Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 27
1  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Niinistö vai Haavisto : 25.01.2012 02:58:53
Nopeasti päätransiitit vilkaistuna voisin sanoa sen verran, että herroista helpommalla transitologisella ajanjaksolla presidentinvirkaan olisi astumassa Haavisto. Vaalipäivänä Aurinko - Venuksella, Uranus - Auringolla ja peräti Jupiter - Kuulla. (En tiedä olisiko virkaanastumispäivä oikeampi ajankohta, mutta tuona päivänä se valinta kuitenkin suoritetaan)
Uranus liitetään mm. tulevaisuuden tähän päivään tuomiseen,  vapautumiseen, radikaliuteen yms ja tämä hyvin persoonallisella Auringolla.  tr. Jupiter kuulla härässä on erinomainen ja vauras transiitti.

Niinistön kartalla on leijan kärjellä Mars, joka opponoi Kuuta ja tästä on juuri pyyhkäissyt tr.Saturnus yli, eli sen jäädessä hänen presidentinvirkakartalle hän todennäköisesti kokisi viran hyvin uuvuttavana. Toisaalta jonkin ajan kuluttua tr.Jupiter on menossa hänen noususolmunsa yli joka taas voisi kuvata kohtalon täyttymistä, mutta ottaen huomioon muut transiitit tämä täyttymys toisi mukanaan  todennäköisesti myös burnoutin tai vatsahaavan.

Kummallakin herralla on leija syntymäkartalla, Niinistöllä Mars kärjellä ja Haavistolla Neptunus-Jupiter yhtymä kärjellä. En haluaisi liikaa hehkuttaa Pekkaa, mutta itse valitsisin jup-nep kärjellisen johtajan näiden merkkejen hallitessa universaalin rakkauden avaimia.

2  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Niinistö vai Haavisto : 25.01.2012 01:49:04

Eipä tullut heti se mieleen, että sivari puolustusvoimien ylipäällikkönä
tuntuu hieman hassunkuriselta ajatukselta...

Onneksi perussuomalainen Pentti Oinonen sen otti esille Iltalehden
haastattelussa!

  police

Aina yhtä terävä Pentti Oinonen: Armeijan käymättömiä suomalaisia presidenttejä olivat Halonen, Ståhlberg, Relander, Svinhufvud, Kyösti Kallio, Ryti ja Paasikivi.
Sotilasarvo on ollut vain viidellä ylipäälliköllä: Svinhufvud oli suojeluskuntavääpeli, Mannerheim marsalkka, Kekkonen kersantti, Koivisto alikersantti ja Ahtisaari kapteeni.

Muut eivät käyneet armeijaa.
3  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Astro-TV : 19.12.2010 22:19:01
Näillä näkymin ei jatku, mutta eihän sitä koskaan tiedä...
Kiitos kaikille katsojille  smitten
4  Muita keskusteluaiheita / Tapahtumat / Vs: Astro-TV : 18.12.2010 18:54:49
Kaikki hyvä loppuu aikanaan.  :Smiley

Rauhallista joulua  smitten
5  Astro special / Astro special / Vs: Homoillekko hihamerkki...??!! : 09.12.2010 01:45:54
http://thenewcivilrightsmovement.com/un-general-assembly-votes-to-allow-gays-to-be-executed-without-cause/politics/2010/11/20/15449
6  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: saturnuksen paluu : 16.11.2010 02:36:01
Tätä transiittikautta voi leikkimielisesti kutsua kansankielellä kolmenkympinkriisiksi... vaikkei se tietenkään kaikilla ilmene kriisinä  :Smiley
7  Astro special / Astro special / Vs: Homoillekko hihamerkki...??!! : 29.10.2010 14:27:18
^^ Noh, eivät kaikki homofobiset varmaan homoja ole, mutta jos on tarve korostaa hirveästi jotain mitä ei ole, niin se saa aina miettimään.  Cool

Itseasiassa ovat...
Uusien Jenkki-tutkimusten mukaan kaikki homofobisiksi luokitellut miehet kiihottuivat homopornosta... en tiedä miten tämä päti naisiin  :Smiley
8  Astro special / Astro special / Vs: Homoillekko hihamerkki...??!! : 18.10.2010 21:45:59
Päivi Räsäsestä tulee muuten aika äkkiä Suomen Anita Bryant jos tämä jatkuu. Katsokaapa niitä retoriikan muotoja, tasan samanlaisia osittain. Plus tuo pyhä muka-hyväksyvä tuijotus.

