Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 160
1  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 20.03.2016 12:39:26
Hih  Cheesy Hyvä, kun jossakin vanhat raiteet ovat vielä käytössä  Wink
Mielenkiintosia topic lueskelin eilen samalla, kun toisella silmällä seurasin melko typerää leffaa  crazy2 se tulevaisuusjuttu, kun tuli eilen.
Jännästi muistui monia juttuja mieleen, vaik vuosiin en ole edes omaa karttaa tutkinu. Sukelsin solutasolle ja taivas katosi. No, nyt on tullut kai aika taas kurkata taivaallekin  angel
Vieläkö Seppo muuten tekee tulkintoja jossakin ihan henk.koht.tapaamisella?
2  Astro special / Yleistä / Vs: Tule kahvi ja teetupaan! : 19.03.2016 22:33:39
Well... I'm back  Smiley
Mitä tänne kuuluu?  Lyhyesti, ku en kaikkia melkein 2000 viestiä viitsi kahlata. Eli tovin poissa - kuin toinen henkilö, kun kirjoitan. Oikea kysyy "mitä tääl teet?" ja vasen "katotaan ny"  angel
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 17.08.2013 15:06:28
Kiitos teille, joille olen saanut nostaa  smitten
Ja kiitos Kimo, Supikas, Ippuska ja Evea  angel Kyl tää syksy on kutkuttavampi, kuijn vuosiin  Cheesy ja tuskin malta odottaa ensi kevään juttuja, tai puhumattakaan sit seuraavaa syksyä, jonka pohjia nyt aletaan varmistella  Cool Näkyillään  smitten
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.07.2013 11:20:12
HEI KAIKILLE  smitten
Nämä olivat viimeiset nostoni, ainakin nyt joksikin aikaa  Wink KIITOS  smitten

Aloitan uuden vaiheen elämässäni ja se tarkoittaa paluuta osin juurille, mutta ihan uuttakin. Tiedän, että kuukauden päästä aikani on todella kortilla, mutta innolla jo odotan sitä. Usean vuoden taapersin talvesta kesään ja taas talveen, kuin tervassa. Nyt selvästi viimeisen vuoden ovat tuulet puhaltaneet eritavalla ja on aika nousta siiville taas  smitten

Voin jossakin kohtaa huudella, jos ehdin nostelemaan pieniä eriä ja käyn edelleen lukemassa juttujanne, joten ihan en poistu poistu  Cool
KAIKKEA HYVÄÄ JA VALOA TEILLE KAIKILLE  smitten
Nähdään!
 angel
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.07.2013 11:15:34
Ringa  smitten
Meripihka, tuo ikivanha havupuiden "laastari", joka on muuttunut kiveksi ja toimii nyt koruna lähes "laastarina".
Tämä uhkuu voimaa, nuoruutta, elinvoimaa. Se auttaa kurkkua ja pitää puheet selkeinä, lauluäänen kauniina. Tämä on mannaa itsetunnolle ja Solar Plexukselle todellinen patteri, sisäinen aurinko. Se avaa kanavia ja saa valon tunkeutumaan kanavia pitkin aina periferiaan asti, jolloin koko keho ulkoisi auroja myöden henkittää, sykkii vapaasti.
tarottina tämä edustaa kolikoiden kuningasta, eli hyvinvointi ja sisäinen visio tulevaisuuden näkymistä, tavoitteista ja poluista selkeytyy. Materiaalinen maailma voi antaa tukea, jolloin vahvuus isompaa ponnistukseen onnistuu. Tämä vain voi merkitä jostakin luopumista, jotta materiaali voi palvella tavoitteita, vanhassa ei kannata olla kiinni, jos se ei palvele enään kuin emootioita ja aiheuttaa taakka. Viisaus on sitä, että osaa hahmottaa koska on aika luovuttaa ja sanoa hyvästi. Viisautta on myös kyky huomata vaihtoehdot, jos sellaista on tarjolla. Materialismi materian vuoksi ei ole viisasta, koska se jämähdyttää kaikki energiat. Myös materia on tarkoitettu kieräväksi, palvelemaan sinua. Äläkä ahnehdi, sillä sekin on huonosta... saat kaiken minkä tarvitse, silloin kuin tarvitset. Jos tarvitsemaasi ei kuulu, siihen on jokin syy. Todennäköisesti elämänläksy tai polku, jota et huomaa juuri nyt, vaikka se on aivan vieressäsi.
 angel
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.07.2013 11:05:19
Marija  smitten
Lumihiutaleobsidiaani, yksi lemppari obsidiaaneistani! Tämä erikoinen kivi on vulkaanista lasia ja todella kestävä korukivi. Obsidiaanit ovat kovia kiviä energioiltaan, mutta lumihiutale on hieman lempeämpi. Sen voimat hieman leijailevat ja antavat siten aikaa, mutta vaativat yhtä armottomasti opettelemaan elämänläksyt. Se ei hyväksi hyvä arvosanaa, vaan vaatii erinomaista. Tosin siinä missä se vaatii, se opettaa, ohjaa ja antaa arvokkaita neuvoja. Tämän opettajan jäljiltä syntyy vain mestareita.
