Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Venuksen paluu : 10.11.2020 16:15:06
Tapasin muutama vuosi sitten erittäin mielenkiintoisen miehen juuri sinä päivänä kun hänellä oli venuksen paluu ja minulla marsin paluu. Kiinnostus oli kyllä molemminpuoleista, mutta muuten olosuhteet eivät olleet suotuisat. Meillä on synastriassa hänen  mars aspect_con minun venus. Olemme nähneet toisiamme silloin tällöin näiden vuosien aikana sattumalta muutaman kerran ja edelleen vetovoimaa tuntuu olevan. Nyt tein itselleni tämän vuoden venuksen paluukartan ja huomasin paluun olevan parin viikon kuluttua juuri sinä päivänä, kun tulen todennäköisesti tapaamaan kyseisen miehen. Omat olosuhteeni olisivat nyt suotuisat, hänen tilanteestaan en tiedä, mutta kyllähän tämä nyt laittoi kutittelemaan vatsanpohjassa  smitten. Tosin minun venuksen paluutani uhkaa uranus  Shocked  venus aspect_con venus aspect_opp uranus vai uhkaako? miten tuo oppositio vaikuttaa. Minun venukseni on siis huoneessa 4  skorpioni
2  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: kompositiokartan tulkintaa : 18.09.2019 22:05:40
Piti kaivaa vanha aihe esiin. Nyt tuli niin mielenkiintoisen näköinen kompositiokartta progressiolla, että pitäisiköhän tuota miestä jo kosia?  Grin  smitten
3  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 28.03.2019 19:24:18
Ketju on jo vanha ja foorumikin aika hiljainen, mutta toivottavasti täällä vielä joku lueskelee. Onko kenelläkään ollut samanaikaisesti  uranus aspect_squ kuu ja  uranus aspect_squ askendentti ? Ystävälläni nämä tulossa toukokuussa yhtä aikaa ja jylläävät pari vuotta. Syntymäkartalla hänellä on  uranus aspect_con kuu ja  uranus aspect_con askendentti. Helpottaako nämä syntymäkartan aspektit noita neliöitä? Itselläni samaan aikaan  uranus aspect_opp venus mutta se ei vaikuta niin pahalta kuin nuo ystäväni transiitit.

Näissä toistuvissa ja syntymäkartan aspekteja vastaavissa kontakteissa on aina kysymys henkilökohtaisesta kasvusta ja kehityksestä. Niin näissäkin transiiteissa... Uranuksen kyseessä ollessa, on edessä tyytymättömyyttä, muutoshalua tai turhautumia yleensä... kun syntymäkartalla on yhtymä ja transiittina tulee neliö, on todennäköisesti edessä jokin haastava tapahtuma, joka aktivoi syntymäkartan aspektin toimimaan, joko hyväksi tai haitaksi.. paljon riippuu henkilön kyvystä suhtautua ja asennoitua tilanteisiin, onko kyse rakentavasta vai repivästä tilanteesta ja tuloksesta..


Kiitos Emelia. Mielenkiintoisia aikoja tulossa hänelle joka tapauksessa. Uranus liikkuu huoneessa 10  harka ja neliöi sieltä kuuta huoneessa 12  leijona, nousumerkkiä ja uranusta huoneessa 1 leijona. Hänen miehellään on vielä samaan aikaan  uranus aspect_opp mars Uranus huoneessa 3  harka ja mars huoneessa 9  skorpioni. Ollaan näköjään kaikki muutoksen tarpeessa Grin
4  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 27.03.2019 22:26:44
Ketju on jo vanha ja foorumikin aika hiljainen, mutta toivottavasti täällä vielä joku lueskelee. Onko kenelläkään ollut samanaikaisesti  uranus aspect_squ kuu ja  uranus aspect_squ askendentti ? Ystävälläni nämä tulossa toukokuussa yhtä aikaa ja jylläävät pari vuotta. Syntymäkartalla hänellä on  uranus aspect_con kuu ja  uranus aspect_con askendentti. Helpottaako nämä syntymäkartan aspektit noita neliöitä? Itselläni samaan aikaan  uranus aspect_opp venus mutta se ei vaikuta niin pahalta kuin nuo ystäväni transiitit.
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 03.03.2013 18:59:09
Olisin mielelläni mukana. Vireystaso ei tähän aikaan vuodesta olen korkeimmillaan.  smitten
6  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 02.03.2013 11:15:01
Minulla on muutama uranuksen transiitti tässä ollut ja vielä lisää on tulossa.  uranus aspect_con saturnus aikana minut irtisanottiin, mutta olen nyt päässyt myös pariin työhaastatteluunkin tämän transiitin aikana. Saturnus minulla on oinaassa huoneessa 9.
Tällä hetkellä vaikuttaa myös  uranus aspect_sex mars (mars huoneessa 6. vesimiehessä) ja tulossa tänä keväänä  uranus aspect_tri merkurius (merkurius huoneessa 5. jousimiehessä).