*A*

Anitaaa....  Grin

http://www.youtube.com/watch?v=VC_JcC0uwjw&feature=related
9  Astro special / Astro special / Vs: Homoillekko hihamerkki...??!! : 16.10.2010 02:07:25
Ylipäänsä... Raamattu on kirjoitettu (tulkittu) yli 2000 vuotta sitten,

Tekisin yhden pienen, mutta tärkeän oikaisun tässä, nimittäin raamattu on kirjoitettu ja kanonisoitu jotakuinkin 1700 vuotta sitten..... eli 300(!!!) vuotta Jessen kuoleman jälkeen... Jesse itse on valitellut, että kirja kirjoitettiin hänen elämästään eikä hänen opetuksistaan, eikä hän missään nimessä toivonut, että hänen nimissä perustetaan mitään uskontoja, sillä ydinopetushan oli, että meistä jokainen on Kristus, Jumalan ainoa (ykseys) lapsi. Kristuksen toinen tuleminen tarkoittaa sitä, että me jokainen sinä heräämme jälleen omaan todellisuuteemme... Tästä syystä hän painotti armon merkitystä niin paljon puheissaan - armon itselle, menneisyydelle ja sitä kautta toisille jotta voisimme muistaa sen täydellisyytemme (Kristus).

Ehkäpä tämänkaltaisten kiivaiden keskustelujen tarkoitus on viimein purkaa se pelko ja ihmisviha jota homot ovat saaneet osakseen...   angel

