Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Kaarina Pääkkösen uusitut sivut : 06.08.2020 17:47:07
Nykyisin Kaarinan tavoittaa ainakin osoitteesta https://matkatähtiin.fi jotka siis ovat Kaarinan oman palvelun sivusto.

Kaarinalla on myös palvelunumero 0700 8 7050 (2,37 min+pvv), johon hänelle voi soittaa tulkintoihin liittyen.

Matkatähtiin sivustolla on myös videoita, joissa etsitään astrologian harrastajia erilaisiin juttuihin.
Kannattaa siis tutustua sivustoon.
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: avaruus-ihmiset : 16.03.2013 20:50:14
Avaruussieluille ja tähteläisille on perustettu oma lehti www.lehti.tahtelaiset.com
3  Muita keskusteluaiheita / Kirja- ja linkkivinkit / Vs: Seksi, salainen portti Eedeniin : 15.03.2007 22:40:50
Kirja on hyvä, suosittelen myös lämpimästi sitä kaikille tantrasta vähänkin kiinnostuneille. Kirja on myös helppolukuinen ja -tajuinen eli siitä on myös hyvä aloittaa tantraan tutustuminen. Toki siitä on silti eväitä myös pidemmälle ehtineille tantran konkareille.  smitten smitten
4  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Seksisuhteet/yhdenillanjutut : 24.01.2006 18:24:00
Kiitos Stareyes  smitten
5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Seksisuhteet/yhdenillanjutut : 24.01.2006 17:18:53
Ippuskalle, kyllä voi tantrata yksinkin ei siinä mitään ihmeellistäkään ole, luonnollinen asia sekin  smitten

Mi-Olea olet laittanut tosi kauniin kuvan tuohon profiiliisi, pidän paljon tuollaisista väreistä, joita tuossa kuvassa on erittäin kaunis, kiitos  smitten
6  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Seksisuhteet/yhdenillanjutut : 24.01.2006 00:18:49
Heissan taas..... kuka sanoi että tantrassa on pakko käyttää himon täyttämää seksuaalienergiaa. Itse nimittäin en enää himoitse mitään, vain olen läsnä ja nautin elämän energioista, on ne sitten kenenkin mielestä millaisia tahansa.

Ja kun vaimoni tulee viereeni ja tunnen energiakentän kasvun, sekä parisieluni siinä, mulla se hyvä olo tuottaa erektion ja voin rakastella jos haluan,  mutta nykyään ei ole mikään pakko tehdä mitään, kuten ei siemensyöksykään ole mulle ollenkaan tarpeellinen juttu.

Samat vipat ja kokemukset mulla tulee meditaatiossa yksin, kaksin tai isommassa porukassa messuilla, tms. Kun kokee "Jumalliset energiat" ne ovat aivat ihanat, eikä niissä mitään eroa ole, jos sen sillä tavalla ajattelee.

Olen myös ollut muutamia kuukausia selibaatissa ja voin sanoa että samat energiat ne olivat silloinkin. Samalla tajusin miten selibaattiin mennään kokemisen kautta eikä kieltäen saaden jotain parempaa tunnetta sen tilalle. Minusta kaikki on saman energian erilaista laadullistamista ja se riippuu jokaisesta itsestään, miten ne energiat laadullistaa.

Siksi olen tullut siihen tulokseen, että kaikki on kiinni omasta puhtaudesta ja siitä miten asioihin suhtautuu eli millaisena ne näkee. Olemme Jumalia tai Jumalattaria jo nyt jos niin haluamme.

