Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 83 84 [85]
1261  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Teidän yliluonnolliset kokemuksenne : 23.11.2006 13:20:18
Ryhdyin miettimään omia yliluonnollisia kokemuksiani ja päädyin lopulta pohtimaan mikä edes on yliluonnollista. Monet omat kokemukseni liittyvät energioihin ja henkimaailmaan, mutta oikeastaan en voi sanoa, että pitäisin niitä yliluonnollisina. Itse olen varsin paljon tekemisissä energioiden kanssa ja jollain tapaa voisin sanoa ymmärtäväni maailmaa "niiden kautta". Tästä johtuen en pidä outoina tai yliluonnollisina kokemuksiani telepatiasta ja erilaisista näyistä...listaa voisi jatkaa vielä aika pitkälle. Entä mikä on teidän muiden mielestä yliluonnollista ja mikä ei? Menee vähän ohi aiheen, mutta en usko sen liiemmin haittaavan.
1262  Astro special / Astro special / Vs: paljon kuvioita : 03.11.2006 15:57:25
niin ja syntymäaika ja -paikka ovat siis 31.8.1988 Hyvinkää, jos joku haluaa vilkaista tarkemmin
1263  Astro special / Astro special / paljon kuvioita : 03.11.2006 15:50:20
Rupesin tässä taas pitkästä aikaa katselemaan karttaani ja satuin kiinnittämään huomiota kaikkiin niihin kuvioihin mitä sieltä löytyy...ja niitähän tuntuu riittävän. En tiedä miten minun tulisi tulkita näitä kaikkia. Kumoavatko jotkut kuviot toisen jne.? Mikä on tärkein...olen itse vähän eksyksissä tämän asian kanssa. Kuviot jotka kartaltani löytyvät ovat mystinen suorakaide, kirjekuori, kultainen kolmio, suuri risti ja haasteellinen kolmio.
1264  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Yksinkertaisesti ja selvästi....PAINON PUDOTUKSESTA vielä : 11.02.2006 23:33:45
Mielestäni ei voi suoraan sanoa, että henkimaailman keinot eivät auta painonpudotuksessa lainkaan. Henkisen tasapainon ylläpitäminen esimerkiksi meditoimalla ja muiden henkisten harjoitus avulla, ihan vaikka rentoutumalla näkyvät kyllä muillakin elämän osa-alueilla, kuten juuri ruokavaliossa ja suhteessa omaan itseen ja kehoon. Henkisesti tasapainossa oleva ihminen kyllä osaa tehdä oikeita elämänmuutoksia ja osaa suhtautua järkevästi painonpudotukseen. Itsellä meditoiminen on auttanut painonpudotuksessa paljolti, sillä se antaa voimia jaksaa eteenpäin. Yleensäkin henkinen hyvinvointi näkyy myös ulospäin ja vaikuttaa vartaloon...elikkäs kummatkin vaikuttavat toisiinsa...myös vartalon laiminlyöminen ja välinpitämätön suhtautuminen vaikuttaa negatiivisesti henkiseen hyvinvointiin. Paastot ovat auttaneet myös siinä mielessä, että ne auttavat todella näkemään ruuan ravintona ja huomaamaan mihin sitä tarvitsee. Paastot jollain tapaa järkevöittävät suhtautumista ruokaan.
Sivuja: 1 ... 83 84 [85]