Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 20
1  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 26.01.2010 00:51:04
Tr- pluto aspect_sex  kuunsolmuuranusvenus siellä  skorpioni :ssa ... Ja töitäkin pitäisi tehdä. Tongue Oikeasti, en mitenkään voinut arvata, että tämä olisi tällaista. Olen tietysti  saturnus :ksen paluun kokenut aikuinen, ja käyttäydyn sen mukaan, mutta olo on välillä kuin pahaisella teinillä.
2  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten merkuriuksen perääntyminen vaikuttaa?? : 06.01.2010 00:07:06
Peruuttaa  kuu:llani, jolla myös aurinko on tällä hetkellä. Henkilökohtaisesti asiat ovat hyvin, mitä nyt onnistun aina missaamaan tavoittelemani julkisen kulkuneuvon vuoron ja odottamaan seuraavaa. Mutta energiat eivät ole kivat ollenkaan, päällä on ollut koko tämän peruutuksen ajan jonkinlainen hälyytystila. Onko muilla samanlaisia fiiliksiä ?
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 31.12.2009 16:34:34
Oletteko ajatelleet Pluton kiertoa syntymäkarttaanne nähden ja sitä miten se on syntymäkartalla jo kulkenut, varsinkin yhtymiä, mitä silloin on tapahtunut ja miten niistä on selvitty.

Sillä luulen tai uskon tai ainakin etsin siitä vahvistusta, että jos Pluto jo siellä vaikuttaa vahvasti, on sen opetukset jo hanskassa aika lailla, eikä sen transiitit tule niin voimakkaasti myöhemmin niskan päälle.

Kyllä, itselläni on aivan samanlaisia kokemuksia. Minulla on voimakkaasti plutooninen kartta:  Henkilökohtaisista aspekteista löytyvät sekä pluto  aspect_con  aurinko ja  pluto  aspect_squ  kuu ja lisäksi "sukupolviaspektina" sekstiilisarja   saturnuspluto / neptunus.  En ole kokenut  pluto :n aspekteja mitenkään erityisen vaikeina aikoina elämässäni.
4  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Jari ja Virpi : 31.12.2009 11:49:26
Jotenkin minulle on tullut tavallistakin voimakkaammin tästä suhteesta lukiessa mieleen, että tirkistelen sisälle ihmisten ikkunoista. Ja kun  katsoin nopeasti efemerejä, kaikkein selkein synatrinen elementti tässä suhteessa olikin asteentarkka Virpin  venus  aspect_tri Jarin  mars . Siis melkoinen seksuaalinen jackpot parisuhdesynatriassa.  Wink Toinen juttu sitten, kuinka pitkälle tuo oikeasti kantaa, ellei kartoilla ole tukevia tekijöitä,  esim. hyviä saturnus ja/tai  juno  aspekteja.  vertex :ksin mukana olo kuvioissa voisi myös tulla kysymykseen, tässä suhteessa on ihan mutuna myös jotain todella karmista.
5  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: 1.9.2009 - 31.8.2010 Dramaattisin vuosi aikoihin. : 06.12.2009 18:23:28
Siis  pluto murentaa arvovallan, kun paljastuu, että poliittinen eliitti onkin ollut ostettavissa eikä vain se vaan myös heikkoselkäisimmät tiedemiehet ja lääkäritkin.

Minullahan on aika monista muista poikkeavasti aika positiivinen kuva  pluto  kauris :iin ajan mahdollisuuksista (ehkäpä siksi, että  kuu  kauris :iina jotenkaan tämän ajan henki ei niin ahdista ?).   Siksi minusta tietynlaisen korruption "paljastuminen" on vain osa isompaa, mahdollisesti hyvin positiivista kehitystä. pluto kauris vakiinnuttaa "vallankumoukselliset" filosofiset ajatukset, joita on noussut  pluto  saturnus :ksen aikaan. Esimerkkejä historiasta: 1700-luvun lopulla Yhdysvaltain itsenäistyessä alettiin ensimäistä kertaa toteuttaa instituutionaalisesti valistuksenajan ideaaleja. 1500-luvun alkupuolella taas kehitettiin Saksassa protestanttisen uskonpuhdistuksen vaikutuksesta ajatus valtionkirkosta, toisin sanoen siitä, että kansa seuraa hallitsijan uskontoa.   Suosikkini kaikista  pluto  kauris ajanjaksoista on kuitenkin "Ateenan kulta-aika" antiikin maailmasta. N. 20 vuoden jakso, jota nykyään yleisesti näin kutsutaan, ajoittuu vuosilleen yhteen  pluto  kauris sykliin.