Tarottina tämä edustaa paholaista, eli jonkin verran tämä toppuuttaa jos pilvenhattarat alkavat hipoa silmäkulmia ja todellisuus meinaa kadota horisontista. Jotkin epäillyttävät tapahtumasarjat toimivat hälytyskelloina, jotka noteeratessasi vältyt suuremmilta vahingoilta. Laskeutuminen ei aina ole helppoa! Älä anna muiden ohjata elämäsi purjetta, luota siihen mitä sinä kapteenia tiedät, tunnet ja haluat suunnalta. Jos sekamelska täyttää tunteiden kentän, koeta luovia tilaan tai paikkaan, jossa voit vapaasti tarkistaa suuntaa ja omia toiveitasi. Älä missään nimessä ole naiivi, edes rakkaudessa!
 smitten
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.07.2013 10:56:16
Aquarius  smitten
Amatsoniitti on paineelle herkkä korukivi, mutta kaunis. Se sopii kaulakoruksi hyvin, kuhan ei käytä sitä saunassa tai pese sitä pesuaineilla.
Tämä nostaa alitajunnasta asioita puhuttaville ja siksi se on kurkkushacran kivi. Tosin sillä on taipumus olla kaikkea muuta, kuin hienotunteinen. Joten sammakoita voi pulpahdella! Mutta joskus niidenkin aika on ja niiden loikkiminen on vain hyvästä!
Tarottina tämä edustaa miekkojen 3., eli jotakin pientä pilven hattaraa taivaalla? Aukaisemalla suun, aukeaa sydän. Vaikka pulisemalla päiväkirjaan tai seinille, kuhan muuttaa tunteet sanoiksi ja sitä kautta niiden olemassaolo luodaan näkyvämmäksi. Mikään ei voi olla sanomattomuuden arvoista, mikään asia ei voi olla sellainen, ettei sitä saa sanottua ulos, vaikka metsän puille tai tuulelle.
 angel
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.07.2013 10:48:57
Pirjukka  smitten
Musta turmaliini. Äkkiseltään ehkä pelottava, mutta kun tarkemmin katsoo huomaa, sen hyvyyden. Tämä on turmaliineista ehkä se parhain, sillä se luo kantajansa ympärille suojamuurin, josta viha ja pelot eivät tule läpi. Vain sisäiset tietysti jää, mutta pääsääntöisesti tämä myös vahvistaa turvallisuuden tunnetta.
Tarottina tämä edustaa sauvojen 9., eli elämänilolle tilaa ja inspiraatiolle aikaa. Joskus tämä voi tuntua jopa paussilta elämässä, mutta kun siihen osaa suhtauta oikein, se kantaa hedelmää. Joskus paussi on pakkollinen, jotta uutta pääsee syntymään. Silloin on hyvä keskittyä kaikkeen pieneenkin, joka herättää mielihyvää ja elämäniloa. Hiljaa hyvää tulee ei ole tyhmä sanonta joskus...
 angel
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.07.2013 10:42:22
Kimo  smitten
Dumortieriitti on mielenkiintoinen kaveri... kyselit tulevasta, joten parisuhteelle erinomainen kivi, varsinkin jos kyse on olemassaolevasta, ehkä jotakin kipinää kaipaavasta suhteesta. Uusi yhteinen harrastus tai toimi, joka ehkä kuitenkin vaatii sitoutumista ja hyväksymistä hitaan etenemisen väistämättömyydestä. Lisäksi tämä voi olla hyvä kohta sitoutua elämäntapa muutokselle  Wink
Tarottina tämä edustaa maljojen 2., eli tiimityötä, yhteyttä, rakkautta, himoa parhaimmillaan... mutta teeskenneltynä ärtymystä, pettymystä, eroa. tarkkana siis tunteista ja niiden aitoudesta! Saa räiskyä, kuhan puhtutaan. Saa tuntea mitä vaan, kuhan puhuu sen ulos ja kuuntelee toisen tunteet myös. Rakentaa niiden kautta yhteistä...
