Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2
1  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 03.11.2009 22:56:24
Voisi kysäistä tässä kanavointia nyt kun edellisestä on aikaa melkein 2 vuotta uglystupid2.

Elikkäs loppuvuodelle jotakin kanavointia kysäisisin mieltä piristämään angel.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Kummitukset sun muut : 12.09.2009 23:50:06
Tuli tässä mieleen kun katson para-aikaa Yliluonnollisia lapsia subilta, niin tuli vain mieleeni että yleensä pahoja henkiä/kummituksia käsketään poistumaan paikalta Jeesuksen/Jumalan nimeen, niin entä jos ei usko Jumalaan eikä Jeesukseen (en ole koskaan ollut uskovainen eikä kukaan perheestänikään ole ollut).

Itse en nimittäin usko Jumalaan enkä Jeesukseen (jumalan poikana vaan tavallisena oppineena ihmisenä aikalaistensa joukossa), niin mites niitä "pahiksia" häädetään ilman Jumalaa?  uglystupid2

Tuli vain tässä mieleeni kun kovin monesti kuulee kuulee että pahikset (kiukkuiset kummitukset/demonit) pitäisi häätää Jumalan avulla. Itse kun en usko arkkienkeleiden/Jumalan/jeesuksen karkottavaan voimaan.
3  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Vaihtoehtoista tietoa äiti Ammasta ja entisen seuraajan pelottava kokemus : 30.01.2009 22:50:40
Mitäs potaskaa tämä on? en jaksanut edes lukea  idiot2 uglystupid2
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Näkijää pyytäisin kurkkaamaan : 14.10.2008 19:55:11
Nostan tätä ylöspäin ettei häviä alueen tutkimattomille perukoille  uglystupid2.
5  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Näkijää pyytäisin kurkkaamaan : 28.07.2008 21:30:12

Elikkäs olen täällä taas, ties kuinka pitkän tauon jälkeen ja paljon on ehtinyt tapahtua. Yksi epämiellyttävä ystävyyssuhde on takana ja tapausta podettu melkein puolivuotta. Kodittomalla kaverillani menee hyvin ja hän saa asua kaverinsa kämpässä  Smiley.

Joten kysyisin nyt että mitäs näkyy? Ei ole väliä tulkitaanko aura vaiko viestiä enkeliltä Cheesy.
6  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: kanavointia : 02.02.2008 17:31:58

Voisi itsekin pyytää kanavointia, kun elämäntilanne on vähän solmussa niin auttava taho ei olisi pahitteeksi Cheesy, ja voisiko suojelusenkelini nimen saada selville? Smiley
7  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy AthaMaaritilta : 02.02.2008 00:20:24
Voi hitsi, olenko unohtanut kirjoittaa tähän ketjuun vai miksi päässäni ei ole muistikuvaa kyseistä ketjusta Grin.

Pitänee kysyä sitten kortinnostoa, kun elämässä on kenkku tilanne menossa, entinen bestikseni kummittelee päässä vaikka kaikki käskevät unohtaa hänet sillä hänen seuransa rupesi pahemman kerran ahdistamaan joten laitoin välit poikki, en jaksanut ruveta korjaamaan ystävyyttä (oli ollut tulehtunut jo 6 kk), ja toinen asia on että eräs toinen kaverini on yrittää saada itseään kuopasta pois (ei ole työtä eikä asuntoa) ja minä kun haluaisin auttaa häntä mutta en voi (ainakaan rahallisesti) koska käytän vanhempieni rahoja koska minulla ei ole työtä (yllätys!!)  uglystupid2.

Joo, kyllä tuosta stressiä saa  knuppel2.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Faktapaketti Auroista : 28.10.2007 21:15:08
Tuosta mustasta väristä aurassa, en ole tiennytkään että se liitetään vampyyriauraisiin ihmisiin, olen aina luullut että se tarkoittaa vain jotakin sairautta uglystupid2.

