Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 23
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään? : 18.01.2014 23:59:29
Joo juoruämmä/äijä-allergia on mulla paha! Smiley Jotkut ihmettelee joskus, että miten mua ei kiinnosta toisten asiat... Niin kun se olis huono asia, ettei jaksa jauhaa muiden yksityiselämästä. Ja eihän mua ihan oikeesti yleensä kiinnosta. Tää mua paljon avoimempi skorppari, mistä mainitsin, puhuu lähinnä vaan omista asioistaan ja inhoo juoruilijoita myöskin.

Jospa koitan vastata tohon alkuperäiseen kysymykseenkin... Mä pyrin pitään yksityisyydestäni kiinni. Mulla on oikeus olla jakamatta kaikkia asioita muiden kanssa. Tai saan valita kenen kanssa jaan mitäkin. Ja annan sen oikeuden muillekin. Tai siis sehän on kaikilla, kunnioitan sitä. Mun kaltasen ihmisen lähelle pääsee niin, ettei tunge. Tivaamalla musta saa tosi vähän irti Smiley 
2  Astro special / Astro special / Vs: Hei vaa'at! : 18.01.2014 03:36:36
Ei nousuvaakuus muakaan ole raivareilta säästänyt Smiley Temperamenttia oli lapsena ja on vieläkin ihan riittämiin. Uskoisin, että suurin osa ihmisistä pitää mua miellyttävänä tyyppinä ja sitten ihmetys voikin olla iso, kun mulla palaa hihat. Sitä ei kovin usein tapahdu, joten suurin osa saa pitää sen kuvan. Ja vaakamaisesti syy on yleensä toisten itsekkyys, epäreiluus. Mulla on pluto aspect_con askendentti, niin se tekee paljon. Ja tietty monet muutkin tekijät kartalla.   
3  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Mihin Skorpioni pyrkii salamyhkäisyydellään? : 18.01.2014 03:06:03
Ei kannata tosiaan liikaa pelkkään aurinkomerkkiin tuijottaa. Mä oon tarkka yksityisyydestäni, mutta tunnen varsinaisen höpöttäjäskorpparin, joka levittelee yksityisasioitaan melkeinpä kenelle vaan! Muistaakseni merkurius 3. huoneessa sillä. Selittänee osan ainakin.
4  Astro special / Astro special / Vs: Kartantuunaus : 29.05.2013 16:37:16
Joo hauska aihe Kuuhilda! Smiley Omaa en lähtis muuttaan Smiley Tällasen ukon voisin tilata Grin:

 aurinko = oinas, kaksoset, skorpioni, vesimies
 kuu = harka, kaksoset, jousimies, kauris
 askendentti = oinas, kaksoset, leijona, vaaka
 mars = oinas, rapu, leijona, jousimies

Jos tässä kuitenkin pitää kiinni lainalaisuuksista edes jotenkin, niin ei vois merkurius :ta ja venus :ta heittää ihan mihin vaan...hmm.. No mut, jos noista kokois nyt yhden esimerkin, niin otetaan:

 aurinko oinas, kuu jousimies, askendentti kaksoset, venus vesimies, merkurius kalat, mars leijona. Noita yhdistelmiä vois olla vaikka kuinka, ja sitä karttaa vois miettiä tarkemmin. Jotain pluto-latausta vois ainakin tohon vielä ottaa. Toi kuu kauris on kyllä ainakin iso kysymysmerkki, siihen pitäis sitten tulla jotain mukavia pehmentäviä aspekteja. Ja siis noista ei vois miten vaan yhdistellä, esim. liikaa kaksoset:sta ei toimi!    
5  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mars neliö uranus ja neptunus : 03.04.2013 00:15:59
Kyllähän sillä on iso vaikutus missä merkissä ja huoneessa jne. planeetta on. mars vaaka pyrkii harmoniaan ja toimii rauhanomaisesti (taas riippuu tietysti muista aspekteista).
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Mars neliö uranus ja neptunus : 31.03.2013 17:24:02
Mulla on uranus skorpioni 2. huone aspect_squ mars leijona 10. huone. Pitää saada tehdä asiat omalla tavalla. En tykkää olla määräiltävänä. En haluais elää muiden mulle asettamien rutiinien mukaan, haluan tehdä itse omat ruutinini. Parhaaseen työtulokseen pääsen silloin, kun saan määrätä työaikani mahdollisimman itsenäisesti. Työskentelen mieluiten yksin. Tiimissä työskentely onnistuu kyllä, mutta valita jos voi niin teen asiat mahdollisimman pitkälle itsenäisesti. En mä koe tuota aspektia huonona ollenkaan. Ei mua kuitenkaan pidetä vaikeena ihmisenä, en mä vaikeuta muiden tekemisiä. Mä koen, että toi aspekti antaa paljon luovuutta ja draivia. Pikkusen tulista temperamenttiakin ehkä Smiley Vaikka toi neliö toki välillä haastaa, niin tykkään siitä kovasti kuitenkin!

Missä merkeissä ja huoneissa noi sun planeetat on?
7  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Voiko luonteen määrätä supistuslääkkeillä? : 30.03.2013 17:56:25
Astrologian ja tieteen suhteesta (Wikipedia)

"Nykyisen tieteen käsityksen mukaan astrologia on näennäistiedettä. Pseudotieteen käsitettä määriteltäessä on astrologiaa on usein väärinkäytetty esimerkkitapauksena. Useat nykyastrologit eivät katso kuitenkaan "tekevänsä tiedettä" eivätkä ole siten "pseudotieteilijöitä" eivätkä matki tieteen tekemisen malleja vaan käyttävät astrologian omia malleja. Lisäksi voi ajatella kronologista järjestystä: ajallisesti astrologia oli ensin, sitten vähitellen astronomia irtosi siitä joten astrologia muodostaa astronomian historiallisen perustan, mutta ei ole ymmärrettävissä pelkästään fyyysis-empiirisellä tasolla. Siitä melko monet ajan astrologit ovat yhtä mieltä. Koska astrologien tulokset ovat tulkinnanvaraisia, ne eivät ole kumoutuvia väitteitä. Mutta näin on myös monen muun ihmistä koskettavan tieteen tulosten laita."

Tuossa mun mielestä kiteytetty aika hyvin.

Kun mä muutama vuosi sitten kiinnostuin astrologiasta olin tosi skeptinen, mutta vielä enemmän utelias. Pian huomasin tutkivani astrologiaa ikäänkuin ulkoapäin. Opiskelin sitä kuin uutta kieltä. Tutkiskelu eteni paremmin, kun ei jäänyt jumiin omaan ymmärtämättömyyteensä. Mä oon tosi skeptinen tyyppi ja suhtaudun asioihin kriittisesti. Ja edelleen jaksan ihmetellä sitä, miten astrologia voikin toimia. Mulle luontainen tutkimustapa on asettaa asioita uudelleen ja uudelleen kyseenalaiseks. Vuosienkin jälkeen palaan toisinaan samankaltaisiin kysymyksiin, joita kyselin itseltäni aloitellessani astrologian tutkimista. Mutta siinä se hienous mun mielestä onkin, eipähän lopu kysymykset kesken ja paljon saa myös vastauksia!