'Pyhin paikka maailmassa on se, jossa muinainen viha on muuttunut nykyhetken rakkaudeksi.' -iok
10  Astro special / Astro special / Vs: Homoillekko hihamerkki...??!! : 17.07.2010 00:14:00
Presidentin ja kansan asenteet
12.7.2010 18.12 | Tuija Uusitalo | Yleinen
Seksuaalivähemmistöt haluavat avointa ja tasapuolista kohtelua, ilman salailua. Entäpä jos homot merkitään jonkinlaisin käsivarsimerkein, välttyisimme loukkaamasta heitä. Tällöin heterot voisivat valita oikean henkilön jonka kanssa he haluavat asioidessa yhteiskunnan tarjoamissa erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa. Avoimuus on lopulta tässäkin asiassa kaikkien etu!
Presidentti Halosen puuttuminen pride- kulkueeseen suunnattuun iskuun henkilökohtaisista syistä oli kardinaalivirhe.
Presidentin tulisi toimia puolueettomasti koko kansan presidenttinä. Liioitellaanpa hetkinen, presidentti on nimellisesti armeijan ylipäällikkö joka voisi aloittaa vaikka sisällissodan jakamalla kansan perinteisten punaisten ja valkoisten sijasta sukupuolellisesti kahtia tämän seksin takia. YLE:n entinen pääjohtaja Mikael Jungner sai lähteä kun hän rikkoi tekijänoikeussopimuksia vastaan. Käyttämällä You Tubesta ottamaa musiikkia vaimolleen tehdyn videon taustamusiikkina jonka hän sitten esitti Facabookissa. Mielestäni presidentti Halosen tekemä virkavirhe on paljon vakavampi. Lisäksi näiden rikkeiden luonne on täysin päinvastainen.
Johtotehtävissä toimivien henkilöiden joiden toiminta on perusasetelmiltaan asenteellisesta ja heidän toimintansa motiivit ovat alituisesti kansaa sukupuolellisesti jaotteleva henkilökohtaisten katkeruuksien tai pelkonsa vuoksi on kykenemätön tehtäväänsä. Tällaisen henkilön on vaikeaa rehellisesti ja oikeudenmukaisesti toimia millään muullakaan alueella.
Perustuslakiin tulisi kirjata pykälä, ettei missään yhteiskunnallisessa portaassa tulisi toimia henkilöitä joiden vakaumus on bi- tai homoseksualismi, sillä se on pienen kansan yhteiskunnan tuho. Emme taistelleet itsenäistä Suomen heteroiden vastaisille liikkeille.
Presidentin puuttuminen yksittäisten kansalaisten mielenilmaukseen, osoitti selkeästi miksi yhteiskunnallisissa tehtävissä toimiva henkilö ei voi olla kumpaakaan sukupuolta oleva homoseksuaali. Tämänkaltaisen toiminnan tukeminen lisää yhteiskunnan henkistä taantumista ja tuhoaa yhteiskunnan peruarvot. Irvokkuuden suosiminen lisää negatiivisuuden kierrettä kaikkialla yhteiskunnassa.
Homoseksuaali on yhtä puolueellinen kuin mikä tahansa terroristiliike. Tietysti jokaisen ihmisen perusoikeuksiin kuuluu oikeus tehdä omalle ruumiilleen mitä haluaa. ”Vannoutuneen homoseksuaalin” taustalla on kuitenkin aina jonkinasteinen tiedostettu tai tiedostamaton trauma omaa ja vastakkaista sukupuolta kohtaan. Jolloin heidän käytös on psykologisessa mielessä tarkasteltuna vailla riittävää objektiivisuutta ja tarkkuutta. Erikoinen esimerkki löytyy naapurimaasta. Ruotsin poliisilla on tunnetusti matala prosentti selvitetyissä rikoksissa ja he myös hyväksyvät poliiseiksi homoseksuaaleja. Tässä on aivan liian helppo yhtälö arvailla kuinka rehelliset motiivit ja intressit homo-poliiseilla univormujen nappien kiillottelun lisäksi ratkaista yhteiskunnallisia ongelmia.
ASTROLOGINEN NÄKÖKULMA
Tarkastellaanpa astrologisesti presidentti Halosen puuttumista seksuaalivähemmistöjen kulkueeseen tehtyyn pippurisumutehyökkäykseen. Pippurisumute on aika vitsikäs valinta ja sitä paitisi hyökkääjät puolustivat vain oikeuksiaan irstauilun leviämistä vastaan, joka sinällään on erittäin yhteiskuntavastuullista toimintaa.
Mainittakoon ettei ihmisen syntymähoroskooppi sen enempää, kuin geenit tai edes biologia tee kenestäkään homoa tai lesboa. Ennen riittäviä neurologista tutkimusta katson ettei nykyiset biologiset tutkimukset ole riittävä peruste sille, etteikö ihminen voisi itse omilla valinnoillaan ja ympäristötekijöiden riittävällä huomioon ottamisella vaikuttaa seksuaaliseen käyttäytymiseen.
Ainoastaan ihmisen omat valinnat vaikuttavat siihen. Ihmisellä on aina vapaa tahto ”paitsi silloin”, kun Pluto astuu peliin. Ihmisen näennäisen vapaa tahdon ongelmana on se, ettei hän tunne itseään eli sitä joka hänet on luonut.
Voimme valita monia asioita esimerkiksi juuri minkään puuttumatta aikuisen ihmisen valintoihin. Jumala ei näytä puuttuvan ihmisen asioihin. Poliisikin puuttuu vain jos rikkomme lakia ja rakkaimpamme loukkaantuvat jos toimimme heitä vastaan. Terveydentila, joka on melko laaja käsite antaa ihmiselle myös tilaa toimia melko vapaasti. Ei siis ole oikein mitään joka menoamme rajoittaisi.
Astrologisesti voimme kuvata aikaa ja sen luonnetta, saada yrityksemme menestymään joinakin aikoina pienellä vaivalla kun joskus taas asiat ovat itsemme kannalta jopa epäedullisia. Vaikka ei tämäkään ole koko totuus, sillä itsellemme epäedullinen toiminta voi koitua kokonaisuuden kannalta hyväksi. Näin tapahtui presidentti Halosen kohdalla hänen ottamalla kantaa pride-kulkueeseen.
PRESIDENTIN SALISUUDET
Presidentti Tarja Halonen on syntynyt Kauriin merkkinä jouluaattona vuonna 1943 ja hänen Aurinkonsa yli kulkee tällä hetkellä vallan ja kontrollin planeetta Pluto. Sanomattakin on selvää että Pluto vahvistaa käyttäytymisessämme vallanhaluisia ja julmia puolia, silloin kun omat edut katsotaan muiden etuja tärkeimmiksi.
Pluto, Skorpioni astelemaa löytyy presidentin kartaltaan. Se on vahvasti nousumerkillä ja lisäksi rouva presidentillä on naisellisia piirteitä kuvastavat tekijät, sekä tunteita ja kokemuksia kuvaava Kuu, että makuasioita symbolisoiva Venus on salaisuuksia suosivassa Skorpionin merkissä.
Katsotaan kuinka Pluto on toiminut hänen kartallaan. Presidenttivaaleissa vuonna 2000 Tarja Halosen tausta entisenä setalaisena ei saanut riittävän rehellistä tulkintaa julkisessa mediassa. Suomessa on edelleen paljon ihmisiä jotka eivät tiedä tosiasioita istuvasta presidentistä ja kultuaan niistä he ovat luonnollisesti pettyneitä.
PLUTO PALJASTAA PRESIDENTINKIN
Pluton kanssa pärjää kun muistaa seuraavan nyrkkisäännön. Tämä sääntö pätee tässä nykyisessä modernissa teknokraattisessa maailmassakin.
Plutolla toimitaan aina joko Jumalan* puolella tai häntä vastaan! Jumalalla* ei tarkoiteta kristinuskoa eli katolisen kirkon jumalaa, vaan sitä ”voimaa” joka on luonut kaiken ja edelleen pyörittää maailmankaikkeutta kutsummepa sitä miten haluamme, kuten vaikkapa Luojaksi, Suureksi Hengeksi tai Esiaikaiseksi Äidiksi.
Astrologisesti Pluto on kaikista yhteistyöhaluttomin planeetta varsinkin silloin kun ihminen yrittää lahjoa sitä omilla alhaisilla ja kapea-alaisilla näkemyksillään. Pluto on ihmisen minuuden ja vapaantahdon yläpuolella, mitä tulee elämän manipulointiin. Pluton ollessa aktiivisena kartallamme ongelmia on tiedossa vallankäytön alueella, joka voi ilmetä väkivaltana. Kuolema pysäyttää tavalla tai toisella tai ihminen joutuu pohtimaan skorpionimaisesti elämän ja kuoleman kysymyksiä vaikkapa vakavan sairauden muodossa kuten esimerkiksi syöpän.
Presidentin kohdalla viimevuoden lopulla (2009) ollut niin sanottu lautaskiista Matti Vanhasen kanssa, siitä katetaanko Suomea edustavien ”ylempien tahojen” kansainvälinen neuvottelupöytä. Yhdelle vai kahdelle Suomen ulkopolitiikan virkailijalle siis presidentille ja pääministerille, vai vain toiselle heistä. Tässä valtapeli kamppailussa Tarja Halonen sai erävoiton, mutta Pluton vaikuttava aika ei ole vielä ohi.
Plutolla paljastetaan salaisuudet ja epäterveet suuntaukset.
IHMISOIKEUDET ja MERKITYT HOMOT
Olemme lähestymässä erittäin reilua ja oikeudenmukaista aikaa, kun konkreettisuutta osoittava Saturnus siirtyy Vaa’an yhteistyötä ja diplomatiaa lisäävään merkkiin, noin kahdeksi seuraavaksi vuodeksi joka vahvistuu tarkalleen 22.7.2010 alkaen. Samalla se tekee kulmaa Plutoon, joka sijaitsee Kauriin rooleja ja arvoja rakastavassa merkissä. Luurankoja tulee vielä lisää komeroistaan, ja tämä merkitsee noin yleisesti ihmisille suotuisaa aikaa syvemmän itsetutkiskelun alueella.
Ehdotankin ”vaakamaisesti” diplomaattista ratkaisua. Paljastetaan kaikki ja tehdään homoista – ja lesboista reilusti merkittyjä, kuten he sitä itsekin haluavat. Näin vältämme sekaannuksen ja suojelemme lapsia ja nuoria. Samalla takaamme heteroille koskemattomuuden ja ihmisoikeudet. Onhan elämilläkin oikeutensa, miksi ei niillä terveillä yksilöillä jotka vaalivat rakentavia ja elämää ylläpitäviä malleja. Näin saamme jokainen valita henkilön kenen kanssa haluamme asioida päivittäin.
teksti, Tuija Uusitalo 12.7.2010.
11  Astro special / Astro special / Vs: Homoillekko hihamerkki...??!! : 17.07.2010 00:00:47

