Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9
16  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Kalanaiselle mies :) : 06.08.2008 00:35:58
Jos miehellä olisi

Aurinko Kauriissa,
Kuu Kaloissa,
Venus Vesimiehessä,
Mars Oinaassa,
ja nousumerkkinä oma Jupiter- tai Neptunus-merkkisi,

olisit löytänyt täydellisen kumppanin (mikä on tietysti yhtä vaikeaa kuin saada seitsemän oikein Lotossa).   Grin
17  Astro special / Astro special / Vs: Draconinen kartta? : 05.08.2008 01:09:24
Onko jotain menetelmää Astro.com:ssa vertailla omaa synnyinkarttaa ja draconista? Yritin jotain hommailla muttei onnistunut. Vai pitääkö se sitten pyrkiä piirtämään vaan jollekin leivinpaperille ja siitä läpi katsella Cheesy

Valitse karttavalikosta viimeinen vaihtoehto (Comparison natal-draconic), niin saat draconisen kartan syntymäkartan ympärille.
18  Astro special / Astro special / Vs: Draconinen kartta? : 27.07.2008 23:16:53
Nostanpa tämän vanhan aiheen taas esille. Enää ei nimittäin tarvitse hikoilla päässälaskun kanssa, vaan draconisen kartan saa tehtyä yhdellä klikkauksella astro.comissa.  Smiley Siitä vaan tarkistamaan omaa sielunsuunnitelmaa ja etsimään yhteyksiä läheisten ihmisten kanssa.

Itse olen alkanut kiinnostua myös transiittitaivaankappaleiden ja progressioiden draconisista asemista ja havainnut, että monen tapahtuman syvällisempi merkitys paljastuu tätä kautta. Draconiset transiitit toimivat enemmän pinnan alla ja kohtalonomaisemmin - niin, ettei asioihin juurikaan pysty itse vaikuttamaan.

Tässä hitaiden planeettojen tämänhetkiset draconiset sijainnit:

 pluto 10 astetta 20' vesimies
 neptunus 4 astetta 44'  oinas
 uranus 3 astetta 41'  harka
 saturnus 18 astetta 39'  vaaka
 jupiter 26 astetta 34'  vesimies

Jos yhtymiä syntymäkartan kanssa löytyy, saattaa kohtalolla olla sormensa pelissä, ja meneillään voi olla jotakin sellaista, josta et ole vielä tietoinen. Ainakin itse sain näistä draconisista transiiteista muutaman ahaaelämyksen.
19  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Onko nousumerkkini leijona vai kalat? : 02.07.2008 21:06:27

Nouseva merkkisi on kyllä ihan selkeästi Leijona. Tuttavantuttavallasi on siis kartan teossa tapahtunut virhe, tai ehkä hänellä on ollut väärät syntymätiedot. Itse asiassa Kalat ei voi syntymäpäiväsi aikaan Rovaniemen seudulla olla lainkaan nousumerkkinä (Se vilahtaa horisontin ohi sekunnin murto-osassa!).

AS , AC ja ASC ovat kaikki askendentista (= nousevan merkin tarkka asteluku) käytettyjä lyhenteitä eli tarkoittavat ihan samaa asiaa.
20  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 30.06.2008 00:09:50
milloin  neptunus siirtyy pois Vesimiehen merkistä ja tapahtuuko hitaiden planeettojen ohituksessa siis taas Uranuksen paluu?

  Smiley Räyhä Uranus siis saapuu Veskarin merkkiin

Neptunus siirtyy Kaloihin 5.4.2011, mutta peruuttaa takaisin Vesimieheen 6.8.2011. Lopullinen Kaloihin siirtyminen tapahtuu sitten 4.2.2012.

Uranus majailee tällä hetkellä jo 22 astetta Kaloissa, eikä se näillä näkymin enää palaile Vesimieheen. 'Urkki' kiertää Eläinrataa noin 84 vuotta, ja seuraavan kerran se astuu Vesimies-areenalle vasta vuoden 2080 paikkeilla. Sitä saat siis vielä hetken odottaa...  Grin

21  Astro special / Ennustava astrologia / SIIRRETTY: Aloittelija astrologiassa olen : 12.03.2008 15:21:16
Tämä aihe on siirretty alueelle Syntymäkartan tulkintaa.

[liNKKI AIHEESEEN]
22  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Paluu karttojen tulkinta : 03.01.2008 15:02:49
Ja siellä ei kai ole huomioitu kesäaikaa? Olivat niin vaikeanoloiset sivut ja hitaat että meinasinkin vaan sieltä katsoa venuksen paluun kellonajan ja mennä astro.comiin tekemään kartta eli tunnilla aikaa siis muutettava kun talvesta kyse.? Vai menenkö metsään tällä tavalla?  idiot2

HoroZcope.com antaa paluukarttojen kellonajat UT-ajassa (=GMT, Lontoon aika), eli astro.comissa on tähän aikaan lisättävä talvella 2 tuntia ja kesäajan ollessa voimassa 3 tuntia.
23  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / SIIRRETTY: Missä merkissä kuusi möllöttää? : 14.12.2007 01:13:26
Tämä aihe on siirretty alueelle Astro special.

