemmin.
Lähitulevaisuuteen maljat 7 osoittaisi, että on tehtävä valintoja. Uusien mahdollisuuksien ovia avautuu liikaa  Smiley Voi myöskin tarkoittaa mielikuvitusta. Käveletkö pää pilvissä/pakenetko arjen hankaluuksia mielikuvitusmaailmaan? Vai onko mielikuvitus vain osana rikastuttamassa elämääsi?
Maljat 6 on muistojen kortti. Vahva yhteys menneisyyteen. Olisiko jotain menneisyydestä tulossa elämääsi? Voi myös ohjeistaa tekemään rauhan menneisyyden kanssa. Vastaus johonkin kysymykseen löytyy samankaltaisesta menneestä tilanteesta.

Esteisiin nousi Sauvat 6
Saatat pelätä tulevaisuutta, mutta älä murehdi liikaa sillä mahdollisuutesi ovat hyvät.

Eduksesi nousi Pentaakkelit 5
Ajatteletko, ettet ehkä kelpaa tai et ole hyvä? Etsitkö moraalista tukea väärästä paikasta...
Et ole kuitenkaan yksin. Hyväksy itsesi jokainen osa  smitten

Tein perus kolmen kortin pöydän yleisesti elämääsi ja sain
Sauvat 10, Sauvat 4 ja Hallitsijatar
Tämä näyttäisi, että sinulla on ollut raskaitakin velvollisuuksia ja työntäyteinen elämä. Saatat ottaa kantaaksesi toisten taakkoja.
Nyt on kuitenkin sadonkorjuun aika. Olet ehkä saattanut jonkin henkilökohtaisen projektin valmiiksi tai saat aineellista hyvin vointia. Sauvat 4 on myös kodin kortti.
Tulevaisuus näyttäisi myös ns. viljavuutta ja sadonkorjuuta.
Tulevaisuus näyttää runsautta, aineellista mukavuutta ja kotoista viihtyisyyttä, turvallisuutta ja suojelusta. Hallitsijatar on niinikään myös äidillinenkortti. Voi viitata suoraan äitiyteen, mutta voi myös tarkoittaa yleisesti hyvää perhe-elämää ja kehityksen vankkaa perustusta.

Sauva kortteja oli melkein kaikki tässä kolmen kortin pöydässä, niin voisikohan sanoa, että tulkinta pääasiassa liittyisi kasvuun, luovuuteen, työhön ja yrittämiseen.  Smiley

Kaunis kiitos  smitten
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ja täälä uusi aloitteleva tarot-lukija...? : 28.09.2014 21:34:10
Heippa.Saisinko kortit parisuhteeseen ja muutenkin elämään. smitten
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Enkelikorttien katsomiseen "koekaniineja" =) : 14.09.2014 20:33:05
Haluaisin myös kortin  smitten
Hei! =)
Näen kihartuvahiuksisen (onkohan tuo sana =D ) naisen ,joku kirjapino kädessä.
Naisen mikä katselee tähtitaivasta pohtien syntyviä syviä... itseään, henkisiä asioita yms.
Nostin sinulle kortit Sisäinen lapsi, parantava energia sekä yhteys enkeleihin.

Parantava energia: Huolesi ovat pian ohi, sillä tämän kortin valitseminen osoittaa tilanteen korjaantumisen olevan käsillä. Se ei kuitenkaan onnistu jos keskityt siihen mikä on pielessä. Ajattele sen sijaan seuraavaa vahvistuslausetta: "Kaikki on hyvin juuri nyt. Jumala pitää huolen kaikesta."
Sinulla on luontaisia parantajan ominaisuuksia. Tämä kortti pyytää sinua luottamaan siihen, että Jumala toimii kauttasi hyödyntäen noita taitojasi. Keskity rakastaviin ajatuksiin aina kun joku tilanne tuntuu kaipaavan eheytymistä, ja luo mielikuva jo korjaantuneesta tilanteesta. Kiitä sitten Jumalaa tapahtuneesta ja luovuta tilanne enkelten haltuun. Eheyttävä, parantava energiasi koskettaa vahvasti monien ihmisten elämää.