Mutta joo, entäs "negatiiviset" aurat? Elikkä aura joka ottaa energiaa ympäristöstään, itselläni on sininen (joka liitetään hengellisyyteen, miten silloin voi olla negatiivinen aura jos on kerta hengellinen? *pöllii vaivihkaa porukoiden energiat* :3) negatiivinen aura joka sykkii sydämenlyöntien mukaan ja ottaa energiaa ympäristöstä/ihmisistä, mutta mustasta väristä ei ole tietoakaan, tai sitten kaverini ei vain näe sitä, itse en näe mitään x3 buck2.

Tämä on nyt niin seko viesti että huhhuh, yrittäkää ottaa jotakin selvää smitten.
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 22.10.2007 21:14:08
Itse rastitin ainakin energioiden tuntemisen, auroja en näe, tosin enkä aina tunne energioitakaan, chakrat ovat tällähetkellä niin tukossa kun olla ja voi, vain yksi chakra auki ja sekin on kurkkuchakra Sad.

Energioista tosin tunnistan vain kylmän ja lämpimän, kylmä on ärsyttävä tosin sitä tuntee niin harvoin ettei se haittaa, mutta lämmintä tunteekin paljon enemmän, muunmuassa bestis hohkaa lämpöä jonka saatan joskus aistia kolmen metrin päähän, ja nyt töissä on yksi työkaveri ruvennut hohkaamaan, oli hassua kun työkaveri oli ensiksi toisella sivulla ja sitten käveli toiselle sivulle ja lämpö siirtyi myös toiselle puolelle. Mutta yleensä kun bestis hohkaa niin silloin on kiva halata, tulee lämmin, ja bestiskin tykkää, se kun tuottaa energiaa niin paljon että luovuttaa miulle sitä ilomielin smitten, minä kun käyn säästöliekillä, näpit aina jäässä ja kesälläkin tuppaa jäätymään uglystupid2.

Kummittelusta en tiedä, tosin näin parivuotta takaperin meidän olohuoneessa mustan hahmon (varjoihminen), katsoin sitä suoraan parin kolmen sekunnin ajan ja se haihtui pois, en tosin pelännyt ollenkaan, katsoin vain että mikäs se tuossa on.

Ihan ihme hommaa  crazy2.

Halloween tulossa ja joku on syönyt miun Ankhin, ei kiva *mutisee*  tickedoff
10  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Chakroista : 18.09.2007 07:56:06
Root:   under-active   (-13%)
Sacral:   under-active   (-6%)
Navel:   under-active   (-25%)
Heart:   under-active   (-38%)
Throat:   open   (13%)
Third Eye:   under-active   (0%)
Crown:   under-active   (-44%)

Ihmekös minusta tuntuu että olen hieman vetämättömällä päällä ja tukossa, vielä joku aika takaperin kolmas silmä ja kruunu olivat auki  Undecided. Mitä muuten ihmiselle tapahtuu jos kaikki chakrat sulkeutuvat? *miettii* Shocked

Btw, offtopikkia, kaverini on sanonut että aurani on sininen ja sykkii sydämensykkeen tahdissa ja imee itseensä energiaa ympäristöstä, ihme hommaa  uglystupid2.
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Mitä aistit tästä kuvasta? : 28.02.2007 17:55:17
Kun katsoin tuota ekaa kuvaa ensimmäistä kertaa niin otsassa tuntui hassulle, ihan kuin joku oli koskettanut otsaa sormellaan, ja samaan aikaan tuntui siltä kuin joku olisi laittanut naamalleni pumpulia (tuntui tosin aika hennosti joten en keksi parempaakaan selitystä) Grin.

Kun katsoin tuota ensimmäistä kuvaa toisella kerralla niin huomasin nuo siniset täplät, aikaisemmin en niitä huomannut crazy2.

Että semmoista, noita linnakuvia en jaksanut tutkiskella, ne eivät omasta mielestäni ole kiinnostavia, hautausmaa kyllä kiinnostaa idiot2 *pöpi*
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Vampyyrit, ihmissudet ja muut muodonmuuttajat : 12.02.2007 16:24:52
Noita ihmisiä jotka ovat vampyyreita (luulevat olevansa tai ei) kutsutaan vampiristeiksi Smiley.

