Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Selvännäkö = Aurat : 01.10.2007 21:19:52

Kiitos Simulle vain Sinulle Sinininen KUKKA..

Olet kovasti KUKISTA kiinnostunut,
eritäinkin Eksoottisista , sellaisista...

Kuolema ja SEn seuraukset myös kiinnostavat Sinua...

Aurasi = kovin, kovin, kummallinen, kummallinen näin
"meidän" kesken, OLET hyvin SEKSUAALINEN, haluat
enemmän kuin muut "ystäväsi", etkä ymmärrä tätä
heiden "lamaantumista" seksiin.

Aurasi = muuttuva lähiaikoina "Toiseen" potenssiin eli
lisääntyy voimakkaasti tai joku tapahtuma "tyssää" SEN
TÄYSIN.


Olet siis MYRSKYN SILMÄSSÄ - ODOTA mitä tapahtuukaan?

t.timo

 angel smitten skorpioni

Kiitos Timo,

Tuosta on tuo kuolema -osio totta, koska teen tällä hetkellä töitä saattohoidettavienkin parissa, lisäksi rakas lemmikki on tiensä päässä. Joten se on hyvin ajankohtainen asia. Suhtaudun siihen kuitenkin uteliaasti ja luonnollisesti, en peläten tai surulla.

Myös jotain suurta on saapumassa auraani, senkin on huomannut monet jo aiemmin, ja onpahan povattu myös hyvin suurta, valoisaa sielua yhtenevän auraani (eli raskautta minulle?).

Seksuaalisuus osio oli hassu, koska olen enemmänkin frigidi. Johtuu huonosta hormonitoiminnastani - en siis tunne seksuaalisia haluja liki ollenkaan, koskaan. Ehkäpä se siis on jylläämässä se seksuaalisuus tuolla aurassa, enkä osaa maadoittaa sitä kehoni käyttöön tänne? Muutta totta se, että seksuaalisuus on minusta luonnollista, enkä ymmärrä ihmisten hyssyttelevää asennetta tai häveliäisyyttä sen suhteen.

Kukat ovat ihan uusi juttu mulle, en ennen kovin niistä perustanut. En osaa itse hoitaa kukkia, mutta kauniita kukkia katsoessani ymmärrän ykseyden, jumaluuden ja täydellisyyden. Kukat ovat kauniita, mutta en ymmärrä esimerkiksi leikkokukkia. Miksi joku haluaa ostaa kukkia, jotka kuolevat sitten maljakossa nopeasti pois? Miksi ihmiset haluavat katsoa sen kuoleman kaaren uudestaan ja uudestaan läpi? Sitä en ymmärrä.

Ja antaa kirjoitusvirheitten olla vain. kaikki on kaunista juuri siten kuin On.

Siunausta Sinulle Timo!

Toivoopi S
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Selvännäkö = Aurat : 29.09.2007 23:39:44

Jaksaisitkohan AUTTAJA katsoa vielä minunkin aurani?

Itsekin kun tässä kovasti opettelen tulkitsemista... niin elämän kuin ihmisten.  Wink
Mutta itseni ennen kaikkea, siksi sulta pyytäisinkin apua.

Kiitos!

-S-
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Auran näkemiseen matkallako? : 19.04.2007 20:21:39

Tuo kirkas tai sinertävä hohde on kyllä eetterikeho... muttaei siitä ole pitkä loikka ihan aurojen ja värien näkemiseen!
Siinä vaan eetterikehoa tarkastellessa tarkentelee katsettaan, ajan kanssa urkenee uusia juttuja näkökenttään kyllä.  Wink

Toivoo SL
4  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: virtsatievaiva? : 02.01.2007 19:59:21

Juups, apteekista voi ostaa jos haluaa.

Minä teen liuoksen itse, lisäämällä suolaa kiehuvaan veteen. Ja vaihtelevalla koostumuksella, riippuen miten tujua haluaa.
Helppoahan sitä on laimentaa sitten halutessa. Eikä sitä alapäätä siellä kauaa uiteta, vaan asioinnin yhteydessä töpsötellään tuota vetta paperilla sinne.

Lisäksi on hävinnyt kaikki kutinat ja hajut alapäästä, joita ennen saattoi välillä olla.
Kyllähän suola on itsessään niin puhdistava, että hygienian puolesta käy omasta mielestäni ihan yhtä hyvin itse tehtykin.