 angel
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.07.2013 10:32:47
Kaaliaivo  smitten
Spinelli on merkillinen jalokivi! Se saattaa olla monta vuotta hiljaa ja odottaa kantajansa kehittymistä tasolle, joka vastaa spinnellin vaatimuksia. Sen jälkeen se vaatii paljon, mutta antaa juurishacran kautta todella paljon. Spinellin voima auttaa näkemään hyvinkin maalliset asioiden henkiset puolet ja näin ollen luo laajaa näkökykyä arjen yli. Siinä on hiljaista voimaa ja vakavuutta, olematta tylsä.
Tarottina tämä edustaa kolikoien 8., eli kun otame riskin itsemme kanssa, saamme enemmän. Kun muutamme itseämme, emmekä vaadi toiselta muutosta, saamme aikaan harmoniaa. Muutos tulee vain olla vilpitön! Uuden oppiminen, uusien taitojen omaksuminen ja oman kohtalon haastaminen ovat kaiken vaivan arvoisia toimia nyt.
 smitten
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.07.2013 10:25:52
Rohanna  smitten
Kupari, tuo Venuksen metalli, ihmisten välisen kanssakäynnin "välinen". Tämä suojaa maasta nousevilta säteilyiltä ja saa luovuuden puhkeamaan. En tiedä miten tämä työhösi ja jaksamiseen soveltuu, mutta jotenkin näkisiin tässä kohdan jotka muistuttaa, että todellinen onnellisuus luo turvaa ja päinvastoin. Siihen tulisi pyrkiä parhaan taidon mukaan.
Tarottina tämä edustaa maljojen 10., eli perhe-elämää tai ystävyyssuhteiden kukoistusta ja niistä tulevan tuen, voiman ansiosta tasapainoa, rauhaa ja iloa jaksaa etsiä uusia väyliä tai vanhaan uomaan uutta virtaa. Jotkin jutut saattaavat loppua tähän, mutta sekin olisi hyvä nähdä luonnollisena tapahtumana, joka vain nyt on tullut tiensä päähän. Varo velkaantumista viimeiseen asti nyt!
 angel
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.07.2013 10:18:25
Kuuhilda  smitten
Ei ole enään kevät, mutta jospa syksyyn......
Tuliopaali voi olla onnen tai onnettomuuden kivi. Eli tämä vahvistaa sinun omia energioita ja kutsuu samanlaisia luokseen, ole tarkka mitä ajattelet.
Elämään ei saa suhtautua liian tiukka pipoisesti, koska silloin se muuttuu sellaiseksi ja sellaista kohtelua saat. Muista huumori, jopa se musta kun tuntuu ettei muu enään pure. Tuliopaali on uuden alku ja sen edistys on sinusta kiinni. Ole rohkea, pyri viisauteen, unohtamatta huumoria!
Tarottina tämä edustaa sauvojen ässää, eli jokin uusi juttu lähtee liikkeelle ja voi olla todellinen lottovoitto, mikäli osaat pelata vilpittömästi ja muistat, että yhden pelin häviö ei merkitse koko kauden tappiota. Käännä tappiot voitoksesi ja jos ei muuta, ota oppia niistä.
 angel
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.07.2013 10:09:59
Supikas  smitten
Aleksandriitti on kivistä ainoita, jotka vaihtavat väriä valon mukaan. Ihastuttava jalokivi!
Tämä saa auran puhdistumaan vaihtuvilla voimilla, kuin mikrokuitiliina lasin pinnassa. Toimiii ja saa sinut säihkymään, koska se myös tasapainottaa virtauksia aurassa. Kaikkihan toimii mukavemmin, kun ei ole "kökköjä" tiellä?