Tässä on pari hyvää sivustoa liittyen aiheeseen:

Sivusto niistä jotka juovat verta
http://www.sanguinarius.org/vampire.shtml

Sivusto niistä jotka käyttävät muiden ihmisten energiaa (energia vampyyreitä, ei psykologisessa mielessä)
http://www.kheperu.org/
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Jotakin häiritsevää allekirjoittaneen mielestä : 16.01.2007 21:28:54
Tuli mieleeni se että kun olin kipeä joku aika takaperin (flunssaa ei ollut mutta kurkku oli kipeä ja kuumetta oli kaksi ensimmäistä päivää, kurkkukipu kesti n. 10 päivää) kaverini kertoi että huoneisto missä olin tämän koko sairastamisen ajan oli kylmennyt, ja mittari näytti 22 astetta vaikka tuntui että olisi ollyt 16-17 astetta Shocked.

Myös eräs toinen henkilö joka oli kämpässä sanoi samaa että huoneisto on kylmennyt, mutta eipä siinä mitään tuo lämmön häviäminen ei palvellut mitään tai ketään sillä olin itsekin jäässä. crazy2

Sitten toinen juttu, olin eräänä päivänä kahden kaverini kanssa helsingissä ostoksilla kun rupesi tunteet seilaamaan laidasta laitaan, onneksi ei kovin vahvasti, sain pidettyä pääni/hermoni/tunteeni kurissa. Olin ostoksilla kuusi tuntia ja seuraavana yönä nukuin vain 4 tuntia, menin nukkumaan 2 yöllä ja heräsin 6 aamulla pirteänä jonka jälkeen olin kokopäivän hyppimässä seinille, voiko kaupungilla olo piristää näin paljon?

Ja sitten vielä yksi juttu, kestäkää nyt tämän ääressä vielä tovi, olen nyt jonkin aikaa huomannut että joskus/tietyt ihmiset hohkaavat lämmintä "ilmaa" tai energiaa kuten täällä sanotaan, olen pari kertaa lämmitellyt käsiäni kaverin selän takana(en siis koskenut hänen selkäänsä vaan pidin käsiä pienen matkan päässä), eikä se tykänny yhtään  2funny *iivöl* Itselläni kädet ovat aina aivan jäätävän kylmät >_>

Että tuommoinen juttu putkahti tässä mieleen Smiley

P.S Reikiä en kyllä kehenkään rupea kokeilemaan (vaikka mieli tekisi), menee energiat pian väärinpäin crazy2.

Btw. Olen tehnyt tsakra testin ja tulos oli: viisi alinta tsakraa tukossa ja kaksi ylintä auki buck2.

Ainiin melkein unohtui kertoa että olen nyt huomannut myös semmoistakin että saatan kesken päivän joutua "humalaan/pilveen" se tulee yllättäen (useimmiten kaverin luona tai kaupungilla, kotona ei ole kertaakaan tullut) tulee hirveän rauhallinen ja höpsö olo Smiley kait sitä voisi kuvailla myös ehjänä oloon, kun mitään ei puutu ja mitään ei tarvitse lisätä. Harmi vain että tuo olo ei kestä kuin 5-10 minuuttia ja sitten se on poissa, nyt minulla ei ole tuota "humalaan" varmaan 1,5 kuukauteen, tulee aika harvoin, mutta siltikään tuossa "humala" tilassa ei tee mieli hyppiä pitkin seiniä eikä juosta ulkona talon ympäri, onneksi 2funny.
14  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: haluatko viestin enkeliltä? : 07.11.2006 10:54:24
Tuli tässä mieleen että voisiko joku katsoa minulle jotakin tässä kun joulukin on tulossa, ja jos tulisi jotakin kivaa viestiä, mitään ihmeellistä ei nyt ole mielessä mutta uteliaisuus voitti uglystupid2.
15  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Jumalansilmä. : 03.05.2006 08:54:48
Aika vinkeän näköinen, pitää todellakin miettiä mitä se on juonut kun silmä on noin karmean värinen  uglystupid2 2funny
Sivuja: [1] 2