Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 ... 686 687 [688]
10306  Astro special / Astro special / Re: Kalat, Kalat, Kalat... : 01.12.2005 15:16:57
Koska olen kiinalaisessa vuohi ja isäni härkä ja kumpikin ykkösiä ja eri sukupolvea niin on hyvin vaikeeta tulla toimeen.. vois aina vain napista painaa niin se suuttuisi. Jos kaukosäädin hukkuu niin voi kauheeta ja kuolema..

 Cheesy

Hahaa jouskarilla ja kauriilla hyvät astrot liittyen suhteeseen ja mielen muutoksiin... onhan tässä väkerrettykin vasta 10-11 kk..
10307  Astro special / Astro special / Re: Suuri risti - tuntuiko missään? : 01.12.2005 11:21:27
Minusta tuo risti ei oo tuntunut.

Mutta voihan olla että jotain on muuttunut jossain en osaa sanoa missä muka.

Huomenna meen pitkästä aikaa oikeen rokkikonserttiin, ihmeellistä. Mahtaa olla outo tunnelma. Eräs kauris kysyi missä se on. Ja sanoin. On hänelle aika tuttu paikka noin duunirutiinien kannalta, mutta niin minullekin monesta syystä.. hassua menoa. Kaikenlaista yllättävää, sovittuja ja peruttuja risteilyjä ja piikittelyä ja sovintoa. Vanhempien kanssa rasittavaa veivata mennyttä kun pitäis hypätä jo uuteen.
10308  Astro special / Astro special / Re: Kysymys Venuksesta : 09.11.2005 18:48:08
No mutta edelleen mitä sitten, onko se Auringon lähellä? Itse etsin jaksoja mun omasta elämästä, en tiedä selittääkö Venus kaikkea vaikka aika paljon sillä pitäis rakkausasian kanssa olla tekemistä. angel
10309  Astro special / Astro special / Re: Kysymys Venuksesta : 09.11.2005 13:56:51
Jaa että se olisi kauriissa vielä kun mun rytmin mukaan pitäisi jotain tapahtua.. no kaurisystäväiseni ei ainakaan minuun päättänyt suunnata mielenkiintoaan vaan ihan muualle, eli ehkä Venus vetää häntä jonnekin. Anti olla.. hyvä, ja kiitos. Katsellaan sitten tuota syksyä 2006..en minä sitten tiedä mistä sain tuota 8 kk: n rymiä aikaiseksi jos Venus kerran vaihtelee merkkiä koko ajan.. että Vaa´assa olis syksyllä, no se on nousumerkkini ainakin.. jospa sitten löytyisi se kaltaisempi ihminen jos tästä yhdestä pitää kaikki siteet irrottaa (ainakin ne mitä on nyt olemassa, ne vanhat)..
10310  Astro special / Astro special / Re: Minkä merkin piirteitä sinussa on eniten, minkä vähiten? : 08.11.2005 15:05:12
Melkein päinvastoin kuin ketjun aloittaja.. smitten


12. Härkä
10. Kalat
11. Neitsyt
8. Skorpioni
2. Vaaka
7. Vesimies
6. Kaksoset
9. Rapu
5. Leijona
4. Kauris (no joo suhde vaikuttanee, yhetiskartta kaurispainotteinen)
3. Oinas
1. Jousimies
Lainaus
10311  Astro special / Astro special / Kysymys Venuksesta : 08.11.2005 14:58:58
Heipparallaa


mistähän saisi tietää tosta Venuksen kierrosta tarkemmin, että milloin se on missäkin merkissä (nyt Kauriissa, sitten Jousimies). Tämä on varmaan jossain niin helpossa paikassa etten älyä sitä löytää?  coolsmiley

