Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1] 2 3
1  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Luvattomien energiakytkösten katkaiseminen : 08.03.2015 19:39:39
Juu kiitti Ritsa. Ei ole mitään inspiraatiota herättää keskustelua hänen kanssaan. Ainakaan vastaamalla viestiin jotain, joka jää odottamaan vastausta.

Nyt kun aloin häntä muistelemaan, niin itseasiassa! Hänhän on juuri sellainen ihmistyyppikuvio, joka on toistunut elämässäni. Ja joista nyt juurikin olen tehnyt ahaa-elämyksiä itseni kanssa ja irtautumisia muiden vastaavien tapausten kera. Ehkä tämä tuli vielä sieltä viimeisen vingahduksen esittämään muidenkin valtuuttamana Wink.

Noh, ehkä sittenkin laitan neutraalin 'kiitos hyvää'- vastauksen. Niin kaiketi loppuu nämä tämmösten henkilöiden pyrkimykset Smiley.

Ja juu, ihmiset muuttuvat. Se on tosi. 
2  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Luvattomien energiakytkösten katkaiseminen : 08.03.2015 18:23:15
Hjälp. Tässä kuukauden sisällä irtosi energiakytkös -tai mikä lie avautui- spontaanisti. Siitäpä seurasi ilahduttavan suurta vapautumisen tunnetta ja helpottuneisuutta. Nyt otti tekstiviestillä yhteyttä ihminen vuosien vuosien takaa kyselläkseen kuulumisia. Kokolailla neutraali ihminen ollut elämässäni sen jälkeen, eikä mitään tunnetta suuntaan tai toiseen häntä kohtaan. Vuosia tämän henkilön jo jäätyä taakse, tutustuin ihmiseen, joka tunsi tämän. Yhteinen tuttu siis. Tämäkin henkilö on jo jäänyt taakse, mutta hänen kanssa yhteys katkesi jokseenkin ikävästi. Oli henkinen ihminen, ja käytti rumalla tavalla henkistä ylivaltaa. Ensimmäinen reaktio oli tekstarin saatuani, että tämä on heidän yhdessä lähettämä. Jaa-a.

Nyt mietin, että pitääkö hänelle vastata vai onko ok vain jättää vastaamatta? Jotenkin tuntuu, että en laittaisi edes ’kohteliaisuus’-vastausta tyyliin kiitti hyvää. Jotta ei synny mitään turhia energiakytköksiä. Hassua muutenkin yhtäkkiä tekstarilla kysellä kuulumisia, halooota vaan. Aika paljon mahtuu vuosien ja vuosien varrelle, nytkö mä yhtäkkiä niistä alkaisin hänelle avautumaan tekstarilla.

Ehkä tää tulee ihan buenosti eteen kun olen tässä työskennellyt juurikin oman tilan haltuun ottamisesta. Ja ettei tartte aina olla käytettävissä muille. Ja kieltäytymisen pelosta. Juuh. Että jos mä vaan jätän ignooraamatta koko viestin, koska sehän on mulle merkityksetön (tai sitten ei, koska asia pohdituttaa). Ja se ei ole mun asia miettiä, mitä lähettäjä siitä ajattelee kun ei saa vastausta. Huoh tätä pään pälpätystä Wink.

No jaa, nyt kun kirjotin tän kaiken niin tiedän mitä teen Smiley. Siis en vastaa. Laitan tän tänne foorumille eniveis, ku yritin etsiä vastausta miten olette reagoineet yhtäkkiä yhteyttä ottaneisiin ihmisiin näissä tilanteissa. Luin koko ketjun, en oikein saanut vastausta.

Tämä on kyllä hyvä toimintatapa; jo heti kättelyssä luu kurkkuun ennen kuin mitään inhuja energiakytköksiä ehtii syntymäänkään:

[/quote]
Tarttis sun varmaankin laittaa ensin oma elämäsi kuntoon, ennenkuin alat toisia kontrolloida.
Siihen loppuivat tunkeutumiset. Kaveri ei kenkiään kunnolla ehtinyt laittaa jalkaansa, eikä edes kysellyt mitä näin. Kuitenkin hän oivalsi, ettei minuun pure sellainen vänkeröinti. Ovi läimäityi aika voimalla kiinni ja on myös pysynyt.
[/quote]

Mainio oivallus oli myös Kuuhildalla muistaakseni, kun oli tiennyt olevansa voiton puolella muistellessaan hauskoja tapauksia exän kanssa ja huomatessa, että olipas heillä silloin kivaa. Ihana vinkki!

