Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 50
16  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Voiko näitä opiskella? : 01.08.2010 17:01:22
Kyllä voi opiskella, tärkeintä ihmiselle on puhdistaa itsensä negatiivisuudesta, tunnelukoista, oppia tuntemaan itsensä, rakastamaan elämäänsä ja itseään, päästää irti menneestä. Silloin on valmis henkisyydelle, jos tätä työtä ei tee on hyvin vaikeaa avautua näkemään universaalisia asioita.

Toki reikikurssit, henkiset harjoitukset ja muut ovat hyväksi ja aktivoinnit, hoidot tekevät tätä työtä. Itse teen ihmisille hoitoja, aktivointeja, meditaatioharjoituksia, jotka auttavat henkisyyden avautumisessa elämään ja paljon voi oppia kirjoista, erilaisista yhdistyksistä, tapahtumista, toisista ihmisistä. Rohkeasti edetä, ottaa yhteyttä ja antaa henkisyydelle luvan tulla elämään.

Sinun tapauksessasi suurin este lienee vaikea menneisyytesi, joka on jättänyt varjoja sisällesi, jonkinasteinen puhdistus voisi olla hyväksi sinulle, voit tehdä sen hyvin monella tavalla, kirjoissa on itseopastuskeinoja, ne ovat hyviä, mutta ole hieman varovainen, kysy itseltäsi uskallatko kohdata pelkosi, voit pyytää ystävää tai parantajaa avuksesi. Osallistua henkisille kursseille jne. Tapoja on monia, muista kuitenkin kuunnella sydämesi ääntä!



17  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: rasittava henkimaailma : 01.08.2010 16:54:34
jukkap: kaikilla kai on omat tapansa, minä voin vain kertoa omista kokemuksistani. Totuutta en itse voi todistaa enkä haluakaan millään tavalla, tosin sen verran taitoani olen varmentanut, että olen tehnyt muiden meedioiden ja selvännäkijöiden kanssa töitä, että he ovat vahvistaneet kykyni olevan totta.

Se mitä teen, on avaan kanavani, annan tiedon tulla luokseni. Aistin energian ja pyydän näyttämään mitä tämä energia tarkoittaa. Mikä viesti sillä on ihmiselle. Usein teen menneiden elämien kanavoinnit, yhteyden toisen sieluun (oli se sitten kuollut, henkiolento tai elävä) siten, että ohjaan ihmisen itse kokemaan ja näkemään tilanteen, keskustelemaan ja vahvistan jotenkin omalla tahdonvoimallani ihmistä aistimaan. Vaivutan hänet osittain transsiin ja ohjaan tilannetta ulkopuolisena tahona. Näin kokemus on aina oma eikä minun. Minulle näkyni tai aistimukset ovat energeettisiä ja sitten taas suoraan sisäistä puhetta, kanavointia. Saan vain tarvittavan informaation pyytäessäni. Keskustelemalla sielujen tai henkioppaiden kanssa.

AnniA: kai tuolla auttajalistalla noita meedioita on tarjolla, minäkin voin auttaa halutessasi. Esko Jalkasen yhdistys on hyvä tälläisissä, poistamaan haittaenergioita. Talot keräävät energioita, joskus ilmapiiri on vain hyvä puhdistaa, luoda suojaukset ja toisaalta minusta jotenkin tuntuu, että sinulla on itselläsi käsiteltävinä asioita ja kykysi aistia aktivoituvat, joten kyseessä voi olla myös omat henkioppaasi, jotka lähestyvät sinua. Koska sinussa on vielä pelkoja koet heidät negatiivisina, koska koet asioita joita et ymmärrä ja media on luonut henkioppaistamme negatiivisia. Seuraavalla kerralla ajattele, että olet suojattu, olet turvassa, kaikki on hyvin, rukoile Luojalta, enkeliltäsi turvaa ja kysy tietoisesti näiltä hahmoilta miksi olette tulleet luokseni, mitä teillä on sanottavaa. Itse en aisti tilannetta negatiivisena enkä ole huolestunut sinusta, mutta sinun tulisi oppia ymmärtämään heitä ja aistin pelkosi asiasta.
18  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Parantaminen kutsumuksena? : 01.08.2010 16:40:34
Jaha, mitäköhän sinulle osaisi sanoa. Itselläni parantaminen on sieluni ja oma toiveeni, kutsumus ja suurin rakkaudenlähde. Teen parannustyötä puhtaasti halusta auttaa, tosin karmallisista velvollisista ja kyllä muistan tuon painostuksen sieluni ja henkimaailman puolesta.
Tärkeintä on kuitenkin mitä sinä, päivätodellisessa olomuodossasi haluat. Totta kai meitä, joilla taito on olemassa patistellaan, itseäni jopa painostettiin, hyvinkin paljon. Tosin olen siitä painostuksesta kiitollinne, olin sen verran epäileväinen, että en uskaltanut kuunnella sydämeni ääntä.