Yritin tuossa muutama kk sitten katsella mitä on tapahtunut viimeisen 14 v aikana kun Venus on pyörinyt rataansa 8 kk välein, eli eikös se sinä aikana kierrä tämän pallon. Miten se sitten ehtii 12 eläinradan merkkiä läpi, ei varmaan ole kuukautta missään. Toisin sanoen onkohan se sitten ollut aina Jouskarissa "tärkeeseen aikaan".. (voisin alkaa laskut tuosta 10-2002, sitten 6-2003, 2-2004, 10-2004, 6-2005, entäs 2-2006.. jotain tapahtuu aina tärkeetä).. ja taas 10-2006. Joku saattaa lupailla rakkautta.. tai jäädä rinnalle?
10312  Astro special / Astro special / Re: Kuumerkit : 06.11.2005 14:19:02
Baarit? Ai niin joo? Minä kyllä harrastan aika siistiä kulttuurimatkailua.. viimex tosin oli hieman liikaa kamaa Pariisissa, siis matkalaukkuja, ku tulin etelästä pohjoiseen. Sen jälkeen joku Turku tuntui aivan omituisen jäyhältä paikalta (2 v sitten). Elämänmaku on etelässä eri, joskus vois vaikka fiestailla.. mutta valo.. se on se asia ja lämpö. Tosin huvittavaa kyllä tiettyjen aatosten takia voi olla etten saa etelänmatkasta niin paljon irti kuin tosta Tallinnan visiitistä, katsotaan mikä on kohtalo, pitääkö niitä ulkomaanpoikia kattella vai ei.  laugh hmh... kiintoisia aikoja kuomaseni, toden totta, kun taas Eurooppa aukeilee. Tosin suomalaisia menee vähän joka paikkaan, tapaan heitä juuri Italiassa ja Espanjassa ja muuallakin.
10313  Astro special / Astro special / Re: Transiittijupiter noususolmulla : 04.11.2005 15:33:33
Kyl se selkiintyy.

Sanoitko viimeksi että minulla vaikuttaa joku nousujousimies, en muista missä ja miten. Ainakin tiedän että mun ei tarvitse toimia ihan samoin kuin joku arvostamani ope, siis henkinen ope, on sentäs jotain variaatiota luomistyön sisällä.  Cheesy Mutta asiat tuntuu menevän "oikein" nyt lähestyessä vuotta 2006, ja mielialakin yllättävän korkealla usein. Mennyt paha putoilee pois.. hiprakkaa. Ja sitten vielä että olikse tuo Uranuksen oppositio Aurinkoon joka tunkee väkisin elämääni jopa 3 ulkomaanmatkaa 5 viikon sisään.  coolsmiley angel
10314  Astro special / Astro special / Re: Miksi nyt rassaa pahemman kerran!!! : 02.11.2005 09:05:01
Koska Mars alkoi perääntyä? Tuttava osti auton tuossa joku aika sitten. Jaa että ei sittenkään joulukuusuhdetta? No sitten olisi vuoden ajan väännetty alku helppoa lopettaa. Ajattelin että just joulun tienoossa olis kyseiselle aktiviteetille aikaa, siis noin 1 vko ennen joulua? Vai? heh. Pidetään mielessä.. Tongue
10315  Astro special / Astro special / Re: Hiipatin rakkaus, missä se luuraa? : 01.11.2005 18:43:23
Ketään rajoittunutta en ainakaan voi ottaa. Ei oo kovin romanttiset fiilikset edes, tekee mieli keskittyä itseen, matkailuun, rahaan ymv kuin väkisin olla kenenkään kanssa, kun ei tunnu syntyvän mitään missään. Paras olla oma itsensä vaan, vaativa tai ei, minkäs sille mahtaa. Tosin sen aina huomaa missä raja menee.. ettei olis vaan duunia. Se ei oikeen tunnu missään niin varmaan pitää kehittää kaikkia rientoja. :-*Tarkoitan raja menee siinä ettei sitä nyt vain työstä voi elää, mutta suhteet tuntuu teeskentelyltä valitettavasti. Siis voi rakastaa tai olla  rakastamatta, mutta kun sen kerran voi valita, mikään ei tunnu kauhean kohtalonomaiselta, know what I mean. Olen tosiaan puhunut vuoden sisällä erittäin monille mutten pistänyt just yhtään tunnetta mukaan.

