Näytä kirjoitukset
Sivuja: 1 [2] 3
16  Muita keskusteluaiheita / Muita kokemuksia / Syntymäpäivämäärät : 24.02.2019 00:30:13
Isälläni on kolme sisarusta joista kahden kanssa on syntynyt 3. Päivä mutta perättäisinä kuukausina (eri vuosina). Isä 3.5., täti 3.6. ja setä 3.7.
Minulla useampi lapsi.. toiseksi vanhin on syntynyt 3.12 (tyttö) ja pojat (esikoinen syyskuussa  ja nuorin heinäkuussa) syntyneet 29 päivä. Onko tämä nyt sattumaa vai miten tämän asian voisi tulkita.

Pitää vielä lisätä, että siskoni ja kaksosserkut (3.7. Syntyneen sedän lapset) ovat syntyneet täsmälleen samana vuonna päivämääristä lähtien. Että suvussa esiintyy enemmänkin.
17  Astro special / Yleistä / Vs: Juuri tänään olen onnellinen/kiitollinen,koska,,, : 16.02.2019 21:36:10
Leppoisa lauantai lasten kanssa, vietin vapaapäivää. Ja jo viime viikolla suunniteltu leffareissu onnistui. Viikonloppu vapaa ja koskaan ei tiedä miten päivät etenee smitten
18  Astro special / Yleistä / Vs: Parasta tässä päivässä : 16.02.2019 21:34:56
Leffassa lasten kanssa, Risto räppääjä ja pullistelija  laugh
19  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Avoimet Energiahoito / kaukoparannusillat talvi ja kevät 2019 : 07.02.2019 18:09:57
Edelleen mukana kuun loppuun. Lantion seudulta kivut lähteneet.   smitten
20  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Voisiko joku auttaa tulkitsemaan syntymäkarttaani? : 27.01.2019 22:15:06
Mulla sama ongelma  Tongue
21  Astro special / Yleistä / Vs: Miten sinä rakastat? : 21.01.2019 08:41:46
Tää oikeastaa pitää jakaa ensin henkisee ja sitten fyysiseen ilmaisumuotoon. Koska niillä ei muuten ole keskenään mitää tekemistä.
Rakkaus on se, mitä sielu antaa; lämpöä ja välittämistä ja kroppa on väline sitten sen fyysiseen ilmaisemiseen.

Juuri näin. Ei mitään lisättävää.  smitten
22  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: Enkeli- ja tarot-korttien avulla voisin yrittää auttaa sinua : 17.01.2019 20:15:51
Olen laittanut pari viestiä, vastaisitko sittenkin jälkimmäiseen heti kun ehdit ja jaksat. Kiitos  smitten
23  Muita keskusteluaiheita / Selvänäkö ja ennustukset / Vs: "Intuitio" ... mistä se tulee, mitä se on? : 15.01.2019 23:12:36
Mulla alkaa intuitio olemaan aika pelottava piirre itsessäni. Töissä minulla on tullut parista asukkaasta intuitio eli olen osannut tavallaan ennakkoaavistaa heistä juuri aivan oikein tapahtuneet.

Saapa nähdä toimiiko minkä ajan puitteissa intuitio kolmannen asukkaan kohdalla. Kummipojan syntymän kanssa intuitio osui kohdalleen.. :Smiley
24  Tervetuloa, aloita täältä. Myös ohjeet ja ongelmien ratkaisut! / Uudet käyttäjät / Vs: Hei kaikille : 06.01.2019 21:31:21
 smitten
25  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Yliluonnolliset kokemukset : 06.01.2019 19:31:21
Kokemus... Olen töitä tehnyt lähihoitajana kohta vuoden ja työpaikallani oli miesasukas, jota kävin säännöllisesti tervehtimässä, kunnes säännöllinen vierailuni jostain kumman syystä jäi. Hänen kirkas ja onnellinen ilme kasvoilla jäi joka kerralla mieleeni, kun halasin ja jututin hetken.

