Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3 ... 25
1  Astro special / Julkkiskartat / Vs: Big Brother 2008 : 16.09.2008 20:02:08
Olen katsonut tältä kaudelta vain muutaman ihan satunnaisen jakson, kun luovuimme itse television tarjonnasta digiaikaan siirtymisen myötä. Sen vähän perusteella, mitä olen nähnyt, niin suosikkini on alusta asti ollut Andreas. Hän vaikuttaa vilpittömältä, aidolta ja lämpimältä ihmiseltä, eikä ole mikään tylsä Mr. Average Guy. Ihastuttavasti sinut femiinisen puolensa kanssa myöskin, mikä tietysti varmaan ärsyttää ja hämmentää monia katsojia. Tulee etäisesti mieleen yksi tosielämän leijonamies, jonka tunnen/tiedän -eikös Andreaksellakin ollut aurinko Leijonassa? Olen aina tykännyt, että Leijona, joka on sinut itsensä ja maailman kanssa on mitä viehättävin, hurmaavin ja anteliain ihminen.

Niko taas tuo mieleen erään haavoittuneen Vaaka-pojan nuoruudestani. Kun Vaaka suistuu radaltaan, se todella suistuu radaltaan ja onkin sitten aivan hukassa ja todellakin -huollettavissa. Mä toivon, että ihmiset ei tuomitsis sitä niin rankasti. Sille taitaa olla oikeasti tapahtunut aika rankkoja juttuja ja varmasti joutuu kasvamaan ja kypsymään vähän ennen kuin oppii niitä käsittelemään jotenkin asiallisella ja rakentavalla tavalla.
2  Astro special / Astro special / Vs: Rakas Venus? : 16.08.2008 16:51:53
Venuksesta puhuttaessa ei voi olla mainitsematta Marja-Liisa Niemi-Mattilan kiehtovaa kirjaa; Ajattomat arkkityypit. Venushan on suorasti yhteydessä Kreikkalaisen mytologian vastineeseensa Afroditeen. Venus Leijonassa oli muistaakseni yksi arkkityyppisimmistä Afroditen edustajista ja  venus harka taisi olla toinen.

Tunnistankin itsessäni paljon Afroditen teemoja, mutta toisaalta myös Venuksen pimeä puoli Kore/Persefone näkyy kartallani (ja myös elämässäni) voimakkaasti. Olen vannoutunut esteetikko ja kauneuden palvoja ja vaikka joissakin asioissa olen suorastaan spartalaisen askeettinen, niin tämä piirre ei totisesti ulotu mihinkään, mikä koskee kauneutta (sielun tai ruumiin) ja kaunistautumista (sisäistä tai ulkoista).

Hyvä ystäväni ilmentää minuakin puhtaammin Afroditen henkeä. Hän on aurinkomerkiltään Koreen/Persefoneen yhdistetty Skorpioni, mutta askendentti leijona , jolla Kuu Härässä. Kaiken lisäksi Venus yhtymässä Aurinkoon. Hänestä todella huokuu ja säteilee ikiaikaisen jumalattaren lumovoimaa ja aistikasta naisellisuutta. Hän on sanomattoman perso kauniille, laadukkaalle designille ja kosmetiikalle. Kenkiä on konsanaan kuin Carriella Sex in the Cityssä, ynnä muita asusteita, laukkuja, huiveja, koruja. Hän teki jopa ammatin kauneudenrakkaudestaan; yläasteen jälkeen kouluttautui parturikampaajaksi, mutta halusi jotain muuta ja jatko-opiskeli maskeeraajaksi. Nyt tekee töitä yksityisyrittäjänä alalla (maskeeraa mainoksiin, muotinäytöksiin, muotikuviin jne) ja on saanut nopeasti nimeä. Ihastuttava tyyppi!
3  Astro special / Astro special / Vs: Rakas Venus? : 14.08.2008 21:21:32
Jos ajatellaan sanaa Rakkaus - niin sehän on jotain todella voimakasta ja kuumaa.

Heti, kun luin tuon ajattelin, että ihmisellä, joka sanoo noin, täytyy itsellään olla Venus jossakin tulen merkissä -ja niinhän se olikin Wink !