3  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustuksia : 20.02.2015 17:42:53
Joo, ompa erikoinen tosiaan tuo rajamerkkihomma. Googlasin sitä hiukan ja eräällä sivulla siitä olikin. Joku arveli sitä päivämääräksi 23.6.2011, vaan sehän oli ja meni. Varmasti sillä joku numerologinen meininki on. Kuin myös tuo karhu = venäjä. Tuli mieleen myös ley-linjat, kun niin sinnikkäästi samaa tolppaa käy riepomassa otsonen. Pitäski tutkia karttaa tarkemmin.

Samoilla sivuilla oli myös muita profetioita, ja yhdessä kartassa (Venäjän hyökkäys) oli merkintä, että Englannin Nato tulee Porin kautta Suomeen. Jaha, selvispä tuokin.

Petoeläinhavaintoja lisää. Mennä viikolla täällä kävi pihassa saloseutujen elikko ahma, haja-asutusalueen tiiviissä kyläryppäässä. Aika tavatonta tuokin.
4  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Ennustuksia : 19.02.2015 19:05:40
Hienon paketin olet kasannut! Juutalaiset suurennuslasin alla. Ja niinhän heitä taas  vainotaan. Ja yhdessä oli, että vihulainen tulee Porin suunnalta? Ketkähän sieltä on tulossa? Sekä uskontojen loppumisesta. No se ei kyllä yllättäisi Wink.

Vielä tulee mieleen kansanperinteessä kulkevia huomioita luonnon merkeistä. Mm. että, jos metsän eläimet, erityisesti petoeläimet, tulevat ja hakeutuvat pihapiiriin, se tietää mullistuksia; nälänhätää, levottomuuksia jne. Myös jos käki kukkuu holtittomasti yhtäsoittoa yötäpäivää, se tietää samaa.

Ja juurikinhan käydään susikeskustelua eri puolilla Suomea. Täälläkin järjestetään koulukuljetuksia lapsille koulumatkan turvaamiseksi pihoilla kulkevien susien vuoksi. Käen kukunnasta kertoi yksi tuttava viime keväältä.

Hm? On nämä jänniä aikoja. Aijoo, näkijä Niina-Matilda Kuusisto [ent. Juhola] kirjoitti eka kirjassaan, että kannattaa hakeutua asumaan taloon, jossa on mahdollisuus puulämmitykseen ja ruuanlaittoon.

Sitten vielä kotoperäinen selvännäkijä Ekku Mattila povaa venäläisten hyökkäystä. http://selvanakija.blogspot.fi/2012/06/suomen-jakovaiko-ei.html

Samaa on kanavoinut Viktor Klimenkon poika uninäyssään. http://www.patmos.fi/blogi/kirjoitukset/276/kuka_viela_uskoo_profetioihin_suomen_miehityksesta_-_venajan_salaiset_suunnitelmat_ja_suomi

5  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Onko kärsimys ansaittua? : 19.10.2014 19:48:47
Ei ärsytä! Päinvastoin, kiintoisa ketju. Kesällä yks frendi heitti ajatuksen, että miten vois oppia ilman tuskaa, ilon kautta. Just mitä ennen opittiin kärsimyksen kautta. Jäi kutkuttaan toi ajatus ja sillon tällön mietin sitä, tai härpin aatoksissain. Niin tuleepa sopivasti tämän ketjun nosto, kiitti vaan zajon! Hiukan ehdin vasta vilkuilla ja näytti siltä, että vois tulla jotain ahaa-elämyksiä Smiley
6  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Vaihtoehtoista apua päänsärkyyn???? : 12.08.2014 13:28:59
Hei Hamal!

Jos kroppasi on vastaanottavainen vyöhykehoidolle, niin kokeileppa tätä.