Mies kuoli marraskuussa ja kotona sytytin kynttilän parvekkeella olevaan lyhtyyn palamaan ja ajattelin häntä ja pyysin antamaan joskus sopivaan saumaan minulle merkin, että kaikki on hyvin. Eräänä yönä ollessani töissä, laitoin silmäni kiinni hetkeksi.meni parisen minuuttia, kunnes havahduin siihen että joku kutsui minua nimeltä sanoen 'Veera'. Näin epämääräisen hahmon joka muistutti  miestä vielä kun minulla oli silmät kiinni.

Olin täysin hereillä vaikka pidin silmiä kiinni. Se oli unenomainen niinkuin unessa aina nähdään jotain hahmoja ja jutellaan niinkuin unessa tapana on niin samoin kuulin nimeni sanottavan. Voiko olla tosiaan, että tämä mies kävi luonani tuona yönä töissä ollessani.

Vaikuttaisi loogiselle, koska elossa ollessaan mies asui kerrosta alempana.

Muutaman kerran olen etupihalla haistanut tupakan vaikka ketään ei ole ollut lähellä polttamassa.
 
Muoks; epäilen kyllä nyt tuota että oliko kyseessä edesmennyt asukas alakerrasta töissä vai oliko se sitten joku muu. Koska hahmosta ei tuossa saanut tarkoin selvää. Oli vähän utuinen ja vaaleahkot hiukset. Kovasti haluaisin saada selvää kuka mahtoi olla kyseessä.
26  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Anteeksianto : 05.01.2019 21:00:48
 smitten smitten smitten

Kiitos teille, ajatusmalleissa minulla vielä varmasti työstämistä että voin oikeasti sisäisesti hyvin. Asia jota käsittelen itse hiljaa sisimmässäni.
27  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Anteeksianto : 05.01.2019 20:28:23
Tärkeä aihe...

Jos miettii tätä energian kannalta, mitä enemmän syytöksille antaa voimaa, sitä enemmän asia vahvistuu. Tapahtumat ja asiat eivät sinällään sisällä mitään tunteita, vaan kokija arvioi kokemaansa ja joko tuomitsee tai hyväksyy asiat annettuina.

Jos ajattelee asiaa toisin päin, mitä jos jokainen luo oman todellisuutensa? Sisäisesti tämä on ainakin totta, koska kokija antaa asialle merkityksen. Laajemmin, mitä jos tapahtumat ovatkin osia omasta tietoisuudesta? Tämä muuttaa peliä jo melkoisesti, koska kokija ja kokemus ovat yhtä.

Kokemuksen tarkoitus on tuoda asioita alitajunnasta tietoisuuteen, jotta niiden energia voi virrata vapaasti ja taustalla oleva energeettinen kuvio (ohjelma tai karma) on vapaa poistumaan loppuun käsiteltynä elämästä. Se että jatkuuko samankaltaiset kokemukset elämässä edelleen, riippuu siitä antaako kokemukselle energiaa tuomitsemisen muodossa vai hyväksyykö asian sellaisenaan.  Ei ole anteeksi antajaa, eikä annettavaa, on vain asioiden hyväksyntä ja kokemuksen arvon tiedostaminen, jolloin anteeksianto kaikin puolin tapahtuu automaattisesti.

Paljon ajatuksia ja näkemyksiä.  Smiley

Anteeksi, mutta rohkenen olla silti eri mieltä tuosta automaattisesta anteeksi antamisesta ihan vain omien kokemusten perusteella ja tarkoitukseni ei ole inttää. Olen omat kokemukseni kyllä käynyt käsittelemässä ammattiauttajilla mutta ainahan ne menneet kulkee mukana. Tapahtuneet ovat sellaisia jotka uutisissa kohahduttavat tänäkin päivänä ja en vaan koskaan hyväksy niitä ja ne tapahtumat ovat mieleistäni anteeksi antamattomia.

