Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Löytyykö täältä vielä ennustajia jotka tahtovat harjoitella? : 11.04.2012 16:50:59
Hei!

Kokeilen minäkin, jos jollain olisi sanottavaa Smiley

Tulenko ikinä terveeksi, vai onko loppuelämäni tätä?

(ei tarvitse empatiaviestejä tai muutakaa laittaa. Ei tämä nyt niin vakavaa kumminkaan ole)
2  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Maya-terminologia : 03.01.2007 05:41:11

Jos tutustuu vähänkin tuohon Maya-terminologiaan,
ei voi valitettavasti välttyä siltä vaikutelmalta,
että se on jonkun b-luokan tieteiskirjailijan tai
konsolipeliväkertäjän mielikuvituksesta kotoisin.

 Embarrassed

 Grin Oot kyllä oikeessa, mutta mua ei vanhana sci-fi fanina haittaa  Smiley Jaksan silti ottaa vakavasti aiheen Smiley
3  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja : 03.01.2007 05:34:50
Ekalla sivulla jonkun antama kuvaus sopii minuunkin, kiinnostuksen aiheita piisaa liikaakin eikä jaksa yhteen perehtyä kunnolla.

 smitten

Tais olla mun höpinöitä Smiley
Nyt onkin taas kääntynyt tuulet, ja mayat on saanu olla rauhassa multa. Pitääkin alkaa taas opiskelemaan  :Smiley

Edit:
Ja terve teille Illusiana ja Astrobug Smiley
4  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Mistä voin selvittää oman Maya-horoskooppini? : 30.07.2006 13:46:25
Minä muutuin sitten itsevallitsevasta maailmojen sillanrakentajasta kosmiseksi koiraksi..

En osaa sanoa kumpi on paremmin natsaava, ehkä tuo koira  Huh Kummassakin on kyllä sama, mun elämää hallitseva, muuttumisen tarve.
5  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Alkuperäinen Maya Kalenteri ja Dreamspell / 13 Kuun Kalenteri : 19.07.2006 19:19:50
Äh.. mulla käy hälisemään päässä, aina kun yritän lukea pitempää englanninkielistä tekstiä  Angry Luin mielenkiinnolla artikkelia "Mayan calendar and cycles of the goddes", mutta en tiedä tajusinko mitään..

Voitko heittää tiivistelmän tästä asiasta, kiinnostaa kovin.
 Sen tiesin entuudestaan, että mayoilla oli useampikin kalenteri eri tarkoituksia varten, mutta eikö tää Dreamspell mene ollenkaan samaan tahtiin vai mitä hä?

6  Astro special / Maya-astrologia / Vs: TZOLKIN Pyhä kalenteri : 19.07.2006 19:00:13
Minä tuumin, että alkaisin pitämään samanlaista päiväkirjaa ens vuoden alusta. (siis 25. tätä kuuta) Josko minusta niin kurin alaiseeen hommaan on..  buck2

Minusta sillanrakentajan päivät on ollu ihan tavallisen tasasia, mutta ehkä sen onkin mulle harmoninen päivä  Wink
7  Astro special / Maya-astrologia / Day Out Of Time, elikkäs 25. heinäkuuta : 01.07.2006 19:44:19
Onkos meillä suomessa mitään kokoontumista liittyen tähän päivään? Tuolla Planet Art Networkin sivuilla on kokoontumis kutsuja eri maille, mutta Suomiloinen puuttuu..  Sad


Muokkailua jälkikäteen..


Ankaran guuglettamisen jälkeenkään crazy2 en tiedä mihin aikaan Sirius nousee taivaalle.. (oon huono guuglettaja, by the way  Cheesy) Haluisko joku valaista minua  Smiley?
8  Astro special / Maya-astrologia / Re: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 10.05.2006 20:21:50
Saisinko vielä selvennystä mitä tarkoitetaan tuolla 3d?
Tai 4d?

En nyt muista vastasiko joku tähän vähän tieteellisemmin, kuin .. kotkansilmäkö nimimerkki oli..

3D ja 4D varmaan tarkottaa (varmaan tässäkin keskustelussa Smiley) fysiikan termejä ulottuvuuksista. 3D on siis tämä kaikille tallaajille tuttu kolmiulotteinen maailma. (pituus, korkeus, leveys) 4D, eli neljäs ulottuvuus on aika.
Elokuvassa Slipstream sanottiin kansantajuisesti ajasta ulottuvuutena, jotenkin näin: "jos aika otetaan pois, jää jäljelle vain pysähtynyt kuva"  laugh Kyseessä on kumminkin fiktiivinen tarina, tuskin fyysikon kirjoittama, että ei kannata pitää sitä ehdottomana tieteellisenä totuutena.
Antaa kumminkin osviittaa, mitä aika ulottuvuutena tarkoittaa.