Kantapäiden ulkosyrjän alueen painelua/hierontaa heti kehräsen alapuolella, siinä on päänsärkypiste (myös migreeni). Sormesi kyllä löytää oikeat paikat ja liikkeet kun tuntuu sellaista ’makeaa kipua’. Jatka omien tuntemusten mukaan painelua. Voit painaa yhtäsoittoisestikin tai juurikin painella ja hieroskella edestakaisin kipukohtaa. Muista hengitellä.

Hoito voi aiheuttaa lisääntynyttä virtsaamista ja muita yksilöllisiä tuntemuksia. Ehkä kipu yltyy, mutta se on ohimenevää ja merkki siitä, että  kehon omat parannusjärjestelmät ovat käynnistyneet. Juo paljon nestettä.

Tuo päänsärky on varmastikkin oire myös henkistelystä ja energioiden avautumisesta, varsinkaan kun noinkaan tujut särkylääkkeet eivät tehoa särkyyn.

Toimistotyö kyllä staattisena jumittaa hartioita ja niskoja. Kokeile siihen makaamista lattialla niin, että laitat niskan (ihan niskakuopan kohtaan) pienen pallon, halkaisija n. + 10 cm. Levitä kädet sivuille niin, että rintakehäkin pääsee avautumaan. Tuntuu kivalta hetken huoahtaa näin jobespäivän jälkeen Smiley.

Kiputiloissahan sitä helposti hengittää pinnallisesti, jolloin hengitykseen kannattaa suunnata huomio tietoisesti.

Hengittele ja juo paljon nestettä. Vihreä tee puhdistaa kroppaa. Tässä tällaisia ’heti käsillä olevia itsehoitokonsteja’. 

Toivotan kivuillesi huutia muille maille Smiley.
7  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Törkeät ihmiset? : 07.07.2014 17:44:01
Heippa Thuileann!
Mun lyhkänen neuvo on, että yritä suhtautua vaan ihan neutraalisti kyseiseen (ja muihin kaltaisiin) ihmisiin. Ne saa vaan bensaa moottoriin kun huomaavat, että reagoit heidän tunnevammaisuuksiin. Varsinkin kun on noin patologinen tapaus, että johtajatasolla on puhuteltu. Aina ne vaan saa seliteltyä idariutensa parhain päin itselleen Wink.

Toteat, päästät läpi oman tunneskaalasi, ja unohdat. Lopulta hän ei herätä sussa mitään reaktioita. Neutraaliutta vaan.

Jossain reiki-foorumilla oli kans niin hyvä samantapanen tapausesimerkki. Sekä neutraaliuden lisäksi toinen neuvo, että heille ei kannata laittaa myöskään mitään valoa tai vastaavaa. Koska silloin taas avautuu joku tunneportti sun jä hänen välillä, josta hänen negatiiviset energiat pääsee puikkelehtimaan sun systeemiin.

Itse myös samankaltaisten ihmisten kanssa ’kamppaillu’ melkein näihin päiviin asti, työelämässä ja muualla. Osa ihan lähisukua hmph. Mutta sinnikkäästi vaan olen jatkanut neutraaliuden linjalla. Niin KAPPAS! Elämään alkaaki tulla yhtäkkiä ja pikkuhiljaa enenevässä määrin ihmisiä, jotka on positiivisia ja kivoja mua kohtaan. Mikä hämmästyttävä olotila!! Ja myös ihana!

Karultahan se tuntuu olla neutraali. Se kun tuntuu jotenkin loukkaavalta toista kohtaa, kun sehän on sama kuin ignooraus. Mutta haloo! Kuka loukkaa ja ketä.

Sit vielä lainaus Jennifer Hoffmanin kanavoinnista. Mä kerään näitä tietsikan näytön post-iteille kivoiksi vahvistusviesteiksi itselle.

'Kaikki mikä ei palvele haluasi rakkauteen, iloon, rauhaan ja yltäkylläisyyteen elämässäsi, on taakka.'
http://www.luxonia.com/viestit/10-jennifer-hoffman/4429-2342014-jalka-kummassakin-maailmassa

Juuh. Piti lyhkäsesti selittää Wink. Tsemppiä sulle ja onnittelut laihisprojektissa, hyvin sä klaaraat sen ja kaiken Smiley.
8  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 25.01.2014 14:41:41
Hei Vexi!