Kokemukseni ovat sellaisia jotka mieluiten olisi saanut jäädä kokematta ja näitä ei toivoosi pahimmalle vihamiehellekään. Ääh. Vaikea selittää. Haluaisin toisaalta saada selvyyden miksi niiden pahojen asioiden piti tapahtua juuri minulle.
28  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Kerroppas unesi tänne. : 05.01.2019 20:04:59
En tiedä lasketaanko tätä uneksi mutta... Olen töitä tehnyt lähihoitajana kohta vuoden ja työpaikallani oli miesasukas, jota kävin säännöllisesti tervehtimässä, kunnes säännöllinen vierailuni jostain kumman syystä jäi. Hänen kirkas ja onnellinen ilme kasvoilla jäi joka kerralla mieleeni, kun halasin ja jututin hetken.

Mies kuoli kesällä ja kotona sytytin kynttilän parvekkeella olevaan lyhtyyn palamaan ja ajattelin häntä ja pyysin antamaan joskus sopivaan saumaan minulle merkin, että kaikki on hyvin. Eräänä yönä ollessani töissä, laitoin silmäni kiinni hetkeksi.meni parisen minuuttia, kunnes havahduin siihen että joku kutsui minua nimeltä sanoen 'Veera'. Näin epämääräisen hahmon joka kovasti muistutti tätä edesmennyttä miesasukasta.

Olin täysin hereillä vaikka pidin silmiä kiinni. Se oli unenomainen niinkuin unessa aina nähdään jotain hahmoja ja jutellaan niinkuin unessa tapana on niin samoin kuulin nimeni sanottavan. Voiko olla tosiaan, että tämä mies kävi luonani tuona yönä töissä ollessani.

Vaikuttaisi loogiselle, koska elossa ollessaan mies asui kerrosta alempana.
29  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Vs: Energiahoidot / kaukoparannus kesä ja syksy 2018 : 04.01.2019 22:47:15
Hei,

Ota minut seuraavana parillisina iltana mukaan.  smitten Kyynärvarsikipuja ja vasemman lantion seudulla selässä kipuja. Kiitos  angel
30  Muita keskusteluaiheita / Onnistumisia menestyksen tiellä / Vs: Anteeksianto : 04.01.2019 22:11:43
Antaa ne eka itelleen anteeksi, ni sen jälkeen o helpompaa antaa muillekin.

Mulla kanssa lapsuudessa paljon tapahtuneita asioita joita vaan en pysty antamaan anteeksi. En vaan itse pysty käsittämään että miksi mun pitäisi antaa anteeksi itselleen se mitä ei pysty antamaan anteeksi. Ajattelisin niin, että jos toiset kerta ovat mulle tehneet mitä tehneet niin ei mun tartte antaa anteeksi itselleni enää mitään.

Toiset eivät mun anteeksi antoa tarvitse. Olivat sitä pyytäneet tai eivät. Minä olen itselleni armollinen. Päästän katkeruudesta ja vihasta irti, koska en jaksa niitä kantaa mukanani. Minulla on oikeus olla antamatta anteeksi, oikeus elää elämääni. Elää sitä niin miten katson parhaaksi. Olen hyväksynyt sen, että tapahtunut on tapahtunutta - mennyt on mennyttä eikä sitä vaan voi muuttaa..

Mutta mennyt, oliko se minun kohtaloni että sen oli vaan tapahduttava? Miksi se tapahtui. Oliko se sattumaa vai tosiaan tarkoitus? En ole tyytyväinen perheeseeni enkä osaan suvusta, mutta sitten on näitä suvussa joista taas olen onnellinen.

Huoh. Tasapainoisempi on elämäni kiitos tästä eräästä sukulaisesta. Paljon olisi kysymyksiä joita selvittää..
Sivuja: 1 [2] 3