[liNKKI AIHEESEEN]
24  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / SIIRRETTY: pluto oppositio venus ja aurinko : 22.10.2007 15:31:43
Tämä aihe on siirretty alueelle Ennustava astrologia.

[liNKKI AIHEESEEN]
25  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: RAKKAUDEN RASTIT KARTALLA : 06.08.2007 19:27:27
Taitaa olla karttani täysin rastiton Smiley vai kuinka

En saa karttaasi näkymään kunnolla, mutta iloksesi voin sanoa, ettei kenenkään kartta ole rastiton.  Smiley

mitä tuo avainplaneetta käytännössä tarkoittaa?

esim. viitoshuoneen kärkeni on ravussa ja kuu kaloissa 12. huoneessa. vaikuttaako tuon viitoshuoneen asioihin sitten kaikki aspektit kuuhuni? toimiiko se jotenkin 12. huoneen omaisesti? ja kumpaa merkkiä se enemmän edustaa, rapua vai kalaa?

mikä ero on viitoshuoneella, seiskalla ja leijonahuoneella? enimmäkseen tuota leijona-asiaa en tajunnut.  Smiley

Avainplaneetta = huonetta hallitseva taivaankappale. Se (kaikkine aspekteineen) vaikuttaa huoneen asioihin enemmän kuin mikään muu. Avainplaneettaan osuvat transiitit esimerkiksi saavat tapahtumia liikkeelle.

Oivalsit aivan oikein. Kyseinen yhdistelmä voisi tarkoittaa esimerkiksi sitä, että rakkauselämääsi hallitsevat tunteet ovat salaisia, mielikuvituksellisia tai edelliseen elämääsi pohjautuvia. Kalamaisuus hallitsee rapumaisesti ilmenevää rakkauselämääsi, eli herkkyys ja empaattisuus tekevät sinusta hoivailevan ja huolehtivan.

Rakkautesi (ja luovuutesi) näkyvät Leijona-huoneessasi – etenkin, jos Leijona-merkki löytyy huoneen kärjestä (alkukohdasta). Rakastat Leijona-huoneesi symboloimia asioita, ja niinpä romanssitkin usein saavat alkunsa näissä samoissa yhteyksissä. Aurinko on avain Leijona-huoneeseen, joten tällä kiintotähdellä on oma rakkauttasi muovaava vaikutuksensa. Hitaiden planeettojen transiitit Aurinkoon (tai Auringon tekemät progressiot) saavat rakkauden syttymään.

5. huone (= Leijonan huone luonnollisella Eläinradalla) ja sitä hallitseva planeetta (avainplaneetta) kertovat rakkauselämäsi laadusta sekä tavastasi ilmaista rakkautta. Transiitit avainplaneettaan johtavat usein rakkaussuhteeseen (= Ovi huoneeseen aukeaa!)

Enimmät ihmissuhteesi keskittyvät Vaaka-huoneeseesi, jonka sijainti kertoo myös sen, mihin kumppanuutta ylipäätään tarvitset. Kun merkittävä suhde saa alkunsa, löytyy kartalta melko varmasti avainplaneetta Venukseen kohdistuva transiitti tai progressio.

7. huone (= Vaa’an huone luonnollisella Eläinradalla) kertoo yhteiselämän laadusta avo- tai avioliitossa sekä sinulle sopivan kumppanin ominaisuuksista (etenkin ensimmäisessä liitossa). Lisävihjeitä antaa DC:tä hallitseva taivaankappale, jonka huone paljastaa usein senkin, mistä potentiaalinen partneri löytyy. Seuraa myös transiitteja ja progressioita tähän avainplaneettaan nähden!


Mielenkiintoisia juttuja, itseasiassa näiden mukaan minun pitäisi olla ihan erään toisen ihmisen kanssa  Cool

Ehkä niin vielä käykin…  Wink

Mullakin Aurinko 11. huoneessa, kai sen voisi jotenkin liittää ystäviin.. Sitten tuli tarkasteltua 7. huonetta niin kärki Veskarissa ja sitähän hallitsee Uranus mikä sijaitsee sit 5. huoneessa.. Pitäisikö tästä päätellä että tuleva aviomieheni on yksi ystävistäni johon minulla on suhde?  Huh

Tämä on hyvinkin mahdollista…   Grin

Hei!Lunea, olsiko mahdollista saada sinulta tulkintaa omasta rakkauskartasta?
t. Eräs asrokävijä

Aikaisempiakin pyyntöjä on vielä täyttämättä, joten en uskalla luvata mitään varmaa. Jos laitat syntymätietosi ja maltat odottaa, niin ehkä sitten… Ainakin voin etsiä ne tärkeimmät rastit.