Kiitos yksityisviestivastauksestasi! Ihana kuulla, ja nyt sain varmuuden todella fokusoida tarmoni ja ajatukseni yritykseeni enkä haikaile vieraan palvelukseen.

Kaikkea hyvää sinulle, ja voimaa!  angel

t: amate
9  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Kysy vexiltä. Kanavointia/selvänäkemistä : 23.01.2014 21:21:05
Heipsan Vexi!
Pari askarruttavaa kysymystä, joille olisi kiva saada hiukan selkoa.
 
1.   Suunnittelen yritystä. Tuleeko se toteutumaan kuten olen ajatellut, ja kannattamaan?
2.   Tuleeko elämääni mukava loppuelämän elämänkumppanimies?
3.   Millaisella aikajänteellä ylläolevat mahdollisesti tapahtuvat?

t. Amate kiittäen  Smiley
10  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Universumin rakkausenergian lähetystä : 16.09.2012 19:03:05
Hei! Ilmoittaudun mukaan 16.9.  smitten -lähetykseen. Kiitos paljon Smiley.
11  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Vs: Hymyilyttääkö aiheetta? : 18.07.2012 20:06:03
Huikeet efektit yli 500 km:n päässä! Kylläpä olikin TM -heppujen vaikutus potenssiin tuhat  Cheesy.

Kaameen ukkosvesisateen jäänteiden keskelle tuli ihan pakkomielle lähtä lenkille. Oli hyvä fiilis, tein oman treenin intervallia, silly walk hyppelyjä ja takaperin kukkulalle kävelyä. Välillä vislasin täysillä aiemmin aamupäivällä radiosta päähän juuttunutta kipaletta 'I found my thrill on Blueberry hill', hihi. Onneks siellä ei oo juur koskaan ketään muita lenkkeilijöitä.

Sit kipasin uimaan samaisen lenkkipolun vieressä olevalle rannalle. Sitä ennen tarvoin hiekkaharjulla  ja keksin hyviä idiksiä tulevaisuutta silmällä pitäen. Tsiigailin siinä uimisen ohella rannan harjua ja mäntyjen profiilia. Ne näytti ihan älyttömän vihreiltä ja hyviltä. Hymyilytti ihan törkeenä. Oli hyvä olo. Selän takana oli mustikan siniset vaarat jonona, BlueBerry Hillit Wink. Yhtäkkiä rannan puusta pyrähti parvi pikkulintuja. Tosi pieniä lintuja. Mitä lie olleet, mutta näytti erikoiselta. Oikeestaan ne näytti sudenkorennoilta. Mutta ollakseen niitä ne oli kyllä jättiläiskorentoja. Sudenkorennoilla on mulle spessu meininki. Että ehkä mä ajattelenki, että ne oli sudenkorentoja Wink.

Mullaki kävi dejavuen tapaan lintu pyrkimässä ikkunasta sisään. Pyrähteli lasin takana ja kiersi parvekelaseja.

Jep, tunsin olemassa oloni erityisen keveäksi ja hyväksi.

Ja hassu juttu, nytku guuglasin ton kappaleen sanat niin yhdessä säkeessä sanotaan näin, että: 'my dream came true'. Ooh lalaaa! Come to mama vaan unelmani käyminen toteen.

