Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 07.11.2016 12:12:45
Lapsia voisi katsoa minulle.  Smiley
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 13.06.2016 11:22:10
Minulle voisi katsoa työasioihin, mitä tulossa. Smiley

Tulee tunne, että haetaan mielen tasapainoa, tässä on omien tunteiden ja ajatusten tutkimista.

Työssä näen edessä sellaista rauhattomuutta, jonkinlaista kiirettä ja stressaavaa tunnetta nousee tästä kuvasta.

Tässä kannattaisi ottaa askel taaksepäin, jotta näkisit tilanteen selkeämmin. Yritä kuunnella, mitä intuitiosi kertoo sinulle.

Näen tässä myös muutoksen, positiivinen sellainen, joka tulee yllättäen.

Kiitos vastauksesta. Voi olla noin miten kirjoitat, omista tunteista ja ajatuksista on vaan niin vaikea saada selvää, lisäksi vielä pelot ja epävarmuus kuvioissa. Toivottavasti asiat ratkeaisi parhain päin.  Hyvä kun tulisi positiivinen muutos tulevassa.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Haluatko, että katson sinulle? : 08.06.2016 11:27:16
Minulle voisi katsoa työasioihin, mitä tulossa. Smiley
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 18.03.2016 14:22:25
Jos jaksat minulle nostaa muutaman kortin ?  Smiley

1. Työ
2. Perheenlisäys
3. Opiskelu

Hei ja totta kai nostan =)

1. Miekat 5
Mietitkö mahdollisesti monia vaihtoehtoja työn suhteen? Esim. eri alan töitä. Näen vaihtoehtoja, joiden väliltä on hankala valita. Näkisin, että jokainen näistä on jotenkin sidoksissa toisiinsa, yksi tekijä on sinun kiinnostuksesi, mutta siinä tuntuu olevan jotain muutakin. Tarkkaan en osaa sanoa, että mitä. Näkisin, että suunnilleen kesään mennessä olet löytänyt itsellesi sopivan työn näistä vaihtoehdoista.

2. Pentaakkelit 10
Näen tämän kortin todella valoisana ja positiivisena. Ihan tämän energian pohjalta sanoisin, että perheenlisäystä olisi tulossa, muttei ihan lähitulevaisuudessa kuitenkaan.

3. Pentaakkelit 6
Sujuvuus on ensimmäinen sana, joka mieleen tulee korttia katsellessani. Samoten sanoisin, että seuraavat  6 viikkoa ovat hyvin mielenkiintoiset ja mahdollisesti hyvinkin tuottoisat kohdallasi.

Harmi, kun ei tällä kertaa ollut kovin pitkiä viestejä, mutta toivottavasti saat näistä jotain irti =)

-SSMoonSS-

Kiitos! Olet oikeassa työn suhteen, on sen suhteen monia vaihtoehtoja. Toivottavasti oikea suunta löytyy.

Ihana se perheeseen liittyvä kortti, olet varmaan oikeassa, ehkä ei ihan vielä ole ajankohtaista. Mutta, katsellaan miten tilanne etenee. Smiley
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 10.03.2016 12:22:09
Jos jaksat minulle nostaa muutaman kortin ?  Smiley

1. Työ
2. Perheenlisäys
3. Opiskelu
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Säryt ja oireet vain toisella puolella kehoa : 06.09.2015 10:26:05
Muistelisin, että vasen puoli on menneisyyttä koskevia asioita. Myöskin feminiininen puoli, eli tunteet, herkkyys, naisellisuus.  Eli onko sinulla jotain asioita menneisyydessä, mitä pitäisi selvittää tai jotka vaivaavat mieltäsi? Kenties olet jämähtänyt paikoillesi jossain asiassa ja tuntuu ettet pääse eteenpäin?

Onko sinulla tukahdutettua surua, vihaa, masennusta? Vaivasi varmaan helpottavat kun selvität asian mikä on jäänyt vaivaamaan.

Jos löydät tällaisen kirjan, niin lukaise: Deb Shapiro: Kehosi paljastaa mielesi
7  Astro special / Maya-astrologia / Vs: Lemmikkienne maya-merkit? : 20.07.2015 16:08:53
Toinen kissani on: Sininen Planetaarinen Apina

Sininen Apina
Olet utelias, ennakkoluuloton, viehättävä, älykäs, hyväksyvä ja nopeasti oppiva Sininen Apina, Magian voima. Seurassasi tuskin kenelläkään pystyy olemaan tylsää. Seuraa sinulla on, koska huomion saaminen on sinulle välttämättömyys. Pidät huolen siitä, että mielenkiinnon kohteita ja toimintaa riittää. Sinulla on upea taito tehdä useita asioita samanaikaisesti. Huumorisi on todellinen lahja maailmalle.