Tantra voi olla TODELLAKIN sellaista mitä me siitä luomme ja millaisia me olemme ja miksi sen ajattelemme.  smitten smitten

Sama tietty pätee kaikkiin muihinkin asioihin  Wink
7  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Seksisuhteet/yhdenillanjutut : 23.01.2006 22:36:49
KIITOS - Samaa mieltä ja hyvin kuvasit tuota tantrista hommaa  smitten smitten
8  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Seksisuhteet/yhdenillanjutut : 23.01.2006 21:35:13
HIENOA MI-Olea. Samaa mieltä kanssasi  smitten smitten smitten
9  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Seksisuhteet/yhdenillanjutut : 23.01.2006 21:26:01
Heissan...mielenkiintoista...  tuohon Keholle sanoisin, että energiat riippuvat aika paljon siitä millaisina ne itse näkee. Jos rakastelun näkee Jumalallisena toimenpiteenä, se toki voi sitä parhaimmillaan olla tai sitten ei ole jos asian näkee jotenkin eri tavalla. Tuollaiset energia-asiat riippuu aika paljon itsestä ja kokemisen tasosta ja samasta asiasta voitaisiin vääntää kättä meditaation tai minkä tahansa asian kanssa, vaikka tuon mainostamasi energian kanssa  smitten jos haluttaisiin, mutta antaa sen olla.  smitten

Todennäköisesti puhumme samasta asiasta mutta hieman eri termein, vaikka tuossa meillä on se selvä näkemysero että näen rakastelun Jumallisena asiana, kun taas keho näkee sen jotenkin vain egon juttuna, ymmärsinkö oikein?
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Seksisuhteet/yhdenillanjutut : 23.01.2006 14:15:08
Lillille kiitos vastauksesta. Tarkoitan tuolla rakkauden opiskelulla nimenomaan tuota universaalin rakkauden opiskelua ja puhun taas omasta elämästäni siltä osin, että opiskelen universaalia rakkautta näillä ed. mainituilla asioilla, vaikka minulla vaimo onkin ja hyvä sellainen.  smitten smitten

Kyse ei varmaan sinällään ole viileydestä, vaan erilaisesta rakkauden ajattelutavasta, sikäli kun olen tehnyt päätelmiä tapaamistani henkilöistä he kaikki ovat tosi rakkaudellisia eikä viileys sovi kuvaamaan heitä. Uskon että ihmiset etsivät jonkin hyväksyttävän syyn mielessään, jotta voivat ymmärtää toisia ihmisiä ja siksi ymmärrän kantasi.  smitten

Sillä kun universaali rakkaus puhkeaa meissä kukkaan tantrisen rakastelun vaikutuksesta, meistä vain hiljalleen tulee sellaisia, olemme onnellisia ja tunnemme äärettömän suurta rakkautta, onnellisuutta ja haluaisimme jakaa sen universaalin rakkauden kaikkien kanssa.

Onhan tantrinen rakastelu monelle ensimmäisiä kosketuspintoja omaan jumaluuteensa ja siksi äärettömän rakkauden kokeminen on mahdollista. Rakkauteen vaan kasvaa, siihen vain yksinkertaisesti kasvaa ja sen sisäistää uudella tavalla, tavalla joka sallii rakastaa ja jakaa myös tantrisia helliä rakkauden hetkiä useamman kuin yhden kanssa.

Toki ymmärrän että tämä on monelle utopiaa, sillä tässä maailmassa rehellisesti sanottuna hyvin monet asiat pitää muuttaa toiselle tolalle. Lähes kaikissa asioissa on parantamsen varaa yhteiskunnankin tasolla, jossa vastaan tulevat samat asiat ja muutokset kuin yksilön kasvussa.

Kaikille rakkautta ja elämisen kokemisen ihanuutta, sillä se avaa chakramme aidon universaalin rakkauden kokemiseen...  smitten smitten
11  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Seksisuhteet/yhdenillanjutut : 23.01.2006 13:27:44
Oikein sanoit Lilli  smitten smitten

Osa ihmisistä toteuttaa sitä jo täällä maapallolla ja se kertoo siitä että asia tulee jäämään tälle tasolle. Se myös tulee olemaan nykyistä käytäntöä uudemmissa energioissa oleva käytäntö ja mahdollistaa uudenlaisen kasvun.

