Näytä kirjoitukset
Sivuja: [1]
1  Muita keskusteluaiheita / Unet / Vs: Neitsyt Marian ilmestys : 06.09.2022 06:17:25
Unia – oman kokemukseni mukaan – kannattaa lähteä purkamaan tunteiden ja tuntemusten eli ns. henkilökohtaisen symboliikan kautta. Tanssivatko lapset siis kun olit aikuisena kokijana ulkopuolella? Tässä sinulle kaikenlaisia kysymyksiä uneen liittyen:
Mitä ajatuksia ja tunteita koit unessa seuratessasi tätä tanssia? Olisiko mahdollista, että voisit kokea päässeesi "tanssiin" mukaan vasta noin aikuisena (esim. vrt. lapsuus)? Mitä ajatuksia ja tunteita koit unessa, kun lapset katosivat? Esimerkiksi ihmetystä tai pelkoa? Vai oliko se katoaminen peräti unessa jotenkin niin ns. luonnollista, ettet kiinnittänyt isompaa huomiota asiaan?

Unen loppuosaa voisi lähteä tulkitsemaan myös yleismaailmallisten symbolien kautta. Käy kuitenkin läpi, mitä tunsit minkäkin unen juonenkäänteen kohdalla, sekä mitä tunsit herätessäsi. Smiley +Voisiko Neitsyt Maria edustaa sinulle kristinuskoa yleisesti?

Voi olla myös, että sinua on vaikka kutsuttu.

Itse näin vuosia sitten oudolla tavalla vastaavan (valve)unen: pystysuorassa edessäni leijui kuva Mooseksesta, jonka pinta läikehti kuin se olisi vettä. Kuva muuttui valopalloksi, joka suuntasi suustani sisään juurikin pienentyen matkalla.


2  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Vs: Syntymäkartta kalat /nouseva leijona : 21.11.2020 01:50:41
Itse olen myös kalat ja nouseva Leijona!
3  Muita keskusteluaiheita / Henkimaailman ilmiöitä / Mitä henki tarkoittaa tehdessään näin? : 12.03.2019 18:22:55
Meidän asunnossame kummittelee. Esimerkiksi nukkuminen on oma haasteensa, kun nämä häiritsevät tunkien uniin ja herättäen painajaisiin 3 maissa yöllä. Olen nyt lähipäivinä ottanut ”hommia haltuun” ja henkilökohtaisesti meno on jo rauhallisempaa. Kuitenkin viime yönä mieheni oli puhunut näille hengille, että jättävät minut rauhaan ja kiusaisivat mielummin häntä (Tästä toimesta voidaan olla monta mieltä...). Hänen uneensa ne yllättäen ilmestyivätkin ja minä nukuin pitkästä aikaa yöni hyvin. Unesta ei itsessään saa mitään irti, mutta mielenkiintoinen asia tapahtui tänä iltapäivänä. Miehen vasen kenkä oli asetettu oikean päälle! Oikein tasapainotettu, että se siinä pysyy. Mies kävi ainoastaan kaupassa ja minä en edes ollut poistunut makkarista niin epähuomiossa kumpikaan ei ole noin kyllä tehnyt. Mies huomasi asian ollessaan lähtemässä iltavuoroon.

Mitähän tällä oikein viestitään?  Shocked
4  Astro special / Syntymäkartan tulkintaa / Voisiko joku auttaa tulkitsemaan syntymäkarttaani? : 04.11.2018 00:56:49
En saa itse oikein mitään irti syntymäkartastani. Sad Voisiko joku kertoa jotain kartastani, niin voisin harkita laajan analyysin tilaamista? Olisin todella kiitollinen  smitten

Olen syntynyt 19.02.2001 klo 14.20 Mikkelissä
Sivuja: [1]