Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 8
1  Astro special / Astro special / Vs: Kuinka Neptunus kesytetään? : 17.07.2009 20:03:24
Hyvin sanottu. Mikä saisi käyttämään edes vähän tervettä maalaisjärkeä ja innostumaan oman polun kokeilusta. Tapojen muuttaminen vaatii sisäistä kuria ainakin aluksi. Voisko ihmiset innostua jostain yhteisestä hyvästä tai vastaavasta niin paljon ilman totaalista katastrofia, että se sais suomut silmiltä? Joku mullistava uusi keksintö, josta tulis hyöty ja selkeys samasta tuutista ja mikä kuvio tai planeetta sen tarjoais. Aattelin, ettei välttämättä saturnus tyylillä, vaan joku totaalinen muurahaisahkera joka suuntaan vapaasta tahdosta laajeneva innostus. Vai meniköhän tääki taas fantasiaan pakoilun puolelle  Smiley 
2  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 16.07.2009 13:05:22
Niitä kimaltavan vihreitä 'sittisontiaisia' on ollut yllättävän paljon tänä kesänä. Sinuhesta jäi vitsi elämään, siitä "koska varmuus on paras". Välillä tosiaan tekis mieli varmuuden vuoksi uhrata vielä sontiaisellekin. Voisko ne 9 tähteä amuletissa olla ihan vaan planeetat ennen pluton löytämistä tai viitata luomiseen ja juuri onneen. Varmaan hieno luomus.

Minä jatkan maadotusta hyvin maanläheisillä piha- ja kotitöillä.  kuu on oikein otollisesti ja venus sekä  kuu olla hyvää pataa omiensa kanssa.
3  Astro special / Astro special / Vs: Kuinka Neptunus kesytetään? : 15.07.2009 19:26:07
Mielenkiintoinen aihe, vaikka otsikko sitten olisikin: Miten petollisuus kesytetään? Nikki jo hyvin toi esiin vastuun ja rajat. Tässä kuitenkin vilkkuu  neptunuskalat  ja  jupiter myös. Toisaalta näitä muitakin ajankohtaisia kuvioita. Asiana tullut paljon vastaan ihan pienimmissäkin jutuissa. Sairastaneen lääkkeitä hävittäessä piti jo olla varovainen, että 'turva'-lapun kanssa apteekkiin; katumarkkinoilla olisi todella rikastunut. Sitä porukkaa näkee, jos haluaa, aivan lähellä. Pelkästään sairauslomilla kikkaillaan ja liikenne sekä työelämä on todella täynnä 'ylilääkittyä' porukkaa. Ihan pelottaa sanoa, mutta ylityöllistetty sairaalan väki on osin myös pelottavaa katsottavaa. Häikäilemätön energinen vastapooli vetää löysät pois ja hyötyy toisten heikkoudella. Kyllä tämä on ajan kuvaan kuuluvaa. Kyseessä on varmasti monenlaista loppuunpalamista ja leipääntymistä. Liian helpon elämän tuomaa hapatusta. Mitkä planeetat sitten mahtavat eniten vaikuttaa ajan hermolla ja miten? Miten kuuluisat vesimiehen ajan korkeammat ajatukset auttavat? Hyödyllistä olisi keskittyä resursseihin ja uusiin keinoihin. Mitkä planeetat ja kuviot tulevat avuksi  saturnus lisäksi? Pahuudessa tulee heti mieleen kuitenkin heikkous. 
4  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 06.07.2009 20:29:04
 Grin ei kyllä ole paljon laulattanu. Sepät on saanu rauhassa moukaroida, kun istuva härkä on nykiny rikkaruohoa ja kusiaisia ja kukkamättäitten päälle jatkuvasti heittäytyvää kattia pitkin mäkeä. Mä tiedä, mutta valitsin kuitenki maadotuksen leijailun sijaan. Oma  aurinko ja  merkurius on sillai seppiä vastaan, että ei tilannetta selvennä. Jos olis jollain lääkityksellä, niin vois sanoa, että nyt se ei ole ihan kohillaan. Ehkä pitäs olla  :Smiley . Semmonen päättämätön olo, ettei tiedä mitä tekis ja mitä pitäs ajatella, eikä silti osaa sitten vaan olla yrittämättä mitään. Jospa se täysikuu ja appulse jne. sitte kirkastais taas polun eteen. Olisko nyt isämäinen (eiku paljon pienempi) yömyssy paikallaan ja vaikka manikyyri  Smiley . Hyvä idea.