Planetaarinen
Sinua ohjaa täydellistämisen planetaarinen sointu, numero kymmenen. Tämä sointu on pitkälle eteenpäin suuntautuvien asioiden numero ja siihen liittyy voimakas pyrkimys eteenpäin. Jos elämässäsi on paljon muutosvaatimuksia, sisäiset paineesi voivat aika ajoin tuntua jopa ylipääsemättömiltä. Muista pitää elämän perusasiat kunnossa. Ole lempeä ja anteeksiantavainen itsellesi. Olemme kunakin hetkenä täydellisiä juuri sellaisina kuin mitä olemme.

Ja toinen kisu:

Keltainen Galaktinen Ihminen

Keltainen Ihminen
Olet miellyttävä, jalomielinen, kohtelias ja lämminsydäminen Vapaan tahdon voima, Keltainen Ihminen. Niinpä sinusta pidetään ja muut ovat kanssasi mielellään. Silloin, kun tunnet ristiriitaa rauhallisen ulkokuoresi ja voimakkaan sisäisyytesi välillä, olisi hyväksi päästä vapauttamaan tunteesi, ennen kuin ne vyöryvät yli. Elämäntehtäväsi on omalla esimerkilläsi toimia kaikkien olevaisten vapauden ja vapaan tahdon puolestapuhujana.

Galaktinen
Sinua ohjaa vilpittömyyden galaktinen sointu, numero kahdeksan. Tämän galaktisen soinnun tehtävänä on hallita eheyttä ja harmonisoida. Numeroon kahdeksan liittyvät keskeisesti ihmisten erilaisuuden ymmärtäminen ja oman elämäsi puitteiden tajuaminen ja sitä kautta eheyttäminen.

Oli muuten hämmästyttävän hyvin kissojeni ominaisuuksia kuvailtu.  Smiley
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Hiljainen tuonpuolinen : 05.07.2015 15:29:41
Okei...elikkäs en ole yksin tämän ongelman kanssa. Jotakin pientä on kyllä jatkuvasti, mutta ei konkreetista tapahtumaa. Eikun virttelemään sitten. Cheesy

No täälläkin on vähän samanlaista ongelmaa, yhteydet tuntuvat olevan poikki yläkertaan. Onpa kiva kuulla, että muillakin on samoja asioita mielen päällä, ettei ole täysin yksin asian kanssa. Smiley

Nyt on kyllä sen verran stressaava elämäntilanne päällä ettei ihmekään ettei minulla onnistu uudelleenvirittäytyä toiselle taajuudelle.  idiot2
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 04.07.2015 15:17:08
Kiitos korteista SSMoonSS. Smiley

Hyvin mahdollista, että mieheni löytää töitä ennemmin kuin minä, en epäile yhtään. Hänellä kaikin puolin parempi tilanne töiden saamisen kannalta.

Itselläni tosiaan tarvitaan tuota Miekkojen kuningattaren energiaa töiden hakuun, periksi ei saisi antaa vaikka vastoinkäymisiä on paljon asian suhteen tullutkin.

Välillä oli parempi kausi intuition, enneunien yms. suhteen, mutta nyt on muutaman vuoden ollut hiljaisempaa. No, ehkä tilanne vielä paranee ajan kanssa. On tämä elämä yhtä aaltoliikettä. Smiley

Mukavaa kesän jatkoa!  smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Onko tämä nyt se kolmas silmä? : 03.07.2015 23:30:37
Sitä vielä, etten ajattele noiden nykyisten valve-/univälitilan "filmien" olevan mitään ennustuksia. En tosiaan tiedä mitä ne on. Ihan randomeja juttuja, mitä en ainakaan tiedä nähneeni/kokeeni missään. Jotenkin sellainen hassu olo, että ne on jotain juttuja mitä tapahtuu ehkä just silloin jossain muualla? Ei edes mitään merkityksellisen oloisia asioita.