Tiedän että joillain on monta tarjolla, taidan vaan työntää kaikkia pois, jotkut voi puolihuomiossa seurustella parin kanssa, rakastuilla, lopettaa jne. Minäkin voisin oikeestaan tavallaan seurustella tai ainakin tapailla  paria mut mitä sit.
10316  Astro special / Astro special / Re: Hiipatin rakkaus, missä se luuraa? : 31.10.2005 12:31:32
Samaa odottelua.. mutta ainakin jonkun analyysin mukaan (LaPapessa ja muutama muu) jotain tapahtuisi 2006 lopulla.. itsekseni vaan mietiskelen että millainen vois olla seuraava jolle itsestään haluaa antaa.. ei enää samoja virheitä kuin ennen. Elän, liikun ja koetan ajatella muuta, vaikka pari henkilöä pyöriikin päässä. Kyselin serkultani pitääkö olla joku rakastumisvalmius että löytää jonkun, hänellä tarjokkaita riittää ja mun on kai henkisyyden takia vaikea löytää ketään. Noh tekeminen kai sitten täyttää tyhjyyttä.. olen väsynyt siihen että miehet säikähtää henkisyyttäni ja päätin etten tuo sitä niin vahvasti esille, ja annan ihmisille enemmän tilaa ens kerralla. Silti olis kätevää jos kumppanilla olis jotenkin samaa kiinnostusta, eli alan tilaisuuksissa käyminen jatkuu matkojen lisäksi. Välillä joku on todella tärkeä, välillä sitten taas tehdään muuta. Kai.

(Liikun muuten tosi paljon, kymmeniä tilaisuuksia tänä vuonna ja kolme ulkomaanmatkaa, baareista henkisiin paikkoihin, urheilutapahtumat jne ja olen aika sanavalmis ihminen; olen miettinyt miksi ei esim töiden kautta löydy kun tapaan sielläkin paljon miehiä; ei vaan sielut kohtaa)

En tiedä muiden kokemusta, mutta minulla on tunne että jos miehet kilahtaa henkisyyteen, ne saattaa mennä sitten johonkin äärimmäisyyteen, tai tunne-elämä ei oo tasapainossa tai muuta. Haluaisin että ihminen uskoo jumaluuteen, mutta en sano mihin ryhmään pitäis kuulua vai olisko parempi että ei kuulu. En edes tiedä haluaisinko että henkilö kuuluu kirkkoon. Hyvänä esimerkkinä muuten oli tuo kun "miesystäväni" mielestä Amma on ok, mutta hän on toisessa järjestössä (ei uskonnollinen) ja sanoi kristittyjen kritisoineen Ammaa. En jaksaisi rakkaussuhteessa toista kertaa henkis-uskonnollisia taisteluja ainakaan.  Se että olisi miehellä selkeä pää, joku usko ja työ olis kyllä aika jees  Cool (suomeksi, sielunyhteys meidän välillä, kemioiden lisäksi.. mitä se nyt sit onkaan; rakkaus, luottamus, kiinnostus - olemmeko muuten KAIKKI YHTÄ lopulta? Jossain luki että ne joita on jossain elämässä rakastanut, niitä rakastaa aina..)