Muutenkin tuon käyttöhän lisää hygieniaa. En itse enää käyttäisi pelkkää paperia puhdistautumiseen.
Kyllä se täytyy ihan veden kanssa putsata, joten hyvä lisä oli tuo suolavesi muutenkin hygieniaan.

Intialaiset aina ihmettelee sitä muuten, miten ällöjä me länsimaalaiset ollaan kun pelkällä paperilla pyyhitään, eikä huuhdella ollenkaan.  Cheesy

Toivoopi SL
5  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: virtsatievaiva? : 28.12.2006 14:19:22
Tervehdys!

Kertomuksesi on liki kopio omastani.
Samaa C-vitamiinilla höystettyä lääkettä itsekin syönyt, eikä todellakaan ole se hyväksi. Värjää virtsan tummanruskeaksi ja on huonoksi suolistolle ja iholle. Näitä hevoskuureja yleensä seuraa myös hiiva, eli oravanpyörä on valmis.

Mullakin liuskat näytti tulehdusta vähän väliä, joskus taas ei ollut oireita ollenkaan, mutta tulehdus oli jo munuaisissa, mistä seurasi viikon sairaalareissu. Tiputukseenhan siitä joutuu.

Seksin jälkeen on aina virtsattava bakteerit ulos virtsateistä, sekä suoritettava alapesu huolella.
Näin ei siitä tule tulehdusta.
Pytyn vieressä pidetään suolavesiliuosta, ja tätä vettä tupsutellaan asioinnin yhteydessä limakalvoille aina kun muistaa. Se pitää siellä tasapainon hyvänä, eivätkä bakteerit pääse kasvamaan. Niin, ja pyyhkiähän pitää edestä taaksepäin. Wink

Pelkästään näillä eväillä pääsin pois tuosta jatkuvasta kierteestä, mutta juon myös paljon. Vesi alkaa helposti tympiä, joten juon paljon teetä, esimerkiksi vihreää teetä, sekä pari lasillista c-vitamiinipitoista mehua, yleensä appelsiinimehua taikka poretablettiliuosta.

Näin yksinkertaisin eväin minä paranin....

Suoittelen siis lämpimästi kokeilemaan!

Parhain Terveisin SL

6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: apua pyytävä : 30.11.2006 23:47:04

Hei aviomies!

Kiitos kun jaoit enkelitarinasi!

Jokaisella tosiaan on yleensä kaksi enkeliä. Toinen on tätä inkarnaatiota varten ja toinen ollut kaikki inkarnaatiot vierelläsi.

Yleensä henki-oppaat eivät ole kuolleita sukulaisia tästä elämästä, mutta ei se ole mahdotontakaan. Oppaat kun voivat vaihtua tai postua tai...
Ja monesti oppaana on joku henkilö, joka on ollut läheinen edellisissä elämissä! Oppaita on n.2-7 kappaletta, itselläni taitaa olla viisi.

Et Sinä ole pöpi, vaan selväkuuloinen! Se on hieno asia, ja uskon, että Sinulle voisi olla helppoa tuo kommunikoiminen auttajiesi kanssa.

Suosittelisin kokeilemaan meditointia, ihan vain hiljentymistä, vaikkapa korvatulppien kanssa.

Jos ei se toimi, jotkut ovat kokeilleet heiluria kommunikointivälineenä. Jotkut jopa automaattikirjoitusta. Näistä pidän heiluria turvallisempana vaihtoehtona, kannattaa tutustua "käyttö-ohjeisiin" ensin, esim. haastamiseen.
Heilurin voit tehdä pujottamalla liki mitä vaan lankaan, ja sitten puhdistamalla sen. Mulla menee niin, että myötäpäivään pyörintä tarkoittaa kyllä, ja eestaas-kiikkuminen ei. Siltä väliltä tulevat ovat epävarmuutta, tai sitä, etteivät halua kertoa.

Mutta siis, todellakin kannattaa ensin tutustua käyttö-ohjeisii, joita tältäkin foorumilta löytyy tuolta toisesta osiosta!