Toki siihen menee ihmiset sitä mukaan, kun heitä se kiinnostaa ja he tuntevat olevansa valmiita. Yhteiskunnan suurin porukka, kun samalla vielä painii alistamisen ja pettämisen maailmassa.

Tosin meitä on täällä niin moneen junaan, että vaihtoehdoista on hyvä kertoa asiallista tietoa, jotta niillä joilla on sen suuntaisia ajatuksia ollut, voivat saada tukea ja ideoita itselleen.

Kaikille hyvää suhdetta  smitten smitten
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Seksisuhteet/yhdenillanjutut : 23.01.2006 13:10:20
Lisäystä Juliettan kysymyksiin....

Kumppanit yms. asiat jokainen valitsee haluamallaan tavalla, kuten jokainen meistä valitsee sen yhden yksiavioisessa suhteessakin. Moniavioisessa suhteessa valitaan vain useampia kumppaneita sitä mukaan,  kun sopivia vaihtoehtoja tulee eteen.

Toki jokainen valitsee itselleen sopivia kumppaneita, jotka ovat samalla aaltopituudella ja käyvät samantyyppisiä asioita läpi elämässään. Tämä tapahtuu kaikilla meistä, joko tiedostaen tai tiedostamattomana luonnollisena asiana kumppania valitessamme.

Yksi kumppaneista voi tosiaan olla se, jolla on tuo veto oikeus ja he voivat olla vaikka parisieluja keskenään, toisten ollessa sisar, tms. sieluja, jolloin energia ja vetovoima ei välttämättä ole niin iso kuin kaksoisliekeillä.

Monenlaista käytäntöä on tietenkin liikkeellä, toisten tyytyessä vain kahteen vaimoon tai mieheen, voi toisille irtosuhteetkin olla sallittua herkkua, siinä missä jotkut taas ovat uskollisia toisilleen.

Asiat sovitaan yleensä ajan kanssa ja kokemuksen kasvaessa asioita voidaan sopia uudella tavalla. Yleensä asioista puhutaan, ollaan avoimia, rehellisiä, eikä tehdä mitään sellaista toisten selän takana mistä ei olla ennalta sovittu.

Mistään seksihurjastelusta siis ei ole moniavioisessa suhteessa kysymys, vaan arvojen muutoksesta, jota tämän yhteiskunnan seksi- ja parisuhdekulttuuri tarvitsevat avioerotilastojen ja pettämisien arvokkaaksi vaihtoehdoksi.

 smitten smitten  smitten
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Re: Seksisuhteet/yhdenillanjutut : 23.01.2006 12:41:40
Hei Julietta ja Lilli

Viittaatte varmaan tuohon aikaisempaan viestiini tässä ketjussa, jossa viittasin tantran parissa tavanneeni monirakkauden ja moniavioisuuden harrastajia. Toki paljastan tässä kohdin tantraajien tarkoin varjeltua sisäpiiritietoa ja varmaan ymmärrätte miksi se sellaisena on pysynyt. Yhteiskunnassa ei ole oltu valmiita moiseen asiaan, mutta nyt uusi aika on toinen.

Toki tuo edellä mainittu ei tarkoita sitä, etteikö tantra sopisi yksiavioiseen suhteeseen. Toki se siihen sopii ja hyvin sopiikin. Luulisin tantraajien kiinnostuksen moniin suhteisiin avautuvan rakkauden laajemman merkityksen auettua. Tavallaan ei enää omisteta toista seksuaalisella alueellakaan, eikä näin ajatella että seksi tai rakkaus olisi vain yhden etuoikeus. Ajatellaan että saadaan ja annetaan rakkautta useammalle, ei se sen kummallisempaa ole.

Moniavioisuus on tulossa suositummaksi koko ajan sitä mukaan, kun ihmisten globaalikäsitys monikulttuurisesta yhteiskunnasta kasvaa ja yhä useampi huomaa olevansa yhtä muiden kanssa.