Sen, että ihmiset ovat peloissaan ja ahdistuneita milloin mistäkin, näen liittyvän enemmänkin saturnusplutouranus aspekteihin kuin varsinaisesti  pluto kauris :iiseen. Luulen, että 2012 jälkeen olo helpottaakin sitten jo kummasti.
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluto Suomen kasissa? : 24.11.2009 13:09:11
Työttömänä mietiskelin  saturnus transiitti kuvioita huoneessa 6  vaaka .
 mars transiitti pyörii pitkin talvea  leijona huoneessa 4.


Saturnus 6. huoneessa ei nyt ainakaan yleisen työllisyystilanteen pikaiseen paranemiseen viittaa. Pikemminkin on aika lailla linjassa virallisten ennusteiden kanssa, jotka ennustavat työttömyyden Suomessa kasvavan vielä ainakin kevääseen 2011 saakka.

Mars 4. huoneessa taas voi viitata moneen asiaan. Oma tulkintani on, että yhteiskunnallinen vastarinta ( mars) purkautuu jotain muuta kautta kuin parlamentaarisena oppositiona (4. huone).

Lainaus
Mutta mitä huone 12 mahtaa tarkoittaa mundaanissa?

12.huone liitetään mundaaniastrologiassa vankiloihin, sairaaloihin, vanhainkoteihin, hyväntekeväisyysjärjestöihin, salaseuroihin, luostareihin ja institutionaaliseen uskontoon.

Lainaus
Tännehän tulee ensikesäksi  T-RISTI:
Alkaako "vähäosaisten" / lepovuorolaisten ajat muuttumaan??
 jupiter  aspect_con   uranus  transiitti oinas huone 12.
 saturnus  vaaka ->   neitsyt huone 6.
 pluto  kauris huone 8.
Huone 2  rapu  :ssa voisi myös reagoida tähän jotenkin...


Tuo ei ole mikään helppo kuvio kellekkään, joten mitään nopeaa "ihmeparannusta" ei kannata odottaa. Tämä kuullostaa nyt sitten ihan Sepolta, mutta hänhän on jo pitkään vuosi- ja kuukausiennustuksissaan todennut, elämme muutoksien aikaa, paluuta entiseen ei ole, ja parhaiten tilanteesta selviävät ne, jotka ovat tämän ymmärtäneet ja varautuneet asiaan omassa elämässään.

Mutta konkreettisena tulkinta mieleen tuli seuraava: Ensi kesänä alkaa olla kaksi vuotta siitä, kun Jenkkien osakemarkkinoilla pamahti. Tämähän näkyi Suomessa heti niin, ettei vientiteollisuus ei enää saanut uusia tilauksia. Tämä taas alkoi näkyä vientiteollisuuden työpaikoilla lomautuksina ja irtisanomisina jo ennen joulua 2008. Ansiosidonnaista työttömyyskorvausta saa monella alalla käsittääkseni 560 päivää. Ihmisten reaktioita muutostilanteessa itsekin viime aikoina läheltä seuranneena olen huomannut,  että ansiosidonnainen ja usein anteliaat eropaketit riittävät yllättävän monelle. Vaikka omalla alalla ei  faktisesti ole  enää  koskaan odotettavissa töitä, kaikki konkreettiset pitkän tähtäimen ehdotukset esim. uudelleen kouluttautumisesta on torpattu. Siksi luulen, että kesällä monella todella ikävä herätys karuun todellisuuteen. 

Kun  rapu liitetään aika voimakkaasti merkkinä kotiin, niin tuo kuvio voisi liittyä Suomessa jopa siihen kauan odotettuun "kiinteistökuplan" puhkeamiseen.

Lainaus
Voisiko tehdä jotain talvipäivän seisaus ennustusta kuin viime talvena?? Hyvin La papessa osasit silloin arvata vuosi sitten talvipäiväseisauksesta ajatella että Lamaa tulossa...
Vai onko tuo AP-kartta parempi. Ainakin vuoden päästä oltiin aika yksipainotteisessa AP-kartassa - kaikki  jousimies :ssä....

No ei tuon ennustaminen vaatinut viime talvena enää kummoisiakaan ennustajan kykyjä.  ;)AP-kartta kuvaa koko vuoden yleistä kehitystä, seisauskartat sopivat hyvin  "kvarttaalitalouteen" ja muutenkin vuoden tapahtumien tarkempaan ajoitukseen.

Varmasti tulkitsen Suomen AP-karttaa vuodelle 2009-10 tarkemmin esim. ensi viikolla. Sen verran nyt kuitenkin  jo sanottakoon, että noiden pidempiaikaisten, haastellisten aspektien ohella sinne tulee esim.  aurinko aspect_tri mars, jonka katsoisin mahdollistavan hyvien ja oikea-aikaisten päätösten teon.
7  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluto Suomen kasissa? : 16.11.2009 18:09:08
P.S katsokaapa Googlen hakupalvelusta hakusanoilla Halonen Demla Viljanen Thors Suurpää niin saatatte yllättyä - onko Suomeen rakenteilla varjohallitus...