Tsemppiä sinulle, ja palaathan kertomaan kuinka etenet!

toivoopi SL
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Henkisen seuran jäsenyys : 30.11.2006 15:21:54

Hei!

Itse päädyin Rajatiedon Yhdistykseen.
Se tuntui tarpeeksi monipuoliselta...

Vaikka olemme kaikki keskenämme siskoja ja veljiä, kaipasin paikkaa, jossa fyysisesti tavata kaltaisiani. Jonka kanssa voisi jakaa tietotaitoaan. Näinhän teen arjessakin, mutta se on paljon kuluttavampaa kuin turvallisessa, samanhenkisessä yhteisössä. Uskon siis siksi, että jos haluaa tavata ihmisiä joitten seurassa voi vapaasti olla ja avautua, yhdistykseen liittyminen voisi olla järkevää.

Monilla siihen ei ole tarvetta.
Minulle se tuli nyt vasta, kun pahin kysely ja tunnusteluvaihe on ohi. Oma suunta on nyt selvä ja ohjaukseen luotan.
Se ohjaus vei minut juuri tähän yhdistykseen ja juuri näitten ihmisten pariin.

Toivoo SL
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: apua pyytävä : 27.11.2006 18:15:20

Tervehdys aviomies!

Sinulla on kolmas silmä ja selvä-aistit nyt hiljalleen avautumassa.
Siitä johtuu tuo, että "näet mummosi kasvot ja kynttilän". Ja että haistat (selvähaju) tai tunnet (selvätunto) mummosi läsnäolon.

Kehottaisinkin Sinua pyytämään mummosi apua sormuksen kanssa, mutta kuten mammamma tuossa sanoikin, mummosi saattoi vastata jo. Eli "en kaipaa kultaakaan" eli että sormuksesta murehtiminen voisi jäädä - se on nyt siellä missä pitääkin.
Voi myös olla, että mummisi viipyy lähelläsi nimenomaan siksi, että haluaisi Sinun lakkaavan huolehtimasta mm. tuosta sormuksesta.

Mikäli Sinusta tuntuu, ettei mummisi ole vielä vastannut ja sormuksen kohtalo harmittaa yhä, niin voisin ehdottaa kahta seuraavia konsteja.
- Pyydä mummiasi tai muita auttajiasi kertomaan unessa tai meditoinnin aikana missä sormus on.
- Pyydä kadonneitten tavaroitten enkeleitä, niitä ON olemassa!
- Pyydä Pyhää Antoniusta. Häntä pidetään katolisissa maissa kadonneitten tavaroitten löytäjänä. Eräässä kotimaisessa kijassani näin löydettiin kadonnut sormus.

" Tarvitsin Pyhän Antoniuksen apua pian uudelleen kun minulta katosi hyvin rakas sormus, jonka olin saanut ystävältäni vuonna 1934. Eräänä päivänä vain totesin, ettei minulla ole enää sormusta. Etsin turhaan kaikki mahdolliset ja mahdottomat paikat. Soitin paikkoihin, joissa olin käynyt. Sormusta ei löytynyt mistään. Muistin Pyhän Antoniuksen. Lupasin antaa vaatimattoman summan hyväntekeväisyyteen jos sormus löytyisi. Kului tuskin tuntiakaan, kun sormus löytyi hyllyltä, jonka serkkuni kanssa olin penkonut läpikohtaisin moneen kertaan"

Parhain terveisin SL
9  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Miten hoitaisitte insestin kokenutta? : 21.11.2006 17:59:59

Minäkin hoitaisin energiahoidolla.

Esimerkiksi cammalot seichemissä on taito hoitaa juuri erikseen myös mentaalipuolta ja karmistakin puolta.
Tällä tavoin tuon kokemuksen saisi vapautettua ulos kehosta, ettei se jää sisään aiheuttamaan erilaisia haittoja.

Läsnä on myös jumalallisuus, rakkaus ja turvallisuuden tunne näissä hoidoissa. Siinä käydään lempeästi käsiksi niihin synkempiinkiin juttuihin.
Vapautuminen tuntuu usein ihan konkreettisestikin kehossa, kipuina, mielikuvina, huonona olona... mitta kestää vain hetken, ja käsitelty asia ei onneksi enää tule takaisin.
joten pitkällä juoksulla vapautuminen rakkaudellisessa tilanteessa niin, että taitava hoitaja on läsnä, on suositeltavaa. Verrattuna siis siihen, että nämäkin traumaattiset muistot ja tuntemukset jätettäisiin kehoon.