Yhteys enkeleihin: Tämä kortti vahvistaa,että saamasi viestit ovat todellakin enkeleiltä. Olet toistuvasti vastaanottanut viestejä erilaisten tuntemusten,unien,näkyjen, sisäisen äänesi tai intuitiosi kautta. Kuunteletko näitä viestejä? Toimitko niiden pohjalta?

Sisäinen lapsi: Tiedustele sisäiseltälapseltasi miten se voi,ja mitä se haluaisi tehdä. Vie sisäinen lapsesi viettämään hauska iltapäivä sellaisen tekemisen parissa,joka nostaa esille luonteesi leikkisän puolen.Mene leikkipuistoon leikkimään keinumaan tai ota iltapäivänokoset. Piirrä katuliidulla jalkakäytävälle tai rakenna vaikka hiekkalinna Wink

Näen sinut hymyilevänä, enkeleiden ympäröimänä. He tuulettavat pyyhkeellä savua mikä tulee korvistasi kun mietit niin kovin Grin
Naurat ja olet onnellinen smitten
Ihanaa syksyä!


Kaunis kiitos sinulle  smitten
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Enkelikorttien katsomiseen "koekaniineja" =) : 12.08.2014 06:04:54
Haluaisin myös kortin  smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 28.07.2014 06:23:14
Kiitos.Täytyypä ottaa itseä niskasta kiinni  knuppel2
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Thuileannin heinäkuun tulkintoja : 24.07.2014 23:13:44
Heippa.Jospa minäkin kortin saisin  smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kadonneet pöydänjalat : 22.07.2014 09:52:23
Kiitos vastauksestasi  :)Kyllä siltä vahvasti näyttää ettei jalkoja löydy  Undecided
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Kadonneet pöydänjalat : 19.07.2014 15:20:43
Näkisikö kukaan missä vaalean pöydän kromiset jalat?
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Heilurilla harjoittelua : 04.07.2014 13:40:19
Heippa.Kysyisin

1.Rakastaako mieheni minua ihan oikeasti?
2.Tulenko pysymään terveenä?
3.Tuleeko lapseni pärjäämään elämässä?
Kiittäen.

1. Kyllä. Eri ihmisillä on erilainen tapa näyttää rakkautta. Kerro hänelle millä tavoin haluaisit että hän näyttää että rakastaa sinua.
2. Ei vastausta. Keskity tähän hetkeen ja ole kiitollinen siitä että olet terve tänään.
3. Kyllä, joskin kaikilla meillä on omat oppiläksymme ja kompastuksemme, jotka opettavat, no, elämää Smiley

Kaunis kiitos  smitten
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Heilurilla harjoittelua : 24.06.2014 06:33:58
Heippa.Kysyisin

1.Rakastaako mieheni minua ihan oikeasti?
2.Tulenko pysymään terveenä?
3.Tuleeko lapseni pärjäämään elämässä?
Kiittäen.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Selvänäköharjoittelen : 04.10.2013 20:22:43
Laitoin myös yvtä  smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy neuvoa, harjoittelen korteilla ja heilurilla! : 23.09.2013 22:11:54
Heippa.Saisinko minäkin neuvoa minun ja miesystäväni elämään.Välillä takkua.

Hei Keltaruusu.  Smiley

Sinä sait Tietämättömän narrin. Tämä on voimakas kortti pitkällä tekstillä, lue se tarkasti ja kerro minulle, kolahtiko.

Ole varovainen! Tietämätön narri vaikuttaa sinuun juuri nyt, antaen sinun ymmärtää että tiedät enemmän kuin tiedätkään tai jopa aivan kaiken, mikä tietenkin on hölmöä. Tai sitten hän on täällä kertomassa sinulle, että et tiedä mistään mitään ja kaikki mitä päässäsi on, pitäisi hylätä. Kun tämä narri on paikalla, et tiedä mitä odottaa, eikä tiedä hänkään. Eikö olekin hankala narri! Hän voi olla nyt paras ystäväsi tai pahin vihollisesi.