Löysin omat parantavat voimani onnettomuuteni myötä, minua kaukoparannettiin ja taitoni aktivoituivat sen myötä. Sen tarkemmin en ala nyt polkuani selittämään, laita yksityisviestillä kysymyksiä, jos haluat tietää enemmän. En ole käynyt kursseja, reikivihkimyksen hankin ja olen saanut erittäin paljon yksityisopetusta eri parantajilta. Minä olen auttanut heitä ja he ovat auttaneet minua. Yhteistyötä. Suurimman ohjauksen olen saanut henkisesti, kanavoituna ja keskusteluina. Ainoa kurssi ja yhteisö, jossa olen on Ishayat, askensoiminen on tietynlaista meditaatiota ja minulle siitä on tullut itsehoitomuoto itselleni, tasapainoittava ja vahvistava elementti. Toki meditoin aikaisemmin, mutta askensointi vain sopii itselleni paremmin.
Reikisymboleita en käytä, mutta vihkimystä suosittelisin itseasiassa kaikille. Se aktivoi omat kanavani puhtaimmiksi. Itse teen hieman vastaavanlaisia aktivointeja, mutta ne ovat hieman erilaisia ja yksilöllisiä.

Sen tarkemmin ennustamatta sinulle kyllä on sielusi tahto ohjautua parantajan tielle, sinulla on siihen lahja. En minäkään tutustunut asioihin aikaisemmin, opetellut missään mitään, mutta itselläni minulle on vain ohjattu oikeat ihmiset eteeni ja olen aina tiennyt kenen kanssa keskustella, osaan tilata asioita itselleni ja yhteistyö henkisyyteen on olemassa, joten itselläni on tälläinen tie.
Neuvona sanoisin, kuuntele sisintäsi, jos haluat tutustua aiheeseen enemmän anna sisäisesti lupa ohjaukseen, seuraa intuitiotasi ja kun tuntuu, että jollakin ihmisellä on sinulle jotakin annettavaa ole rohkea ja ota yhteyttä. Ihmiset tuodaan sinun eteesi, mutta itse sinun on tehtävä siirtosi. Tarttua mahdollisuuksiin.

19  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 01:21:03
Todellinen rakkaus saa ehkä hieman vielä odottaa, mutta pidä silmäsi avoinna ja tartu mahdollisuuksiin rohkeasti niin elämä voi muuttua yllättävänkin pian. Rahojen kanssa saat olla tarkkana, nyt olisi ehkä hyvä laatia suunnitelmia ja edetä niiden mukaan.

Hei.. haluaisin tietää mitä on tulossa rakkauselämään ja raha-asiat vähän huolettavat..kiitos etukäteen  smitten
20  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 01:18:30
Ei se ole katastrofi, vaikka siltä tuntuukin, luota tulevaan. Tilanne on hieman haastava, mutta selviydyt kyllä kunnialla. Päätä selviytyä, usko siihen.

Hei
Jaksaisitko taas katsoa miltä työtilanne näyttää? "varma" paikka meni sivu suun ja katastrofi uhkaa...

olisin kiitollinen  smitten
21  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 01:17:13
Kiitos viestistäsi. Todellakin taidat elämän risteyskohdassa olla. Sinun tulisi enemmänkin keskittyä nyt itsetuntemuksen matkaan, tutustua siihen kuka todella olet, mitä olet tähän maailmaan tullut tekemään. Elämä haastaa sinua juuri nyt, kysyy uskallatko matkata sisimpääsi? Missä sen teet, miten se on toissijainen asia, tärkein on, että pidät itsesi tärkeimpänä projektina juuri nyt.

Terveysongelmat, etäisyyden tarve, tyytymättömyys voivat viitata hieman siihen, että sinulla on käsittämättömiä asioita elämässäsi, tunnelukkoja, jotka tulee avata.

Kyllä minä työskentelen näiden parissa. Energiahoito, tunnelukkojen purkaus, visualisointi, meditaatioharjoitukset ovat hyvästä. Teen niitä kyllä. Mutta hyvä ilmainen neuvo on se, että visualisoit elämäsi mielessäsi niin tarkkaan kuin mahdollista, luotat siihen visioon ja teet joka päivä jotakin luovaa puolen tunnin ajan tai meditoit, jolloin annat luovalle aivopuoliskollesi mahdollisuuden auttaa sinua. Ota yhteyttä vaikka yksityisviestitse, jos haluat kuulla lisää.