Kiitos oikein paljon Voionmaan joogit näistä fiilingeistä! Illalla tarkkailen laskevan arskan kirkkauden  Cool
12  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Universumin rakkausenergian lähetystä : 04.07.2012 22:48:05
Heips ja kiitos lähetyksestä! Saunassa rentouduin ja vastaanotin tämän session. Ihan alkuun tunsin oikean käden selällä jännän puristusotteen, niinku joku ois rutistanu ihoa sormien väliin, käyny tervehtimässä. Myöhemmin tuli syvältä jostain ilon tunteita. Ah, ne oli kyllä niin tervetulleita fiiliksiä. Oliko liikenteessä parantavia energioita? Ne olis myös tervetulleita, taitaa taas krooninen tulehdus olla aktivoitumasssa. Jaa kylläpä ne varmaan on löytäny perille jos niitä niikseen suihki ilmassa Smiley.
13  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Universumin rakkausenergian lähetystä : 02.07.2012 22:59:26
Halloota! Mä kans saavun mukaan. Kiitos Hamalille ja kaikille Smiley.
14  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Näillä pärjännet pitkähkölle... : 02.06.2012 22:33:55
Hei kiitti sideman kirjan nimestä Smiley. Löytyyki näköjään netin antikoista, laitampa tilaukseen. Mainio on nuijasi. Mäki oon kotitarveaskartelija. Just askartelin rautasängyn päätyyn puiset jalat, jotta sain korkean päädyn veke. Tuli pienessä asunnossa yhtäkkiä avaraa, hui. Ne jalat näyttää kyllä hassuilta, vähänku tekojaloilta. Siis ihmisen. Noh, tekojalathan ne onki ja totaalisen eri tyyliä ku vielä jäljelle jääny korkea pääpääty. Mutta ajavatpahan asian.

Eklektikko. Mäki mm. parantelin oikein kipeitä niveliä vyöhyketerapialla. En vaan enää muista, että mistä kohtaa painelin. Oli kyllä tehokas apu. Illalla käsittelin oikein kunnolla, nivelestä kuulu poksahdus ja se meni ihan tulikuumaks ja punaseks. Aamulla kipu oli kaputt, ja sitä ennen särky oli luokkaa taju lähtee. Ja moniin muihinki vaivoihin oon saanu avun. Mulla tahtoo olla välillä kummallisissa paikoissa heijastealueet. Kiinnostaa kaikki mahdollinen tieto ko. aiheesta.

Nyt kiinnostais sellanen tieto, että jos on oikein tulehtunu ja ärtyny joku kohta kropassa, niin kannattaako ja voiko sillon vyöhyketerapoida? Jostain muistelen lukeneeni, että sillon ei kannattais vaan antaa enste tulehduksen helpata. Toisaalta, olihan toi rannekki sillon sikakipee. Ja muutenki nurinkurista, antaa enste tulehduksen laskea ja sit vasta voi käsitellä. Nyt on kyllä kyseessä elin, elikkä suolisto ja itseasiassa myös si-nivelet on tulehduksessa. Ja niitten heijastepisteet jaloissa on ihan kosketuskipeet. Ei oikein ees kärsiskään vyöhyketerapoida. Hmh. Hehe, vai onko suolisto ees elin... diu diu  Cheesy

Hihi. Hyvä toi paljaskävelyjuttu. Tajusin juuri, että mulla on oiva paljasjalkakävelymaasto ihan lähellä: 7 km:n pitunen hiekkaranta. Aah onnea. Käyn lenkkeilemässä rannan harjulla ja tsiigailen sitä rantaa aina himoiten. Ja kas, täällä puhutaan paljasjalkakävelystä. Synkronismia. Googlailimpa aiheesta, ja joku sano, että avantotossut ovat aivan oivat. Noh damn, just olin nakannu mun avantotossut suuressa elämän puhdistustuoperaatiossani jo roskiskatokseen. Tosin, ne oli pienessä pajuarkussa joka oli homeessa.  Et sikski ne sai huutia. Eikö mitä, kävin muina naisina hakemassa ne takas ja nakkasin pesukoneeseen. Nyt vaan odottelen inspistä lähtä kokeileen Grin.
15  Muita keskusteluaiheita / Vaihtoehtohoidot / Vs: Näillä pärjännet pitkähkölle... : 27.05.2012 22:24:35
Gyllä päihittää! Ainaki meiksän mielestä vyöhyketerapia on yks itsehoidon parhaimpia ja helpoimpia muotoja. Jos vaan jaksaa nypeltää jalkojaan hankalassa asennossa. Toisen kinttua on NIIN pal helpompi, ja kivempi.

Mut hei sideman. Mistä kirjasta aukeaman otos on? Olis kiva tutustua tähän opukseen. Ei näyttäny tutulta. Ja halloota päivää tota nuijaa...  Cheesy
Sivuja: [1] 2 3