Itse en kuvailisi rakkautta ensisijaisesti noilla sanoilla, vaikka Venukseni Leijonassa (ja Kuuni Oinaassa) onkin. Mulla on sen verran voimakkaasti ilman elementti esillä kartallani, että se taitaa tupata vaikuttamaan myös noissa romanttisissa asioissa. Intohimo ja ihastus on mulle kuumaa ja tulista, voimakasta kiihkoa ja tunteen paloa, mutta myös jotain todella nopeasti loppuun kärähtävää. Todellista rakkautta ilmennän ja koen pikemminkin henkisellä/sielun tasolla, enkä (valitettavasti) ole kovin sensuelli tyyppi, kun tuo maa elementin fyysisyyskin tulee kartalla esiin lähinnä sen aurinkomerkkkini Neitsyen kautta.
4  Astro special / Astro special / Vs: Rakas Venus? : 14.08.2008 16:29:23
Oletteko pistäneet merkille, miten Venuksen siirtyminen omaan  venus-merkkiinne (tai Venuksen liikkeet ylipäätään) vaikuttaa teihin? Mulla on syntymäkartalla Venus Leijonassa ja nyt, kun Venus viimeksi oli Leijonassa, tunsin sen vaikutukset todella voimakkaasti. Oli ihan sanomattoman upea, viehkeä ja itseensä tyytyväinen olo; kaikkialla tuntui olevan pelkkää auringonpaistetta ja kimaltelevaa, säkenöivää kauneutta, huumaavia hellepäiviä, ihania ihmisiä ja koko elämä yhtä juhlaa Smiley. Oli todella helppoa nauttia olosta ja elosta, eikä kantanut kaunaa tai katkeruutta mistään. Niin hyvä olla itsensä kanssa, että halusi jakaa sitä hyvää oloa muillekin; antaa kehuja ja kiitoksia, kannustusta ja lohdutusta, olla ylipäätään antelias ja vieraanvarainen. Omista nautiskeluista ja juhlimisista ei myöskään kantanut hitustakaa huonoa omaatuntoa tai morkkista, vaan söi ja joi ja laiskotteli ja shoppaili kuin vain sielu ja kukkaro sieti ja piti sitä ihan itsestään selvänä oikeutenaan, melkeinpä velvollisuutenaan. Kerrassaan ihanaa korkealentoisuutta ja vilpitöntä elämäniloa ja -janoa!

Nyt, kun Venus siirtyi Neitsyeen on tultu alas sieltä korkealta ja ryminällä! Mulla on nataalilla Aurinko Neitsyessä, joten itsekuria ja -kritiikkiä löytyy jo ihan omastakin takaa. Tuntuu, että tämä Venuksen asema tekee minusta suorastaan liiankin ankaran itselleni. Rima on nostettu korkeuksiin ja siksi itsetunto taas on pudonnut lattianrakoon; on nimittäin todella vaikeaa, ellei suorastaan mahdotonta yltää omiin vaatimuksiina ja odotuksiinsa. Siksi on koko ajan enemmän tai vähemmän pettynyt ja tyytymätön olo. Hyvänä puolena kiinnostus terveisiin elämäntapohin, säästeliäisyyteen, kohtuuteen, siisteyteen ja siveellisyyteen on lisääntynyt...mutta oman aurinkomerkkini ansiosta taivun luonnostaankin niiden puoleen, enkä siksi niin tätä lisäpontta kaipaa. Huomenna alkavat odottamani festarit, mutta huomaan, että on todella vaikea virittäytyä juhlatunnelmaan tällä Venus sijainnilla. Sen sijaan, että miettisin laitanko hiuksiin kiharaa vai kreppiä ja minkä ihanan leningin ja mitkä söpöt ballerinat, soimaan itseäni siitä, että ostinkin veikeät (pinkit) tennarit käytännöllisten ja tarpeellisten kumisaappaiden sijaan (koska niitä varmasti olisi tarvittu!!) ja tuhahdan itselleni omaa mahdollista turhamaisuuttani kavahtaen, että mekoista on turha haaveillakaan; farkut ja t-paita päälle vaan, sateenvarjo ja huppari mukaan.