Hei Ulkopuolinen! Olisiko sinulla aikaa antaa minullekin hieman neuvoa jossakin vaiheessa? Smiley

En ole kaynyt Astrossa pitkaan aikaan, mutta jotenkin tanaan tama sivusto veti puoleen ja varsinkin tama keskustelu...

Tuntuu, etta olen (ja ollut jo aika tovin) elaman risteyskohdassa ja tarkoitus olisi taas jalleen vaihtaa maata ja reissata seuraavan parin vuoden ajan. Maisemat vaihtuu ja uusia kokemuksia edessa, mutta silti elama tuntuu jotenkin raskassoutuiselta talla hetkella..opintovelat painaa paalla ja vahan terveysongelmiakin on. Tuntuu, etta pidan ihmisia kasivarren etaisyydella ja en osaa nauttia elamasta. Arsyttaa jotenkin, kun en osaa olla positiivinen ja nauttia juuri nyt.... Onneksi on sentaan ihana mies elamassa Cheesy

Jos sinulta loytyisi jotain kikkaa elamanilon palauttamiseksi, niin otetaan vastan! Kiitos  smitten
22  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 01:11:25
Kuuntele sydäntäsi, mitä todella haluat. Minun näkökulmastani tuo vaihto eri työpisteeseen voisi olla helpotus, mutta todelliseksi ratkaisuksi ongelmiin tarvitaan jotakin muutakin. Sinun tulisi oppia käsittelemään noita energioita.

Hei. Työkuvioihin haluaisin saada lisävinkkiä.  Valintaa joudun tekemään ja koen nykyisessä paikassa energiat varsin raskaaksi työskennellä. Tarjolla olisi kenties vielä tässä vaiheessa vaihtoa samassa ammatissa mutta eri työpisteessä. .työskentelen sairaalassa.

Kaunis kiitos, enkeleitä ja valoa  smitten
23  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 01:09:15
Joko tilanne on mennyt ohi, ainakin jotakin hyvin mielenkiintoista energiaa sieltä on aistittavissa.
Heittäydy, nauti ja antaudu vapaaseen ohjaukseen. Lopputulos voi olla yllätys, mutta elä tässä hetkessä, anna luojan korjata satoaan.

Mitäs sanot, Ulkopuolinen? Edessäni on valintatilanne. Heittäytyäkö vai vetäytyä?

annaelen
24  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 01:07:58
Rehellisyys on ainoa, josta voin kirjoittaa, valitettavasti saan melko huolestuneita olotiloja viestiäsi lukiessa. Et tule olemaan tyytyväinen ratkaisuihin, mutta toivo parasta. En oikein tiedä kummasta olen huolissani, luultavasti miehesi onnettomuudesta. Keskittykää nyt terveyteen ja paranemiseen, muut asiat ovat sivuseikkoja. Muistakaa, että aina on olemassa toinenkin vaihtoehto.


 Minkälaisen ratkaisun näet, nyt käsillä olevaan "pankkitili" asiaan?

 Miten miehen onnettomuuden asiat ratkeaa,--meneekö asiat kuin hän odottaa???

 KIITOS jo etukäteen.   smitten
25  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 01:05:18
Kyllä sinulla varsin mielenkiintoinen kesä on ollut tai ainakin olisi pitänyt olla ja kyllähän tuo vieläkin jatkuu. Tosin ongelmana saattaa olla se, että näetkö mahdollisuuksia, joita sinulle tarjotaan, uskotko, että ne voisivat olla todellakin totta.

Voisitko kertoa, mitä on tulossa tänä kesänä? Varsinkin tuo rakkauselämä kiinnostaa..  smitten
26  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 01:03:56
Laitoin sinulle jo aiemmin viestiä, toivottavasti se saapui perille ja lohdutti mieltäsi. Neuvoisin sinua näkemään itsesi kauniina ja vahvana ja onnellisena ihmisenä, uskomaan siihen ja pian huomaat, että tämä visualisointi auttaa kummasti.

Minäkin mielelläni kuulisin, jos kauttasi jotakin annetaan. Rakkaus on elämästäni jäänyt uupumaan. Näetkö milloin tulee kohdalle sellaista, mistä olen toiveen lähettänyt kauan aikaa sitten? Kertoa saa muutakin jos näytetään. Kiitos jo etukäteen.