Minusta nämä ovat ihan lupaavia uudistumisen transiitteja, joten ainakin vielä suhtaudun uuden työpaikan saamiseen toiveikkain mielin. En tiedä onko vaikuttajana ollut uranus vai chiron ( chiron aspect_squ merkurius), mutta jokin on tuonut myös ajatusmaailmaani paljon muutosta. Tuntuu, että vasta nyt yli nelikymppisenä olen kasvanut aikuiseksi ja oppinut karsimaan elämästäni asioita, joista en itse ole saanut mitään, vaan hoitanut niitä vain velvollisuudesta.

 uranus aspect_con saturnus ja  uranus aspect_kvi jupiter olivat samanaikaisesti vahvana kun sain töitä. Ehdin olla työttömänä vain kuukauden. Ensimmäisenä työpäivänä näyttäisi olevan vahvana  uranus aspect_sex mars joten innolla odotan työn alkamista  Smiley
7  Astro special / Astro special / Vs: Mitä Jousimiehille kuuluu? : 02.03.2013 10:52:53
Matrix; mulla ei ole koskaan ollut tuollaista tyyliä. Ehkä  kuu oinas ja  venus skorpioni vaikuttaa siihen, että olen parisuhteessa tosi vanhanaikainen.

Mä olen nyt saanut vähän vauhtia tähän elämään, kun sain töitä ja vieläpä vakisellaisia. Nyt tuntuu, että kyllä nämä elämän solmut alkaa pikkuhiljaa avautua.  smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 12.02.2013 13:13:16
Mukana olisin mielelläni näissä kaikissa. Keskiviikkoillan rentoutuminen saattaisi parantaa torstaiaamun työhaastattelun tulosta  Wink
Minulla näistä hoidoista tulee aina rentoutunut olo ja syvä uni seuraavaksi yöksi. Tällä hetkellä, kun on paljon stressiä, kaikki keinot rentouttaa itseään otetaan kiitollisuudella vastaan.  smitten
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoitoa haluavia : 07.02.2013 16:07:14
Hei,

haluaisin mukaan perjantain ja sunnuntain hoitoihin. Kiitos jo etukäteen.

 smitten
10  Astro special / Astro special / Vs: Mitä Jousimiehille kuuluu? : 04.02.2013 11:43:55
Järkyttävät sisäiset muutospaineet. Mieletön tyytymättömyys nykyiseen elämään, mutta silti en saa mitään muutosta aikaiseksi. Odotan jotain ihmettä, edes jotain alkusysäystä. joka saisi minut liikkeelle.  Sad Angry Toivottavasti nyt nappaa edes uusi työpaikka, kun pääsin jo toiselle haastattelukierrokselle... Se voisi saada muunkin elämän muutokset liikkeelle. Tällä hetkellä tuntuu, että en saa edes mitään aikaiseksi, teen vain pakolliset jutut ja nekin vitkutellen. Toisina päivinä olen tosi toiveikas ja seuraavana päivänä taas masennuksen murtama.
 uranus aspect_con  saturnus
 uranus aspect_sex mars
 chiron aspect_squ merkurius
 jupiter aspect_tri mars

Kaikki mahdollisuudet muutokseen, mutta kun ei vaan pääse missään eteenpäin.
11  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Progressiivisuus : 31.01.2013 12:12:59
Lilli: "Erityisesti progressiivinen uusikuu (eli Auringon ja Kuun yhtymä) on merkittävä voi aloittaa aivan uuden elämänvaiheen"