Mulla on syntymäkartalla Venus keskitaivaalla ja suht voimakkaasti aspektoitunut, se on (hiukan laskentotavasta riippuen) joko karttani voimakkain tai toiseksi voimakkain planeetta (kilpailee herruudesta Marsin kanssa, elikkä ristiriitoja riittää!). Lisäksi progressiivinen karttani on erittäin Vaaka-painotteinen ( aurinko merkurius venus saturnus pluto Vaa'assa). Kenties Venus siis vaikuttaa poikkeuksellisen voimakkaasti minuun? Vai onko tyypillistä, että juuri tämän planeetat vaikutukset tuntuvat näin vahvasti...tai olenko jotenkin nyt vain alkanut tiedostamaan tätä elementtiä entistä paremmin... Huh
5  Astro special / Astro special / Vs: Draconinen kartta? : 12.08.2008 15:14:40
Kiitos, Lunea! Enpä ollut tajunnut tuosta kohtaa katsoakaan Smiley Jännittävää.... :Smiley
6  Astro special / Astro special / Vs: Draconinen kartta? : 05.08.2008 17:51:12
Niin ja joo, saahan tuohon draco-karttaani sidottua vielä tyttäreni ja parhaan ystävänikin; mulla draco-MC ja Venus Härässä ja näiden kummankin nousumerkki on nataalilla harka

Toinen hyvä ystävä on Aurinko-Leijona, mulla dracossa 1. huoneen Mars muuttuu Leijonan alaiseksi. Lisäksi meidän molempien draconisillakin yhtymäkohtia: Hänellä siinä  askendentti Kaksosissa, minulla taas aurinko

Hmm...harmi, ettei astro.com:ssa (vielä) pysty suoraan vertailemaan draco-synastrioita Sad
7  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: erikoislaatuiset kompositiot ja "karmalliset" ihmissuhteet : 16.07.2008 17:37:10
Niin jos tuo ensimmäinen kommentti oli viittaus tuohon mun edelliseen viestiini, niin tähdetäisin vielä, että ei mulla ole mitään syytä edes harkita -ei hetkeäkään. Tarkoitin asioiden selvittämistä ja loppuun saattamista toisella tavalla. Mulla on vahva tunne siitä, että tän yhden ihmisen kanssa ei olisi koskaan ollut tarkoitus mitään rakkaussuhdetta yrittääkään, vaan että se oli suuri virhe, josta koitui paljon harmia ja hämmennystä, mutta josta, kuten vaikeista asioista aina, myös oppi paljon. Sen sijaan uskon, että meidän kohtaamisemme ylipäätään tässä elämässä ei kyllä ollut virhe, vaan että meillä olisi ollut ehkä paljonkin annettavaa ja opittavaa toisiltamme, mutta eri tasolla, ehkäpä ystävinä. Keskinäinen taika, vetovoima, ei tosiaankaan aina välttämättä viittaa rakkauteen tai siis rakkaussuhteeseen, vaikka sen ehkä liiankin helposti sellaiseksi tulkitsemme, vaan esim jonkinlaiseen veljeyteen, hengenheimolaisuuteen tms.

Heh, eikös MC ole yksi kartan herkimmin ulos päin näkyviä juttuja? Ihan selkeät Jellona-vibat tuli tuosta ystävästäsi kuvan perusteella. Skorpionikaan ei tule yhtään yllätyksenä, katseessa on tuollaista salaperäistä intensiteettiä.

8  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: erikoislaatuiset kompositiot ja "karmalliset" ihmissuhteet : 15.07.2008 16:21:47
Äh, pitäisi kaivella vanhoja päiväkirjoja...ehkä sieltä tuo päivämäärä löytyisi. En tosiaan muista sitä, vaikka aikanaan merkittävältä päivältä tuntuikin, mutta niin paljon vuosia ja muita kohtalokkaita kohtaamisia välissä, että saan etäisen aavistuksen vain vuodenajasta Sad

Toi Lilith mua kiehtoo kyllä, ei vaan tässä sopassa vaan yleensäkin. Mun Lilith on muuten oppositiossa hänen Kuuhunsa ja askendettiinsa. Miten Lilli tuota tulkitsisit? Hänen Lilithinsä taas tekee kolmiota mun askendenttiini.

Ja tuolla kun aiemmin mainitsin kartalta löytyvän vertex aspect_con mars, niin pitänee korjata, että yhtymässä olivatkin hänen onnenpisteensä ja minun Marsini. Heh, keksisin heti hyvinkin konkreettisen ja suoraviivaisen tulkinnan tuolle, mutta eihän kaikki aina niin yksinkertaista ole :Smiley Ja henkilökohtaisesti mua kiinnostaa paljon enemmän henkisellä kuin fyysisellä tasolla tapahtuvat jutut, parhaimmillaan ja parhaimmissa ihmissuhteissa säpinää on molemmilla tasoilla saman aikaisesti. Tai menisin jopa niin pitkälle, että väittäisin noiden olevan vain saman asian eripuolia, ei toista ilman toista jne.