Lillian, kuinka kaunis ja hauras ihminen oletkaan, kyllä minulla olisi sinulle paljonkin annettavaa, jos niin haluat. Rakkaus kohdallasi vielä odottaa, mutta aitoa rakkautta, välittämistä ja turvallisuutta tulet elämääsi saamaan vielä tämän kesän aikana. Toiveesi on tulossa, mutta odottaa eheytymistäsi. Jos haluat luen sinusta mielelläni lisää, laita vaikka yksityisviesti.

Hei, olen laittanut sinulle yksityisviestiä yli 3 kk sitten ja vastausta ei ole kuulunut. Vastailetkohan enää niihin vai onko jäänyt välistä?
27  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 01:02:17
Avaa silmät niille hyville asioille, joita elämässäsi on, keskity niihin ja ne lisääntyvät. Ole onnellinen, että saat asioita korjattua elämässäsi, se on hieno ominaisuus. Päätä, että kärsimys riittää. Miesten suhteen olet tällä hetkellä liian epävarma kyetäksesi luomaan suhdetta. Vahvista itseäsi, luota itseesi, niin hän saapuu elämääsi.

Miten mlun elämässä tuntuu olevan vain vastoinkäymisiä. Kun yhden asian on saanut korjattua, niin toinen vaatii jo korjausta. Ja näkyykö mitään miesrintamalla, vai jatkanko yksinkamppailua?
28  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 01:00:04
Miten minusta tuntuu, että sisälläsi on joku bloggi, joka estää moisen rakastumisen. Uskotko todella siihen, että sinulle on olemassa rakkautta elämässä? Tiedätkö minkälaisen ihmisen haluat rinnallesi, kenelle sinä olisit hyvä. Anna itsellesi uudenlainen mahdollisuus.

Heipä tei Ulkopuolinen! Cheesy

Nyt työkuvioihin on tullut jotain tolkkua, joten voin keskittyä välillä miesasioihin. Missä ovat miehet elämästäni? Ketään ei ole ollut edes näköpiirissä vuosikausiin - kohta pitää sanoa jo vuosikymmeneen.  smitten smitten
29  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 00:57:48
Pelkosi on liian voimakasta sinulle, pidät itseäsi turhaan sen vankina. Ketään ei ole tuomittu tässä elämässä, me itse olemme itsemme tuomitsijoita, me kykenemme luomaan onnen itsellemme halutessamme. Teen töitä tämän asian parissa, tiedän mistä puhun. Jos haluat kerron mielelläni lisää.

Sinä etsit vastauksia ulkopuolelta, ratkaisuja työstä, elämästä, kun sinun tulisi katsoa sisällesi, sydämeesi ja nähdä kaikki sisäisesti. Sieltä löytyy todellinen syy olotilaasi.

Hei Ulkopuolinen,

Olen aivan hukassa ihmissuhteissani ja työn epävarmuuden suhteen. Olenko oikeasti "tuomittu" elämään tämän kertaisen eloni yksin ilman rakkautta? Olen myöskin todella turhautunut työtilanteestani, sillä jos nykyinen (ihana) työ, jonka eteen olen tehnyt todella paljon työtä ja uhrauksia, ei olekaan "vaivan" arvoista, niin olen kyllä täysin pihalla. Usko on kovasti koetuksella  Huh.
30  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Apua tarjolla : 30.07.2010 00:54:42
Koet olevasi aivan turhaan umpikujassa, annat peloillesi ja mielellesi vallan ja kärsit sen vuoksi. Jokainen romanssi kasvattaa meitä, niillä on tarkoituksensa vaikka ne eivät kestäisikään alkua pidempään. Kun kohtaa toisen ihmisen, realisti pitää olla, mutta peloille ja arkuudelle on turha antaa sijaa. Ne tappavat hyvänkin suhteen. Miksi siirtäisit toisten miesten tuomat negatiiviset kokemukset uuteen ihmiseen, joka ei sitä ole ansainnut?

Muutokset ovat isoja asioita, harkitse tarkkaan mitä haluat, visioi se ja päätä saada se. Tunnet sydämessäsi kun aika on oikea.

Hei Ulkopuolinen!

Minäkin haluaisin kuulla näetkö minulle mitään?
Tunnen olevani umpikujassa, enkä tiedä mihin päin jatkaisin.
Keväällä ihastuin palavasti, mutta niinhän siinä taas kävi, että se loppui ennen kuin kunnolla alkoikaan  Cry  Nyt on kuvioissa eräs mies vuosien takaa, mutta en oikein tiedä uskallanko ja onnistuisiko se kenties nyt??
Paikkakunnan vaihdoskin on käynyt mielessä, mutta työ pitää minut paikoillaan, vaikken niin viihdykään.
Kiitos jo etukäteen
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 50