Minä kun en oo fyysikko, niin en osaa selittää tätä paremmin, jos nyt ees ite oon tajunnu oikein  uglystupid2, mutta kvanttiteorian mukaan tämä neljäs ulottuvuus on antimateria, se "tyhjä tila" mitä jää atomin väliin. Siis kun ne kaikki elektronit ja positronit kiertää neutronin ympärillä, siinä on hurjasti ..ei mitään.. välissä. Elekktronit, positronit ja neutronit koostuu kvanteista, ja sitten kvanttienkin väliin jää vielä jotain.. joka ei ole mitään. Se on sitten.. aikaa.  crazy2

Jos täällä on joku, joka ymmärtää OIKEASTI tälläsen päälle, tai tuntee jonkun joka tietää näistä asioista ilmottakoon itsensä.


Ja vielä HUOM. HUOM. HUOM.! Älköön kukaan menkö selittämään, että asiat on näin, ennenkö on tarkistanut jostain luotettavalta taholta. Teette muuten vielä itsenne pelleksi  Grin
9  Astro special / Maya-astrologia / Re: Vuosi 2012: Mitä tapahtuu? : 09.05.2006 20:56:57
Oon varmaan tunnin jos toisenkin lukenu tätä ketjua aivot solmussa ..hmm.. enemmän solmussa kun yleensä, tarkoitan.

Jossain välissä oli puhetta dna:sta ja sen muutoksista, siitä ettei dna:n muutoksia ole näkyvissä ja johtuuko se ettei nykyisillä laitteilla voi nähdä niitä muutoksia... -->

Tässä tulee nyt sitten omaa pohdintaa heikolla akateemisella sivistyksellä, että korjatkaa jos faktat on ihan metsässä: Dna muodostuu atomeista siinä missä kaikki muukin, eikä suurinta osaa atomista tunneta. Se on epämääräistä tyhjää tilaa, joka ei nykykäsityksen mukaan ole yhtään mitään. Siis suurin osa ihmisistä ja kaikesta muustakin materiasta on tyhjää. Aina kun alan epäilemään magian ja muun ei-näkyvissä olevien huuhaa-asioiden olemassa oloa, lohduttaudun ajatuksella että tossa yli 90% olemattomuudessa on paljon potentiaalista todistusaineistoa tuleville tieteilijöille. Ehkäpä tämä dna- muutos juttukin voisi tapahtua siinä osassa, mitä tosiaan ei nykylaitteistolla pystytä "näkemään". ("näkemään" siksi lainauksissa, kun ei niitä atomejakaan nykylaitteistolla nähdä, mutta on todistettu että ne on olemassa)
10  Astro special / Maya-astrologia / Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja : 09.05.2006 18:18:04
Haa! Taivaanvaeltajia! Työ ootten varmaan mainioita tyyppejä, jos nyt voi yleistää yhden empiirisen kokemuksen myötä. Mun veljeäni siis tarkotan.  smitten

Ja sitten käyttäjälle nimimerkillä Nut:

Tunnut olevan hyvin perillä tzolkinista. Käytät ilmeisesti Arquellesin versiota? Mitä mieltä oot C.J. Callemanin kalenterista? Mie oon niin surkea englannissa, etten oo vielä saanut selkoa ees tästä yleisemmin käytetyn -siis Arquellesin- kalenterin matikasta. (jos nyt koskaa tulen saamaankaa, käännettiin sitä sitten suomeksi tai savoksi  crazy2  Grin)
Noin niinku muutenkin jos vinkkailisit, mistä kannattaa tota kalenterin opiskelua alottaa  Smiley Oon nyt penkomassa Planet art networkin sivustoa. Tuo sivusto tuntuu tosi hyvältä  Smiley
11  Astro special / Maya-astrologia / Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja : 08.05.2006 22:38:44
Hei! Otetaan jotain galluppia -näin sillanrakentajien kesken  Wink- millasia on harrasteet ja elämä muutenkin.