Tarottina tämä edustaa onnenpyörää, joka mahdollistaa muutoksen, sisäisen kasvun ja jopa pakollisen muutoksen helppouden, kuhan vain ryhdyt toimiin. Iloisuus, valoisuus ja tasapaino ovat avainsanoja, tee sellaisia asioita joilal lisäät noita elämääsi. Jollakin tapaa tässä on mukana Karma ja se totuus, että jotkin asiat tulevat kerta toisensa jälkeen eteen, sikäli nyt et tahdo, ehdi, halua käsitellä niitä. Et menetä mitään, jos näin on! Kaikki lähtee sinusta ja sinun tarpeista, joten omassa tahdissa ja varmana siitä, että elämä kantaa.
 angel
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kivien tarinoita! : 30.07.2013 10:00:36
Rastainen  smitten
Savukvartsi on kivistä se, joka saa kaiken negaation ohjautumaan ukkosen johdon lailla pois sinusta. Se tarjoaa näin mahdollisuuden todelliseen vahvuuteen, joka on hyvä. Se antaa voimaa jaksaa, kun ei tarvitse puolustautua ulkoisilta voimilta kaikella voimalla. Se avaa kanavan sisään, kun ulkoinen on suojattu ja näin ollen aoman kehon viestit tulevat selvemmiksi, mikä on hyväksi juuri sinulle.
Tarottini tämä edustaa miekkojen 10., eli unelmien muuttuminen todeksi on helppoa nyt, kuhan vain toimit kuin unelmat olisivat jo totta. Positiivinen käytös ja toiminta kantaa hedelmää nyt helposti ja sen vaikutukset näkyvät pitkään elämässä. Spontaani negaatio sisältä on syytä kanavoida rakentavasti, vaikka kuinka sylki maistuisi katkeralta. Juuttuminen myös liian pieniin ajatuskaavioihin, voi olla vahingollista. Ole positiivinen ja rakentava, ole avoin ja vilpitön, olematta naiivi.
 angel
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Mitä korusi sinusta kertoo? : 02.05.2013 09:07:03
Esmiralda  smitten Kiitos, kun muistat ja muistutat... olin jo unohtanut tulkkauksen ja jopa silloisen oman koruni... missähän se on?  Shocked
Ruusu on asia, joka koskettaa minuakin hyvin syvältä, mutta en puhu siitä enempää vaan kerron faktaa jota olen ruususta löytänyt... johtuen yhteydestäni ruusuun tai ruusuihin  Cheesy
Ensimmäisen ruusun sanotaan syntyneen merenvaahdosta ja juuri siitä, mistä Afroditekin ja koska Afrodite kantoi ruususeppelettä, joutui ruusu synnin kukkaseksi... vaikka myöhemmin taipu komiasta Jeesuksen, Marian ja marttyyyrien kukkaseksi. Noh, toisen uskomuksen mukaan valkoinen ruusu syntyi profeetta Muhammed´n kyynelistä.

Siionin luostarin aikaan ruusu sai myös symbolisen merkityksen ihmisestä ja ihmisen elämästä. Elämä alkaa nupusta, terälehti kerrallaan se aukeaa ja ne edustavat elämän syklisyyttä, jokainen on uniikki. Kun ensimmäiset terälehdet ovat täysin auki ja valmiina putoamaan, vielä keskeltä löytyy uusia ja hehkuvia terälehtiä, jotka jatkavat ruusun hehkua pitkään... Jotkut ruusut kuivuvat pystyyn ja toiset lakastuvat nopeaan... näinhän tämä menee  Undecided

Ruusu liittyy moniin tapahtumiin maailmassa, varsinkin Euroopan alueella ja jopa Suomen historiassa. Valkoinen ruusu keikkuu vieläkin sotilasuniformuissa ja Suomen korkein valtiollinen kunniamerkki on Valkoisen Ruusun Ritakunnan suurristi  Cheesy

Ruusu on kukkien kuningas ja ymmärrän hyvin, miksi kannat mielelläsi hopeisia ruusuja korvissasi. Hopea luo korviksiin ruusun loisteen rinnalle viisautta ja hillittyä himoa  Cheesy ...itse päätät mihin himois kohdistuu...

Kiitos Esmiralda Vappu toivottelusta, samoin  smitten Toivottavasti Vappusi oli kaunis?
Mietin pitkään mitä korua nykyään mieluiten kannan... se oli todella vaikeaa, koska en pahemmin käytä enään koruja.
Mutta sitten tajusin... ensinnäkin käyttökoruni ovat nykyään kultaa lähes poikkeuksetta, lisäksi aukaisin ikivanhan reijän vasempaan korvaani, jotta sain kiinalaisen kirjainsymbolin mukaani, kun laitan korut. Tämä kirjain symboli tarkoittaa pitkää ja hyvää elämää. Hyvin usein korvissani killuu tämän kaverina kultaiset sydämet, joissa on aidot oliviinit (lähes omenan vihreät ja läpinäkyvät kivet)  Cool
Näin paljon on muututtu sitten rubiini /tinakorusta kaulalla  Cheesy
Sivuja: [1] 2 3 ... 160