Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Astro special / Maya-astrologia / Vs: ATSTEEKKIEN HOROSKOOPPI?? : 21.01.2007 23:37:29
vastaan itse itselleni, etten älynyt katsoa aikaisempaa samankaltaista viestiä. Sorry! Mutta saahan tähän jotain uuttakin laittaa!
2  Astro special / Maya-astrologia / ATSTEEKKIEN HOROSKOOPPI?? : 21.01.2007 23:33:35

HEI, OLEN KIINNOSTUNUT ATSTEKEISTA JA MYÖS HOROSKOOPISTA. LAINASIN KIRJAN ATSTEEKKIEN HOROSKOOPEISTA, MUTTEN TAJUNNUT SIITÄ YHTÄÄN MITÄÄN! Huh ONKO SILLÄ MITÄÄN YHTEYTTÄ MAYA ASTROLOGIAAN? Huh
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Nimen kuuleminen : 27.12.2006 03:20:07

HEI!
Turvallisuudentunne tulee aina tällaisista tapahtumista. Tarkoitan etä JOKU minua/meitä OHJAA  joko eteenpäin tai sitten varoittaa/huomioi jostakin tulevasta tai tämänhetkisestä tilanteesta.
NIMEÄNI, OVIKELLON- JA PUHELIMENSOITTOJA olen usein kuullut silloin kuin minulla on ollut erotilanne. pelkoja. tunnetta että pitäisi tehdä päätöksiä tai huomioida joku tärkeä asia. OLEN ILOINEN JA LUOTAN,ENKÄ PELKÄÄ!!
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: MITÄ TAPAHTUI?? : 27.11.2006 23:17:08
Niin, kyllähän minulla on käynyt mielessä, että sattumahan se saattoi olla, mutta jännä juttu jokatapauksessa, että juuri silloin kun ajattelin uskonasioita ja rukoilin ääneen niin kanava vaihtui. En muista mikä kappale siellä soi,hengellistä musaa kuitenkin. No, maailma on ihmeitä täynnä!
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: MITÄ TAPAHTUI?? : 27.11.2006 22:37:47
HEI LAKE!  Olen kyllä ihan täyspäinen, joten mielenhäiriöstä ei todellakaan ole kysymys!  kanava vaihtui silmienikin edessä. eli radion näytössä luki Radio Dei.
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / MITÄ TAPAHTUI?? : 27.11.2006 22:19:11

Mitä olette mieltä seuraavasta tapahtumasta;

Olen viimeaikoina etsinyt uutta suuntaa elämääni, joten ajatukset pyöri uskonasioissa.
Rukoilin  ääneen, jotta minua johdatettaisi oikeaan suuntaan mm. ammatin suhteen.
Olin siis autoilemassa ja Radio Nova soi. Yhtäkkiä kanava vaihtui itsestään Radio Deiksi(jota minulla ei ole ohjelmoituna!) ja hengellistä musiikkia alkoi soimaan, jonka jälkeen puhetta Jumalasta!
Itse en koskenutkaan radioon, joten miten kanava voi vaihtua itsestään? onko kenelläkään samanlaisia kokemuksia?
 
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Onko vanha sielu syntynyt useampaan kertaan tänne maan päälle? : 04.04.2006 18:20:55
Smiley KIITOS ATHAMAARIT!!!

Minulle sanoi eräs ennustaja että olen vanha sielu.
Olen ain atuntenut olevani erilainen kuin muut. Kaikki muutkin kertomasi asiat pitivät paikkansa. AIVAN USKOMATONTA!  Minulla on tiettyjä maita ja kansallisuuksia tai heimoja, jotka ovat aina jostakin syystä kiinnostaneet, ja ne ovat tulleet jopa uniinikin!
 Mistä itse olet saanut tietää näistä asioista?
Mistä saisin lisätietoa...
Sivuja: [1]