Itse olen hämmästynyt tämän energiahoidon tehosta!
Muitakin keinoja varmasti on. Aina voidaan auttaa jotenkin!

T: SL  smitten
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Turhautuminen : 21.11.2006 13:39:38

Tervehdys!

Minä olen pitänyt ja pitämässä parin-kolmen viikon totaalista taukoa. Meditoinnista, henkisen alan kirjallisuudesta, mantroista ja muista. Itsehoitoja ja toisten hoitoja yhä teen, ne tarvitsen.

Kaikkeen muuhun tuli vain täydellinen kyllästyminen ja stoppi.
Viikonloppuna aloitan uudestaan, kun saan lisäpotkua eräältä kurssilta.

Ja ihme kyllä, tämä tauko ei suinkaan ole hidastanut kehitystäni - päinvastoin. Tarvitsin sitä. Ja silloin, jos mikä tahansa alkaa tuntumaan turhalta... tai siltä, ettei tee sitä sydämestään... niin silloin on ihan luvallista ottaa timeouttia.

Eli turhautumista ollut täälläkin, mutta hyvin antoisaa sellaista.
Tänään teen pari julistusta, pari hoitoa, ja nautin siitä että kaikki pyörii kuten ennenkin vaikka teen paljon vähemmän.

Toivottelee laiskiintunut SL
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Turun Sanomissa ennustajista artikkeli : 17.11.2006 17:54:09

Hei!

Tuosta paastoamisesta tuli mieleen...

Uskon, että hän ei paastoa siksi, että keräisi voimiaan toisten vietäväksi.

Paastoamisella on montakin tarkoitusta, itse voisin kuvitella, että paaston syy on seuraava:
Silloin kun tarvitsee käyttöön kaiken mahdollisen energiansa, paastoaminen on hyväksi. Siksi koska esim. ruan sulattaminen vie energiaa Tai seksin harrastaminen.

Normaalina päivinähän seksi ja ruoka ovat tärkeitä tottakai! sehän maadoittaakin hienosti.
Mutta esim. joogit monesti paastoavat juuri siksi, koska haluavat keskittää energiansa johonkin ponnistukseen.
Ei sitä energiaa siis muille tarjota  Wink

Siltikin kyllä yhdyn siihen, että kanavoinneisssa ja meedion tilaisuuksissa saa aina olla hiukan varpaillaan.
Mitään takuita ei sille ole, minkälaista olentoa ihminen milloinkin kanavoi. Ja vaikka kyseessä olisikin valo-olento, voi ihminen helposti lisätä siihen hieman omia tuntojaan ja mielle-yhtymiään "matkan varrella".

Mutta hyviä, asiansa sujuvasti osaavia kanavoijia ja selvännäkijöitäkin on, siitä on omakohtaistakin kokemusta.

Toivoo SL
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Parantavia tai sairastuttavia paikkoja luonnossa? : 15.11.2006 21:14:19

Niin, parantavia paikkoja Suomessa riittää.

Suomi on kaunis, puhdas maa vielä, jossa on todella vanha kallioperä. Ja kansakin vielä kohtuullisen kosketuksissa luontoon, vaikka länsimaalaistuneita nykyään ollaankin.

Sairastuttavia paikkoja on niitäkin, esim. vesisuonet. Ne voi löytää vaikkapa heilurin tai varpujen avulla, ja niistä voi pahimmillaan saada syövänkin. Myös joissakin paikoissa on maa-energia liian voimakasta ihmiselle, eli k.o paikka ei kelpaisi täten oleskeltavaksi paikaksi. En tosin usko, että siellä pyörähtäminen voisi hallaa tehdä.

Kyllä varmaankin itse osaa aistia, missä on hyvä ollaja missä ei, ilman että tietää onko alla maan chakra tai vesisuoni. Varsinkin jos tuntee energiat selvästi.

Herkkyys siis kunniaan, eivät eläimetkään oleskele näissä "epäterveellisissä" paikoissa.  Wink

Terveisin SL  smitten
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitäs tästä pitäisi oivaltaa...? : 08.11.2006 17:33:09

Hei Astraali!