Ai kaurisenergiaa kerkes välissä kertoa ton huomisen h-hetken. Käytävä kurkkaan, mihin itsellä osuu  Smiley
5  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 06.07.2009 12:50:51
On se  kuu jo  kauris. Jotenkin arvasin, kun on tällanen hyvinkin  mars tyylinen kotikriitikon olo. Tietenkin reissun jälkeen on suorittavaa, mutta on tosiaan keskittyminen, että vaan tekee itekseen, eikä hyökkää toisten kurkkuun. Jotenkin ne mollukat on silläviisteen, että epäkohtiin näkee ratkasut helposti ja ihmettelee, miksei ole hoidettu aiemmin kuntoon. Onneksi ei ole putkiosia kotona tarpeeksi - olisin varmaan jo vääntäny niistäkin kunnon solmuasennukset.

Yritän ottaa vaarin varoituksista ja luen vaikka kirjaa jossain nurkassa. Lukasin monilta eri sivuilta astrotekstejä tämän hetken asetelmista ja siinäkin eniten kiinnitin huomiota sisällön tasoon. Joillakin on paljon puhetta ja vähän asiaa; ylipäätään raivostuttava piirre varsinkin nettimaailmassa. Löytyy niitä helmiäkin ja onneksi on mahdollisuus valita omat suosikkinsa. Yritän käyttää kriittisyyden nyt jotenkin hyödyksi ja laatia edes suunnitelmia tulevan varalle.
6  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 02.07.2009 08:32:28
Mitä ne nyt kaikki onki 26; numerologisesti 8. Muistan numerologin tästä äärimmäisyysominaisuudesta sanoneen, että kasi menee kuin juna. Semmonen tyranni-tyyli. Mun piti välttää tuota lopputulemaa mm. nimikirjoituksessa tai vauhti olisi tullut liian kovaksi ja siinä mennään lopulta päin seiniä.

Mulla osuu nyt oma  jupiter liki (numerisesti sentään 9)  aspect_con merkurius ja sehän se on ennenkin ollut säätämässä.  pluto ja  saturnus sekä  uranus jatkavat eri tahoilta pään pehmitystä. Lähen kuitenki pieneen reissuun ja otan yllätysmomentit sitte siltä kantilta, että laajentaa ja on lopulta onneksi.

Kukkaloisto ja kesä muutenkin on nyt erityisen hieno.
7  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 01.07.2009 07:43:47
 kuu on jalat märkänä  skorpioni aamukasteessa, mutta nupissa raksuttaa  jupiter neptunus chiron sekä  merkurius ilmavasti.

Olen pari päivää tuskitellut oman hahtuvapalloni kanssa, kun laskuvarjot ei irtoo. Haluaisin elää terveellisemmin ja löydän itseni takertuneena niin kaavaan, ettei paremmasta väliä. Maakellarin ovi on pysynyt kiinni ja tänäänkin on jännää saanko keitettyä yhtään kupillista nokkosteetä. Miksi neitsyt on taas näin itseensä tyytymätön. Leikkaisipa sirppi yhtä pontevasti vanhoja tapoja kuin rikkaruohoa.

Ilmaa ei ainakaan voi syyttää. Tulkoon parempi päivä.
8  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 27.06.2009 13:29:12
 Smiley Tekis mieli sanoa, että kiitos kuuluu korkeimmalle, kun olen tässä viikon yrittäny pätkittäin kerrata Tiibetiläistä kirjaa elämästä ja kuolemasta ja sitä myöten itelläkin välkkyy kaikenlaiset totuudet herkemmin. Joku hitunen yhteisestä lähteestä raottuu. Menen justiin gurujoogassa ja olen ihan vakuuttunu, että perheenjäsenet on niitä opettajia elikkäs me kaikki. 'Uskosi tekee sinut autuaaksi' ja sitä rataa.

 kuu on nyt mulle kotoisasti ja mun  neitsyt kokonaan 9. huoneessa, että tällanen lukeminen ja ajattelutapa on suorastaan luontaista. Tr.  pluto vielä syventää mietteitä. Hyvä mieli tottakai, jos on vielä välikkappaleena jollekin toiselle  Smiley ; eikä välttämättä aina rankalla tavalla.
9  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 26.06.2009 12:01:18
 Smiley Emmä sillai tarkottanu. Mun ilmasutyyli on tämmönen töksö. Tarkotin vaan ihmetellä, että vaikka ei olis ollu tietoa ite lähdöstä, niin perinnönjako olis näkyny kumminki. Että siitähän viimeistään olis voinu päätellä, että joku on lähdössä. Tekis mieli tutkia se ap-karttansa, mutta ei muka tule omaa rauhaa sen vertaa ja tajuisinko edes tollai - epäilen.

