Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 21
1  Astro special / Yleistä / Vs: Kirppis : 17.01.2015 19:28:17
ANNETAAN POIS

(vastaanottaja maksaa postikulut ja halutessaan voi antaa jotain tilalle energianvaihdon vuoksi, esimerkiksi kortinnoston  Smiley)

Diana Cooperin Valon enkelit-enkelikortit (kortit ihan ok-kunnossa, pakkaus rikkinäiseksi kulunut, opaskirja kulunut)

The Tarot of Gemstones and Crystals - kortit (kortit hyvässä kunnossa, pakkaus rikki, opaskirja hieman kulunut)
2  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 11:12:05
Mullekin voi nostaa kortin. Olen suunnittelemassa muuttoa toiseen maahan ja kiinnostaisi kovasti tietää mitä sanottavaa korteilla on siihen, ts. kannattaisko vielä miettiä uudelleen vai antaa mennä vaan Smiley

Archangel Michael, viestinä You Can Do It! eli antaa mennä vaan! Pyydä suojelusta ja apua, jotta kaikki sujuu hyvin ja luota siihen, että kaikki menne juuri niinkuin pitääkin.
3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 11:09:40
Hei
Minullekin voisi nostaa kortin (rakkaus) kiinnostaisi?
Kiitos  Smiley
Terveisin Hanna

Sinulle nousi Paramahansa Yogananda, viestinä Choose Peace. Rakkaudessa(kin) valitse niitä ajatuksia, tekoja ja ihmisiä, jotka antavat sinulle rauhallisen ja turvallisen olon. Aito mielenrauha on avain aitoon rakkaussuhteeseen.
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 11:07:16
Voisitko minullekin nostaa kortin?
Miltä tulevaisuus näyttää? olen vähän hukassa, itseasiassa jo kauankin ollut, joten mietin, että pitäisikö minun tehdä jotain vai mitä oikein  Sad

Miltä haluaisit tulevaisuuden näyttävän? Voit vaikuttaa siihen aika paljon omalla asenteellasi ja omilla valinnoillasi. Sinulle nousi Afrikkalainen vesien jumalatar Oshun, viestinä Drink More Water. Anna veden huuhtoa pois kaikki epävarmuus ja liiku itsekin veden lailla elämän virrassa. Älä jää jumiin, älä vastusta mitään, äläkä takerru mihinkään, vaan anna elämän liikuttaa sinua.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 11:03:03
Hei sidrika,

Nostaisitko minullekin kortin rakkauselämään liittyen  smitten

Sinulle nousi White Tara, viestinä Purification. Vanhat energiat putsattava pois saadaksesi toimivan suhteen! Tarkoittaa irtipäästämistä ja anteeksiantamista, tee itsesi kanssa työtä ja pyri eheytymään, tarkastele omia uskomuksia rakkaudesta ja itsestäsi, valitse uusia jos tämänhetkiset eivät toimi. Rakkaus alkaa itsestäsi ja kun olet täyttynyt sillä niin se alkaa vaikuttaa myös ympärilläsi.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 10:58:39
Heippa!

Jos ennätät niin tänne olisi tervetullutta selkeys ja järkevyys....  Embarrassed

Suhde on ongelma no.1 ja kun se pyörii kuin oravan pyörä...
Henkinen kasvu ja näkeminen...
Ja välillä koko elämä...

Ihan harmittaa vaikka apuja pyytää niin näin tarpoa eteenpäin... Mutta ei meidän hartioille anneta kait enempää mitä jaksamme kantaa. Vai mitä?

Enkeleitä elämääsi.

<3

Sinulle nousi El Morya, viestinä Clear and Shield Your Energy. Tässä on ilmeisesti tarkoituksena oppia asettamaan rajoja. Nyt vellot muiden sekavissa energioissa, olet sekoittanut muiden pelot ja tarpeet omiisi. Tee energeettisiä puhdistustoimenpiteitä - itse, älä pyydä tähän muiden ihmisten apua, enkeleitä sen sijaan kannattaa pyytää mukaan! Ja opettele suojaamaan itseäsi.
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 10:53:12
hei, saisinko minäkin, tähän mun ihastukseen liittyen:)

Sinulle nousi Auringon jumala Apollo, viestinä Focus upon Your Strengths. Tee luettelo kaikista niistä asioista, jotka tekevät sinusta ihanan ja rakastettavan. Tässä tarvitaan nimittäin itseluottamuksen buustausta - ihastukset tulevat ja menevät, osasta kehityy suhteitakin, mutta ensin on huolehdittava siitä, että suhde itseesi on kunnossa, muuten et löydä tyydyttävää parisuhdetta.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 10:46:31
Hei!