Mulla on sillä tavalla eri kuin Cleolla että olen todella tiennyt haluavani suhteen ja sitten se on tullut. Olen lähtenyt hakemaan maailmalta, ilmoituksilla tms jne oikeen koettanut hurmata. Nytkin eräs koetti iskeä la aamuna ja lähinnä huvitti kun MITÄÄN kemioita ei ollut. Seksiä on tarjolla, rakkaus vaikeeta. Pari kertaa ei niin vakavaksi tarkoitettu suhde meni vakavaksi ja kyllä sitten loppuikin.. rasittavaa kun oppii jonkun tuntemaan ja kiintyy.
10317  Astro special / Astro special / Re: Kuu Vesimiehet=) : 23.10.2005 21:27:28
En oikeestaan tiedä paljonko mihinkään vaikutti ex skorpparilla kuu vesimies, paitsi että oli helposti ajautunut suhteeseen 2 naisen kanssa. Sanoin että moisesta halveksisin häntä ja suhde loppuisi; silti hän teki sen, ja niin kaikki loppui. Viimeks kun tavattiin ei muutamaisesta syystä tuntunut että olis juuri mitään jaettavaa. Siksi niin hassua että se toinen keskeneräinen suhde ei millään lopu hirveellä rytinällä mut hän onkin herkkä kuukalat. Se tekee ihmisestä hänen muulla kombinaatiollaan aika sulkeutuneen mutta tykkään siitä ettei tule sellainen naistenmies-fiilis..vaikka ken tietää..
10318  Astro special / Astro special / Re: Mars ja Venus. : 22.10.2005 10:09:43
Juuh täällä valoisa jouskari joka tapaa taas karun kauriin iltapäivällä. Eihän se kauris ole ottanut tajutakseen, että ei musta ole naista ihailemaan hänen SUORITUKSIAAN jos hän on muuten yrmee. Tulee miehellä varmaan sama keikka muutaman naisen kanssa, joka siihen jäyhyyteen ja "sankaritekoihin" ihastuu. Näen aika tarkkaan miten suhteet hänellä menis. Aktiviteettitaso meillä oli suunnilleen sama, mutta tulen varomaan vesi-ja maamerkkejä vastedes. Ai tällainen miestyyppi on oikeen tunnettu, no niinpä! Mun au ja nousukauriit oli tunnevammaisia vaikka rakkaita, eka kauan, vika lyhimmän aikaan varmaan että pääsisin kirkkaammille vesille. Oli oikeen hyvä kirjata ylös mitä haluan seur. suhteelta, kyllähän tarjokkaita tulee, mutta että tulis sitä onneakin vielä. Lisää sun kauriiseen noususkorppari niin eihän ne ajatukset enää irtoo ollenkaan. Oikeen huvittaa jo etukäteen tääkin "jäähyväistapaaminen"; kun hän tajuaa että olemme ihan eri reiteillä (minulla Mars Vesimiehessä, hänellä Venus, eli siksi toistemme reitit kiehtovat toisiaan ehkä) niin ehkä hän sitten uskaltaa kirjoitella ulkomaan asumuksestaan. Mutta yllätävän kova koulu (tapahtui mulla Pluton neliön aikana tämäkin, neliö loppuu marraskuussa) oppia tietämään MITÄ OIKEESTI HALUAA. Jospa se mun Alkuperäinen haave toteutuisi.

Kaikki nuo miehet ovat myös tavallaan olleet hieman tunnevammaisia, rakkaudessa etäisiä, ja heidän perimmäisistä ajatuksistaan on ollut vaikea ottaa selvää. ilmeisesti nuo oman karttani tekijät vetävät venusveskareita puoleensa, mutta olen päätänyt antaa porttikiellon.

Sitten dc-kauris-osioon Karut, jollain tapaa spartalaiset miehet ovat saaneet minut ovat perinteisesti saaneet minut polvilleen. Usein nämä miehet ovat sattuneet olemaan kauriita. Olen varma, että minulle soveltuviakin kaurismiehiä on (joihin voisin rakastua ja jotka voisivat rakastua minuun), mutta tähän mennessä on seurannut vain sydänsuruja... karu kauris on ollutkin myös valloittamaton, etäinen venus vesimies. on se niin väärin!

Nyt olenkin julistanut kapinan planeettojani ja akseleitani vastaan: tahdon aurinkoisen miehen, jolla on, jumakautajuunääspäivää...: tunteet!!!

*Juuri noin, ja määrittele vielä tarkemmin. Toki haluan miehen joka seikkailee, liikkuu, ei makaa sohvalla kuin au-skorpparini, mutta luulen että oinas/jellona olis enemmän Sitä Jotain. Oppia ikä kaikki!  Cheesy smitten Lopulta tajusin että vika kundi oli oikeestaan merkkeineen yhteenveto edellisistä ja yhteistä oli enemmän exien kanssa kuin minun! sic  :Smiley Vesimiestä en tosiaan etsi, tunnen pari, he ovat olleet ok, tulta kai mieluummin. En muuten tiedä kenekään miestutun olevan au-vaaka? Ja kaiken kaikkiaan opin sen Sisäisen rakkauden, koska ei toisesta ihmisestä koskaan tiedä.

En tiedä, ehkä sellainen jäyhyys tekee yksinäiseksi, siksi pitää olla niin aktiivi ja tunteet solmussa, suorittaen hakea hyväksyntää, tuollakin oli joku vanha rakkaus jota ei ole käsitellyt, ja antaa kaikkien juttujen mennä ohi, näin sen koin.

Life is still to be lived!   angel
Sivuja: 1 ... 686 687 [688]