Minulla tulossa tarkaksi ensi vappuna. Pitääpä tarkkailla mitä on tulossa. Onhan tuolla transiittilistallakin näkyvissä kaikenlaisia uranuksen ja neptunuksen muutoksen tuulia.
12  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Uranuksen transiitit/uranuksen vaikutus? : 30.01.2013 13:16:24
Minulla meneillään Uranus sulkeutuva kolmio ASC ja jatkuu huhtikuulle ja harvinainen transiitti. Mitenkäs tähän tarttis suhtautua Wink ?
Tässä Sepon tulkinta transiitista:
Tällä jaksolla saattaa tuntua, että kaikki maailman hyvät henget ovat järjestelemässä asioitasi. Äkilliset ja ainakin läheisiäsi ja ystäviäsi järkyttävät muutokset elämässäsi kääntyvät nyt poikkeuksetta viemään sinua kovalla vauhdilla eteenpäin maailmassa. Ristiriitaisimmissakin tilanteissa oivallat salamannopeasti oikean tavan selvittää ongelman voitoksesi. Onhan tällä jaksolla kysymys palkkiosta hyväksyä opposition edustama siirtymävaihe, ja edelleen kykysi kuluneen 14 vuoden aikana toteuttaa itseäsi vaikeissakin olosuhteissa muita syyttelemättä. Kymmenien vuosien persoonallisuutesi vapauttamiseksi toteuttamaan tehtäväänsä palkitaan nyt moninkertaisesti. Jokainen taistelu ja kestetty syytös ainutlaatuisen itsesi toteuttamisesta tuo nyt tullessaan mirhamia ja jumalten nektaria valtavat määrät, eikä sinun tarvitse tehdä tietoisesti yhtään mitään asian eteen. Kaikki asiat, joita olet toteuttanut omasta aloitteesta ja itseäsi varten, kehittyvät nyt valtavilla harppauksilla. Mitä enemmän niitä on, sitä valtaisampaa on myös persoonallisuutesi kehitys ja osakseen saama arvostus kuluvalla Uranus-jaksolla. Kun vielä otetaan huomioon samanaikainen avautuva sekstiili denkendentille, ollaan jo lähes tarujen maailmassa. Ne ihmissuhteet tai parisuhde, jota olet uskaltanut toteuttaa itsenäisyydestäsi ja riippumattomuudestasi tinkimättä, saavat nyt uutta väriä. Mahdollisuudet kohdata tätä maailmaa keskellä sen jännittävää muutosta tulevat todeksi läheisen ihmissuhteen kautta. Teille avautuu yhteisiä tilaisuuksia lähteä mukaan jännittäviin seikkailuihin avartamaan tietoisuutta ja maailmankatsomusta. Ellei tämä nykyisessä suhteessa ole mahdollista suhteen sitovuuden vuoksi, on sinulla tavallista enemmän menestystä uusien kumppaneiden kanssa. Irtautuminen sitovista ja kehitystäsi estävistä ihmisistä käy yllättävän helposti. Jälleen on kuitenkin kysymys avautuvasta sekstiilistä, jolloin uusi, parempi elämä annetaan vain sitä haluaville. Halutessasi jääräpäisesti pitää kiinni siitä, mitä sinulla on, vaikka et olisikaan elämääsi tyytyväinen, saat sen myös aivan vapaasti tehdä. Silloin tilanne huonossakin parisuhteessa säilyy ennallaan, mikä on myös ainoa seuraamus haluttomuudesta muutokseen. Jupiter, Mars ja Venus saattavat olla arvossa arvaamattomassa tällä jaksolla. Niiden ohituksia kannattaa seurata tavallista tarkemmin.

Hyvältähän tuo kuulostaa. Minulla tulossa sama transiitti vuoden kuluttua  Smiley

13  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: synastriakartta : 29.01.2013 15:43:03
astro.com on ainakin hyvä ja helppo
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Horoskooppien välinen kemia-Gallup : 29.01.2013 14:49:41
1. Mikä aurinkomerkkisi on?
Jousimies

2. Mikä kuumerkkisi on, jos tiedät?
Oinas

3. Mikä aurinkomerkki sytyttää sinut?
Vesimies ja Kauris

4. Mikä aurinkomerkki on sinulle luotettava ystävä?
Leijona, Kauris ja Jousimies

5. Mikä aurinkomerkki saa sinut ristiriitaiseksi?
Kaksonen

6. Mikä aurinkomerkki saa sinut näkemään punaista?
Kaksonen

7. Mikä aurinkomerkki saa sinut tukahdutettua täysin?
Ei tällaista tulisielua voi tukahduttaa.

8. Mitä aurinkomerkkejä lähipiirissäsi on?
Jousimies, Kaksonen x 3, Härkä, Skorpioni löytyy perheestä. Ystävät tuolla jo luettelinkin.

9. Kuinka tulet läheistesi kanssa toimeen?
Muiden kanssa hyvin, mutta Kaksosia "vain pieni annos kerrallaan"-kiitos!

10. Muuta lisätietoa
Nouseva merkkini on Leijona
 
 
 
15  Astro special / Ennustava astrologia / Vs: Pluton transiitit : 29.01.2013 14:41:08
Ystävälleni  pluto aspect_con aurinko ja  uranus aspect_tri askendentti yhteisvaikutus toi avioeron ja muuton pois yhteisestä kodista.
Sivuja: [1] 2