Voisitko nostaa minullekin kortin?

Parisuhdeasiaan ehkä...  smitten

Kiitos jo etukäteen! angel

Esität ehkä kysymyksen ja saat ehkä vastauksen. Sinulle nousi kortti Goddess Guidance-pakasta: Dana, High Priestess. Ryhdy oman elämäsi ylipapittareksi. Vaikuttaa siltä, että sinun tulee nyt vastata kysymyksiin sen sijaan että esittäisit niitä. Anna vastausten tulla syvältä ja korkealta, sisäisestä ja ikuisesta viisaudesta käsin. Sinulla on arvokasta annettavaa muille! Auttamalla muita omatkin solmut aukeavat.
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 10:41:28
Hei, jos aikaa riittää saat nostaa minullekin kortin ja ihan lähitulevaisuudelle  Smiley

Buddhalainen jumalatar Quan Yin kehottaa päästämään irti, eli Let It Go. Pysy yhteydessä omaan äidilliseen, lempeään ja anteeksiantavaan puoleesi ja päätä taistelemisen sijaan antaa kaikille ja kaikelle anteeksi. Näin pääset ihanaan rakastavaan flow-tilaan elämässäsi!
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 10:38:09
Kortin voi nostaa kanssa minulle, ihan tähän lähitulevaisuuteen. Kiitos  smitten

Pallas Athena: Detach from Drama. Ota etäisyyttä, pysy rauhallisena ja anna asioiden olla. Hyväksy, ettei kaikki aina mene niin kuin haluaisimme, sekä sitä, ettemme voi vaikuttaa muihin ihmisiin vaan ainoastaan itseemme. Kysy itseltäsi, mitä voisit tehdä itse edistääksesi omaa onnellisuuttasi juuri nyt. Ja muista, ettemme aina saa sitä, mitä haluamme, mutta saamme aina sen, minkä tarvitsemme.
11  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 10:34:32
Kiitos kovasti vastauksesta! Smiley
Elämääni asteli muuan mies kymmenen vuoden takaa. Olisiko meillä tällä kertaa mahdollisuus parisuhteeseen? V smitten

En tiedä, se on sinusta ja hänestä kiinni. Minusta kuitenkin tuntuu, että parisuhde voi onnistua mutta se ei välttämättä olisi helppo ja selkeä suhde. Sinulle nousi Pyhä Fransiskus, viestinä Follow Your Heart. Kuuntele siis sydäntäsi, esitä kysymyksesi sille, äläkä kysele ulkopuolisten mielipiteitä.
12  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 10:31:42
Minullekkin saisi kortin nostaa rakkauselämään.  smitten

Sinulle tulikin kortti Goddess Guidance-pakasta: Guinevere viestinä True Love. Keskity romantiikan lisäämiseen elämässäsi, voi olla niinkin yksinkertainen toimenpide kuin kynttilän sytyttäminen ja kynttilän palaessa kerrot liekille mitä toivot rakkaudelta, saadaksesi sinua tyydyttävän rakkaussuhteen.
13  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 10:27:31
Minullekin voisi nostaa kortin. :-)

Juhlien ja hedelmällisyyden jumala Pan, viestinä Fertility. Olet hedelmällisessä vaiheessa, on hyvä hetki saattaa alulle mitä tahansa haluatkin synnyttää, lapsen, kirjan, mikä tahansa elämänmuutos joka tuottaisi sinulle enemmän iloa.
14  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 10:23:47
Minullekin voi nostaa kortin  Smiley

Mahachohan Ragoczy: Teacher. Oppimisen ja opettamisen kortti - tässä tod.näk. kyse kummastakin. Ihmiset elämässämme ovat joko opettajiamme tai rakastettujamme. Kaikki vaikeat tilanteet ja vaikeat ihmiset/ihmissuhteet palvelevat kehitystämme, tarkoituksena on oppia niistä. Opiskele, ja ole valmis antamaan oppimaasi eteenpäin.
15  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy ylösnousseilta mestareilta : 30.06.2013 10:19:24
Hei Sidrika, saisinko minäkin kortin. Kiitos. Heart Smiley

Moses: Take Charge of This Situation. En tiedä mistä tilanteesta on kyse, mutta maailmankaikkeus odottaa, että sinä otat ohjat käsiisi - tuntuu, että kyseessä on juttu, jota isompikin porukka, ehkä työyhteisö, on laiminlyönyt koska kukaan ei halua ottaa vastuuta. Päätä, mitä muutoksia haluat saada aikaan, ja kuuntele sydämesi ohjausta.
Sivuja: [1] 2 3 ... 21