Onko muuten tyypillistä, että nataalilla onnenpiste ja Vertex ovat aina yhtymässä keskenään? Meillä molemmilla nimittäin on. Omani osuvat hänen 12. huoneeseensa, hänen taas 1. huoneeseeni. Meillä tuntuu olevan paljon tuollaista vastakohtaisuutta, minulle tietoiset asiat ovat hänelle alitajuisia ja toisin päin, henkilökohtainen vs. kollektiivinen, yksyitinen vs julkinen jne.

Ne kuunsolmut tulikin jo mainittua, mutta kertauksen vuoksi mun kuunsolmu yhtymä hänen kuu & askendentti . Hänen kuunsolmu yhtymä mun merkurius

Saturnus onkin melko runsaasti aspketoitunut...ensin mainitut ovat minun Satrunukseni aspekteja hänen kartalleen, jälkimmäiset toisin päin
saturnus aspect_tri aurinko
saturnus aspect_tri merkurius
saturnus aspect_squ mars
saturnus aspect_squ askendentti
saturnus aspect_squ keskitaivas

saturnus aspect_tri kuu
saturnus aspect_con venus
saturnus aspect_squ mars
saturnus aspect_con keskitaivas

(muitakin  saturnus-aspekteja oli, mutta tuossa nuo merkittävimmät)

 
9  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: erikoislaatuiset kompositiot ja "karmalliset" ihmissuhteet : 13.07.2008 00:14:09
Aaa joo, lueskelinkin just tuota yhtä toista ketjua, missä oli näistä synastrioista ja tajusin, että ei tuo Plutojen/Saturnusten yhtymä niin merkittävä juttu olekaan...tai merkittävä ehkä, mutta pikemminkin laajemmassa, ikäpolvia koskevassa mittakaavassa, eikä niinkään yksilötasolla. Nää ko. taivaankappaleethan tosiaan liikkuu niin hitaasti, että moiset yhtymät löytyvät varmaan yhden jos toisenkin 70-80-luvuilla syntyneiden synastrioista.

Näin jo reippaasti aiheen ulkopuolelle luikahtaen, voisikohan noissa jutuissa piillä yksi selitys sille, miksi esim avioerot ovat niin yleisiä nykyään ja kaikenmoiset sitoutumisongelmat tuntuvat olevan suorastaan "muoti-ilmiö"? Aika harva ihminen on ehkä valmis heittäytymään täysin avoimin mielin ja sydämin tuollaisiin plutonisiin kohtaamisiin, antautumaan eheytettäväksi tuhoamisen kautta.

Pitänee syynätä noita synastria ja kompositio juttuja uudemman kerran joku kerta ja keskittyä noihin henkilökohtaisiin planeettoihin ynnä asteroideihin ja kuunsolmuihin. Hitsi kun lainasin sen Nikulan synastria-opuksenkin just kaverille. Nyt pitäisi päästä sitä tutkimaan...
10  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy enkeleiltä, nostan sinulle enkelikortin... : 10.07.2008 21:49:40
Hei rakas Rakkauden Valo!

Minäkin tarvitsisin viestiä enkeleiltä, kun on niin hämmentynyt olo...

Olisin kiitollinen.
11  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: erikoislaatuiset kompositiot ja "karmalliset" ihmissuhteet : 08.07.2008 15:37:25
Saisikohan tätä aihetta elvytettyä henkiin? Tulipa vaan mietiskeltyä pitkästä aikaa näitäkin juttuja, kun tapasin pitkästä aikaa erään ihmisen, jonka seurassa on aina sellainen voimakas kohtalon tuntu.

Meillä myös komposiitti-kartalla (midpoint method)  askendentti Kaloissa. Hyvin suhdettamme kuvaavasti askendentti neliöi kaikkien henkilökohtaisten planeettojen kanssa Marsia lukuunottamatta. Ei kai ihme, että välillämme tuntui alusta asti olevan niin paljon väärinkäsityksiä ja selittämätöntä väärinymmärrystä. Ja silti vetovoima välillämme oli ja on häkellyttävän vahva. Ehkä se on osittain juuri tuon kuu aspect_con venus syytä. Toisaalta  mars aspect_tri kuu varmasti myös saa kipinöitä sinkoilemaan. Karman huone 8. loistaa kyllä tyhjyyttään, Pluto on asteen verran 9. huoneen puolella.  skorpioni- MC:hen yhtymässä asteroidit Pallas ja Diana, Kuu köllöttää lähellä IC:tä oppositiossa. Myös Aurinko ja Kuu ovat oppositiossa keskenään.
12  Astro special / Astro special / Vs: Kissat ja astrologia : 29.06.2008 14:10:44
Meille muutti viime keskiviikkona 10vk vanha kissanpentu (suositeltu luovutusikähän olisi vasta 12 viikkoisena, mutta kun asiasta ei ole mitään virallisia, valtakunnallisia ja lakisääteisiä ohjeita, niin jatkuvasti myynnissä on näitä 10 tai vain 8 viikkoisia pentuja "luovutusikäisinä" ja tämän meidänkin pennun todellinen ikä selvisi vasta, kun olin sitä hakemassa, enkä siinä vaiheessa enää pystynyt saati halunnut kauppoja perua). Punatiikeri maatiainen, Muikuksi heti kättelyssä nimeämämme.