Ja minä kun luulin, että varjohallituksien pito oli meillä Hyvien Veljien yksinoikeus.  Wink Anteeksi ironiani, mutta minun on vähän vaikea uskoa sellaisiin salaliittoteorioihin, joissa jo aivan peruslähtökohtana ei ole se, että salaliiton jäsenille koituu liitosta huomattavasti enemmän hyötyä kuin haittaa.
8  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Miten tulkitsette jodia joka ilmaantuu 2012 : 16.11.2009 17:38:52
Tänne varmaan voivat kirjoittaa sellaisetkin, jotka eivät  "Mitä tapahtuu vuonna 2012" -ketjuun viitsi kirjoittaa, koska suhtautuvat perusskeptisesti koko mayojen suunnattomaan viisauteen...   Wink Tokihan tuo talvipäivänseisauskartta 2012 on  mielenkiintoinen astrologisesti, mutta en ole mitenkään erityisesti keskittynyt siihen tai siitä  tehtyihin tulkintoihin. Tässä vaiheessa omaa astrologiaharrastusta mennään pääsääntöisesti eteenpäin seisaus ja tasaus kerrallaan.  buck2

Mutta yhteen asiaan olen tuossa 21.12.2012 yodissa kiinnittänyt huomiota: Se on jännittävällä tavalla käänteinen toukokuun 1989 yodiin, joka löytyy (jo hieman laajemmalla orbilla)  läheiseni kartalta. Yod oli tuolloin tarkka 22.5.1989. Sen muodostivat   pluto 13'19 R  skorpioni  aspect_sex ( neptunus 12'2 R  skorpioni)    saturnus 13'16 R   kauris aspect_inc   venus 13'16  kaksoset .  21.12.2012 yodissa aspect_sex planeetat ovat vastakkaisissa merkeissä, ja yodin kärjeksi tulee  jupiter R.  Myös 1989 yodin  venus on mukana kuvioissa, melko tarkalleen  aspect_opp planeettojen välissä.

Jos mietin vuoden 1989 yodin teemoja, niin päällimmäisekseksi nousevat Tianmenin tapahtumat. Siksi mielessäni on käynyt, että voisivatko 2012 kulminoitua jonkin kansanliikkeen uudistusponnistukset. Tällä kertaa kuitenkin aivan uudelta ideologiselta pohjalta syntyneet, toisin kuin 1989, jolloin oltiin selkeästi vielä tekemisissä vanhan yhteiskuntamallin, kommunismin, romahduksen kanssa. 

Toinen vaihtoehto: Wikipedia listaa 1989 tapahtumiksi myös Richard C. Duncanin Olduvai -teorian ensiesittelyn. Sen näkemyksellä teollisen yhteiskunnan romahtamisesta öljytuotannon hiipuessa on ollut suuri poliittinen vaikutus, erityisesti Yhdysvaltain Lähi-Idän politiikassa, jossa on pyritty turvaamaan öljyn saanti mahdollisimman pitkään.  Kyseessä voisi olla joku tähän teoriaan liittyvä tärkeä käänne. esim. Duncanin vuodeksi 2007 laskemaa öljyntuotannon piikkiä ei ole vielä saavutettu, ja se saattaisi osua tuohon ajankohtaan. Kun  pluto  kauris on kuitenkin liittynyt  poikkeuksetta maailmanhistoriallisesti tärkeiden innovatioiden - sekä aineellisten että henkisten  -vakiintumiseen käyttöön, saattaa olla, että noihin aikoihin tapahtuu taas jotain, mikä vaikuttaa kehityksen suuntaa seuraavat 230 vuotta, ja pidempäänkin.
9  Astro special / Astro special / Vs: Kaurista ottaa pattiin : 11.11.2009 18:49:23
Kyllä,  saturnus:ksen  aspect_squ :t ovat melkoisen haastavia. Minullahan on "syyskartta", ja vuodet 2003-2006 olivat yhtä  saturnusläksyn opettelua.  Siksi odotan lievällä  kauhulla odotan  saturnus aspect_squ kuu :ta. Onneksi tosin  saturnus peruuttelee ennen  kauris :iin keskivaiheille saapumista sen verran, ettei tuo ihan heti aktivoidu.  kuu on hieman muista erossa viimeisenä tuossa sarjassa.  Parin vuoden ajan päällä olleista  saturnus  konjunktioista ollaan selvitty vähemmällä.
10  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Syntymäkartta : 09.11.2009 14:23:41
Hei !