Mulla on keskitasoa parempi kuulo, mutta tää herkkyys itellä liittyy hermoihinkin. Meditaatiotekniikat ja chakrasäätämiset myös auttaa heti, kun vaan viittii keskittyä. Joku ego-trikki se on, kun on liian samastunu omaan rauhaan.

Ihanaa, kun se kissa palas. Näin unia vastaavista kokemuksista ja tämäkin tapaus tuo vakuuttelua, että kaikki tärkein palaa ja perimmiltään on koko ajan ollutkin tallessa.

No nyt on ainaki tunne, että voi olla esillä ja loistaa  kuu leijona; oli sitte oppilas, opettaja tai peräti vihitty. Mukavaa reissua!
10  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 24.06.2009 12:16:04
Pitihän se arvata, että perinnönjakokin olis ollu kartasta nähtävissä. Vähä avoin kirja tää mun elämä  Smiley .

Mitä jos ne sepät peruuttaa vaan sillai hallitusti, että näkevät moukaroitavan järkevämmästä kulmasta ja homma alkaa muutenki sujua, kun ei huidota päihin toisiansa. Se olis aikamoinen repäsy irti vanhoista kaavoista ja vapauttavaa.

Ei muuten voi rentoutua Kalevalan kanssa. Hermot menee, kun ei mitään saada sanotuksi toistamatta kahta kertaa eri sanoin. Mulla on tästä sukurasitetta - perinneriesaa; ehkä olivat lukeneet-tankuttaneet Kalevalansa - riimikirjansa huolella-tarkkaan ja sen annettiin kuulua - kailottaa.
11  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 24.06.2009 08:43:32
Heh, no ihan tasan niin se raskausaika. Ihanku tästä olis puhuttu ennenkin  Smiley . Ku viittis yhtään keskittyä. Se täysi on 11.1.2010 ja ne pidennykset oli niitä aamu ja iltatähti-juttuja. Pitäskö tää joskus ihan sisäistää....

Oikeestaan oli hyvä muistutus, kun tolloin perääntymisen aikaan asia osui kohdalle hyvinkin tramaattisesti ja silloin päätin, että kehittymistä kannattaa ehkä seurata. Nythän ollaan luopumisissa jo aika pitkällä.

 kuu vielä rapusessa ja harjauskelit jatkuu. Mulla ottaa nyt äänet korviin ihan todella. Joku chakrajuttu varmaan säädön osalta nupit kaakossa tai jotain. Pakko mennä tästä vähä muualle, kun sattuu.....hei Late-lammas. Se on nähtävä  Smiley .
 
12  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 23.06.2009 09:17:11
Olet jo nikki asian varmaan kerinny kaivaa vaikka mistä ja mä en oikeesti koskaan vielä ole jaksanu perehtyä loppuun asti Venuskiertoon. Se on jotenki vaativa. Tarkkaa vaihetta kuunkierron tyyliin en tiä. Mulla on oikasten suomennettuna tästä meneillään olevasta kierrosta mm. tämmönen:
Tänä erityisenä 2009-2010 kiertona, muuntava Venus käyttää Oinaan arkkityyppisiä energioita: itsenäinen taistelija, joka palvelee korkeinta taistellen oikeudenmukaisuuden nimissä, rakkaitaan suojeleva, luottaa itseensä ja määrittelee menestyksensä ihan itse. 
Keväällä Venus häviää iltataivaalta ja ilmaantuu Aamutähtenä 3.4.2009 ja aloittaa uuden 584 päivän kierron. 260 päivää Aamutähtenä yhtyen Kuuhun kerran kuussa ja jokainen kohtaaminen edustaa Innannan riisuutumista varustuksestaan ja symboloi asioita, jotka eivät enää meitä palvele. Joulukuussa 2009 Venus katoaa aamutaivaalta mennäkseen Manalaan. 60 päivää myöhemmin nousee Alamaailmasta Iltatähdeksi pukeakseen varustuksensa uudelleen 260 päivän ajan. Silloin Kuun kohtaamisissa uudistetaan kohta kohdalta olemus.
Tärkeitä kuun kohtaamispäiviä ennen valmiutta pimeässä käyntiin:
20.5. 2009  15 astetta Oinasta
Luovu siitä, mikä ei enää palvele sinua:  sisäinen tieto, intuitio paremmasta elämän suunnasta
19.6.2009  13 astetta Härkää
Luovu siitä, mikä ei palvele: ääni, itseilmaisu, aikomus, kyky puhua oma totuus, tuo itsesi esiin 
18.7. 2009  15 astetta Kaksosia
Luovu: kyky rakastaa itseäsi ja muita, sydämen toiveet esiin
http://www.namastetherapeutics.com/liberating/article.html