Itse en ole ketään kissoistamme valinnut tietoisesti astrologisin perustein, mutta kylläkin jälkeen päin mietiskellyt, että mikä voima ja kohtalo se juuri tämän kissan luoksemme toi. Muikunkin kartan kävin heti kotiin päästyämme tekemässä. Harmi vain, että kellonaikaa ei ole tiedossa, joten jouduin oletuajalla (12pm) tekemään. Hän on aurinkomerkiltään Oinas, kuu osuvasti Leijonassa. Myös  merkurius ja venus ovat Oinaassa, kun taasen mars pehmeämmässä ravun merkissä. Jos oletusaika osuu vähääkään oikeaan, niin myös askendentti olisi Leijonassa, mutta sitähän ei nyt voi tietää...Ehkä myöhemmin, kun on tutustunut kissaan paremmin, voisi ruveta karsimaan ne epätodennäköisimmät nousumerkit pois ja rajata joukosta ne todennäköisimmät. Ainakin äkkiseltään tuntuisi tuo Jellona nousuksikin sopivan, mutta kenties se on vaan tuo kissamaisuus ylipäätään, värityksen lämpö ja piirteiden suloinen uljaus, sekä häkellyttävän horjumaton itsetunto, joka niin saa ajattelemaan ja tunne saattaa yhtä hyvin olla sitä Kuun vaikutelmaa...

Dawdit ovat valitettavasti minulle vielä melko tuntematon käsite, en niitä osaa itse laskea, enkä ainakaan äkkiseltään löytänyt mistään valmista ohjelmaakaan niiden tutkailemiseksi (tietääkö joku muu??). Mutta katsoin karttaa ylipäätään, planeettojen merkkisijainteja ja aspekteja niin omalta kuin Muikunkin kartalta, kiinnittäen erityistä huomiota aurinkoon ja kuuhun. Lisäksi vilkaisin synastria karttaamme, joskaan sen paikkansa pitävyydestä ei kaiketi ole kauheasti takeita, kun toi Muikun kartta on vaan oletusarvoinen tuon kellonajan suhteen...mutta jos olisi, niin synastriasta löytyisi mm.  aurinko aspect_con kuu, kuu aspect_tri kuu , jotka ainakin tuntuvat lupaavilta.

Mulla on omalla nataalillani  kuu oinas ja venus leijona, joten eiköhän siitäkin jo eväitä yhteisymmärrykseen löydy Smiley

Muikun lisäksi perheessämme on kaksi aikuista kissaa; Luna ja Muska. Valitettavasti heidän syntymäajoista tietoni ja muistikuvani ovat vieläkin puutteellisemmat. Kevätpentuja kuitenkin. Olisiko Lunakin ollut Oinas (jotenkin Kalat melkein tuntuisi sopivan paremmin...) ja Muska taisi olla Kaksonen. Joulun alla nukkui pois 14-vuotias Samppa-poika, johon minulla oli erityisen läheinen ja kiinteä suhde. Hänen muistelisin olleen Härkä.

13  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Plutonikko : 17.05.2008 16:03:49
Plutonikko ei taida ainakaan olla täällä astro-yhteisössä mikään todellinen harvinaisuus, eikä se kyllä mikään yllätys olisikaan. Onhan tämä astrologiakin eräänlaista "psykologiaa" ja oman ynnä muiden mielen tutkimista ja penkomista ns. rajatieteen keinoin Wink

Mielenkiintoista oli lukea Lilliltä noita plutonikon määritelmiä. En aikaisemmin niitä ollut kauhean tarkasti mietiskellytkään, tai edes koko termin sisällöllistä puolta. Jotenkin vain epämääräisen ympäripyöreästi kuittasin asian sillä, että ihminen, jolla on tavalla tai toisella voimakas pluto ja ehkä myös Skorpioni painotus kartallaan, on plutoninen. Jotenkin etäisesti aavistelin, että siispä itsessänikin tiettyä plutonisuutta  kenties on, enkä ilmeisen väärässä lie ollutkaan?