Kuulostaa tutulta, itsekin joskus ennen nukahtamista näen "filminpätkiä", eivät koske minun elämääni mitenkään. Epäilen kans, että ne voisi tapahtua muualla samaan aikaan, tai ovat tapahtuneet jo, toisella puolen maapalloa ehkä jopa. Monesti tulee joidenkin pelkotiloja niihin, tulipaloja, luonnonkatastrofeja. Ei ole tuollaista ollut pitkään aikaan, että olisin nähnyt mutta välillä oli ja kummastelin.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voin katsoa sinulle : 02.07.2015 22:49:22
1. Löydänkö töitä tänä vuonna?
2. Löytääkö mieheni töitä tänä vuonna?
3. Kehittyvätkö henkiset kykyni, intuitio jne?
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voisiko joku katsoa minulle avioliittomme jatkosta? : 29.04.2015 11:28:34
Hei eebuli,

nostin sinulle pari korttia. Kysymykseen onko miehelläsi toinen nainen, niin tuli, että sinun pitäisi etsiä merkkejä. Eli katsele ja kuuntele. Tuli tähän asiaan myös tulevaisuuteen liittyviä kortteja, eli lähitulevaisuudessa... Eli käsittäisin, että jos ei tällä hetkellä ole, niin myöhemmin ehkä voi ollakin.

Kysyin myös teidän yhteisestä tulevaisuudesta ja tähän ei haluttu antaa suoraa vastausta. Sanotaan, että joskus ei ole kyllä tai ei vastausta kysymykseen. On tilanteita, joita meidän ei ole hyvä tietää etukäteen, että ihme voi tapahtua silmiemme edessä. Luota siihen, että enkeleillä on jotain ihmeellistä varattuna sinulle, vaikka he eivät ihan vielä voi kertoa sinulle mitä se on.

Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi!  smitten

t: valonkukka

13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Voisiko joku ystävällisesti katsoa : 29.04.2015 11:05:10
Hei sielunsiskonen,

Kysyin korteilta ja heti tuli vastaukseksi kyllä, tulet saamaan omia lapsia ja muutaman seuraavan kuukauden sisällä pitäisi tärpätä. Muutama kuukausi voi olla mitä tahansa vuoteen asti, kun näillä korteilla ei saa sen tarkempia vastauksia.

Onnea matkaan siis.  smitten

t: valonkukka
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Nostaisiko joku korttia:)? : 20.10.2014 11:14:19
Olipa hassu "sattuma" sitten tuo kellonaika. No näköjään kaikella on tarkoituksensa, myöskin kellonajoilla.  Smiley

Joskus nämä tarot-korttini tosiaan ovat salaperäisiä ja heittelevät itsestään selviä asioita ilmaan.  Cheesy Eivät suostu siis ennustamaan, no siinä olisikin vain yksi mahdollinen vaihtoehto, joka ei välttämättä toteudu. Valinnat ovat kuitenkin aina meistä itsestä kiinni ja pitää tehdä sen mukaan miltä tuntuu.

Onnea matkaan joka tapauksessa!  smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Nostaisiko joku korttia:)? : 19.10.2014 23:23:48
Hei Sydänpuu  Smiley! Nostin sinulle kolme tarot-korttia. Ensimmäisenä tuli sauvojen 5. Se kertoo taistelusta. Energia ei virtaa vapaasti ja se on alkanut lamaantua. Sinä olet valmis kohtaamaan tilanteen ja tekemään sille jotain. Kaikkien asioiden hoitamisessa on edettävä vähitellen ja asteittain.

Toinen kortti on miekkojen 4. Sinulla on tarpeeksi sisäistä selkeyttä toteuttaa suunnitelmasi, sinun pitää tehdä asioita, jotka tuntuvat sinusta hyvältä. Tämä kortti varoittaa, että pinnalta katsoen kaikki saattaa näyttää rauhalliselta, mutta rauhaa pidetään yllä vain tukahduttamalla tunteita ja hetken mielijohteita.

Kolmas kortti on sauvojen 2. Sinun pitää kiinnittää huomiota oman keskuksesi löytämiseen. Luota omaan energiaasi, äläkä tee mitään vääriä kompromisseja.

Minun mielestä sinun pitäisi olla varovainen eikä ainakaan suin päin syöksyä suhteeseen. Miehen kuviot eivät taida olla vielä ihan selvillä vesillä.

Kortit eivät nyt suostuneet kertomaan tämän enempää, päätös on siis sinun itsesi tehtävissä. Kuuntele sydäntäsi.  smitten
Sivuja: [1] 2 3