 
Kuinka tulee tulkita miesväen kartalta seitsemännen huoneen kärkeä ja sen planeettaa? Onko nousu vaa'alle tarkoitettu kumppani aina oinas? Leijonanousuiselle vesimies? Omalla kohdallani "tärppää" tosi hyvin ja planeetta on kakkoshuoneessa, ilman komeroa ja KYLLÄ TOIMII.     

Miesväen karttaa tulkitaan seitsemännen huoneen osalta ihan samoin kuin naistenkin.

Ihanteellisinta olisi, jos kumppanin AC-merkki olisi sama kuin oma DC-merkki, eli silloinhan sama tilanne olisi molemmilla osapuolilla. Lähes yhtä hyvä yhdistelmä on toisen Aurinko tai Venus omassa DC-merkissä – ja miksei Kuukin.
Aina tilanne ei kuitenkaan ole näin yksinkertainen, vaan oinasmaisuus  nousevan Vaa'an kumppanin kartalla voi näkyä esimerkiksi Aurinko-Mars-yhtymänä tai Kuu-Mars-yhtymänä, tai kartalla voi olla Mars nousussa tai muuten voimakas ykköshuone.
Toisinaan yhteys on vielä vaikeammin löydettävissä – mutta olemassa kuitenkin. Toisen dwad-AC voi olla yhtymässä deskendenttiisi tai dwad-karttasi DC:hen, tai kumppanin Auringon heijastuspiste saattaa osua suoraan 7. huoneesi kärkeen.

Aina kannattaa tarkistaa myös DC:n hallitsijan asema (se avainplaneetta). Kun DC on Oinaassa, saattaa kumppanisi Aurinko tai AC sijaita myös Mars-merkissäsi.
Muistettava on myös, että jokaisen kartalla on kaksi muutakin 7. huoneen kärkeen verrattavaa pistettä, nimittäin Vertex ja Wq eli ekvaattori-DC (West Point, 7. huoneen kärki meridiaanihuoneissa). Näitä voi tulkita täsmälleen samoin kuin tavallista DC:täkin.


 smitten

Hei Nebra!

Seiskahuoneen kärki Sinulla ravussa-> rapumies. Avain löytyy ensimmäisestä huoneesta ja on ns. komerossa. Mikä avaa komeron oven? Varmaan Lunea kertoo sen sinulle.

Vesimies-komeron oven saa avattua Uranus- tai Saturnus-avaimella. Uranus on Leijona-komerossasi (yhtymässä Aurinkoosi), joten Saturnuksen kautta säppi aukenee helpommin. Saturnus sijaitsee 10. huoneessasi Jousimiehessä, joten ura (tai vaikkapa työmatka) voisi olla se oikea tie.
Aurinkosi yhtymä Uranukseen ynnä 7. huoneen hallitsija Vesimiehessä voi tuoda eteesi Vesimies-kumppanin. Kunhan saat ne komeroitten ovet ensin avattua…  Cheesy


26  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / SIIRRETTY: Polar ascendant? : 30.03.2007 21:10:50
Tämä aihe on siirretty alueelle Astro special.

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=15439.0
27  Astro special / Astro special / SIIRRETTY: MUA MELKEIN ITKETTÄÄ, KUN EN TAJUA NÄISTÄ YHTÄÄN MITÄÄN : 30.03.2007 21:08:30
Tämä aihe on siirretty alueelle Syntymäkartan tulkintaa.

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=15586.0
28  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / SIIRRETTY: Tulevaisuudesta : 30.03.2007 21:04:59
Tämä aihe on siirretty alueelle Ennustava astrologia.

https://www.astro.fi/foorumi/index.php?topic=15779.0
29  Astro special / Astro special / Vs: vertex : 27.03.2007 18:31:23
Tässä erinomainen linkki, jonka kautta löytyy kaikki oleellinen tieto Vertexistä. Teksti sisältää myös Vertumnuksen ja Pomonan rakkaustarinan, joka antaa lähtökohdat tulkinnalle.

http://www.falconastrology.com/vertex.htm
30  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: AP- Kartoista : 18.03.2007 20:22:39
Testasin samat vuodet myös Meridiaani-järjestelmällä, eikä sääntö päde edelleenkään. Aluksi Aurinko kiersi kulmahuoneita, mutta siirtyi jo muutaman vuoden jälkeen kiinteisiin (11.-8.-5.-2.) huoneisiin.

Jos Anja Korvenpään Aurinko on johtavassa merkissä ( oinasrapuvaakakauris ), niin hänen omalla kohdallaan AP-Aurinko saattaa tietenkin pysytellä kulmahuoneissa. Mutta sen perusteellahan ei voi mitään yleistystä tehdä.
Sivuja: 1 [2] 3 4 ... 9