Anne M:n kirjasta Uusi Venus oli 27.3.2009 7 oinas, etenemisseisaus 17.4. 29 kalat ja täysi tulee oleen 28.3.2013.
Lunarplaner sivuilla se joku pidennysjuttu ei mene mulle jakeluun vai johtuuko siitä sideerisyydestä, että semmonen olis ollu 5.6.

Muuten mulla on oikeen nautinnollinen kotona nökötysolo  kuu rapu ja projektit täällä etenee. Saunaharja on oikeen käteensopivan kuulonen apuväline tähän nuhan jämäänkin. Nyt tarvii kyhätä yks kappale kermakakkua  Smiley
13  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 21.06.2009 15:49:54
Oih Tiigris  Cry .  Olen niin hullu, että voisin tehdä joksikin aikaa vaihtarit, jos se toisen oloa helpottais ja olis mahollista. Tota en ole kokenu, mutta voin vaan kuvitella, ettei ole kivaa. Eihän kunnon tulehduksessakaan pysty mihinkään keskittyä ennenku lääkkeet alkaa vaikuttaa. Toivottavasti saat lopullista apua homeopatiasta ja keksit/saat kunnon ensiapua jotenkin.

On ollut hämmästyttävän infektioruuhkainen puolivuotinen ihan yleisesti. Töissäkin porukkaa on aina vaan rippu kerrallaan, kun jatkuvasti joku on kipeenä tai sitten lapset. Nuo kaiken maailman alapään vaivat on yksi epidemiamuoto ja kaikki muut lisäksi. Vitsinä olen heittänyt, että joku tekee biologisen tuhon kokeita meillä.....tai sitten kehittää meille vastustuskykyä. Vai eletäänkö jotenkin erityisen puutteellisella ravinnolla ja kunnon hoidolla nyt, vai mikä jäytää? Itse ole levon tarpeessa ja meinaan tehdä ratkasuita asian kanssa. Sairastuminen pysäyttää miettimään systeemeitä (lääkäripalvelut?!, tärkeysjärjestys elämässä jne.)

Takasin aurinkoon kuitenkin. Hops. 

14  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 21.06.2009 09:15:09
Tuntuu, että tarvii kirjottaa  kuu aspect_con merkurius . Heräsin ajoissa ja tekstiä on syntyny. Ideoita myös. Flunssa on järkyttävä, mutta oikein keskittyessä huonon olon saa hetkittäin häipymään.
Aurinko paistaa ja koska elin sunnuntain jo eilen, sain yhden ylimääräsen vapaapäivän  Smiley . Ei voisi hienommin olla.
15  Astro special / Astro special / Vs: kuunkierto : 14.06.2009 09:04:55
Kiitos nikki  smitten Veevalaminen luontui lähimpien avustuksella sujuvasti ja tilaisuus oli oikein kaunis. Äitini lempikappale Lumikenttien kutsu oli uruilla aivan mahtava lopuksi. Sielun kaipuu kotiin sai siinä kunniansa ja ulos astuessa aurinko paistoi lämpimästi. Tuli hyvin kevyt ja vapautunut olo. Ihan selvästi äiti oli mennyt - levollisin mielin.

Kotiuduttuani siivosin enemmän kuin aikoihin; paljon perusteellista, käytännönläheistä ja järjestelmällistä. Ja tulihan se lempeä sadekin ja sopiva ukonilma nukkumaan mennessä. Lasiterassilla oli vielä kuuma ja hämärän illan välkettä oli mukava katsella ropinaan kuunnellen.

Nyt perinnepuuroa ja kohti uusia seikkailuja.
Täältä myös Onnentoivotus Kaurisenergiaa!
Sivuja: [1] 2 3 ... 8