Oma Plutoni sijaitsee 12. huoneessa, sukupolveni mukaisesti Vaa'an merkissä tosin.  askendenttijupiter , mars ja ceres Skorpionissa. Pluton aspektit ovat seuraavat:
 pluto aspect_con askendentti
 pluto aspect_con saturnus
 pluto aspect_opp kuu
 pluto aspect_sex venus
 pluto aspect_sex neptunus

Plutonisuus kartalla lienee varsinainen voimanlähde. Haaste olisikin sitten siinä, että oppisi sen voiman ja intensiteetin kanavoimaan yhtä rauhaisasti ja rakentavan rakastavasti kuin Gandhi, eikä sortuisi mihinkään alhaiseen manipulointiin ja sosiaalisiin valtapeleihin, tai vaan sellaisen yksinkertaisen ja kaikenkattavan tuohoavan ja repivän ilmapiirin ympärilleen levittämiseen Wink

Toi tiukka itsekontrolli ainakin tuntuu tutulta jutulta, tosin varmasti osittain tuon Saturnuksenkin vaikutusta ja myös aurinkomerkin ( neitsyt). Hankala yhtälö muuten, kun Kuu sijaitsee impulsiivisessa ja räjähdysalttiissa Oinaassa!
14  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: pluto oppositio kuu, pluto yhtymä aurinko -->selittääkö outo käytöstä : 15.05.2008 16:36:00
Pluton ja Kuun välinen oppositio voi kieliä myös vaikeasta tai jopa traumaattisesta äitisuhteesta. Tällaisen aspektin omaava henkilö on voinut joutua pienestä pitäen selviytymään konkreettisista tai symbolisista hylkäämiskokemuksista.

Tällaisenkin asian voi epäilemättä kypsä ja kehittynyt yksilö kääntää vahvuudekseen, mutta ei se kaikilta onnistu. Niinpä ihmisisestä saattaa myös tulla itsekäs ja "omituinen" henkilö, jonka on vaikea sopeutua yhteiskunnan ja erityisesti ihmissuhteiden pelisääntöihin ja jolle tunneasiat ovat aina eräänlaista valtapeliä ja manipuloinnin väline.

Tietenkään jotain tiettyä planeettojen välistä aspektia, sen enempää kuin oikeasti vaikeita lapsuuden kokemuksiakaan, ei voi pitää puolusteluna huonolle ja muita loukkaavalle käytökselle...mutta joskus voi olla helpompaa antaa anteeksi ja ymmärtää, jos tietää, että ikävän käyttäytymisen taustalla on mahdollisesti haavoittanneet ja tunne-elämää vaurioittaneet/vääristäneet kokemukset.

Pluton ja Kuun opposition omaaville ihmisille itselleenkin voi olla rankkaa se tunne-elämän repivyys ja intensiivisyys, tietynlainen väkivaltaisuus jopa, joka usein tällaisen aspektin mukana kulkee. Ihminen saattaa omasta tökeröstä käyttäytymisestään huolimatta itse erittäin herkkänahkainen ja haavoittuva, mikä jää muilta usein huomaamatta ja lisäksi tunteiden ilmaiseminen ns. sosiaalisesti hyväksytyillä tavoilla, hedelmällisesti ja rakentavasti voi olla erittäin vaikeaa. Niinpä ei ole suurikaan ihme, että saattaa herättää ihmetystä, hämmennystä ja loukkaantumista käytöksellään.

Olisi "kiva" kuulla vähän tarkemmin, millaista tuo tuttavasi käytös on. Voisitko vähän tarkentaa? Smiley
15  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Vs: Pyyntö tulkintataitoisille : 10.05.2008 20:57:31
Aika haasteelliselta yhtälöltä näyttää pelkästään noiden perusteella, mutta pitäisi kyllä nähdä juu ne koko kartat, että voisi muuta sanoa. Jos et osaa linkittää karttoja tähän, voit myös antaa ne syntymätiedot, joiden perusteella voin itse käydä kartat laatimassa? Smiley
Sivuja: [1] 2 3 ... 25