Kuitenkin Tuijalla on mielestäni pointti erityisesti sen suhteen, mitä homoseksuaalisuus todella on, nimittäin psykologisesti katsottuna se tietyllä tavalla kuvastaa lapsuudessa tapahtuneita traumaattisia asioita liittyen samaistumisessa omaan sukupuoleen ja tätä tukemalla me ikään kuin vaurioitamme omaa normaalia ihmiskuntaan liittyvää kehitystämme.


No höpsistä... nyt sun täytyy vähän päivittää psykologian opintoja  angel
12  Astro special / Astro special / Vs: Nousumerkin aspektit : 04.06.2010 01:43:07
 jupiter aspect_con pluto aspect_sex askendentti (Leija  aspect_tri merkurius)
 merkurius aspect_sex askendentti
uranus aspect_squ askendentti (T-risti  aspect_squ chiron)
 aurinko noviili  askendentti (AC  leijona)
 neptunus aspect_tri askendentti
 venus Q  askendentti
Regulus  aspect_con askendentti

 :Smiley
13  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: HELSINKI 2010! : 19.04.2010 22:31:57
Kiitos kaikille, olette mahtavia!  smitten
14  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Astro - miitti / Vs: HELSINKI 2010! : 24.02.2010 00:59:08
Moi  Smiley

Mä voisin alustavasti ilmoittautua, olen vaan ollut sanalla sanoen kiireinen viimeaikoina,(proge-Kuu siirtyi oinaaseen) mutta katsotaan Shocked
15  Astro special / Astro special / Vs: Käsillä puhuminen : 07.02.2010 14:25:22
Tuli mieleen, että silloin kun Egypti oli suur-valta, ihmiset kommunikoivat puheen lisäksi voimakkaammin käsillään.
Eri käsitteille ja reaktioille oli omat kädenheilautukset, tai näin minä sen olen käsittänyt.
Ehkäpä nykyinen, sikäläinen käsi-kulttuuri on perua noilta ajoilta.  :Smiley

Terv.  venus kaksoset
Sivuja: [1] 2 3 ... 27