Tee oma karttasi ja lähde tutkimaan! Smiley  


8  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Paavi Franciscus : 22.03.2013 15:47:00
Mä en oo tarkemmin hänen menneisyyteen perehtyny, mut voiskohan tuoda uusia tuulia? Muutosta? venus aspect_con kuu vesimies aspect_squ uranus.
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: OinasMiehet : 22.03.2013 15:18:31
Mulla kun kartalla on enimmäkseen vettä ja tulta = höyryää! Grin Niin nautin siitä, että vastapuoli antaa vastusta. Sitä oinas tyypeistä useimmiten saa. Ja sit miesten kans oon huomannu sellasen jo aikoja sitten, et kiinnostun kun tyyppi ärsyttää mua jotenkin. Sen oinas miehet ainakin osaa Grin Mulla merkurius skorpioni aspect_squ mars leijona ja kuu jousimies, eli tulta pukkaan mäkin Smiley
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Apua parisuhdekuvioiden selvittämisessä? :) : 22.03.2013 01:15:16
Moi kultahippu! Ainakaan mun mielestä kartalta ei voi edes nähdä kysymääsi asiaa. Se ei ole sillä tavalla ennustamisen, vaan itsetuntemuksen väline. Oikee aarreaitta! Kehottaisin tutustuun karttaan, siihen apuja täältä varmasti löytyy Smiley
11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: OinasMiehet : 22.03.2013 01:04:13
Joo sulla on sama lähestymistapa niihin, kun mulla Smiley Onko sulla DC tai mars oinas:ssa? Mulla on DC, niin siks ainakin ne vetää puoleensa. Ja sitten venus oinas:n huoneessa varmaan kans vaikuttaa asiaan. Niiden mutkattomuus, määrätietoisuus ja eteenpäin pyrkiminen kiehtoo. Ne on aina etenemässä jonnekin, niillä on unelmia. Mulla itellä sama juttu.
12  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: OinasMiehet : 21.03.2013 22:14:22
Hyvä, että haluat tuilelaith yrittää olla mahdollisimman hyvä itsellesikin! Smiley Ettei se unohdu muiden vaatimusten ja odotusten alle. Kun eihän itseään tarvitse unohtaa ollakseen hyvä muille. No mut takas oinasmiehiin... Smiley Oinaiden suoruus on virkistävää! Kun kysyt, saat selkeän vastauksen. Mä tykkään siitä, vaikkei vastaus miellyttäiskään. Varsinkin, jos on merkurius oinas niin ei hienosäätöö tahdo löytyä. Toisaalta se piirre ärsyttää myös eniten. Mun mielestä heillä on taipumusta huonoihin käytöstapoihin, ovat tylyjä silloin kun vastapuoli ei sitä ansaitse. 
13  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: OinasMiehet : 21.03.2013 20:36:59
Mulle tulee ihan isosisko-olo, kun luen noita juttuja! Smiley Jotenkin mun "korvaan kalskahtaa" toi, että yritetään olla mukava, salliva, reilu jne., jotta miehellä olis hyvät oltavat. Tai siis saatteko itsellenne heiltä vastavuoroisesti yhtä paljon? Rakkautta? Kunnioitusta? Kyllä mä tiedän, ettei nää jutut oo aina niin helppoja, kuin joku ulkopuolinen voi väittää. Mä oon ottanu oinasmiehistä välillä mittaa, joidenkin kans tuun hyvinkin toimeen. Toisten kanssa en. Tykkään niiden suoruudesta. Useinhan ne yrittää ottaa aluks vallan. Mä sanon suoraan, etten tuu tanssiin niiden pillin mukaan. Toiset ei sitä kestä, jolloin ne saa mun puolesta jatkaa matkaa. Onhan oinas-laatu mulle tosi haastavaa, askendentti vaaka kun oon. Mut toisaalta mussa on oinasmaisuutta itessänikin ( aurinko ja venus 1. huoneessa).
14  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Heipsan ja tervehdys : 20.03.2013 20:58:01
Eipä kestä Smiley Hölmönä unohdin laittaa sulle linkin, tässä se ketju http://www.astro.fi/forum/index.php?topic=44463.0
15  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Heipsan ja tervehdys : 18.03.2013 16:57:16
Moi! Tervetuloo takas! Mä oon rekisteröityny tänne 2006, mut olin jo sillä vanhallakin foorumilla. Tuolla Yleistä-osioissa on muuten "vanhojen kohtaamisketju" Smiley
Sivuja: [1] 2 3 ... 23