Minulla tyttövauva, joka syntynyt 4.10.2009 kl.17.31 Danderyd, Ruotsi

Astro.com mukaan nouseva merkki Kalat. Astro.fi karttapankissa tulee nousevaksi merkiksi Härkä, eli kumpi on OIKEASSA  idiot2

Ensinnäkin onnea vauvan johdosta ! Sanoisin, että ainakin  tottumattommalle astro.com on varmempi, koska sieltä suoraan ehdotuksen paikkakunnasta koordinaattien kanssa (toki kannattaa tarkastaa esim. Wikipediasta), eikä aikavyöhykettä tarvitse alkaa itse laskea.
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluto Suomen kasissa? : 09.11.2009 13:18:22
Helsingin metron kartalla oli eilen hyvin tarkka  tr- mars on tarkassä  aspect_con :ssä kartan  aurinko :oon.   aspect_con  .  tr-  jupiter
 aspect_con  neptunus , jonka on katsottu enteilevän kaikenlaisia vedenpaisumuksia,  tekee  aspect_opp  merkurius :kselle. Olisi mielenkiintoista tietää, mihin kellonaikaan avaaminen on tapahtunut. Sellainen mielikuva minulla on, että julkiset avajaiset ovat  Suomessa yleensä iltapäivätilaisuuksia. Esim. jos avajaisajaksi  oletetaan 14.00,   metron kartalle tulisi kuvaavasti  merkurius  aspect_con keskitaivas (joku  merkurius / keskitaivas kontakti on esim. kaikkien sellaisten F1-kuskien kartoilla, joiden tarkka syntymäaika on yleisesti tiedossa ) ja myös jupiter  aspect_con askendentti (jatkuvaa laajentumista).
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluto Suomen kasissa? : 09.11.2009 12:07:40

Mitenkäs sopii "kasiplutoteemaan" maanalainen vesikatastroofi maan
pääkaupungissa?
Shocked

Tässä tapauksessa katsoisin myös Helsingin metron karttaa, jonka voisi kaiketi tehdä virallisten avajaisten päivälle, 2. elokuuta 1982. Voi itse asiassa olla mielenkiintoinen paketti, ainakin  mars ja  saturnus transiitteja luulisi tuonne tulevan.

Mutta tokihan tunnelit  on mitä suurimmassa määrin plutoonisia rakennelmia.  coolsmiley Lisäksi  pluto:  on edelleen Suomen  merkurius :ksella. Vaikka pluto :n   aspect_con  merkurius vaikutus on näkynyt tähän saakka lähinnä  joukkoviestinnässä, niin myös valtion kokonaan tai osittain omistamissa liikenneyhtiöissä (Finnair ja VR) ravistellaan rakenteita.



13  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Oinasmies - Oletko tällainen? : 05.11.2009 09:25:11
Onko/Oletko Oinasmies tällainen, vai ihan toisenlainen? Wink

On, vaikkei ikinä itse sitä myöntäisi, koska pitää astrologiaa humpuukina.  Grin Nelinkertaisen oinaan kohdalla Oikeastaan vain tuo urheilua koskeva osuus kaipaa pientä sovellusta. Urheilua hän ei mitenkään aktiivisesti tällä hetkellä harrasta, mikä sitten näkyy myös keskivartalossa. Mutta superoinaan kunto on kyllä elämäntavat huomioonottaen järkyttävän hyvä.
14  Astro special / Astro special / Vs: Astrologiset erot kansallisuuksissa ja temperamenteissa : 03.11.2009 15:45:49
Tämmöinenkin tuli mieleen, että tietyissä maissa saattaa olla "vääristymää" päivä- ja yökarttojen jakautumissa, koska niissä suurin osa synnytyksistä on nykyään suunniteltuja keisarinleikkauksia. Niitähän tuskin aletaan tehdä esim. kahdeltä yöllä.
15  Astro special / Astro special / Vs: Astrologiset erot kansallisuuksissa ja temperamenteissa : 03.11.2009 15:35:00
Suomessa on muuten myös perinteisesti ollut paljon "kevätvauvoja", eli  aurinko  kalat :ja ja  oinas ta ihan ymmärrettävistä syistä. Wink   Yhdysvalloissa taas ilmeisesti  on ollut eniten  neitsyt :itä ja  vaaka ja, muistan nähneeni artikkelin jossa kerrottiin tästä  ja mainittiin jopa maan yleisin syntymäpäivä, joka taisi olla syyskuun puolenvälin tienoilla. Italiassa on selkeästi paljon "jouluvauvoja", ja aivan yleisimmän syntymäpäivän arvelisin olevan 6. lokakuuta. Itselläni ainakin on neljä italialaista ystävää, joilla on syntymäpäivä tuolloin.  Yksi heistä jopa totesi, ettei häntäolisikaan voitu panna alulle kuin uudenvuodenaattona, koska hänen isänsä (jota ystävä muistuttaa hämmästyttävästi), oli armeijassa 9 kk ennen hänen syntymäänsä, ja ilmeisesti sitten lomilla uutena vuotena.
Sivuja: [1] 2 3 ... 20