Mutta tiedäthän, että elämä on kuin loppumaton luokkahuone koulussa, ja kun opiskelemme täällä elämää, on aivan luonnollista, että on paljon, mitä emme tiedä, alusta loppuun. Siinä ei ole mitään hävettävää. Ihmiset elävät valtavassa, mystisessä Maailmankaikkeudessa, ja älykkäimmätkään eivät voi mitenkään tietää kaikkea. Sen lisäksi tämän hetken uskomuksia haastetaan koko ajan, ja ne myös muuttuvat tiheään, koska mikään ei pysy samanlaisena. Jokin, mitä tunti sitten pidettiin faktatietona, saattaa olla nyt jo todistettu vääräksi! Se on Maailmankaikkeuden luonne, se muuttuu jatkuvasti peilaten kaikkea tajuntaa, ilman rajoja.

Pääsi kertoo sinulle että jokin on totta, mutta lopulta, tulet huomaamaan ettei se ole. Esimerkiksi, koulussa olet oppinut, että kaikki pyörii Auringon ympärillä. Nyt tiedät, että on olemassa useita aurinkoja, useita galakseja, ja kukaan ei (ainakaan vielä) tiedä kuinka paljon planeettoja on olemassa Aurinkokuntamme ulkopuolella. Plutoakaan ei enää lasketa planeetaksi, joten jopa se, mitä uskot siitä, on muuttunut. Nyt huomaat, että tiedon kerääminen on loppumaton prosessi.

Tämän narrin tarkoitus on muistuttaa sinua, että varo ajattelemasta, että mitä tiedät on totuus. Hän haluaa että ymmärrät, että ehkä mikään ei ole totta ikuisesti, ja ainoa oikea totuus on se joka asuu sinun sydämessäsi - ja jopa se muuttuu, kun kasvat ja kehityt. Syy siihen, miksi hän tuli ovestasi sisään, on se, että avaudut kysymykselle, Mitäs luulet totuudeksi?
Mitä pidät totena? Miltä se tuntuu? Saako se sinut iloiseksi, vai kenties masentuneeksi? Uskotko, että mitä uskot on totta? Miksi, miksi et?

Tietämätön narri ehdottaa sinua käymään nämä asiat läpi, ja tutkimaan palvelevatko ne sinua. Voi olla myös aika huomata, että sinun pitää oppia lisää itsestäsi, elämästä, toisista, Kaikkeudesta, ja niin edelleen. Olisiko mahdollista, että tämä uusi tieto tekisi olosi paremmaksi? Et voi tietää. Pyydä tätä narria avaamaan sydäntäsi ja mieltäsi niin, että pystyt ymmärtämään enemmän - ei tietenkään kaikkea, vaan vain sellaista tietoa, mikä palvelee sinua kaikkein parhaiten juuri nyt. Myönnä milloin et tiedä jotain, ja milloin pidät kiinni ajatuksista jotka ovat vanhentuneita, vääristyneitä, harhaanjohtavia ja satuttavia sinua tai toisia kohtaan.

Syleile tietämättömyyttä ja astu sisään tutkimisen maailmaan. Tärkeää on vain se, minkä koet todelliseksi ja oikeaksi sydämessäsi, ja jopa ne asiat voivat olla väliaikaisia. Jätä pois kaikki, mikä vie sinua kauemmas sydämesi kyvystä rakastaa ja hyväksyä itsesi ja toiset. Tämä narri rohkaisee sinua luopumaan ajatuksista, jotka tekevät sinut surullisiksi. Joskus ei tarvitse tietää mitään muuta, kuin että sinä rakastat itseäsi ja toisia, tietämättä edes miksi. Nyt on sellainen aika. Myönnä ettet tiedä kaikkea, ja rentoudu.
Kiitos paljon sinulle  smitten Upposi ja kolahti minulle ja elämääni.Täytyy vielä lukea tämä uudestaan ja uudestaan.
Sivuja: [1] 2 3 ... 8