Näkisin tuon asian myös yhtenä rakkauden opettelemisen ja jalostamisen muotona. Tavallaan kuin jalostetaan itsestään pois niitä piirteitä, jotka eivät kuulu tosi rakkauteen. Näitä voivat olla jossain muodossa tapahtuva omistaminen, tai kumppanin hallinta, tee kuten minä haluan ja et saa rakastaa muita, yms. Varmaan tuon suuntaiset ajatukset ovat tuttuja yhdelle sun toiselle meistä.

Kuitenkin näkisin jossain vaiheessa luonnolliseksi vaihtoehdoksi tuon monirakkaudellisen tai moniavioisen systeemin. Onhan selvää että ihmisen henkinen kehitys ei pysähdy parisuhteen antamiin mahdollisuuksiin, vaan tarvitaan uudenlaisia kehityksen mahdollistavia toimia ja yhtenä näkisin tuon moniavioisuuden tuoman mahdollisuuden.

Toki tuokin on asia, joka ei kaikille sovi, vaan se on lähinnä niille, joita asia kiinnostaa ja jotka tuntevat olevansa siihen valmiita. Uusi maailma tulee vauhdilla, on kiire ajan kanssa ja siksi ihmisten pitää käydä tänä aikana asiat läpi melkoisella vauhdilla. Nuorilla on vielä enemmän kiire kuin meillä vanhemmilla, joilla on ollut enemmän aikaa korjata ja kehittää elämäänsä totuudenmukaisesti eteenpäin.

Viimeiseksi uskon, että ihmistä ei ole tarkoitettu yksiavioiseen suhteeseen. Tarjoaahan moniavioinen suhde paljon paremman kentän henkiselle kasvulle ja lisäksi paljon paremmat puitteet lasten kasvattamiselle, yms. asioille.

Rakkauden tuntemiseen tarvitaan  smitten smitten smitten smitten
14  Astro special / Ihmissuhdeastrologia / Re: Skorppari ja Kaksonen...mahdotonta!?!(ainakin välillä) : 22.01.2006 00:07:59

Minulla on juuri meneillään erittäin intohimoinen suhde erään Scorpionin kanssa... sekä erään Härän kanssa.  :Smiley

Kysymys ei ole siitä, etteikö tunteeni olisi aidot.
Rakastan heitä molempia hurjan paljon. smitten

Kysymys on vain siitä, etten oikein osaa päättää, kumman haluan.  idiot2
Molemmissa on omat hyvät ja huonot puolensa ja puntaroin, kumman kanssa arki on miellyttävämpää ja koska laillisesti saa olla naimisissa vain yhden kanssa, niin tämä valinta aiheuttaa hirmuista stressiä.

Suosittelen sinulle lämpimästi että OTAT MOLEMMAT niin ei ole valinnan vaikeutta  smitten smitten
Olet varmaan lukenut moniavioisuudesta, jota voi suomessakin ihan hyvin toteuttaa varsinkin jos ei mene naimisiin asti, avoliitto on sallittua kuitenkin.

Tietenkin on sitten eri asia haluavatko miehet jakaa sinut. On kuitenkin totta että yleisin moniavioisuuden muoto suomessa on 2 miestä ja 1 nainen. Voitko kuvitella millaista elämä mahtaisi olla tuossa tilanteessa? Voisit tehdä molempien kanssa juuri niitä asioita, joissa se toinen on hyvä. Jos tuohon tilanteeseen pääset, muista kuitenkin antaa tukea molemmille miehillesi  smitten smitten

Tuossa vielä linkki aiheeseen http://www.soneraplaza.fi/ellit/artikkeli/0,2705,h-1994_a-319075,00.html
15  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Re: Kauheat kuukautiset...! : 20.01.2006 17:50:49
Heippa Lilli - ei tosiaan ollut tarkoitus syyllistää ketään, pikemminkin päinvastoin löytää joku toinenkin syy kipujen olemassaoloon smitten smitten
Sivuja: [1] 2 3