AthaMaarit tuossa jo vähän pohjustikin sitä, mitä itse olin sanomassa.

Yleensä varsinkin vihkimysten jälkeen (Esim. Reiki) tuo lamppujen posahteleminen on hyvin yleistä. Kuten myös muitten sähkölaitteitten tilttaaminen, tietokonettakin myöten joskus!

Se johtuu oman energiakentän muutoksista. Yleensä laajenemisesta ja kasvusta.
Reiki-ihmisillä varmasti jokaisella jonkinmoista kokemusta aiheesta? Tai ainakin joku kurssilaisista varmast törmännyt samaan ongelmaan...

Sen pitäisi ajan kanssa tasoittua, kun energiakenttäsi taas asettuu omaan muotoonsa.
Mutta siis, tämä on HYVÄ asia  Grin

Sanaya Romanin kirjassa (siinä violetissa) on ohje, miten estää tuo rikkoutuminen jos se yltyy. Pitää luoda uusi energeettinen suhde kaikkeen ympärillä olevaan...
Tai sitten vaan odottaa, että elämä asettuu takaisin normaaliin uomiinsa.

Ystävällisin terveisin sininen lilja
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Neuvoa, vinkkiä, lohdutusta? : 07.11.2006 14:29:27
Hei Daria,

En nyt voi tarjota enempää tai vähempää kuin oman näkemykseni ja ajatukseni. Ehkä Sinun kannattaisi suoraan meditoidessa kysyä tarkoitusta onnettomuuksillesi! Vastauksen saisit varmasti, sillä selvästi näillä kolaroinneilla on opettavainen tarkoitus tässä hetkessä Sinulle.

Ainakin unimaailmassa autolla ajaminen symboloi monesti omaa elämän polkua. Siksi on tärkeää kiinnitttää huomiota ympäristöön - menetkö liian kovaa, liian hitaasti, sumussa, kirkkaassa päivänvalossa tms.
Sinun kohdallasi ajaa körööttelit ja jouduit kolariin - kahdesti!
Symbolisesti tämä viesti on mielestäni aika vahva.

Minkälaisellakahan törmäyskurssilla olet tällä hetkellä elämäsi kanssa?
Törmäyskurssilla, jonka toisena osapuolena on viattomuus ja/tai välinpitämättömyys.
Tuloksena tästä on nyt pelko, joka Sinun on opittava hallitsemaan. Ja pelon hallitsemiseen saanee avun kun löytää tilanteen opetuksen.

Tässä Sinulle siis uusi näkökulma, mieti josko se laajentaisi ehkä omaasi.
Voimia Sinulle.
Olet viisas ihminen, koska osaat pohtia tätä asiaa tältä kantilta, etkä sivuuta kolareitasi "huonolla tuurilla". Elikkä oppiläksysi sisäistäminen on jo alkanut.
Selviät kyllä!

Parhain Terveisin SL  smitten
15  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Kuunkierto ja menstruaatio? : 07.11.2006 14:17:06

Hmmmm,

Itse olen moneen otteeseen tässäkin nykymaailmassakin todistanut, että paljon aikaa yhdessä viettävät naiset menstruoivat samaan aikaan. Siis jos ei ole pillereitä tms. hormoneja käytössä.
Kyse oli muistaakseni feromoneista, joita ihminen tuottaa, ja toinen ihminen poimii - tietämättään.

Tämä on ollut tärkeääkin muinaisaikaan, että naiset menstruoivat samaan aikaan.
Veren haju houkutteli petoja paikalle, joten oli tärkeää, että miehet esimerkiksi ajoittivat sitten sopiviksi nuo metästysretket (en tiedä sitten että pitikö sillon olla kotona naisia suojelemassa vai sillon nimenomaan metsästää jos se veri houkutti ne pedot lähemmäksi  Grin).

Itsekin palailin juuri "luonnolliseen tilaan" vuosien jälkeen ja nyt sitten odottelen mielenkiinnolla tuota kuun vaikutusta ja kierron luonnollista asettumista.
Pitänee kommentoida myöhemmin tänne lissää kun on muutama kuukausi tutkittu.  Tongue

T:SL  smitten
Sivuja: [1] 2