Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kinkkinen toukokuun 2013 Jupiter-Venus-Merkurius : 16.05.2013 05:22:27
Kiitos vinkeistä, tutkailen asiaa.  Smiley
2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Kinkkinen toukokuun 2013 Jupiter-Venus-Merkurius : 14.05.2013 18:17:18
Juu, oikein ymmärretty tuo rx-Neptunus. Ja siis kaikki nuo kolme muuta planeettaa ovat yhdessä läjässä DC:lläni 28.5. Tosin olen kuullut sitäkin, että perääntyvä Neptunus nimenomaan juuri paljastaa totuuden (intuition avulla), joten ehkä en ole toivottavasti aivan kokonaan vietävissä.

Entä mitä muita aiheita Neptunukseen yhdistetään kuin se sumuisuus ja tietynlainen epäselvyys? Oliko jotain taiteisiin ja luomiseen liittyvää myös vai muistankohan väärin?
3  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Kinkkinen toukokuun 2013 Jupiter-Venus-Merkurius : 14.05.2013 09:52:54
Huomasin tuossa, että aika mielenkiintoinen rykelmä (Jupiter, Venus, Merkurius) osumassa toukokuun lopulla aivan täsmälleen DC:lleni. Otaksun (ja toivon!), että luvassa on jotakin hyvää, mutta aloin pohtia miten tuo oma Neptunus sitten vaikuttaa syntymäkartalta täsmälleen vastapäätä eli AC:llä? Lieneekö se kaikki hyvä sitten vain harhaista kuvitelmaa..?  Huh 

Olisikohan muilla vinkkejä mistä kulmasta tarkastella asiaa tai mitä mahtaa tämmöinen ac-dc-yhtymä-oppositio-tilanne tuoda?
4  Astro special / Astro special / Vs: Kaivataan astrologista tietokoneohjelmaa! : 01.03.2013 05:47:55
Nonii! En ollut huomannut koko "event" -nappia!  :Smiley Kiitos neuvoista!
5  Astro special / Astro special / Vs: Kaivataan astrologista tietokoneohjelmaa! : 27.02.2013 20:25:45
Voisitko kertoa miten se tehdään?
6  Astro special / Astro special / Vs: Kaivataan astrologista tietokoneohjelmaa! : 26.02.2013 16:49:05
Astro.com tekee kartan vain "jo syntyneille" eli ei voi tehdä karttaa tulevaisuuteen/tuleville päiville...
7  Astro special / Astro special / Vs: Kaivataan astrologista tietokoneohjelmaa! : 26.02.2013 04:46:15
Olisikohan jotain aloittelijalle sopivaa ilmaista ohjelmaa tai nettisivua, missä voisi lasketuttaa tulevat planeettakuviot suhteessa olinpaikkaan? Tarkoitan, löytyykö tai onko olemassa sellaista helppotajuista ohjelmaa, millä näkisi vaikka ensi kesänä tapahtuvan lomamatkan planeettakuviot siellä tietyssä lomamatkakohteessa?
8  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Kimpoilu uralla? : 02.04.2006 14:33:54
Hei vaan hyvät astrolaiset,  Smiley

Olen uusi täällä sivuilla ja vasta opettelen tulkkaamaan karttoja, joten ajattelinkin kysyä teiltä tietävämmät apuanne minua suuresti turhauttavassa asiassa.

Olen nimittäin epätoivoisesti avun tarpeessa uravalintojani koskien. Haluaisin tietää mitä kaikkea kartaltani oikein löytyy työelämääni liittyen? Alkaa jo tuskastuttaa tämä ainainen työstä toiseen hyppiminen, koska kuitenkin aina uuden päämäärän keksittyäni, panostan siihen täysillä. Mutta sitten..."Ai tätäkö pitäisi muka tehdä koko loppu elämä? Blah." Ja keksin jälleen itselleni uuden suunnan. Undecided

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että en ikinä pääse puusta pitkään, aloitan aina vain uusia juttuja ja kaikki jää kesken. Haluan kuitenkin, että minulla on päämäär(i)ä mitä tavoitella, koska muuten jään tyystin virran vietäväksi.

Ajattelin, jos kartaltani löytyisi jotain, mistä saisi uusia ideoita tai apua miten hyödyntää sinne tänne kimpoiluani / luonnettani työelämässä? Avuksi olisi myös suuresti se, että saisin jonkun "selityksen" tälle työkäyttäytymiselleni. Jouskaria on kartalla, ja rapua, siitä ehkä tämä hankala yhtälö?  buck2

Sivuja: [1]