Onko se vaan mun huonoa itsetuntoa, kun mun mielestä meidän merkin kuvaus on äärettömän tylsän ihmisen näkönen..  Tongue

Uudestisyntymä on tavallaan aika kuvaava mun kohalla. Oon tosi innokas kokeilemaan kaikkea uutta ja helposti vaihdan lookkia ( Grin voi kammo näitä uudissanoja joita vahingossa putkahtelee omaan kielenkäyttöön..) kun sellanen olo tulee, vaikka pitkällä juoksulla perusasiat pysyy aika samoina. Toinen uusiutumisen merkki on luovuuden saralla. Siinäkin pystyn vaihtamaan (siis omasta mielestäni, huom.  angel) tyyliä ja pyrin aina täysin uudenlaiseen näkemykseen ja erilaisin keinoin.

Huono puoli tässä kaikessa on, etten ehdi perehtyä edes täysin mielenkiinnon kohteisiini, kun niitä tulee niin vauhdilla lisää  Grin Aina löytyy jotain uutta, josta on pakko ottaa selvää  buck2 Siinä on kai mun suurin kasvun paikka: keskittyminen.

Teidän vuoro, armon cimit  Wink
12  Astro special / Maya-astrologia / Re: Valkoinen Maailmojen Sillanrakentaja : 29.04.2006 16:50:23
No minäpä olen myös  Cool (kin 186)
13  Astro special / Maya-astrologia / Re: Okkultti : 12.04.2006 18:54:27
Jee! Moi Inti. Niinku Pallaskissa sanoi, en mie parisuhdetta etsi vaan kasvattavaa seuraa  Grin mikäs sun kin on?
14  Astro special / Astro special / Re: Kaveri/perhepiirissä samoja merkkejä? : 28.03.2006 17:25:25
Mun elämässä on kaikki merkit edustettuina sekalaisen tasaisesti, tosin kaloja on verkossa eniten. No, hmm.. tulen merkit ei pysy näkösällä kovin kauaa. (kappas vaan, sanoo kauris  Cool )
Kummastusta ja huvitusta sen sijaan on herättänyt 12. päivä syntyneet. Niitä löytyy miltei joka kuusta. Veljeni, nykyinen seurustelukumppanini, paras ystäväni, teini-iän paras ystäväni, entisiä poikaystäviä.. En ole tulkinnut tota mitenkään, kun numerologiaan en ole jaksanut syventyä.
15  Astro special / Astro special / Re: Mitä tarkoittaa jos jotkin huoneet ovat tyhjiä? : 27.03.2006 23:06:18

"- tyhjä merkki voi tarkoittaa sitä, että kyseisen alueen asia on jo opeteltu, varsinkin jos vastamerkissä ei ole mitään planeettaa, asteroidia tai merkityksellistä herkkää pistettä. Se voi tarkoittaa yhtälailla myös sitä, että sen merkin asiat tulevat vasta jossain myöhemmässä elämässä käsiteltäviksi tarkemmin.
tyhjä merkki , Esim. Aurinko Oinaassa ja Vaaka tyhjä, voi tarkoittaa myös sitä, että Oinaan omien voimien, oman energian käyttöön saantia ja toimintaa Vaaán symboloimassa sosiaalisessa arvomaailmassa ei ole mitään planeettaa auttamassa. Jos siellä olisi esim. Merkurius, toimintaa helpoittaisi kommunikaation helppous.
Jos yhteen merkkiin on paljon kerääntynyt Planeettoja ja vastamerkki on tyhjä, Esim kimppu Ravussa ja Kauriissa ei mitään - on Ravun symboloiman emotionaalisen "kuoren" merkitys erittäin suuri ja toiset koetaan esteeksi, rajoitteeksi, reagoidaan kaikken - kunnes tullaan sinuiksi Kauriin ja Saturnuksen symboloimien asioiden kanssa.
Aina ja kaikilta planeetoilta kannattaa tutkia myös vastamerkki, koska se antaa osviittaa polarisaation - vastakkainasettelun tasapainottumiselle ja sehän on syy miksi tänne synnytään !
"

Que? Miten tuohon nyt pitäisi suhtautua kun puolet kartasta on tyhjää? Siis kaikki planeetat yöpuolella... Että vaikeeta on koko elämä  laugh?
 
Toisessa ketjussa oli puhetta kartan painotuksien muuttumisesta elämän mittaan; tungen nyt tähän samaan kysymys/kommenttia siitäkin. Mun nouseva leijona oli erittäin näkyvä teini-ikään saakka. Siis olin oikea leijonan arkkityyppi, tungin joka näytelmään ja olin ensimmäisenä vieraillle tekemässä itseäni tykö. Nyt sitten olen .. jotain ihan muuta. Tuo mun aurinko-kauris pukkaa päälle vai miksi sosiaaliset tilanteet kammottaa   Tongue?
Sivuja: [1] 2